Δημόσια Νοσοκομεία + δακτύλιος - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24
    Στη Θεσσαλονικη , βαζει δακτυλιο και ο Κωστανταρας που χειρουργει λαπαροσκοπικα στον Αγιο Λουκα. Το ιατρειο του ειναι στην Εγνατια.
    Εγω εβγαλα την χολη μου σε αυτον και εμεινα πολυ ευχαριστημενη.
    Στο ΑΧΕΠΑ ρωτησα και δεν κανουν λαπαροσκοπικες επεμβασεις, ξερω ομως πως ο Παπαβραμιδης βαζει δακτυλιο και κανει επεμβασεις παχυσαρκιας γενικοτερα, αλλα οχι λαπαροσκοπικα. (Η τομη ειναι απαισια!!!)

Ο Καλφαρεντζος στην Πατρα, απο οσο ξερω (τον ειχα επισκευτει πριν 2 χρονια) δεν κανει επεμβασεις λαπαροσκοπικα...

Senior Member
    ο Καλφαρέτζος στην Πάτρα τον δακτύλιο τον βάζει λαπαροσκοπικά.
    για By Pass δεν ξέρω αν κάνει ανοιχτά ή λαπαροσκοπικά, μου το είπε μια
    γιατρός που δουλεύει εκεί.

Senior Member
    Λαπαροσκοπικο bypass δεν θα βρειτε ευκολα. Ειναι μια αρκετα δυσκολη διαδικασια για τους γιατρους κ λιγοι την κανουν!

Junior Member
    Στο Πανεπιστημιακο Ηρακλειου ο καθηγητης Ιωαννης Μελισσας κανει οποιαδηποτε επεμβαση παχυσαρκιας (μπαλονι, δακτυλιο, by-pass κτλ)

Η λιστα οντως ειναι μεγαλη, αλλα δεν μου εδωσε την εντυπωση του φραγκοφονια ο γιατρος. Μαλιστα, σχεδον με ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕ να βρω ασφαλεια (ειμαι ανασφαλιστος προς το παρον) προκειμενου να μην πληρωσω ολα τα εξοδα της επεμβασης και παραμονης στο νοσοκομειο.

Υποθετω οτι βλεποντας την σταση μου ("θα σκασω οσα λεφτα χρειαστει και δεν πειραζει") θα μπορουσε να μου θεσει διακριτικα το θεμα για "φακελακι", αλλα δεν εκανε κατι τετοιο.

Παντως ακουω πολλους και λενε οτι η κλινικη παχυσαρκιας του Ηρακλειου ειναι πολυ καλη. Εμπειρια κανεις;

Junior Member
    Βαγγέλη καλησπέρα....
    Θέμα "Φακελάκι" λοιπόν.....
    Ο κ.κ Καθηγητής Ζητάει ?πουλακια και μάλιστα αρκετά.....
    για να μην πω παμπολλά.....
    καθώς αυτό το αντιλαμβάνεσαι από το ότι σε ρωτάει πρώτα- πρώτα:
    Ονομα-σωματική διάπλαση και αμέσως μετά ...
    τι δουλειά κάνεις (ανάλογα με το πορτοφόλι σου θα πας)!!!
    επειδή είμαι μέσα στα πράγματα (νοσηλευτής)
    έχω μια -μικρή- βέβαια εμπειρία
    αν σκεφτείς οτι για 2χρόνια δούλευα σε ορθοπαιδική κλινική
    που είναι η κλινικη του "δώρου-φακελακίου".....
    Έπειτα από πληροφορίες που σύλεξα απο 2 ατομα που χειρουργήθηκαν σε αυτόν
    μου ανέφεραν ότι στον ένα που ήταν πωλητής σε μαγαζί ζήτησε 3000
    και σε έναν αλλο που ήταν αντιπρόσωπος φαρμακευτικής ζήτησε 2500....
    Θεωρώ λοιπόν οτι αυτός ο άνθρωπος χρειάζεται καταγγελία στον
    Ιατρικο Σύλλογο Ηρακλείου, έτσι ώστε να παραδειγματιστούν
    ορισμένοι Γιατροί που επειδή έχουν την ονομασία ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ
    νομίζουν οτι μπορούν να διληματίζουν του κάθε ασθενή...
    Η τα 3000(παράδειγμα) η όταν και αν μπορέσουμε κάποια στιγμή θα κάνουμε την επέμβαση...
    υγνώμη αν γράφω κακοήθειες αλλα εχω φωρτώσει αρκετά τελευταία...

Φιλικά
    PetPapoy

Junior Member
    Εργάζομαι στο Ρίο και έχω ακούσει τα καλύτερα για τον Καλφαρέτζο. Ότι είναι κορυφή κλπ κλπ. Χαριτολογόντας θα πω ότι σε διαγωνισμό της Πάνιας για συγκεκριμένη ομάδα(διαγωνιζόμενων) που έχουν χάσει βάρος, τους αποκαλούσε Καλφαρετζικούς! (δεν ξέρω βέβαια εάν αυτό μπορούμε να το λάβουμε απόλυτα σοβαρά). Θα κοιτάξω το δυνατόν συντομότερα να ενημερωθώ από μέσα και να σας γράψω για Ρίο.

Υπάρχει και ο Διαμαντής στο Λαϊκό, αλλά κάνει μόνο by pass, δεν συστήνει δακτύλιο, χειρουργεί δωρεάν με ΙΚΑ, έχει βέβαια μεγάλες λίστες αναμονής, κανένα τρίμηνο περίπου!!

Junior Member
    Originally posted by bionic
    Λαμβάνω αρκετά μηνύματα από ανθρώπους που ενδιαφέρονται να μάθουν σε ποια νοσοκομεία και ποιοι γιατροί κάνουν εγχειρήσεις παχυσαρκίας λαπαροσκοπικά.
    Γνωρίζω μόνο τον Ευάγγελο Μενενάκο που κάνει στο Ιπποκράτειο κι έχει εγχειριστεί και η Βέρα εκεί και πάει πολύ καλά.
    Έχω ακούσει πως στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πάτρας
    και Ηρακλείου έχουν κορυφαία τμήματα Παχυσαρκίας.
    αν γνωρίζετε άλλα νοσοκομεία και γιατρούς παρακαλώ γράψτε σχετικά να μάθουμε κι εμείς. Γιατί δεν έχει όλος ο κόσμος τόσα πολλά λευτά να πάει στους ιδιώτες.
    όποια κι αν είναι η επιλογή διαβάστε το θέμα: "Τι να ρωτήσω το γιατρό στο 1ο ραντεβού"

ps. το Μαράκι είχε πρόσφατα πάει σε κάποιους γιατρούς του ΕΣΥ αλλά δεν βρίσκω το ποστ της, αν μπορεί ας γράψει σε ποιους πήγε και τις εντυπώσεις της.
    Καλη σας ημερα.
    υπαρχουν αρκετοι γιατροι στα δημοσια νοσοκομεια που ασχολουνται με τις επεμβασεις παχυσαρκιας.
    στον Ευαγγελισμο υπαρχουν οι κυριοι Αρφαρας και Παπακωνσταντινου αν θυμαμαι καλα της Α χειρουργικης.
    επισης και στο ΝΝΑ υπαρχει γιατρος που δεν θυμαμαι το ονομα του, ο οποιος ηταν μαθητης του Παπακωνσταντινου.
    και εγω ετοιμαζομαι για επεμβαση την οποια κατα πασα πιθανοτητα θα την κανω στον Ερυθρο Σταυρο.
    ελπιζω να βοηθησα καπως.

Senior Member
    Πού το ξέθαψες αυτό το θέμα; Έχουν μπει πολλά δημόσια νοσοκομεία από τότε, ο Καλφαρέτζος ΔΕΝ κάνει δακτύλιο, οι Καλφαρετζικοί έχουμε γίνει πολλοί - το ίδιο και η αναμονή.
    Καλή σου επιτυχία, πες μας για την επέμβασή σου.

Page 2 of 2 FirstFirst 12