Results 31 to 45 of 229
Thread: I am BACK!!!
-
23-03-2006, 18:35 #31
Απλα ρωταω επειδη κ εγω στα 5cc, δεν κατεβαζω κοκκινο κρεας ευκολα.
- 23-03-2006, 20:19 #32
καλησπέρα παιδιά..
έχω καιρό να μπω στο φόρουμ και βλέπω αρκετά καινούρια άτομα και ζωντανή συζήτηση για τα θέματα που σας απασχολουν και χαίρομαι (ΤΟ θέμα...)
παρατηρώ πολυ μεγάλο ενδιαφέρον για την λύση με τις επεμβάσεις και μάλιστα απο άτομα με βάρος που θεωρούσα οτι αντιμετωπίζεται μόνο με διατροφή...
πχ η κοπέλα που εγχειρίστηκε προσφατα και απ οτι θυμαμαι ειναι κοντα στα 100 κιλα(χωρις να ξερω υψος) , ειχα την εντυπωση οτι σε τοσο βαρος δεν προτεινουν επεμβαση, αλλα διατροφη...ειχα λαθος?
οι υπολοιποι σκεφτεστε κατι αλλο για να βελτιωθει η κατασταση η ειστε ολοι προσανατολισμενοι στην επεμβαση?
μου εκανε εντυπωση το σχολιο ενος μελους που ειπε περιπου "οταν νοιωθεις ετσι, ποιος το .... το σουβλακι"
μα αν μπορεσει κανεις να νοιωσει ετσι, τι την χρειαζεται την εγχειριση?
ολα αυτα τα λεω οπως ισως ΔΕΝ καταλαβατε γιατι με αγριευει πολυ η επεμβαση...
εχω σκεφτει, εχω συζητησει, ξερω οτι θαθελα να ηταν αλλιως τα πραγματα, εχω συνειδητοποιησει πολλα κι εχω βρει πολλες αιτιες αλλα δεν εχω φτασει σε κανενα αποτελεσμα προς το παρον....εχω βεβαια πολλα χρονια να κανω εστω και προσπαθεια διατροφης...περιμενω να μου ερθει μια μερα η επιφοιτηση και να γινει ενα μαγικο και να νοιωθω αλλιως ως προς τις συνηθειες της διατροφης, και ν αρχισω να χανω κιλα χωρις να το καταλαβω και χωρις να τα μετραω...
μετα ξυπνησα ε?
23-03-2006, 20:54 #33
Originally posted by 2sweet2b4go10
καλησπέρα παιδιά..
έχω καιρό να μπω στο φόρουμ και βλέπω αρκετά καινούρια άτομα και ζωντανή συζήτηση για τα θέματα που σας απασχολουν και χαίρομαι (ΤΟ θέμα...)
παρατηρώ πολυ μεγάλο ενδιαφέρον για την λύση με τις επεμβάσεις και μάλιστα απο άτομα με βάρος που θεωρούσα οτι αντιμετωπίζεται μόνο με διατροφή...
πχ η κοπέλα που εγχειρίστηκε προσφατα και απ οτι θυμαμαι ειναι κοντα στα 100 κιλα(χωρις να ξερω υψος) , ειχα την εντυπωση οτι σε τοσο βαρος δεν προτεινουν επεμβαση, αλλα διατροφη...ειχα λαθος?
οι υπολοιποι σκεφτεστε κατι αλλο για να βελτιωθει η κατασταση η ειστε ολοι προσανατολισμενοι στην επεμβαση?
μου εκανε εντυπωση το σχολιο ενος μελους που ειπε περιπου "οταν νοιωθεις ετσι, ποιος το .... το σουβλακι"
εχω σκεφτει, εχω συζητησει, ξερω οτι θαθελα να ηταν αλλιως τα πραγματα, εχω συνειδητοποιησει πολλα κι εχω βρει πολλες αιτιες αλλα δεν εχω φτασει σε κανενα αποτελεσμα προς το παρον....εχω βεβαια πολλα χρονια να κανω εστω και προσπαθεια διατροφης...περιμενω να μου ερθει μια μερα η επιφοιτηση και να γινει ενα μαγικο και να νοιωθω αλλιως ως προς τις συνηθειες της διατροφης, και ν αρχισω να χανω κιλα χωρις να το καταλαβω και χωρις να τα μετραω...
μετα ξυπνησα ε?
23-03-2006, 20:56 #34
Originally posted by YiannisD
Απλα ρωταω επειδη κ εγω στα 5cc, δεν κατεβαζω κοκκινο κρεας ευκολα.
24-03-2006, 01:29 #35
2sweet2b4go10, τι να σου πω, εγώ δεν έχω κάνει επέμβαση, αν και την φλέρταρα για πολύ καιρό... Κι εγώ φοβάμαι το χειρουργείο και την όποια γενικά επέμβαση στο σώμα μου, εκτός πια κι αν είναι άμεση ανάγκη, για λόγους ιατρικούς. Πιστεύω πως όλοι όσοι έκαναν την επέμβαση, ήταν ακριβώς σ' αυτή την "αμεση ανάγκη". Δεν γινόταν κάτι άλλο, δεν μπορούσαν να τα καταφέρουν αλλιώς και τι να κάνουν, έφθασαν σ' αυτή τη λύση και καλά κάνανε. Γιατί είναι πραγματικά dead end! Όλοι μας, που υποφέρουμε από παχυσαρκία, χρειαζόμαστε χειρουργείο στο μυαλό! Αφού αυτό δεν υπάρχει, άρα δεν μπορούμε με το μυαλό μας να κρατηθούμε εκεί που πρέπει και να κάνουμε ό,τι πρέπει.... ποιά άλλη λύση υπάρχει; Μόνον αυτή! Και με πιθανότητες βεβαίως να βρεθούμε, μετά από κάποια χρόνια στον ίδιο παρονομαστή. Σαφώς υπάρχει κι αυτή η πιθανότητα. Η ψυχολογία όμως αυτών που κάνουν την επέμβαση και παίρνουν τέτοια απόφαση, δυναμώνει με τον καιρό και με τα καλά αποτελέσματα κι έτσι μειώνονται οι "κακές" πιθανότητες. Βέβαια, αν το σκεφτείς, για να έχει κάποιος την ψυχολογική δυνατότητα να υποστεί ένα τέτοιο χειρουργείο, έχει ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ικανότητα να κάνει ό,τι θέλει , άρα και χωρίς αυτό. Απλώς, οι περισσότεροι είμαστε αρκετά κουρασμένοι να πιέζουμε συνεχώς τον εαυτό μας "να γίνει κάπως, να γίνει καλύτερος, να τα καταφέρουμε", που κάποια στιγμή λες "αμάν, πια, να κάνω κάτι πιο δραστικό", όχι όμως -πιστεύω- τόσο για να αδυνατίσουμε, όσο για να ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΥΜΕ! Εγώ τουλάχιστον αυτά πιστεύω και τα γράφω θαρραλέα. Μπορεί να κάνω λάθος. Ψάξε μέσα σου να δεις αν πραγματικά ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ να το κάνεις, ή μπορείς να αντλήσεις από κάπου βαθιά μέσα σου τη δύναμη να αλλάξεις τις συνήθειές σου. Γιατί εκεί είναι το ζουμί!
24-03-2006, 09:07 #36
Originally posted by lina
2sweet2b4go10, τι να σου πω, εγώ δεν έχω κάνει επέμβαση, αν και την φλέρταρα για πολύ καιρό... Κι εγώ φοβάμαι το χειρουργείο και την όποια γενικά επέμβαση στο σώμα μου, εκτός πια κι αν είναι άμεση ανάγκη, για λόγους ιατρικούς. Πιστεύω πως όλοι όσοι έκαναν την επέμβαση, ήταν ακριβώς σ' αυτή την "αμεση ανάγκη". Δεν γινόταν κάτι άλλο, δεν μπορούσαν να τα καταφέρουν αλλιώς και τι να κάνουν, έφθασαν σ' αυτή τη λύση και καλά κάνανε. Γιατί είναι πραγματικά dead end! Όλοι μας, που υποφέρουμε από παχυσαρκία, χρειαζόμαστε χειρουργείο στο μυαλό! Αφού αυτό δεν υπάρχει, άρα δεν μπορούμε με το μυαλό μας να κρατηθούμε εκεί που πρέπει και να κάνουμε ό,τι πρέπει.... ποιά άλλη λύση υπάρχει; Μόνον αυτή! Και με πιθανότητες βεβαίως να βρεθούμε, μετά από κάποια χρόνια στον ίδιο παρονομαστή. Σαφώς υπάρχει κι αυτή η πιθανότητα. Η ψυχολογία όμως αυτών που κάνουν την επέμβαση και παίρνουν τέτοια απόφαση, δυναμώνει με τον καιρό και με τα καλά αποτελέσματα κι έτσι μειώνονται οι "κακές" πιθανότητες. Βέβαια, αν το σκεφτείς, για να έχει κάποιος την ψυχολογική δυνατότητα να υποστεί ένα τέτοιο χειρουργείο, έχει ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ικανότητα να κάνει ό,τι θέλει , άρα και χωρίς αυτό. Απλώς, οι περισσότεροι είμαστε αρκετά κουρασμένοι να πιέζουμε συνεχώς τον εαυτό μας "να γίνει κάπως, να γίνει καλύτερος, να τα καταφέρουμε", που κάποια στιγμή λες "αμάν, πια, να κάνω κάτι πιο δραστικό", όχι όμως -πιστεύω- τόσο για να αδυνατίσουμε, όσο για να ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΥΜΕ! Εγώ τουλάχιστον αυτά πιστεύω και τα γράφω θαρραλέα. Μπορεί να κάνω λάθος. Ψάξε μέσα σου να δεις αν πραγματικά ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ να το κάνεις, ή μπορείς να αντλήσεις από κάπου βαθιά μέσα σου τη δύναμη να αλλάξεις τις συνήθειές σου. Γιατί εκεί είναι το ζουμί!
24-03-2006, 11:43 #37
Ετσι είναι συμφωνώ απόλυτα, να τελειώνουμε επιτέλους με αυτό το θέμα. Εγώ μόνο αυτό ξεστόμισα οταν βγήκα από το χειρουργείο... Να τελειώνουμε... Αρκετά ταλαιπωρούμαστε τόσο καιρό... Ας λάβει τέλος αυτή η υπόθεση, τώρα αν μπορούσαμε με διατροφή, εγώ προσωπικά είχα κουραστεί και απογοητευτεί τόσο πολύ, που δεν ήθελα να ξανακούσω για διατροφή, και ούτε θέλω να στερήσω απο τον εαυτό μου ξανά τίποτα, γιατί η στέρηση είναι αυτή που με έφτασε 40 κιλά πάνω...
24-03-2006, 19:44 #38
Originally posted by 2sweet2b4go10
...
ή και λιγότερο αν η γενική κατάσταση της υγείας τους
επιβάλει την άμεση απώλεια βάρους.
απλώς ήθελα να δώσω έμφαση και για να γίνω σαφής..
έτσι ένοιωσα ΜΕΤΑ την επέμβαση, πριν έτρωγα 2-3 σουβλάκια
πίτα+ πατάτες + κόκα κόλα..
μετα ξυπνησα ε?
και δεν πήγαινε άλλο, εύχομαι να σου ρθει σύντομα η επιφοίτηση αλλά σε μένα όσες μετάνοιες κι αν έκανα, όσες προσευχές, δεν ήρθε ποτέ..΄
24-03-2006, 20:59 #39
Και εγω εκανα διαιτες. Μεχρι που ανεβηκα σε μια ζυγαρια κ ειδα το μαγικο "192"
24-03-2006, 23:58 #40
Κάτι με έπιασε σήμερα... μια μελαγχολία, κάτι... δεν ξέρω γιατί... Απο την μία νιώθω ότι έκανα ένα σημαντικό βήμα να χάσω τα κιλά μου, από την άλλη η ιδέα ότι θα έιναι κάτι εξωσωματικό, μέσα στο σώμα μου.... δεν ξέρω γιατί νιώθω έτσι σήμερα, θέλω να περνάει ο καιρός, να χάσω τα κιλά μου, να σταθεροποιηθώ κάποια χρόνια και να πάω να τον βγάλω... έτσι όπως τα είχα προγραμματίσει, μόνο που όλο αυτό θα μου πάρει τουλάχιστον 2-3 χρόνια...
Έχουμε ανάδρομο Ερμή, τί διάολο;
25-03-2006, 00:21 #41
Sad, kalhspera!
Exw apofasisei ki egw na valw daktylio se dyo mhnes peripou kai eixa akrivws to diko sou provlhmatismo shmera. Pws tha niwthw? Tha niwthw oti yparxei ena kseno pragma mesa mou? Tha eimai kati san metallagmeno on? Kai, dedomenou oti o giatros mou mou eipe oti egw tha to exw dia viou, anarwtiemai an prepei na kanw ena toso riziko vhma h na meinw edw pou eimai. Edw pou eimai omws, den eimai katholou kala... Krata gera, ola tha ginoun! Borei na exeis ton Krono sto zwdio sou
25-03-2006, 00:25 #42
Originally posted by Elisabeth71
Sad, kalhspera!
Exw apofasisei ki egw na valw daktylio se dyo mhnes peripou kai eixa akrivws to diko sou provlhmatismo shmera. Pws tha niwthw? Tha niwthw oti yparxei ena kseno pragma mesa mou? Tha eimai kati san metallagmeno on? Kai, dedomenou oti o giatros mou mou eipe oti egw tha to exw dia viou, anarwtiemai an prepei na kanw ena toso riziko vhma h na meinw edw pou eimai. Edw pou eimai omws, den eimai katholou kala... Krata gera, ola tha ginoun! Borei na exeis ton Krono sto zwdio sou
25-03-2006, 00:57 #43
Opws mou ekshghse kai o giatros (giati to exw hdh katalavei gia mena oson afora ton elegxo tou varous mou) den allazoume efkola. Opws antimetwpizw twra to faghto (san ksekourash, parea, diaskedash, xalarwsh, klp.) to idio tha to antimetwpizw panta. Aksizei na sou pw oti apo ta 17 mou kanw diaites synexws kai olo xanw kai meta pairnw ta diplasia. Eksallou, an den kanw lathos, to stomaxi mas den mikrainei me ton daktylio. H mhpws oxi? (tha rwthsw to giatro mou thn epomenh fora). Afto pou ithela egw na mathw apo sena einai, niwtheis ton daktylio mesa sou? Exeis ena periergo synaisthima apo thn egxeirhsh kai meta h oxi?
25-03-2006, 01:21 #44
Εκτός από τα ράμματα, εσωτερικά στο σώμα μου δεν νιώθω απολύτως τίποτα. Δεν τον έχω σφίξει βέβαια ακόμα... Το μόνο που νιώθω σιγά σιγά όσο περνάνε οι μέρες, είναι πείνα...
25-03-2006, 02:04 #45
...χμμμ μικρή κατάθλιψη μετά το χειρουργείο, σύνηθες φαινόμενο.. έχω διαβάσει σε φόρουμ
για αυτό, δεν ξέρω τι να σε συμβουλέψωδεν την είδα έτσι μετά το χειρουργείο.
Προσπάθησε να αντιμετωπίσεις την πείνα (αν είναι πραγματική κι όχι της πλήξης επειδή
δεν έχεις γυρίσει ακόμα στα καθήκοντα σου με φαγητά της φάσης Β μετά το χειρουργείο..
(πουρέδες, αλεσμένο μπιφτεκάκι, κρέμες, σούπες, και οτιδήποτε μπορεί να γίνει νιανια).
όλοι μας δεν περνάμε άσχημες μέρες? είσαι απλά σε bad mood σήμερα, μη δίνεις σημασία,
κάνε καμιά βολτούλα μη σκέφτεσε συνέχεια το δακτύλιο.
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία