I am BACK!!! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 16 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 46 to 60 of 229

Thread: I am BACK!!!

geia sas
    edw k ena mina peripou mpeno edw k enimerwnomai gia osa lete k diavazo tis dikes sas empeiries.

eimai 101 kila, 1.68 ipsos...

opos oi perissoteroi apo edw exo kourastei na xano kila me diaites k eidiki diatrofi k meta apo kapoious mines i xronia na perno ta diplasia...

o daktilios einai kati pou exo mines sto mialo mou, alla den to eixa skeftei sovara mexri prosfata...

tote pou mia fli mou mou milise gia to daktilio k mou anakoinose tin apofasi tis na kanei tin epemvasi...k tin ekane.....(sad mou eytixos ola pigan kala)

de sas krivo oti sokaristika.....otan mou eipe oti apofasise na kanei tin epemvasi
    skeftika wx!!!!
    den einai epikindino?? meta lew ma giati den kanei alli mia prospatheia me diatrofi??
    meta...edosa tin apantisi moni mou...kourastike

i sad opos k polloi apo edw mesa pire tin apofasi...

egw to exw sto mialo mou, alla einai kati pou me fovizei poli...
    xeirourgio, ena xen swma mesa moy.....alla pio poli
    einai i skepsi "ma, kala eisai toso adinami k mi pitharximeni pou de mporeis na elegxeis to stoma sou k tha valeis daxtilidi?? eisai toso ligi i thelisi sou pou protimas na kaneis mia epemvasi apo to na apoktiseis perissoteri dinami, peitharxia, thelisi se oti afora sto fagito?"

eimai i moni pou exo aytous tpus endiasmus k skeftomai etsi?????

mipos eimai ipervoliki telika??

Senior Member
    freddo,
    να σε καλωσορίσω στο eatingdisorders.gr και να σε παρακαλέσω θερμά να μη χρησιμοποείς greeklish.

Ευχαριστώ.

Senior Member
    Originally posted by sad
    Κάτι με έπιασε σήμερα... μια μελαγχολία, κάτι... δεν ξέρω γιατί... Απο την μία νιώθω ότι έκανα ένα σημαντικό βήμα να χάσω τα κιλά μου, από την άλλη η ιδέα ότι θα έιναι κάτι εξωσωματικό, μέσα στο σώμα μου.... δεν ξέρω γιατί νιώθω έτσι σήμερα, θέλω να περνάει ο καιρός, να χάσω τα κιλά μου, να σταθεροποιηθώ κάποια χρόνια και να πάω να τον βγάλω... έτσι όπως τα είχα προγραμματίσει, μόνο που όλο αυτό θα μου πάρει τουλάχιστον 2-3 χρόνια...

Έχουμε ανάδρομο Ερμή, τί διάολο;
    συγκεντρωσουυυυυυυ...
    κατ αρχας, οντως εκανες ενα μεγαλο βημα για να χασεις τα κιλα σου...
    κατα δευτερον, τα κιλα σου δεν ειναι τοσο πολλα ωστε να χρειαστει ενα πολυ μεγαλο διαστημα που μπορει να σε κουρασει, και πολυ συντομα θα δεις αποτελεσματα πολυ κοντα στα επιθυμητα...
    οσο για το ξενο σωμα, εφοσον το εκανες το δυσκολο βημα που ειναι το χειρουργειο, μη το σκεφτεσαι...ουτε ειναι αναγκη να αποφασισεις απο τωρα ΑΝ και ποτε θα το βγαλεις...το σημαντικο ειναι οτι ΜΠΟΡΕΙΣ να το βγαλεις...χαλαρωσε, ζησε φυσιολογικα με τις δουλειες και τα ενδιαφεροντα σου, και ασε τον δακτυλιο να κανει τα υπολοιπα μονος του...
    ενα πλεονεκτημα αυτης της λυσης ειναι οτι δεν χρειαζεται προσπαθεια απο σενα, απλα χρονο...οποτε τι σκας?
    τελος, να σκεφτεσαι παντα οτι ειδικα εμεις οι γυναικες εχουμε εξαιρετικα ευαισθητο νευρικο συστημα...μια και μονο κακη μερα ορμονικης αναταραχης, αρκει για να βλεπεις τα παντα μαυρα και τη ζωη χωρις νοημα...μηπως συμβαινει κατι τετοιο??
    εγω παντα σε αυτες τις περιπτωσεις σκεφτομαι οτι ανεξαρτητα με οτι νοιωθω και σκεφτομαι, ολα αυτα δεν ισχυουν πραγματικα...οτι πρεπει να κανω υπομονη να περασουν μερικες μερες και τοτε θα δω τι ηταν πραγματικα αυτο που σκεφτομουν...
    Να σου θυμισω επισης οτι η πεινα και η ταλαιπωρια μπορει να κανουν καποιον να κανει εξαιρετικα δυσοιωνες σκεψεις...κανε λιγη υπομονη να ισορροπησει η διατροφη σου και ολα τα σχετικα με την επεμβαση, και ολα θα ειναι ΠΟΛΥ καλυτερα..

Senior Member
    Originally posted by freddo
    ....alla pio poli einai i skepsi "ma, kala eisai toso adinami k mi pitharximeni pou de mporeis na elegxeis to stoma sou k tha valeis daxtilidi?? eisai toso ligi i thelisi sou pou protimas na kaneis mia epemvasi apo to na apoktiseis perissoteri dinami, peitharxia, thelisi se oti afora sto fagito?"
    Φρεντο καλημέρα και καλωσήρθες στο φόρουμ!

κάποτε διανύαμε αποστάσεις με τα πόδια ή με άλογα,
    μέχρι που ανακαλύφθηκε ο τροχός και κατόπιν το αυτοκίνητο..έτσι όπως το θέτεις το ζήτημα είμαστε αδύναμοι
    να πάμε με τα πόδια από την Γλυφάδα μέχρι το Σύνταγμα για να πάμε στη δουλειά μας?όχι! αλλά παίρνουμε το αμάξι για να πάμε πιο γρήγορα στη δουλειά μας! έτσι και ο δακτύλιος..
    δεν αμφισβητεί κανείς ότι μπορεί κάποιος να χάσει κιλά
    και με δίαιτα αλλά γιατί να μη βάλει το δακτύλιο για να το κάνει πιο γρήγορα και χωρίς να πεινάει? έχουμε και αυτό το ταμπού.. τι θα πουν οι άλλοι όταν μάθουν πως βάλαμε δαχτυλίδι στο στομάχι και δεν ταλαιπωρηθήκαμε με δίαιτα
    για να χάσουμε κιλά! 1ον να ΜΗΝ το μάθουν. 2ον η τεχνολογία εξελίσσετε σε όλους τους τομείς..τι να κάνουμε?
    και 3ον όποιος λέει πως ο δακτύλιος είναι ο εύκολος δρόμος
    κάνει λάθος! κάνουμε πολλές θυσίες και εμείς που διαλέξαμε να βάλουμε δακτύλιο.

Senior Member
    Αν γύριζα πίσω το χρόνο, πριν κανά μήνα και είχα πάλι την επιλογή να βάλω δακτύλιο ή όχι, η επιλογή μου και πάλι θα ήταν να βάλω, δεν λέω πως έκανα λάθος επιλογή... Ανεβαίνω στη ζυγαριά και κάθε μέρα βλέπω να κατεβαίνει (και μερικές φορές από πρωί μέχρι απόγευμα έχω χάσει) έχει πάρει μια εξαιρετικά φθίνουσα πορεία η ζυγαριά. Σήμερα πρωί, διψήφιο νούμεράκι!! 99,7kg. Είναι ίσως η πείνα που με κάνει και νιώθω έτσι, και φυσικά η ανυπομονησία, να περάσει ο καιρός, και μετά να συντηρηθώ κάποιο καιρό και μετά να γίνει η αφαίρεση του δακτυλίου, και τότε θα είναι το απόλυτο, αδύνατη, και χωρίς δακτύλιο... το απόλυτο... Anyway... κατεβαινει η ζυγαριάααααα και γουστάρουμε τρελαααα!!!

Senior Member
    Ασχετο, όπου να ναι θα μου αρχίσουν τα αλεσμένα, πείτε καμια ιδέα ανώδυνη, κρεάς στο μπλέντερ δεν μπορώ να φάω με τίποτα, προτιμώ νηστική, το μπιφτέκι πρέπει να το περάσω από μπλέντερ; αμά το λιώσω με πιρούνι; Καμια ιδέα ρε παιδιά, μου φάινεται λίγο αηδιαστικό το αλεσμένο...

Senior Member
    Originally posted by sad
    Δια βίου γίατί; Νομίζω πως αν χάσεις τα κιλά σου και σταθεροποιηθείς 2-3 χρόνια σε αυτά τα κιλά, και έχει αλλάξει ο μεταβολισμός σου και έχεις μάθει να τρως και μικρές ποσότητες, ποιος ο λόγος να μην το βγάλεις;
    μα να φας νάρκωση πάλι για να το βγάλεις? εδώ κάναμε αγώνα για να το βάλουμε! αν μπορέσω να το χω για πάντα
    γιατί να μην το έχω?
    το μπιφτέκι μπορείς να το κάνεις νιανια με το πηρούνι
    ναι, αν θες βάλε και λίγη κέτσαπ για να γλιστράει καλύτερα.
    άλλες ιδέες: τόνος σε νερό με λίγη μαγιονέζα light.
    κρέας κοκκινιστό πολύ καλά μαγειρεμένο το λίωνεις όμως στο μπλέντερ. τυροκεφτέδες, ντοματοκεφτέδες, λιωμένοι κι αυτοί με πηρούνι, φάβα, πουρές, ομελέτα από 2 αυγά, γιουβαρλάκια, όλα με προσοχή, και σιγά σιγά οι μπουκιές.
    οι πηρουνιές σου να μην είναι μεγαλύτερες από 1 cm.
    η διάμετρος του στομαχιού στο σημείο του δακτυλίου είναι
    μέχρι 1,5 cm..

Senior Member
    Originally posted by bionic
    Originally posted by sad
    Δια βίου γίατί; Νομίζω πως αν χάσεις τα κιλά σου και σταθεροποιηθείς 2-3 χρόνια σε αυτά τα κιλά, και έχει αλλάξει ο μεταβολισμός σου και έχεις μάθει να τρως και μικρές ποσότητες, ποιος ο λόγος να μην το βγάλεις;
    μα να φας νάρκωση πάλι για να το βγάλεις? εδώ κάναμε αγώνα για να το βάλουμε! αν μπορέσω να το χω για πάντα
    γιατί να μην το έχω?
    το μπιφτέκι μπορείς να το κάνεις νιανια με το πηρούνι
    ναι, αν θες βάλε και λίγη κέτσαπ για να γλιστράει καλύτερα.
    άλλες ιδέες: τόνος σε νερό με λίγη μαγιονέζα light.
    κρέας κοκκινιστό πολύ καλά μαγειρεμένο το λίωνεις όμως στο μπλέντερ. τυροκεφτέδες, ντοματοκεφτέδες, λιωμένοι κι αυτοί με πηρούνι, φάβα, πουρές, ομελέτα από 2 αυγά, γιουβαρλάκια, όλα με προσοχή, και σιγά σιγά οι μπουκιές.
    οι πηρουνιές σου να μην είναι μεγαλύτερες από 1 cm.
    η διάμετρος του στομαχιού στο σημείο του δακτυλίου είναι
    μέχρι 1,5 cm..
    Είναι πως το προγραμματίζει κάθε άνθρωπος μέσα στο μυαλό του. Εγώ εξαρχής, και το είχα συζητήσει με το γιατρό μου ήθελα κάποια στιγμή να τον βγάλουμε και μάλιστα ήταν σύμφωνος και αυτός. Δεν θα ήθελα να το έχω για πάντα, θα ήθελα να κάνει τη δουλειά του, να σταθεροποιηθώ και να το βγάλω μετά από 2-3 χρόνια...

Bionic βρίσκω τις συνταγούλες σου καταπληκτικές... μιαμ... Τον πήρα σήμερα τον γιατρό και μου είπε να ξεκινήσω με πατατα βραστή λιωμένη με λίγο λαδάκι και λεμόνι, ή με σούπα με ρύζι, ή φιδέ, την Τετάρτη πάω να βγάλω τα ράμματα, του είπα μήπως καλύτερα Σάββατο που έχω και χρόνο; και μου λεει όχι, καλύτερα Τετάρτη για να μη σου αφήσω σημαδάκια...

Senior Member
    H τομή της βαλβίδας μου σήμερα είδα ότι έβγαλε πύον, ανησυχώ πολύ, και είναι και μεγάλη ρε παιδιά... γύρω στους 6 πόντους, σαν σκολικοειδήτης... θα φύγει αυτή η τομή ποτέ;

Senior Member
    φυσιολογικό είναι και η δική μου έβγαλε λίγο τις πρώτες μέρες,
    πρέπει να βάλεις betadine και οπωσδήποτε να πας αύριο κι όλας στο γιατρό να δει τις τομές.
    τα σημάδια δεν φεύγουν εντελώς, απλώς θα ασπρίσουν και δεν θα φαίνονται όπως τώρα.
    η μεγάλη μου τομή είναι 1.5 cm και οι άλλες 1 cm έχουν ροζ χρώμα δεν έχουν ασπρίσει ακόμα
    μετά από 7 μήνες.

Senior Member
    Πάει, σημαδεύτηκα... Θα ρωτήσω τον γιατρό γιατί έχω τόσο μεγάλη τομή, είναι μεγάλη τώρα 6 cm! Εχει πάνω της 5 ράμματα... Λες να μου αφαιρέσανε κανά νεφρό για πούλημα; :P

Senior Member
    χαχαχχα έλα βρε ο κάθε γιατρός έχει τον τρόπο του και ο κάθε ασθενής είναι διαφορετικός.
    πάντως δεν θα μείνει ούτε σε μήκος ούτε σε πλάτος το ίδιο η τομή θα εξασθενήσουν πολύ
    ... μη με κάνεις και δημοσιεύσω τώρα φωτό πως ήταν η τομή μου δυο μέρες μετά και πως είναι τώρα :P

Senior Member
    Originally posted by bionic
    χαχαχχα έλα βρε ο κάθε γιατρός έχει τον τρόπο του και ο κάθε ασθενής είναι διαφορετικός.
    πάντως δεν θα μείνει ούτε σε μήκος ούτε σε πλάτος το ίδιο η τομή θα εξασθενήσουν πολύ
    ... μη με κάνεις και δημοσιεύσω τώρα φωτό πως ήταν η τομή μου δυο μέρες μετά και πως είναι τώρα :P
    Kαλα μεγάλη αλλά τόσο μεγάλη; Παρα είναι... Θα του πω να μου κάνει πλαστική την Τεταρτη που θα πάω για τα ράμματα. Πονάνε τα ράμματα όταν στα κόβουν;

Senior Member
    Αναλογα το ραμα. Εξηγω...

Αν ειναι τυπου κλωστης, οχι.Καθολου Απλα με ενα ξυραφακι τι κοβει κ το τραβαει.
    Αν ειναι τυπου clips, ισως να νοιωσεις ενα τσιμπηματακι

Αλλα κ στις 2 περιπτωσεις τιποτα ιδιαιτερο

Senior Member
    Παιδιά ένα πράσινο σαν πλαστικό μοιάζει με πετονιά... αυτό είναι τύπου κλωστής;

Page 4 of 16 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast