I am BACK!!! - Page 15
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 15 of 16 FirstFirst ... 513141516 LastLast
Results 211 to 225 of 229

Thread: I am BACK!!!

Member
    τώρα να σου πώ και σίγουρα δεν ξέρω .έχω κανει 3 ρυθμίσεις . η 1 μάλλον ήταν αποτυχία ΄με τρύπησε πάνω απο 5 φορές για να τα καταφέρει οπότε πιστέυω οτι δεν έγινε σωστά γιατί δεν είδα και διαφορά την μεγάλη διαφορά την είδα με την τελευταία ρύθμιση.

Member
    κατι μου θυμιζει αυτο που περασες!!!!
    τι αραγε????
    πολυ καλο κολπο ειναι και αυτο που ειπε η φιλη μας η bionic....
    μπορεις να κρατησεις για λιγο την αναπνοη σου και με μαγικο τροπο θα εξαφανιστει.
    ΕΤΣΙ αγαπητη μου sad kaταλαβαινεις οτι εχεις τον δακτυλιο μεσα σου....

αχ βαχ

Member
    δυστυχώς εμένα τώρα πια δεν πιάνει το κόλπο με την αναπνοή και το περπατημα εχει χάσει πια την παλία του δόξα.... αλλά κάτι καινούργιο θα βρούμε οπότε κάνω υπομονή ..............

Εμένα δεν μου έχει κάτσει τίποτα ακόμα, έχω 4 cc... Μπας και δεν δουλεύει ο δακτύλιος?? Να ανησυχήσω???????

Senior Member
    Όχι παιδιά, αυτό ΚΟΛΗΣΕ, και όταν λέμε ΚΟΛΗΣΕ μιλάμε ΚΟΛΗΣΕ!! Νόμιζα πως θα αφήσω την τελευταία μου πνοή με το κοτόπουλο στο δακτύλιο, αλλά δεν πειράζει, και ο άγιος φοβέρα θέλει... από δω και πέρα τέρμα στην στεγνή τροφή... τα έιδα όλα κοληώμενα... άσε...

Senior Member
    sad μπορεί να μην τον έχεις σφίξει αλλά η δίοδος δεν είναι ίδια με πριν, γι αυτό προσοχή στην κατάποση
    έχω πάθει Pb επειδή .. μιλούσα ταυτόχρονα, ή επειδή είπια νερό παράλληλα με το φαγητό.
    να σου θυμίσω πως και οι τυρόπιτες και οι πίτες είναι από τα πιο επικύνδινα.
    το πιο επικύνδινο είναι το κοτόπουλο (ήδη έχεις μια εμπειρία) και τα .. ντόνατς

Member
    δεν νομίζω οτι πρέπει να ανησυχείς αλλά να χαίρεσαι μάλλον ξέρεις να τρώς πιο σωστά!!!! αν δεν δουλευε δεν θα είχες χάσει ήδη 7 κιλα .......

Αυτά τα έχω χάσει από την αρχή, που έπινα τα υγρά, από τότε που μου το έσφιξε 1 έχω χάσει... Μήπως τα 4 cc δεν είναι πολύ?? Μήπως άμα μου το σφίξει κι άλλο θα δω διαφορά??

Member
    και εγω τι ιδιες αποριες ειχα και πηγα στο γιατρο , μου ειπε οτι εμεις οι γυναικες ειμαστε ανυπομονες και οτι θελουμε αμεσως να χασουμε τα κιλα μας. δικιο ειχε !!! μιλα καλυτερα με το γιατρο σου αυτος θα σου πει αν πρέπει

Senior Member
    Originally posted by bionic
    sad μπορεί να μην τον έχεις σφίξει αλλά η δίοδος δεν είναι ίδια με πριν, γι αυτό προσοχή στην κατάποση
    έχω πάθει Pb επειδή .. μιλούσα ταυτόχρονα, ή επειδή είπια νερό παράλληλα με το φαγητό.
    να σου θυμίσω πως και οι τυρόπιτες και οι πίτες είναι από τα πιο επικύνδινα.
    το πιο επικύνδινο είναι το κοτόπουλο (ήδη έχεις μια εμπειρία) και τα .. ντόνατς
    Κοίτα τυρόπιτες, και πίτες τρώω συνέχεια, πολλές φορές δεν μου έχει δημιουργηθεί ποτέ τίποτα, όπως επίσης και νερό πίνω σχεδόν παντα με το φαγητό μου και πάλι ποτέ κάτι τέτοιο, απλά χτες ήταν η κακιά στιγμή, το κοτόπουλο στήθος ήταν παρα πολύ στεγνό για να περάσει προφανώς, και γι αυτό έπαθα ότι έπαθα, που σιγά τα αβγά τί έπαθα; Αφού σήμερα ζω όλα καλά !!

Senior Member
    Μαράκι το λεγόμενο sweet spot δηλαδή το κατάλληλο γέμισμα που σε κάνει να χορταίνεις λιγότερο, και να πεινάς
    πολύ αργότερα είναι διαφορετικό για τον καθένα.. εγώ έμεινα ικανοποιημένη με 4 cc για 7 μήνες!!! που άλλη κοπέλα
    που είχε χειρουργηθεί την ίδια μέρα με μένα το χε ήδη πάει στο 9!!! δεν είμαστε όλοι ίδιοι, ούτε έχουμε ανατομικά
    το ίδιο στομάχι. το κλειδί για να καταλάβει κάποιος αν χρειάζετε γέμισμα είναι να χορταίνει με 150-200 γρ στέρεης
    τροφής και να μην πεινά μετά από 2 ώρες. την απόλυτη διαφορά την είδα στα 6 cc αλλά εσύ μπορεί να την δεις στα 7.
    ο μέσος όρος για να βρει κανείς το σωστό περιορισμό είναι 3 μήνες.. αφού φυσικά κανείς παρακολουθεί τι κάνει και
    επικοινωνεί με το γιατρό τακτικά.

χμμμ... άρα είμαι στο... sweet spot!! Όντως χορταίνω, άρα όλα καλά!!
    Thanks bionic!!

Senior Member
    Originally posted by sad

απλά χτες ήταν η κακιά στιγμή, το κοτόπουλο στήθος ήταν παρα πολύ στεγνό για να περάσει προφανώς
    put the κοτ down σλοουλιη μπαχαχαχα

Member
    XAXAXAXAXXAXAA!!!!!
    Γεια σου ρε sad με το "πουλί" σου!!!!

Μαρίίίίί ..........ʼστο κάτω το αναθεματισμένο.

Ρε sad μπας και σε κακολογούσε κανένας στο φόρουμ γιαυτό σ'έκατσε η πουλάδα ?????

χαχαχαχαχαχαχα

Senior Member
    εμένα; μπα; λες; όποιος με κακολογούσε που να μείνει το πουλί μέσα του μια ζωή!! και να μη βγαίνει!

Page 15 of 16 FirstFirst ... 513141516 LastLast