I am BACK!!! - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 16 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast
Results 181 to 195 of 229

Thread: I am BACK!!!

Senior Member
    Να φας... δεν είναι κακό

Senior Member
    Η sad είναι απόλυτα σωστή! Λίνα αν περιορίσεις για μια μέρα τα λιπαρά που καταναλώνεις μπορείς να φας άφοβα 2 κουταλιές γλυκό, μου το έχει πει η διαιτολόγος μου! Αρκεί να είναι 2 κουταλιές και όχι παραπάνω...

Senior Member
    Originally posted by kleiw
    Η sad είναι απόλυτα σωστή! Λίνα αν περιορίσεις για μια μέρα τα λιπαρά που καταναλώνεις μπορείς να φας άφοβα 2 κουταλιές γλυκό, μου το έχει πει η διαιτολόγος μου! Αρκεί να είναι 2 κουταλιές και όχι παραπάνω...
    Και ένα ολόκληρο γλυκό δεν θα το έβρισκα κακό... το παν είναι να μην νιώθεις πως στερείσαι, είναι ψυxoλογικό, αλλά πάντα με μέτρο, εγώ θα έλεγα να δίνεις ένα γλυκάκι στον εαυτό σου μια φορά την εβδομάδα, λες να σε παχύνει ένα γλυκάκι; Δεν νομίζω...

Senior Member
    εγώ ρε παιδιά άμα αρχίσω να τρώω γλυκά δεν θα σταματήσω γι αυτό και δεν
    τα βάζω στο στόμα μου! άσε που μετά θα χω τύψεις και σκεφτώ πως τα
    "κατάστρεψα όλα" και θα με πάρει από κάτω και θα αρχίσω να τρώω κι άλλες
    μ@&*&*& ..

Senior Member
    Originally posted by bionic
    μ@&*&*& ..
    Ε, μα γι αυτό λέμε όλα αλλά με μέτρο, εγώ έφαγα ένα προφιτερόλ προχθές και δεν έχω διάθεση για άλλο γλυκό.... αλλά την άλλη εβδομάδα αν θελήσω να φάω ένα γλυκό δεν θα το στερηθώ, γιατί ξέρω πως κάπου θα σπάσω και θα πλακωθώ στα γλυκά...

Senior Member
    Originally posted by bionic
    μ@&*&*& ..
    Αυτό ακριβώς που λέει η Bionic φοβάμαι και "κρατάω τα μπόσικα". Έτσι και τ' αφήσω, φοβάμαι πως δεν θα με ελέγξω...

Senior Member
    Εγω τρωω ενα σοκολατακι υγειας ημερησιως. Τα εχει σε πακετακι των 30 περιπου.

Senior Member
    Βασικά η σοκολάτα αυτούσια δεν παρέχει πολλές θερμίδες.Οι υπόλοιπες ουσίες που περιέχει μια σοκολάτα είναι θερμιδικά υψηλές ( βούτυρο κακάο, ζάχαρη κλπ).Έτσι μια σοκολάτα με υψηλά ποσοστά κακάο ( πχ κουβερτούρα ) μπορεί να καταναλώνεται σε μικρές ποσότητες.Βέβαια δεν είναι τόσο γλυκιά όσο αυτές οι γάλακτος αλλά για την λιγούρα κάτι κάνει!

Member
    θα συμφωνησω με την bionic. Eξαλλου αν μπορουσαμε να εχουμε ενα μετρο σε αυτα που τρωμε δεν θα φταναμε τοσα πολλα κιλα και δεν θα χρειαζομασταν την επεμβαση αυτη για να το ραψουμε επιτελους!!!!!

επισης αυτο το σοκολατακι που τρωει ο Γιαννης νομιζω οτι ειναι το καλυτερο! Η σοκολατα υγειας κανει πολυ καλο στον οργανισμο μας.

Δεν μπορω να φανταστω τον ευατο μου να εχω μπει στην διαδικασια του χειρουργειου και μετα απο ενα μηνα να τσακιζω ενα ολοκληρο προφιτερολ!!

αυτη ειναι η αποψη μου

Senior Member
    Απο την αρχη ειχα πει στον γιατρο, οτι ειμαι εθισμενος στην σοκολατα. Οποτε κ μου ειπε μετα απο 2 μηνες, 8α μπορω να τρωω το πολυ 1 σοκολατακι την ημερα. Αλλα καποιες μερες το αποφευγω, αν δεν εχω το αισθημα της αναγκης.

Senior Member
    Αυτά τα ΙΟΝ υγείας ,στα σακουλάκια, είναι ότι πρέπει.Αρκεί να μη φας όλη την σακούλα...
    Επίσης κι εκείνη η κουβερτούρα στην μπλε συσκευασία είναι μούρλια!

Senior Member
    Αυτα τρωω... Παλαιοτερα ειχε τυχει να φαω ολοκληρη την σακουλα. Και μια αλλη παρομοια αλλα της Lacta...

Κουβερτουρα rulezzzzz !

Senior Member
    Ναι κι εγώ σε κάτι εκρήξεις υπογλυκαιμίας έτρωγα ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ποσότητες...
    Επίσης κατέβαζα και κάτι οικογενειακά παγωτά...
    Και φαντάσου ότι είμαι και σχετικά αδύνατος...
    Απορώ πως άντεξε το στομαχάκι μου...
    Όπως και να χει πάνεεεεεεεε αυτά τώρα πέρασαννννννν!!!

Παιδιά δεν αλλάζετε κουβέντα λέω εγώ..... άντε και βλέπω την υπογλυκαιμία να με περιτρυγυρίζει.... λατρεύω το προφιτερόλ και τη σοκολάτα ιον αμυγδάλου ή την παυλίδης κεράσι..... άστα .... συμφωνώ απόλυτα με την bionic.... ΚΑΘΟΛΟΥ είνα η μόνη λύση για μένα ..... ούτε από μακριά, ούτε φωτογραφία.... γιατί το λίγο με οδηγεί πάντα ...... στην υπερβολή και δεν με σταματάει τίποτα...

Παιδιά δεν αλλάζετε κουβέντα λέω εγώ..... άντε και βλέπω την υπογλυκαιμία να με περιτρυγυρίζει.... λατρεύω το προφιτερόλ και τη σοκολάτα ιον αμυγδάλου ή την παυλίδης κεράσι..... άστα .... συμφωνώ απόλυτα με την bionic.... ΚΑΘΟΛΟΥ είνα η μόνη λύση για μένα ..... ούτε από μακριά, ούτε φωτογραφία.... γιατί το λίγο με οδηγεί πάντα ...... στην υπερβολή και δεν με σταματάει τίποτα...

Page 13 of 16 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast