I am BACK!!! - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 16 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 229

Thread: I am BACK!!!

Senior Member
    Σήμερα πήγα στον γιατρό για να μου κόψει τα ράμματα. Μου έκοψε μόνο από τις μικρες τομές, γιατί η μεγάλη πονούσε ακόμα και μου τα άφησε και μέχρι την άλλη εβδομάδα. Με ζύγίσε, είμαι -6 κιλά, και πιο πολύ χάρηκε αυτός από μένα. :P Μου είπε πως τεχνική δυσκολία στην εγχείρηση τη δική μου ήταν πως το άνω μέρος του στομάχου μου ήταν πολύ μεγάλο και έτσι δυσκολεύτηκε να μπει ο δακτύλιος. Eπίσης ίσως να χρειαστεί ακόμα και μέχρι 6 μήνες να είμαι με 0 cc γιατί κάνει τη δουλειά του και άδειος, εφόσον έχω φάει μεγάλο σφύξιμό από την απλή τοποθέτηση. Χάρηκα! Δεν ξέρω γιατί αλλά χάρηκα! Μου είπε επίσης πως θα συνεχίσω να τρώω τις τροφές που δεν με ενοχλούν, γιατί η πατάτα εκείνη με πόνεσε λιγάκι, μέχρι να μου δώσει διαιτολογιο. Οχι δίαιτα. Διαιτολόγιο. :P
    Eπίσης μου είπε πως θα με παρακολουθεί, φυσιοθεραπευτής, διαιτολόγος και πλαστικός όποτε κρίνει απαραίτητο έτσι ώστε να αποφύγουμε την χαλάρωση στο δέρμα μου. Μου είπε πως κάποιες στιγμές ίσως να μου ζητήσει να σταματήσω να χάνω και να κάνω περισσότερη γυμναστική για την αποφυγή της χαλάρωσης. Μου έγραψε και αντιβιωσούλα για την μεγάλη τομή που με πονάει κιόλας... Αυτά! Τα καλά νέα... Το μόνο κακό είναι οτι η ζυγαριά στο σπίτι μου με δείχνει 99.5 και του γιατρού 100.6... Εκεί ξενέρωσα λίγο... αλλά λίγο μη φανταστείς....

Senior Member
    Originally posted by sad
    Σήμερα πήγα στον γιατρό για να μου κόψει τα ράμματα. Μου έκοψε μόνο από τις μικρες τομές, γιατί η μεγάλη πονούσε ακόμα και μου τα άφησε και μέχρι την άλλη εβδομάδα. Με ζύγίσε, είμαι -6 κιλά, και πιο πολύ χάρηκε αυτός από μένα. :P Μου είπε πως τεχνική δυσκολία στην εγχείρηση τη δική μου ήταν πως το άνω μέρος του στομάχου μου ήταν πολύ μεγάλο και έτσι δυσκολεύτηκε να μπει ο δακτύλιος.
    Χαίρομαι που το πρώτο σου ραντεβού μετά την εγχείρηση πήγε τόσο καλά! τελικά θυμάσαι τι σου λεγα για την τομή σου
    μπροστά? ανατομικά ο κάθε ασθενής είναι διαφορετικός και
    από ότι καταλαβαίνω ο γιατρός έκανε πολύ καλά τη δουλειά του!

.. μέχρι να μου δώσει διαιτολογιο. Οχι δίαιτα. Διαιτολόγιο. :P
    κι όμως οι λέξεις κάνουν την διαφορά! άλλο δίαιτα άλλο διαιτολόγιο! αλλιώς ακούγετε το ένα κι αλλιώς το άλλο
    για την ψυχολογία μας!

.. Το μόνο κακό είναι οτι η ζυγαριά στο σπίτι μου με δείχνει 99.5 και του γιατρού 100.6... Εκεί ξενέρωσα λίγο... αλλά λίγο μη φανταστείς....
    το χουν οι ζυγαριές των γιατρών.. απίστευτο.. ΠΟΤΕ δεν δείχνουν το ίδιο με τις δικές μας! τι κατάρα κι αυτή!
    εσύ να υπολογίζεις την δική σου που ζυγίζεσε κάθε πρωί..

Senior Member
    Θέλω σουβλάκι.... απλά είχα την αναγκη να σας το πω...

Senior Member
    ρούυυυχααα, μαγιώωωω, θάλασσα, ήλιος, αντηλιακό, τεκνά, διακοπές, νησιά, πάλι ρούχα
    τσιντιν γκιν γκλον! πόσες μέρες πέρασαν?

Senior Member
    15 μερες από την εγχείρηση... μου έχει λείψει η στερεα τροφή η αλήθεια να λέγεται... κάθε έιδους στερεά τροφή...

ΓΕΙΑ ΣΑΣ....

ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΤΑ ΠΟΘΜΕ..ΑΛΛΑ ΣΑΣ "ΔΙΑΒΑΖΩ" ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ SAD...ΧΙΧΙΧΙΧ

ΕΓΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ Κ ΑΡΧΙΣΑ ΔΙΑΙΤΑ

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!!!!

ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ 2.5 ΚΙΛΑ Κ ΣΥΝΕΧΙΖΩ....

ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΩ Κ ΕΧΩ ΝΑ ΧΑΣΩ 40 - 45

ΠΟΣΟ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΧΑΝΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...Κ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ....ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...

ΚΛΕΙΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΤΙ Κ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΓΩΝΑ

ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ Κ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΛΙΓΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ

ΣΑΣ ΦΙΛΩ

ΟΥΦ!!!!!!! ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΟΘ ΛΕΝΕ ΠΟΣΟ ΩΡΑΙΟ ΣΩΜΑ ΕΧΩ??

Senior Member
    Originally posted by freddo
    ΓΕΙΑ ΣΑΣ....

ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΤΑ ΠΟΘΜΕ..ΑΛΛΑ ΣΑΣ "ΔΙΑΒΑΖΩ" ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ SAD...ΧΙΧΙΧΙΧ

ΕΓΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ Κ ΑΡΧΙΣΑ ΔΙΑΙΤΑ

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!!!!

ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ 2.5 ΚΙΛΑ Κ ΣΥΝΕΧΙΖΩ....

ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΩ Κ ΕΧΩ ΝΑ ΧΑΣΩ 40 - 45

ΠΟΣΟ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΧΑΝΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...Κ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ....ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...

ΚΛΕΙΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΤΙ Κ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΓΩΝΑ

ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ Κ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΛΙΓΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ

ΣΑΣ ΦΙΛΩ
    Freddaki μου, τον ίδιο δύσκολο δρόμο διάλεξαν πολλά κορίτσια από δω μέσα για να χάσουν τα κιλά τους, και αν αυτό σου δίνει κουράγιο θα σου πω πως υπάρχουν κοπέλες εδώ μέσα που έχουν να χάσουν πολύ παραππάνω από 40-45 κιλά με τον ίδιο τροπο. Θέλει πίστη στο αποτέλεσμα και να οραματίζεσαι συνέχεια τον εαυτό σου αδύνατο, σου δίνει δύναμη να συνεχίζεις τον αγώνα σου. Και να θυμάσαι, ότι ο αργός τρόπος είναι ο καλύτερος...

Senior Member
    Freddo μη σε πτοεί τίποτα! Θα τα χάσουμε τα ρημάδια τα κιλά που θα πάει!!!!!!!!!!
    Όπως σου είπε και η sad, η οποία βλέπω ότι έσπασε το φράγμα των 100 ( συγχαρητήρια κούκλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! εις κατώτερα! ) κι εγώ, όπως και άλλες κοπέλες εδώ έχω επιλέξει τη δίαιτα...και έχω να χάσω 60 κιλά! Θα σου πρότεινα π'αντως να απευθυνθείς σε ειδικό διατροφολόγο προκειμένου να είσαι σίγουρη για την αποτελεσματικότητα της δίαιτας...

Αυτά και καλή επιτυχία στην προσπάθειά σου! Κι ό,τι χρειαστείς είμαστε εδώ....

Senior Member
    sad πότε θα μπορέσεις να φας κανονικές τροφές??????????????

Senior Member
    Originally posted by kleiw
    sad πότε θα μπορέσεις να φας κανονικές τροφές??????????????
    Λογικά μετά τις 15 μερες ξεκινάς τα αλεσμένα, οπότε θα πάρω το γιατρό να τον ρωτήσω μήπως φάω κάνα τόνο, καμια πατατούλα βραστή, λίγο φαί να το καταλάβω... Πάντως τα κιλά που έχασα μπορέι να είναι μόνο 6 αλλά αισθάνομαι μεγάλη διαφορά, και οι υπόλοιποι γύρω μου παρατηρούν πως έχω αδυνατίσει. Και εγώ νόμιζα πως θα ήταν μόνο υγρά αυτά τα 6. Έχουνε φαρδύνει τα ρούχα μου και έχει πάει το στομάχι μου μέσα... περίεργο... με δίαιτες όταν έχανα 6 κιλά σχεδόν δεν μου φαίνονταν...

Senior Member
    You go girl!!!!!!!!!!!!!!!!

geia sou kleiw....

thanks gia ti simpARASTASI

ουπς......

ξεχαστηκα ........ειπαμε γραφουμε ελληνικα.....

συγχωρεστε με νεο μελος.....

(Κλεις , sad ευχαριστς για τι συμπαράσταση

Senior Member
    Freddo πόσο ύψος και κιλά έχεις? Μπορείς να γράψεις στο signature σου πόσα κιλά ξεκίνησες, πόσο είσαι τώρα και πόσα θες να φτάσεις! Κοίτα το signature της sad! Κι εγώ το ίδιο θα κάνω με το που θα ξεκινήσω τη διαιτολόγο!

Page 7 of 16 FirstFirst ... 56789 ... LastLast