ΔΙΑΙΤΕΣ - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 15 FirstFirst ... 31112131415 LastLast
Results 181 to 195 of 222

Thread: ΔΙΑΙΤΕΣ

Senior Member
    η αλήθεια πονάει, και σε αυτή τη φάση που είμαι δεν μπορώ να την δω.....
    Γιατί αν θέλεις να χάσεις κιλά να κάνεις δίαιτα και γυμναστική και θα έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα, και όχι να παίρνεις ότι κυκλοφορεί στην αγορά από χάπια.
    Εγώ όμως δεν μπορώ προσπαθώ 3 χρόνια και τίποτα.... Απ' το να χάσω τα χρόνια μου προσπαθώντας ας πάρω χάπια, τόσα βλαβερά τρώμε και πίνουμε, ε, άλλο ένα.... Εξάλλου και η παχυσαρκία δεν είναι ακίνδυνη. Οπότε Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ!!!!!!! ΚΑΙ YES IAM HAPPY!!!!!!!!

Senior Member
    exeis dikio./kai go mia apo ta idia apektisa k xolisterinh kai den exana kila me tpt.

Junior Member
    ΕΡΩΤΗΜΑ: ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟ 3% ΕΩΣ 5% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ(ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ) ΠΟΥ ΑΔΥΝΑΤΙΖΕΙ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ Η ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗ ΖΩΗ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΚΙΛΑ? ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΗ. ΙΣΑ ΙΣΑ, ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΒΑΘΥΤΕΡΑ, ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ

Senior Member
    Γιατί η συντήρηση είναι πολύ πιο δύσκολη από την απώλεια. Αλλά το ποσοστό που λες είναι για άτομα που ήταν παχύσαρκα σε όλη τους τη ζωή και ειδικά στην παιδική ηλικία, οπότε οι λιποαποθήκες τους έχουν δημιουργηθεί ανάλογα. Τουλάχιστον για μένα είχα πάντα 3-6 κιλά παραπάνω τα οποία έπαιρνα και έχανα αλλά μέχρι εκεί. 30 κιλά παραπάνω δεν είχα ποτέ στη ζωή μου παρά τα τελευταία 3 χρόνια λόγω της εγκυμοσύνης, 2 μαζί .....
    Αλλά όπως και να έχει Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΛΙΓΟΙ ΤΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ!!!!!!!!!

Junior Member
    Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ alalumaki ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ. ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ Μ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ FORUM, ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΩ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ- ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΞΟΙΚΕΙΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΧΩΡΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ.
    ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ.ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΟΝΤΩΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΘΑ ΜΕΛΕΤΗΣΩ ΕΝΔΕΛΕΧΩΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΑΥΤΕΣ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΝΑΙΚΑΙ ΤΙ ΟΡΕΞΗ. Η ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΠΑΠΥΡΟΣ ΛΑΡΟΥΣ ΜΠΡΙΤΑΝΝΙΚΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΛΗΜΜΑ ΠΕΙΝΑ"Πείνα είναι η επιτακτική ανάγκη για φαγητό, ενώ όρεξη είναι μόνο η επιθυμία για αυτό" ΝΑ ΤΙΘΑΣΕΥΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ. ΚΙ ΑΠΟ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΓΕΜΑΤΟΙ.ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ.
    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΟΡΕΞΕΩΝ."ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΔΩΡΕΑΝ "ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ... ΟΙ ΑΔΥΝΑΤΟΙ ΤΟ ΛΕΝΕ. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ. ΚΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Senior Member
    Δεν χρειάζεται να ψάξεις αν θα σου απαντήσει θα το κάνει σε αυτό το topic.
    Καλή αρχή στην προσπάθεια σου, και αναμένουμε να μας πεις αν η προσέγγιση σου έχει αποτέλεσμα....

Senior Member
    γιατι παχαινουμε μετα απο μια διαιτα ?
    πρωτα πρωτα πρεπει να πουμε οτι δεν υπαρχουν διαιτες που κλειδωνουν το μεταβολισμο και οτι δεν ξαναπερνουμε κιλα .
    Αν λοιπον μετα το τελος της αγωγης ξαναπεσεις στις ιδιες συνηθειες που ειχες πριν αρχισεις την διαιτα ,θα οδηγηθεις και παλι στο ιδιο αποτελεσμα ,θα παρεις κιλα .Οποτε χρειαζεται μετρο.Εδω ομως το μετρο για πολλους και πολλες γινεται εξαναγκασμος και φοβος ,πολλα ατομα διατηρουνται σε λιγες θερμιδες και μετα το τελος της διατροφης και παροτι τρωνε λιγο ο οργανισμος τους κατα παραξενο τροπο συσσωρευει λιπος .Προκειται για αμυντικο μηχανισμο του σωματος ,οπως ειχα πει και παλιοτερα .Ο μονος τροπος να διατηρω υψηλες τις ενεργειακες μου αναγκες ειναι η αθληση.Αρα το αδυνατισμα δεν ειναι μια εποχιακη συνηθεια μονο ,αλλα θα πρεπει να γινει τροπος ζωης ,εννοω οτι παντα πρεπει να μην κανουμε πολλες παρατηπιες αλλα το πιο σωστο ειναι να μαθουμε να τρωμε σωστα .Σε πρακτικο επιπεδο τα λαχανικα εχουν τις λιγοτερες θερμιδες απο καθε αλλη κατηγορια τροφιμου ,επιπλεον προκαλουν κορεσμο ,αρα δεν πειναμε και για να πουμε και κατι αλλο επισεις σημαντικο οσο αναφορα τις τροφες οπως τα λαχανικα αλλα και γενικοτερα αυτες με χαμηλο γλυκαιμικο δεικτη ,οτι διατηρουν το σακχαρο του σωματος σταθερο ή το αλλαζουν λιγο.Αν φαμε λοιπον ζαχαρη για παραδειγμα (απλος υδατανθρακας ) τα επομενα θα συμβουν στο σωμα μας ,θα περασουμε σε μια υπεργλυκαιμικη φαση (αυξημενο σακχαρο) οσπου η ινσουλινη να το απομακρυνει απο το αιμα.Οταν ομως εχει απομακρυνθει δημιουργηται υπογλυκαιμια και πειναμε ξανα.Οποτε για αυτο σωστα λεει ο λαος το γλυκο φερνει γλυκο.οοπς δουλειαα sorry

Senior Member
    Δηλαδή ακόμα και σε δίαιτα δεν πρέπει να κατεβάσουμε τις θερμίδες που τρώμε πολύ χαμηλά αν κατάλαβα καλά?

Senior Member
    οχι γιατι και δεν θα παρουμε πολιτιμα συστατικα που λεγαμε ,αλλα θα κλειδωσουμε χαμηλα τον μεταβολισμο μας .Για αυτο οχι διαιτα σε λιγες θερμιδες ,οχι συνεχομενη διαιτα και θα κολλησουμε αλλα και θα παχυνουμε.Προσωπικα πιστευω οτι αν πεσουμε σε θερμιδες κατω απο το βασικο μεταβολισμο (δεν λεω θα αδυνατισουμε) αλλα θα μαθουμε το σωμα μας να ζει με λιγο.Ενα απλο παραδειγμα οσο πιο λιγα λεφτα εχεις τοσο περισσοτερο οικονομια κανεις ,ετσι δουλευει και το σωμα.
    Επισεις σημαντικο ειναι οτι με την παροδο της ηλικιας και μετα την σθμπληρωση του 25 ετους στα σταδιακα ο μεταβολισμος πεφτει περιπου 5% ανα δεκατετια .Μπορει και περισσοτερο δεν θυμαμαι ακριβος τον αριιθμο

Junior Member
    Η ΠΑΡΕΑ ΕΔΩ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΗΚΑ ΠΟΤΕ ΕΤΣΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ. ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΕΠΑΙΖΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ 50-60 ΚΙΛΑ. ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ 60-70. ΣΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ 70-80. ΣΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΩ 80-90. ΒΕΒΑΡΥΜΕΝΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΙ ΕΓΩ ΑΦΟΥ ΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΗΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ (ΑΣ ΠΟΥΜΕ 160 ΚΙΛΑ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ) ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΖΩΗΣ ΜΟΥ. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ. ΓΙΑ 1 1/2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΙΑΝΥΣΑ ΑΠΕΙΡΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ, ΕΠΑΘΑ ΤΕΝΟΝΤΙΤΙΔΕΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ, ΤΟΥΣ ΞΕΠΕΡΑΣΑ ΤΕΛΙΚΑ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 9 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ. ΤΩΡΑ ΝΙΩΘΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΕΥΕΞΙΑ -Η ΑΣΚΗΣΗ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΙΣ ΕΝΔΟΡΦΙΝΕΣ- ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΡΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΒΑΖΩ ΤΡΕΞΙΜΟ, ΤΖΟΓΚΙΝ, ΜΕ 7,5 - 8 ΧΙΛΙΟΜ ΤΗΝ ΩΡΑ. ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΑΠΟ 20 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΤΡΕΧΩ 40 ΛΕΠΤΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ. ΑΛΛΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ, ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΩ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ΚΙΛΑ. ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΠΟΞΕΧΝΙΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕ ΜΕ ΕΝΟΙΑΖΕ ΤΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΩ ΠΑΝΤΑ ΠΑΧΑΙΝΑ. ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΖΕ, ΛΟΙΠΟΝ. Η ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΑΝΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΧΟΣ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΩ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΠΩΣ ΑΣΚΗΤΙΚΗ ΙΣΩΣ ΣΤΑΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΤΥΧΩ ΕΣΤΩ ΛΙΓΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.
    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Senior Member
    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ,ΘΑΛΑΣΣΙΝΗ,ΣΤΗΝ ΑΞΙΕΠΑΙΝΗ ΚΙ ΑΕΝΑΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ!
    Ο,ΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΚΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΟΝΟ Μ'ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΟΠΟ ΚΑΤΑΚΤΑΤΑΙ...
    "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΡΗ,ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ" ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ...
    ΕΧΟΝΤΑΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΔΙΑΝΥΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΤΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ,
    ΑΣ ΔΙΔΑΧΘΟΥΜΕ ΑΠ'ΤΑ ΛΑΘΟΣ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ,ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΑΝ,
    ΚΙ ΑΦΟΥ ΒΡΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ,ΤΟΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΑΞΙΔΕΜΕΝΟ,
    ΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ,ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΠΟΔΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΙΘΑΚΗ!
    "ΟΣΑ Η ΑΓΑΠΗ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ,Τ'ΑΦΗΝΕΙ ΟΝΕΙΡΑ Η ΖΩΗ.
    ΜΑ ΟΠΟΙΟΣ ΣΤ'ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΡΩΤΕΥΕΤΑΙ,ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΠΡΟΣΕΥΧΗ,
    ΒΑΡΚΟΥΛΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΦΙΛΙ ΚΑΙ ΞΕΝΙΤΕΥΕΤΑΙ."
    ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΙ,ΣΥΝΟΔΗΠΟΡΟΙ!

Junior Member
    NADINE ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    ΤΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΙΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ: ΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ
    ΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ
    ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ
    ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΟ

Junior Member
    καλησπέρα! ποια είναι η δίαιτα διαιτολογίας από την κλειώ?? δε μπορώ να τη βρώ πουθενα!! μήπως την έχει κάποιος απο σας??? επειγει!!!!!!! ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Junior Member
    Παιδια δεν διαβασα όλες τις σελιδες, οποτε δεν ξερω αν η διαιτα που θα σας δώσω είναι ήδη εδω.
    Την εκανα πριν 6 χρόνια και έχασα μεσα σε 3,5 μηνες 12 κιλά. Θα μου πειτε, γιατι δεν την κάνω και τώρα...Ελα ντε...

Λοιπόν, οι τροφές χωρίζονται σε 3 ομάδες, Α, Β και την κοινη. Επιτρέπεται σε κάθε γεύμα να τρώμε τροφές μονο από την ίδια ομάδα Α ή Β, ή σε συνδυασμό με εκείνες της κοινής.

Ομάδα Α:
    Φρούτα: πορτοκαλι, λεμονι, μανταρινι, γκρειπ φρουτ, ανανας, μήλο, αχλάδι, ακτινίδιο (τα "ξινά" φρούτα)
    Τροφές: Ζωικής προέλευσης: κρεας μοσχαρι, χοιρινο, προβειο, κοτοπουλο (και λοιπα πτηνα), αλλαντικά, αυγό, γάλα, τυριά, γιαούρτι, ψάρι, θαλασσινά
    Ποτά: 1 ποτήρι λευκό κρασί/εβδομάδα

Ομάδα Β:
    Φρούτα: μπανάνα, σύκο, ροδακινο, βερύκοκο, κερασια, φραουλες, καρπούζι, πεπόνι, σταφύλι (τα "γλυκά" φρούτα)
    Τροφές: ρύζι, όσπρια, μακαρόνια, ψωμί, παξιμάδια, φρυγανιές, δημητριακά,αρακάς, καλαμπόκι, πατατα, φασολάκια
    Ποτά: 1 ποτήρι μπυρα/εβδομάδα

Κοινή Ομάδα:
    Ξηροι καρποί, λίπη και έλαια, ντομάτα, φυλλώδη λαχανικά, αγγούρι, μαϊντανός, σελινο, άνιθο, πιπεριά, μελιντζλανα, κολοκυθάκια

Οδηγίες
    1. Τρώμε κάθε 4 ώρες.
    2. Δεν υπάρχει ποσοτικός περιορισμός στις τροφές.
    3. Τρώμε μόνο από την ομάδα Α ή Β, ή σε συνδυασμό με την κοινή. Δεν θα φαμε, λόγου χαρη μακαρόνια με κιμα, ή μακαρόνια με τυρί. Θα φάμε όμως μακαρόνια με σάλτσα ντομάτα (χωρίς τυρί)
    4. Πίνουμε καφέ ή τσαι χωρίς ζαχαρη ή γλυκαντικο.
    5. Αναψυκτικα απαγορεύονται
    6. Ζαχαρη και γλυκά απαγορεύονται
    7.Αν ακολουθήσουμε το πρόγραμμα, η διαιτα υπόσχεται να χάσουμε 11 κιλά σε 7 εβδομάδες. Ίσως αυτό να ισχύει για άτομα που πρέπει να χάσουν πολλά κιλά. Κάποια στιγμή ο ρυθμός απώλειας βάρους πέφτει και πρέπει να τρως λιγότερο (ενώ στην αρχή τρως όσο θέλεις-δεν χρειάζεται να πεινας καθόλου). Νομίζω οτι γενικά ήταν μια καλή διαιτα, οχι στερητική (αν εξαιρέσεις τα γλυκα) που τελικά εμενα με οδηγησε σε μια καλή διατροφή και κρατησα το βάρος μου σε καλα επίπεδα για περίπου 5 χρόνια (μετα εμεινα εγκυος και η ζυγαρια μου πήρε τον ανήφορο....)

Senior Member
    oh yes την εχω κανει και αυτην και ειχα χασει 6 κιλα.Σ'αυτην τη διαιτα δεν ειχ καθολου αναγκη για γλυκο πραγμα παραξενο για μενα.

Page 13 of 15 FirstFirst ... 31112131415 LastLast