Εμπρός για μια καινούρια ζωή!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 7 of 7
    Senior Member

Εμπρός για μια καινούρια ζωή!

Σήμερα πήγα πρώτη μέρα στη διαιτολόγο! Ήταν πολύ ευγενική και μου έκανε αμέσως κλικ! Όπως σας έχω ξαναπεί ασχολείται κυρίως με αθλητές και είναι Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών (αυτό το έμαθα σήμερα). Εκτός των άλλων έχει αναλάβει και την Πηγή Δεβετζή, την ολυμπιονίκη του τριπλούν. Λέτε να με δείτε να αγωνίζομαι στους Ολυμπιακούς στο Πεκίνο?
    Τέλος πάντων, είμαι πολύ χαρούμενη για την απόφασή μου...Η διατροφή που μου έδωσε είναι πολύ καλή και δε χρειάζεται ιδιαίτερες προετοιμασίες. Το κύριο χαρακτηριστικό της είναι ότι είναι αρκετά χαμηλή σε λιπαρά. Μου είπε πως αν ακολουθήσω κατά γράμμα τις οδηγίες της μέσα σε 8 μήνες θα έχω χάσει 40-45 κιλά. Απίστευτο μου ακούγεται! Μου είπε πως πρέπει να αρχίσω και κάποιο πρόγραμμα άσκησης αφού χάσω τα πρώτα 15-20 κιλά (ούτως ή άλλως σκεφτόμουν να πάρω ένα ελλειππτικό στο σπίτι...).
    Κάτι άλλο επίσης σημαντικό που μου είπε είναι ότι όταν φτάσω περίπου στα 80 κιλά θα κάνω μια παύση με ένα πρόγραμμα συντήρησης ενός μήνα περίπου για να μπορέσει ο οργανισμός μου να καταχωρήσει στη "μνήμη¨του αυτά τα κιλά και να μη χρειαστεί στη συνέχεια να ελαττώσω πολύ το φαγητό μου για να αδυνατίσω κι άλλο. Αυτό επίσης βοηθά στο να μη χρειάζεται να είναι κάποιος συνέχεια στην στέρηση για να διατηρήσει τα κιλά του...Όλα τα ερευνητικά δεδομένα συγκλίνουν στα παραπάνω!
    Είμαι αποφασισμένη να μην αφήσω αυτή την ευκαιρία να χαθεί!

Senior Member
    Μπράβο Κλειώ!!!!
    πολυ ευοίωνα μου φαίνοντια όλα αυτα!
    Μια χαρα σου τα ειπε νομιζω η κυρια πως τη λενε...
    με μια τετοια διατροφη οπως την περιγραφει, μπορεις οχι μονο να χασεισ οσα κιλα θελεις, αλλα και να προσαρμοσεις καπως ετσι το διαιτολογιο σου γενικως και για αργοτερα(μονο που αργοτερα θα κανεις και παρεκκλισεις απο πραματα που σου αρεσουν και θα αποφευγεις οσο καιρο χανεις κιλα..
    μου ηρθε μια ιδεα μαλιστα που θα την δεις σ ενα ξεχωριστο ποστ και αφορα ΔΙΑΙΤΕΣ!!!!!

πολλες καλες ευχες για την νεα σου αρχη!!!

Senior Member
    Αυτός είναι ο πιο ασφαλής και επιστημονικά ενδεδειγμένος τρόπος να χάσεις βάρος.Και αυτό που θα χάσεις δεν θα το ξαναπάρεις.Μόνιμα αποτελέσματα δηλαδή και μια σωστή κλινική κατάσταση.
    Κλειώ χίλια μπράβο και μην το βάλεις ποτέ κάτω.Ξέρω άτομο που ήταν 130 κιλά.Είχα να τον δώ έναμισο χρόνο και τον συνάντησα τυχαία προχθές και δεν τον γνώρισα!!!Ήταν 78 κιλά και ένιωθε πανέμορφα.Μου είπε πως έγινε έτσι γιατί ποτέ δεν το έβαλε κάτω!Πήρε την απόφαση.Την υποστήριξε μέχρι το τέλος και να το αποτέλεσμα.ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ!Εμείς εδώ είμαστε να σε περιμένουμε - ελπίζουμε και με φωτογραφικό υλικό! χεχεχεχε

Senior Member
    Κλεάνθη σε ευχαριστώ πολύ για τα ενθαρρυντικά σου λόγια! Ελπίζω να μη χάσω τη δύναμη που έχω τώρα και να τα καταφέρω! Πάντως κι εγώ είμαι κατά των δίαιτων-αστραπών και ό,τι άλλο τέλος πάντων δεν τεκμηριώνεται επιστημονικά...

Junior Member
    Όντως οι δίαιτες αστραπή ή οι χημικές είναι ό, τι χειρότερο.Και γω μικρότερη είχα πάει σε μία διαιτολόγο η οποία έδινε χημικές δίαιτες..Περιττό να σας πω ότι από τότε αηδίασα το κοτόπουλο και όταν την σταμάτησα ξέσπασα σε ό, τι μου ήταν απαγορευμένο, ακόμα και το ξύδι απαγορευόταν.Φυσικά με τη φόρα που πήρα μετα τα ξαναέβαλα τα κιλα!! Τώρα ευτυχώς βρήκα έναν καλό διαιτολόγο που δεν μου στερεί τίποτα, ακόμα και γλυκο τρώω μια φορά την εβδομάδα..Κλειώ αν κάνεις μια δίατα χωρίς υπερβολικές στερήσεις και με βάση τις δικές σου διατροφικές προτιμήσεις μην φοβάσαι τίποτα..Στο τέλος θα σου γίνει τρόπος ζωής..Βλέπω ότι ήδη έχεις χάσει ε? Καλή συνέχεια!! Κράτα γερά!!

Senior Member
    Μπράβο Κλειώ! Με τόση αποφασιστικότητα που είσαι εξοπλισμένη, ό,τι πρόγραμμα και να σου δώσουν θα τα πας μια χαρά! Κι αν αυτή σου φάνηκε σοβαρή, αυτό σημαίνει πως θα την εμπιστευτείς. Κι αν την εμπιστευτείς, θα την πιστέψεις. Κι αν την πιστέψεις, θα είσαι συνεπής. Θαυμάσια!!!

Senior Member
    Συγχαρητήρια Κλειώ! εύχομαι να πάνε όλα καλά!