Results 226 to 229 of 229
Thread: I am BACK!!!
-
24-05-2006, 23:34 #226
Ax sad, πως σε νιώθω! Σήμερα μου κόλλησε ένα κομμάτι ψωμί που βιάστηκα να καταπιώ και είχα ακριβώς τις ίδιες αντιδράσεις με σένα. Πόνμεσα πολύ και τρόμαξα αλλά ακολούθησα τις συμβουλές της bionic και τελικά τα κατάφερα και ξεκόλλησε. Και μετά το φαγητό, πάω να πιω νερό με το Salospir μου και κόλλησε ξανά! Την ατυχία μου! :P
- 25-05-2006, 16:56 #227
Originally posted by sad
Η ώρα είναι 02:00. Πριν από λίγο γύρισα σπίτι και ετοίμασα κάτι να φάω... παίρνω λοιπον κοτόπουλο ψητό που είχα από χθες και το ζεσταίνω... μαζί βάζω και κανα δυο κομάτια πίτα κομένη αυτή από τα σουβλακια αλλά στεγνή χωρίς λάδι... Κάθομαι μπροστά από την τηλεόραση και παρακολουθώ.... τρώω μία μπουκιά... δυο τρεις... μαζί με το μπουτάκι είχα κόψει ένα και μοναδικό κομάτι στήθος σε μεγεθος πως να σας πω... όσο ένα σπιρτόκουτο... το τρώω και αυτό... και ξεκινάει το μαρτύριο... κολάει, το καταλαβαίνω, σηκώνομαι, περπατάω, ο πόνος είναι διαφορετικός αυτή τη φορά, είναι πιο έντονος, πονάς κοντά στο στήθος αλλά πονούσα έντονα, τα μάτια μου δακρίζω κάνω γύρω στις 5 βόλτες μέσα στο σπίτι τίποτα... εκεί αυτό το γ@μημένο!! Λέω πρέπει να το πάρω απόφαση... πλησιάζω την τουαλέτα, ο πόνος συνεχίζει αυτό δεν μετακινείται, καταπίνω τα σάλια μου περιμένω περιμένω... παρακαλούσα να κάνω εμετό για να φύγει, να σταματήσει ο πόνος.... ο εμετός αργούσε και εγώ δάκρυζα... επιτέλους έρχεται... αλλά...αυτό δεν είναι εμετός... είναι κάτι άλλο που πρώτη φορά το ζω... δεν βγάζεις το φαγητό σου... καμία σχέση... βγάζεις μόνο σάλια... καθαρά σάλια... σηκώνομαι αυτό ήταν ακόμα εκει, περπατάω λίγο πάλι μία από τα ίδια, ξανά τουαλέτα, άλλος ένας γύρος με σάλια... ά ρε καταραμένο σκατόπουλο σκέφτομαι, αμα δω κότα στο δρόμο θα της φυτεψω δυο σφαίρες ανάμεσα στο κούτελο...! Νιώθω κάπως καλύτερα, σηκώνομαι πίνω λίγο νεράκι μια γουλίτσα, δυσκολεύεται να πάει κάτω, ε ρε το βρωμόπουλο ακόμα εκεί ειναι, και νιώθω ένα γλουπ.... και περνάει....
Αστραπιαία κίνηση, όλο το φαγητό στα σκουπίδια, ανοίγω pc, internet, eating disorders και γράφω....
Αυτά προς ενημέρωση για όσους το πάθουν να μην τρομάξουν... δεν θα πεθάνουν, απλά υπομονή, και προσοχή στα στεγνά φαγητα....
α... και όποιος έχει κοτέτσι παρακαλώ να μου το πει... θέλω να του κάνω μια επίσκεψη!
Πάω να κοιμηθώ... τα φιλιά μου!
Α,ξεχασα να σου πω,εχω κοτετσι.......
25-05-2006, 19:43 #228
Originally posted by γιαννης200
Πω-πω!φανταζεσαι να εχεις περασει τοσα και να πας απο κοτοπουλο?Φρικη...
Α,ξεχασα να σου πω,εχω κοτετσι.......
σαντ....πεδιο δοξης λαμπρο ανοιγεται μπροστα σου.....
25-05-2006, 20:35 #229
Ένα πουλάκι στο 4 περικαλωωωωωωω....!!!!!
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία