twra ston alter!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 26
    Junior Member

twra ston alter!

twra sto alter o loberdos exei ekpombi gia tin paxisarkia
    kai milaei kai gia to daktilidi
    (leei oti den to exei kanei...)

Senior Member
    Και τί λέει; Eίμαι στη δουλειά και δεν μπορώ να δώ...

Member
    Αναλητικές λεπτομερειες για το δακτυλίδι. Είναι και όλοι οι γιατροί που βάζουν. Γαβριήλ, Αναγνωστίδης, Κωνσταντινίδης, Λύτρας κλπ. και μαζί μ αυτούς και πάρα πολλές που έχασαν κιλά ... και κάποια από το σύλλογο παχυσαρκίας.
    Ολα τα μωρά στην πίστα ....
    Είδε τρέιλερ η γυναίκα μου στο ALTER και ήρθα από το γραφείο ποιό νωρίς για να το δώ.
    GASPE

Member
    SORRY ...Αναλυτικές...
    Βλέπω το Λοβέρδο και σας γράφω με το φορητό από το σαλόνι
    Gaspe

Senior Member
    ήταν και η Κα Δώρα Συρίγου που μας έλεγε ο Yiannis D. του συλλόγου παχυσάρκων..
    σαν debate Κωνσταντινίδης vs Γαβριήλ μου φάνηκε.. μια ξανθιά με κοντά μαλλιά που μίλαγε τα λεγε πολύ σωστά..
    ο Λύρρας είναι μόνο πλαστικός δεν κάνει χειρουργεία παχυσαρκίας.
    Gaspe σύντεκνο που χάθηκες εσύ?

Senior Member
    Originally posted by sad
    Και τί λέει; Eίμαι στη δουλειά και δεν μπορώ να δώ...
    αυτά που λέω τόσους μήνες κι εγώ εδώ..
    ότι δεν είναι απλώς ότι δεν μπορείς να φας..σου κόβει
    κάθε όρεξη για φαγητό και μας ΜΑΘΑΙΝΕΙ να τρώμε σωστά!
    πως ΔΕΝ πνίγεσε ΟΥΤΕ πονάς για να σταματήσεις να τρως..
    πως τρως τα πάντα αλλά σε μικρότερες ποσότητες κτλ.
    πως είναι λύση για όσους έχουν εξαντλήσει κάθε τρόπο να χάσουν βάρος.. (ινστιτούτα, δίαιτες κτλ) πως έχει φέρει
    πίσω το χαμόγελο σε κάποιους που το χαν χάσει..

Senior Member
    Eγώ πάντως χθες που έφαγα μία πατάτα βραστή, με λαδάκι και ρήγανη, αφού έφαγα ένιωθα μετά έναν περίεργο πόνο μέσα μου, ξεκινούσε από το στομάχι και με χτύπαγε κάπου στο λαιμό... πιστεύω πως ήταν επειδή είναι ακόμα τα ράμματα τα εσωτερικά φρέσκα και γι' αυτό, ελπίζω να μην κρατήσει...

Member
    Ειπώθηκε στο debate από τον Ακκύλα Αναγνωστίδη κόστος 11.000E. Ο Κωσταντινίδης τον αντέκρουσε ότι το κόστος είναι πολύ λiγότερο. Στο εξάμηνο μου μπαίνω στο Φόρουμ έμαθα πολλά περισσότερα από όσα ειπώθηκαν στο debate απόψε. Όλοι πάντως συμφώνησαν ότι η θνησιμοτητα είναι 0%.
    Αντε και στα δικά μας. Και το Πάσχα δεμένοι.
    Gaspe

Senior Member
    καλά ο Αναγνωστίδης τον έβαλε κάτω τον δακτύλιο και τον.. πάτησε για να δείξει πόσο.. γερός είναι..
    έβαλα κάτι γέλια
    11.000? ναι καλά.. ούτε στην Αμερική δεν είναι τέτοιο το κόστος..και για να ακριβολογούμε δεν είναι παραπάνω από 6.500 - 7.500 ευρώ..δεν μίλισαν ούτε για την πολιτική που ακολουθούν τα ταμεία να μάθει κι ο κόσμος τι γίνετε.
    Gaspe με το καλό να πας κι εσύ για .. δέσιμο

ΔΥΣΤΥΧΩΣ BIONIC, ΤΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ, ΑΜΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΔΗ!!!!
    ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΙΑΣΩ, ΑΜΟΙΒΗ 5.500-6.000, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ!!!
    ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ...ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ..ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ..ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ..10.000 ΑΜΟΙΒΗ ΜΟΝΟ!!!
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΕΔΩ...ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ..ΚΑΙ...ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΙΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ο ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ!!!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ SHOW..... ΣΥΜΦΩΝΩ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ...ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ...ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΔΗΣ..ΑΝΑΨΑΝ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟΥ...ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ ΓΙΑ 3 ΜΗΝΕΣ....

Senior Member
    έχει κλείσει χειρουργεία για 3 μήνες? καλά ναι στον ύπνο του..άκου 11.000 ευρώ..
    άκου 5.500-6.000 προσωπική αμοιβή.. έλεος!
    στην Αμερική στα πιο ακριβά κέντρα στην Καλιφόρνια κάνει 10.000 το πολύ ..εγώ θεωρώ
    και τα 7.500 πολλά.
    αφού είσαι από τη Θεσσαλονίκη γιατί δεν παίρνεις τηλέφωνο τον Νικόλαο Σύκα στο Διαβαλκανικό?
    έχει χειρουργηθεί σε αυτόν μια κοπέλα από Θεσσαλονίκη που γράφει στο φόρουμ και είναι
    πολύ ευχαριστημένη!

υγ. Μαράκι θα σε παρακαλούσα να γράφεις με πεζά γιατί τα κεφαλαία είναι δυσανάγνωστα
    ευχαριστώ

Λεω να δοκιμασω τον γιατρο που μου ειχε κανει την επεμβαση στην χολη..και θεωρειται μαγος της λαπαροσκοπισης.
    Το διαβαλκανικο δεν το συμπαθω καθολου...εκει πηγαινα τον πατερα μου οταν ηταν αρρωστος απο καρκινο..και..το αποφευγω!!!
    Επισης, δεν εχει κανονικη συμβαση με το ταμειο μου το ΤΣΜΕΔΕ...οποτε..το κοστος θα ειναι μεγαλυτερο...
    Αλλα..μεχρι να το αποφασισω ισως δω και τον κυριο Συκα...
    Για την ωρα..κυνηγαω μπατακτσιδες πελατες να μου δωσουν τα λεφτα που μου χρωστανε..ωστε να παω να βαλω τον δακτυλο..χαχαχαχαχα

Senior Member
    ΤΣΜΕΔΕ .. OMG και δίνετε τόσα λευτά κάθε μήνα.. υποθέτω πως είσαι μηχανικός ή αρχιτέκτονας...
    τι θα πει μπατακτσής? λαμόγιο?

Senior Member
    Συγνώμη να ρωτήσω κάτι άσχετο??? Κοιμάστε μπρούμητα??? Γιατι εμένα ακόμα με ενοχλεί το στομάχι μου. Τα ραμματα λίγο και η βαλβίδα... οπότε είναι απαγορευτικό. Ας μου πει καποιος.... για να μην ανησυχώ... Bionic???

Senior Member
    ναι μπρούμυτα! και όταν ξυπνάω η μούρη μου είναι τσαλακωμένη λολ
    αλλά τον πρώτο καιρό με πονούσε εκεί και μένα .. μην ανησυχείς Καστανάκι,
    είσαι φρεσκοχειρουργημένη θα περάσει σε κανα μήνα αυτό..
    δεν παθαίνει τίποτα ούτε η βαλβίδα ούτε τα ράμματα!

Page 1 of 2 12 LastLast