Results 1 to 5 of 5
Thread: Νέο μέλος--Ζητάω βοηθεια
-
19-04-2006, 13:50 #1
Νέο μέλος--Ζητάω βοηθεια
Κατ?αρχην θα ηθελα να σας χαιρετησω ολους και να σας ευχαριστησω προκαταβολικα για κάθε βοηθεια.
Ειμαι ενας ανθρωπος με μερικα παραπανω κιλα (25-30) τα οποια μεχρι τωρα δεν με ειχαν προβληματισει και τοσο πολύ. Όχι ότι δεν εχω κανει διαιτες, αλλα ειχα αποδεχτει τον ευατο μου και απλως προσεχα να μην παρω πιο πολλα.
Πριν ένα χρονο περιπου ειχα ένα τροχαιο που με καθηλωσε για 3 μηνες στο κρεβατι και μου πηρε περιπου αλλους 3 για να επανερθω.
Ευτυχως ειμαι καλα τωρα, όμως ένα μικρο προβλημα στην μεση μου παρεμεινε και ζω κι εγω το μικρο μαρτυριο που εχουν ολοι οσοι εχουν προβληματα με την μεση τους.
Στο διαστημα αυτό εβαλα όμως και 15 κιλα επιπλεον από τα οποια εχω χασει σε 4 μηνες τα 10 και εχω ηδη κουραστει παρα πολύ. Ο ορθοπεδικος που με παρακολουθει είναι απολυτος. Πρεπει να χασω πασει θυσια 25-30 ακομα. Και μαλιστα για να το παρω πιο σοβαρα μου τονισε ότι ακομα κι αν δεν εχω την καλυτερη αποψη για τα «κοκκαλιαρικα» ατομα, θα πρεπει να αναθεωρησω και να προσπαθησω κι εγω να γινω ενας απ?αυτους. Η σπονδυλικη στηλη πρεπει να δεχεται οσο το δυνατον μικροτερη καταπονηση και σε συνδυασμο με ειδικες ασκησεις μυικης ενδυναμωσης του κορμου να μπορω να γινω καλα (τουλαχιστον να μην ποναω πολύ και να γλιτωσω χειρουργεια)
Εδώ είναι λοιπον που χρειαζομαι και την δικη σας βοηθεια.
Σκεφτομαι να βαλω ενδογαστρικο μπαλονι και εχοντας ψαξει λιγο στο internet και στο forum εδώ, ξερω για παρενεργειες και τετοια.
Αυτό που δεν ξερω είναι τιμες και γιατρους που να είναι εμπιστοσυνης.
Αν λοιπον καποιοι απο σας εχουν βαλει μπαλονακι ή απλα γνωριζουν από καποιο γνωστο τους παρακαλω δωστε μου ονοματα γιατρων ή κλινικων στην αθηνα, καθως και ποσο πληρωσατε.
Και παλι σας ευχαριστω!!!!!
- 19-04-2006, 14:52 #2
Δρ. Νασιακοπουλος την γαστροσκόπηση/τοποθετηση την κανει στην Ευρωκλινικη Αθηνων με ολικη ναρκωση. Κραταει περιπου 20 λεπτα.
Οι πρωτες 3-10 μερες ειναι δυσκολες. Εγω ποναγα αρκετα στο στομαχι. Ειχα πονους εντονους σαν γρηγορες σουβλιες. Ερχοντουσαν, κραταγανε 2-3 δευτερολεπτα κ φευγανε. Αυτο συχνα. Μετα συνηθιζει το στομαχι το ξενο σωμα (γι'αυτο ποναει αλλωστε).
Μεσα σε 6-7 μηνες με σωστη διατροφη (χρειαζεται κ καποια μορφη διαιτας) μπορεις να χασεις 20-30 κιλα. Το δυσκολο ειναι το μετα. Μολις το βγαλεις κ τρως ποσοτητες οσο πριν, μην τα ξαναβαλεις.
Εγω εχασα 12 κιλα στις πρωτες 2 εβδομαδες. Λογω υγρης διατροφης κ εμετων. Μετα απο 7 μηνες το αποτελεσμα ηταν +4 απο οσο ειμουν οσο το εβαλα.
Υπαρχουν 2 τροποι να στο γεμισουν, Ενας με αερα, κ ο αλλος με φυσικο ορο + μπλε χρωμα (μη τοξικο βεβαια!!!). Ο δευτερος υποτιθεται οτι δουλευει καλυτερα, αλλα νοιωθεις το βαρος του μπαλονιου αρκετα!
Τιμη πακετου (βαλε-βγαλε κ επισκεψεις)...3000? περιπου
Εγω παντως ΔΕΝ στο προτεινω !!!
ΕDIT:
Τα βρηκα...
Τηλ 210-7470587
Κιν 6932244224
Τηλ ιατρειου Ευρωκλ. 210-6416600
Οδος ιατρειου...
Γρ.Αυξεντιου 26-28 Ιλισια
19-04-2006, 15:59 #3
Καλή σου μέρα θάνο,
ούτε και εγώ θα στο συνιστούσα.... εγώ έβαλα μπαλόνι και το έχω ακόμη μέχρι την ημέρα φυσικά που θα προχωρήσω σε δακτύλιο.... ελπίζω να είναι σύντομα!!
Οταν έβαλα το μπαλονι ο σχόχος που είχαμε θέσει με τον γιατρό (δεν σου δίνω τα στοιχεία του γιατι πολύ απλά ΔΕΝ ΣΤΟΝ ΣΥΝΙΣΤΩ!!!!) ήταν 20-25 κιλά, και μου είχε πει πως μου εγγυάται ότι σίγουρα θα χάσω τα 15. Τζίφος.... δεν έχασα παρα τον πρώτο και δεύτερο μήνα μερικά κιλά τα οποία όμως ήταν αποτέλεσμα καθαρά δικής μου προσπάθειας, ετρωγα εγώ πολύ λίγο και πρόσεχα πολύ και τι έτρωγα..... εννοώ πως τελικά δεν με περιόριζε το μπαλόνι ποσοτικά. Αρα θα μπορούσα να έχω κανει την ίδια προσπάθεια χωρίς να ξοδέψω τόσα πολλά λεφτά και χωρίς να έχω περάσει αυτή την φοβερή ταλαιπωρία των πρώτων 4-5 ημερών που ήταν πραγματικά πολύ πολύ δύσκολα!
Τώρα αν με ρωτήσεις.... "και καλά αφού είδες ότι με την δική σου προσπάθεια είχες κάποιο αποτέλεσμα γιατί θέλεις να΄βάλεις δακτύλιο;;" η απάντηση είναι πως δυστυχώς δεν έχω την δύναμη και την πυγμή να συνεχίζω για μεγάλο χρονικό διάστημα την προσπάθεια μου και εγκαταλείπω εύκολα όταν δεν έχω ορατό και άμεσο αποτέλεσμα ώστε αν παίρνω κουράγιο και δύναμη!!
Ευχομαι να πάρεις την σωστή απόφαση και να έχεις καλά αποτελέσματα!
19-04-2006, 23:59 #4
Θάνο καλησπέρα,
θα συμφωνήσω κι εγώ μαζί με τους προλαλίσαντες.. είναι πεταμένα λευτά, χρόνος και κυρίως κόπος..
αν δεν είχες αυτά τα προβλήματα υγείας δεν θα σου συνιστούσα ούτε δακτύλιο,
όμως ξέρω από προβλήματα στη μέση.. η μόνη λύση για να γλυτώσεις αργότερα
τα χειρουργεία στη μέση είναι η απώλεια βάρους.. δυστυχώς..
20-04-2006, 13:25 #5
Ευχαριστω για τις πληροφοριες παιδια!!!!
Αλλο ειναι να παιρνεις πληροφοριες απο ανθρωπους που τα εχουν δοκιμασει και αλλο απο τους γιατρους που τα παρουσιαζουν και λιγο πιο ροδινα απο την πραγματικοτητα, γιατι κακα τα ψεματα την τσεπη τους κοιταζουν κι αυτοι.
Μαλλον δεν θα παω για μπαλονι.
Παντως οτι και να κανω πρωτα σε σας θα το πω. Μπορει να ειμαι καινουργιος στο forum αλλα νοιωθω οτι εδω υπαρχουν ανθρωποι που πραγματικα νοιαζονται για σενα κι ας μην σε ξερουν.
Και παλι σας ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!!!
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία