Results 106 to 120 of 229
Thread: I am BACK!!!
-
02-04-2006, 18:32 #106
Παιδιά κόλησα, η ζυγαριά δεν πέφτει ούτε γραμμάριο και μου χει σπάσει τα νεύρα. Είναι να αδιαθετήσω σε 2 μέρες, λέτε να παίζει κανα ρόλο. Δεν τρώω τίποτα ρε γμτ, 2 κρεμούλες την ημέρα και άντε καμιά σούπα knorr... δεν θυμάμαι τον εαυτό μου ποτέ να έτρωγε λιγότερο... κι όμως, κόλησα, από τώρα.... και έχω κάτι νέυρα...
- 02-04-2006, 19:16 #107
sad πόσες μέρες έχεις κολλήσει? Εννοείται πάντως ότι το ότι περιμένεις περίοδο έχει σχέση...Πρώτον γιατί γίνεται κατακράτηση υγρών και δεύτερον λόψω ορμονικών διαταραχών! Μην απελπίζεσαι! Αποκλείεται να κόλλησες από τώρα!!!!!!!!!!!!!!
02-04-2006, 19:18 #108
Από την Τετάρτη, γραμμάριο πιο κατω, και να πεις οτι τρώω και τίποτα... δηλαδή αμά αρχίσω να τρώω κανονικό φαγητό θα πάρω κιόλας;
02-04-2006, 19:22 #109
Βασικά τώρα που το σκέφτομαι θέλω να χάνω 4 κιλά το μήνα, γιατί με έπιασε ξαφνικά πανικός;
02-04-2006, 23:22 #110
Δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος ανησυχίας! Ήδη έχεις χάσει 6 κιλά και είναι λογικό να υπάρχει μια μικρή παύση. Το σώμα σου προσπαθεί να ανταπεξέλθει στα καινούργια δεδομένα (πολύ λιγότερη τροφή) κι έτσι λιγοστεύει τις καύσεις του. Σε λίγες μέρες θα επανέλθεις στον κανονικό σου ρυθμό και θα χάνεις συνέχεια κιλά!
Υπομονή και επιμονή φιλενάδα!!!!!!!!!!!!!!
03-04-2006, 03:12 #111
γεια σου Κλειω
σε ευχαρισυς για το ενδιαφερον
εσυ ποτε λεσ να ξεκινησεις διαιτολογιο?
φιλια
03-04-2006, 05:15 #112
Freddo καλως ήρθες στο φόρουμ, δίνουμε κοινή μάχη για την απώλεια βάρους εδώ μέσα..
χαίρομαι που ήρθες στο club των Loosers..ακόμα κι ένα κιλό είναι .. ένα κιλό λιγότερο
που επιβαρύνει την υγεία μας και το σώμα μας..ένας ρυθμός απώλειας 2-3 κιλά το μήνα
μπορεί να φαίνετε λίγο για αρχή αλλά σε 3 μήνες μπορείς να είσαι 99 κιλά. είναι -8 κιλά λίπος
από την μέση και από τα πόδια..είναι ένα νούμερο λιγότερο στα ρούχα..Καλή Επιτυχία!
Sad: την μέρα που θα σου ρθει, αν η ζυγαριά δεν δίξει -2 (τουλάχιστον)
εγώ δεσμέυομαι δημοσίως ότι θα αυτοχαστουκιστώ!
Δεν ξέρω να το αναλύσω επιστημονικά πως λειτουργεί το γυναικείο
σώμα κατα την διάρκεια της περιόδου αλλά εγώ βάζω κι 1-2 κιλά όταν περιμένω..
κι επειδή δεν έχω απόλυτα σταθερό κύκλο το καταλαβαίνω από την έντονη επιθυμία μου
για γλυκό.. (χτες θυμάσαι? σου είχε ανοίξει η όρεξη για κάτι λιπαρό) ένας γυναικολόγος μου χε
πει κάποτε πως το ορμονικό μας είναι σαν λάδι στη φωτιά..αν του ρίξεις μια σταγόνα νερό τι γίνετε?
επίσης ξέχασα να σου πω πως με το δακτύλιο χάνεις άπειρους πόντους, το χω παρατηρήσει κι εγώ
που με άλλες δίαιτες δεν έχανα τόσο πολύ σε πόντους.. ίσως γιατί τρώμε πολλά και μικρά
γεύματα.. ας το έχουν υπόψην τους οι φίλες που κάνουν κι αυτές δίαιτα.. πολλά+μικρά γεύματα
αναγκάζουν το μεταβολισμό να καίει περισσότερες θερμίδες..
03-04-2006, 11:39 #113
Originally posted by bionic
Freddo αρχίζω αυτή τη βδομάδα γιατί ο διαιτολόγος μου έλειπε στο εξωτερικό. Περισσότερα προσεχώς.....
03-04-2006, 14:09 #114
Originally posted by bionic
Freddo καλως ήρθες στο φόρουμ, δίνουμε κοινή μάχη για την απώλεια βάρους εδώ μέσα..
χαίρομαι που ήρθες στο club των Loosers..ακόμα κι ένα κιλό είναι .. ένα κιλό λιγότερο
που επιβαρύνει την υγεία μας και το σώμα μας..ένας ρυθμός απώλειας 2-3 κιλά το μήνα
μπορεί να φαίνετε λίγο για αρχή αλλά σε 3 μήνες μπορείς να είσαι 99 κιλά. είναι -8 κιλά λίπος
από την μέση και από τα πόδια..είναι ένα νούμερο λιγότερο στα ρούχα..Καλή Επιτυχία!
Sad: την μέρα που θα σου ρθει, αν η ζυγαριά δεν δίξει -2 (τουλάχιστον)
εγώ δεσμέυομαι δημοσίως ότι θα αυτοχαστουκιστώ!
κι επειδή δεν έχω απόλυτα σταθερό κύκλο το καταλαβαίνω από την έντονη επιθυμία μου
για γλυκό.. (χτες θυμάσαι? σου είχε ανοίξει η όρεξη για κάτι λιπαρό) ένας γυναικολόγος μου χε
πει κάποτε πως το ορμονικό μας είναι σαν λάδι στη φωτιά..αν του ρίξεις μια σταγόνα νερό τι γίνετε?
επίσης ξέχασα να σου πω πως με το δακτύλιο χάνεις άπειρους πόντους, το χω παρατηρήσει κι εγώ
που με άλλες δίαιτες δεν έχανα τόσο πολύ σε πόντους.. ίσως γιατί τρώμε πολλά και μικρά
γεύματα.. ας το έχουν υπόψην τους οι φίλες που κάνουν κι αυτές δίαιτα.. πολλά+μικρά γεύματα
αναγκάζουν το μεταβολισμό να καίει περισσότερες θερμίδες..
Παιδάκια σήμερα έριξα μισό κιλάκι, και περιμένω να αδιαθετίσω και μετά πήγα και τουαλέτα... πιστεύω κι εγώ πως έχασα, bionic σε ευχαριστώ για την ενθάρυνση, είμαι σίγουρη κι εγώ πως έχω χάσει αυτές τις μέρες κι άλλο, το βλέπουν όλοι και το βλέπω κι εγώ στο σώμα μου. Απλά μάλλον χθες πάλι ανάδρομος ερμής... :P :P :P
04-04-2006, 00:24 #115
Κι άλλο κιλάκι!!! Κι άλλο κιλάκι!!!! Κι άλλο κιλάκι!!! Τι ωραία που είναι να αλλάζεις το signature, τι ωραία!!!
04-04-2006, 02:14 #116
για σας
bionic, Κλειω
σας ευχαροστω πολυ για τη συμπαρασταση
καλως σας βρηκα.......χαιρομαι πολυ που θα τα λέμε.....
04-04-2006, 13:26 #117
Sad καλή μου είδες που δεν έπρεπε να ανησυχείς?
Πήρες την κατηφόρα και θα πρέπει να τρέξουμε να σε φτάσουμε!!!!!!!!!!!!!! :P
04-04-2006, 18:24 #118
Λοιπόν παιδάκια χτες το βράδυ πήγα σπίτι μου και έκανα αλλαγή στην τομή μου. Μόλις την άνοιξα, έφριξα, έβαλα τα κλάμματα... Παντού πύον. Παναγιά μου λέω θα πεθάνω από γάγγραινα... Το γιατρό τηλέφωνο! Όμως ήταν περασμένες 12 και δεν τον πήρα... Ολο το βράδυ δεν κοιμήθηκα από τη στεναχώρια μου... Σηκώνομαι λοιπόν στις 10 και τον παίρνω τηλέφωνο... Tου λέω γιατρε... και με το γιατρέ με πιάνουν τα κλάμματα... μου λεει τι έπαθες κοριτσάκι μου; Του λέω το και το... Μου λεει έλα από δω να σε δω. Πάω λοιπόν, ξαπλώνω και τί είχε γίνει. Η τομή είχε κλείσει εντελώς, και οι τρυπούλες από τα ράμματα είχανε πιάσει πύον και μου λεει, μου μάυρισες την ψυχή, νόμιζα πως ήταν κάτι σοβαρό... Moυ κόβει τα τελευταία ράμματα και μου λέει σε λίγες μέρες θα είναι οκ... επίσης μου είπε να ξεκινήσω να τρώω αλεσμένα, του είπα από και κλείεται να φάω αλεσμένο φαί θα ξεράσω, και μου είπε να ξεκινήσω με μπιφτεκι και κοτόπουλο αλλά να το μασάω καλά... Κι έτσι πήγα και πήρα φρέσκο κιμά και έκανα ένα μπιφτέκι και έφαγα, και νιώθω τέλεια... πρέπει να τρώω σιγά σιγά κρέας είπε για να μη μου πέσει ο αιματοκρίτης... και χαριτολογώντας μου είπε να σταματήσω επιτέλους να χάνω κιλά... :P
Υποσημείωση: Eίχε πάλι ένα γιατρουδάκι μέσα στο ιατρείο του... αχ, σαν τα κρύα τα νερά.... θα επισκέπτομαι πιο συχνά τον γιατρό μου μου φάινεται... :P
04-04-2006, 18:31 #119
χαχα..απιστευτη !
04-04-2006, 18:34 #120
ʼσε... Και το ωραίο είναι πως μου λέει ο γιατρός μου πως του χρωστάω έξοδο, και μου λέει θα πάρεις όλες σου τις φίλες μαζί, και του λέω ναι γιατρέ όποτε θες, αρκεί να πάρεις και εσύ όλα σου τα γιατρουδακια μαζί !!
Το δικό μου προβλημα
26-07-2025, 16:05 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή