ΔΙΑΙΤΕΣ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 15 FirstFirst 1234513 ... LastLast
Results 31 to 45 of 222

Thread: ΔΙΑΙΤΕΣ

Senior Member
    χμμμ
    καταλαβα καλως οτι δεν εχει καθολου φρουτα η διαιτα???? κατι τετοιο βλεπω...δεν κινδυνευει να παθει κανεις σκορβουτο?
    αν ετσι εχουν τα πραματα, την βλεπω μαλλον για χειμωνα που δεν εχει ενδιαφεροντα φρουτα και χρειαζονται λιπη για ενεργεια, και μια υποθερμιδικη για το καλοκαιρι που εχει ωραια φρουτα και δε θες να τρως και πολυ...

Junior Member
    ξερει κανεις τη διαιτα της νασα?την ψαχνω εδω κ πολυ καιρο αλλα δεν μπορω να την βρω με τιποτα!
    την εκανε παλια μια γνωστη μου κ ειχε πολυ καλα αποτελεσματα...

Junior Member
    dieselaki θα μπορούσα ίσως να την βρώ μιας και πριν 10 χρόνια την είχα κάνει.
    είχα αποτέλεσμα καλο στα κιλά αλλά μου άφησε κουσούρι στην υγεία μου.
    δεν θα την συνιστούσα. εγινα υποτασική και με ακολουθεί ακόμα και σήμερα μετά απο 10 χρόνια.

Senior Member
    Originally posted by lollipop
    ΔΙΑΙΤΑ 20 ΗΜΕΡΕΣ - 10 ΚΙΛΑ

Τις πρώτες 5 ημέρες
    1 κιλό φρούτα (1 είδος)
    Κάθε ημέρα μπορεί να αλλάζει το φρούτο, αλλά ημερισίως θα είναι ίδιο.

ΒΡΑΔΥ Γιαούρτι 0% - 2%
    1κ. μέλι

Τις επόμενες 15 ημέρες
    ΠΡΩΙ Χυμό από ένα πορτοκάλι, 1/2 λεμόνι και 1/2 γκρέιπφρουτ.

ή 2 πορτοκάλια με 1 λεμόνι

ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ 1φρούτο

ΜΕΣΗΜΕΡΙ Κοτόπουλο ή ψάρι ή γαλοπούλα ή 2 αυγά
    ʼφθονη ΠΡΑΣΙΝΗ σαλάτα

ΒΡΑΔΥ γιαούρτι 0% - 2%
    2 ακτινίδια

Φιλιά σε όλους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    lolipop καλημέρα. Εχεις κάνει την παραπάνω δίαιτα? Έχεις χάσει? Σκέφτομαι να την κάνω κι εγώ για μια express τόνωση αυτοεκτίμησης...αν με αντιλαμβάνεσαι!!!! Μ' έχει πάρει από κάτω, ίσως λόγω και της αδιαθεσίας μου που ο δεικτης της π_ _ _ _ _ _ς της ζυγαριάς δεν έχει κουνηθεί προς τα κάτω αλλά ελαφρώς προς τα πάνω....

Senior Member
    Originally posted by lina

Από ʼτκνις μπορείς να γυρίσεις σε θερμιδική όποτε θέλεις. Από θερμιδική σε ʼτκινς επίσης. Απλώς, δεν έχει νόημα να κάνεις ʼτκινς λιγότερο από ένα μήνα, γιατί 15 μέρες είναι μόνον η ενεργοποίηση.
    Lina καλημέρα και σε σένα. Για τι απώλεια κιλών μιλάμε? Στο μήνα πάνω ή κάτω από 4? Αντε γιατί αν δεν αδυνατήσω θα κόψω τις φλέβες μου.....

Junior Member
    Originally posted by VASSO
    dieselaki θα μπορούσα ίσως να την βρώ μιας και πριν 10 χρόνια την είχα κάνει.
    είχα αποτέλεσμα καλο στα κιλά αλλά μου άφησε κουσούρι στην υγεία μου.
    δεν θα την συνιστούσα. εγινα υποτασική και με ακολουθεί ακόμα και σήμερα μετά απο 10 χρόνια.
    ξερω γενικα αυτες οι διαιτες ειναι επικυνδινες.
    αν μπορεις βρες την σε παρακαλω.
    επειδη δεν μπαινω κ πολυ συχνα το mail mou [email protected]
    αν μπορεσεις να την στειλεις.αν εχεις messenger μιλαμε κ απο εκει.
    ευχαριστω πολυ.

Junior Member
    Originally posted by kastano
    lolipop καλημέρα. Εχεις κάνει την παραπάνω δίαιτα? Έχεις χάσει? Σκέφτομαι να την κάνω κι εγώ για μια express τόνωση αυτοεκτίμησης...αν με αντιλαμβάνεσαι!!!! Μ' έχει πάρει από κάτω, ίσως λόγω και της αδιαθεσίας μου που ο δεικτης της π_ _ _ _ _ _ς της ζυγαριάς δεν έχει κουνηθεί προς τα κάτω αλλά ελαφρώς προς τα πάνω....
    καταρχάς... καλώς σας βρήκα (αν και άτοπο το ότι το γράφω εδω, αλλά αυτό είναι το πρώτο μου μήνυμα )
    ξεκίνησα την συγκεκριμένη δίαιτα χτες... δευτέρα... θα σου πω αν θες τα πρώτα μου αποτελέσματα την άλλη δευτέρα...
    είμαι για συνολική απώλεια 20 κιλών οπότε από κει ίσως κρίνεις
    (ξέρω ότι η συγκεκριμένη δίαιτα δεν είναι και ότι καλύτερο για τον οργανισμό μου όμως... βιάζομαι! παντρεύομαι σε δύο μήνες! και καλώς ή κακώς.. το άφησα για τελευταία στιγμή )

Senior Member
    Αναστασία καλως ήρθες. Πες μου αν εχασες και πόσα αν και αφού μου τελείωσε η περίοδος και αφού έκανα κι ένα ταξίδι συνήλθα λίγο και αναβάλλεται το κόψιμο των φλεβων...
    Προσπαθώ να κάνω κάτι πιο ισοροπημένο κι ίσως να σφίξω λίγο ακόμα τον δακτύλιο! 3 cc έχει μόνο.
    Καλή επιτυχία, και στα δικα σας οι λεύτερες, όπως θα έλεγε και η μαμά μου...

Junior Member
    Originally posted by kastano
    Originally posted by lollipop
    ΔΙΑΙΤΑ 20 ΗΜΕΡΕΣ - 10 ΚΙΛΑ

Τις πρώτες 5 ημέρες
    1 κιλό φρούτα (1 είδος)
    Κάθε ημέρα μπορεί να αλλάζει το φρούτο, αλλά ημερισίως θα είναι ίδιο.

ΒΡΑΔΥ Γιαούρτι 0% - 2%
    1κ. μέλι

Τις επόμενες 15 ημέρες
    ΠΡΩΙ Χυμό από ένα πορτοκάλι, 1/2 λεμόνι και 1/2 γκρέιπφρουτ.

ή 2 πορτοκάλια με 1 λεμόνι

ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ 1φρούτο

ΜΕΣΗΜΕΡΙ Κοτόπουλο ή ψάρι ή γαλοπούλα ή 2 αυγά
    ʼφθονη ΠΡΑΣΙΝΗ σαλάτα

ΒΡΑΔΥ γιαούρτι 0% - 2%
    2 ακτινίδια

Φιλιά σε όλους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εγω ειμαι στην εβδομη μερα αυτης της διαιτας...τις πρωτες 5 εχασα 5 κιλα,δηλαδη ενα κιλο καθε μερα...
    καλα παει...λογικα χανεις 5 κιλα τιε πρωτες 5 μερες κ αλλα 5 μεσα σε 15 μερες...
    εγω βασικα μπορω να κανω αυτες τις πρωτες μερες ξανα,αντι να περιμενω 15 μερες...λετε να ειναι οκ?να μην εχω κανενα προβλημα?
    ααα οποιος δουλευει η εχει δυσκολη δουλεια δεν γινετε να την κανει γιατι τουλαχιστον τις 5 μερες εισαι κομματια ειδικα απο την 3η κ μετα...αστα να πανε.εγω δεν μπορουσα να παρω τα ποδια μου,ολη μερα σε ενα καναπε την εβγαλα...
    την 4η μερα ειμουν πολυ χαλια ζαλιστηκα φοβερα κ δεν με κρατουσαν τα ποδια μου...την 5η μια χαρα...
    βασικα ολα αυτα ειναι υποκειμενικα γιατι εγω εχω χαμηλο αιματοκριτη κ σιδηρο παντα κ γιαυτο μαλλον ζαλιστηκα.
    απο πεινα δεν καταλαβα τιποτα...δεν πεινουσα.
    1 κιλο φρουτα ειναι περιπου 5 μηλα η 5 αχλαδια η 5 μπανανες η 2 κυπελακια φραουλες.
    εγω δεν τα εφαγα καμοια μερα ολα,δεν μπορουσα.
    μην επιλεξετε φραουλες γιατι θα βαρεθητε να τρωτε,μου εσπασαν τα νευρα,ετρωγα ετρωγα κ δεν τελειωναν.
    τι να κανω να ξανακανω 5 μερες αυτο?η να συνεχισω?
    βασικα εγω δεν θελω να χασω πολλα κιλα απλα θελω οτι ειναι να γινει να γινει γρηγορα...

Junior Member
    καμμια καινουρια express διαιτα?

Senior Member
    Originally posted by dieselaki2006
    εγω ειμαι στην εβδομη μερα αυτης της διαιτας...τις πρωτες 5 εχασα 5 κιλα,δηλαδη ενα κιλο καθε μερα...
    καλα παει...λογικα χανεις 5 κιλα τιε πρωτες 5 μερες κ αλλα 5 μεσα σε 15 μερες...
    εγω βασικα μπορω να κανω αυτες τις πρωτες μερες ξανα,αντι να περιμενω 15 μερες...λετε να ειναι οκ?να μην εχω κανενα προβλημα?
    ....
    βασικα ολα αυτα ειναι υποκειμενικα γιατι εγω εχω χαμηλο αιματοκριτη κ σιδηρο παντα κ γιαυτο μαλλον ζαλιστηκα.
    απο πεινα δεν καταλαβα τιποτα...δεν πεινουσα.
    .......
    τι να κανω να ξανακανω 5 μερες αυτο?η να συνεχισω?
    βασικα εγω δεν θελω να χασω πολλα κιλα απλα θελω οτι ειναι να γινει να γινει γρηγορα...
    με τον τροπο που σκεφτεσαι για το θεμα της διατροφης, το μονο που μπορεις να κανεις γρηγορα ειναι να καταστρεψεις την υγεια σου...

φυσικα και να ΜΗΝ επαναλαβεις τις πρωτες 5 μερες, ουτε τωρα, ουτε αν συνεχισεις αυτη την διαιτα..με καμια διαιτα δεν χανεις 5 κιλα ΛΙΠΟΥΣ σε 5 μερες...αυτο που χανεις ειναι ολα τα υγρα του οργανισμου σου, τα οποια ξαναβαζεις ταχυτατα μολις επιστρεψεις σε μια νορμαλ διατροφη..

το οτι ζαλιστηκες, δεν "Ετυχε" απλα, οταν εχεις χαμηλο αιματοκριτη πρεπει να σε παρακολουθει γιατρος ετσι κι αλλιως, και φυσικα ΔΕΝ μπορεις να κανεις τετοιου ειδους διαιτες...

ειδικα μιας που μας λες οτι δεν εχεις πολλα κιλα για χασιμο, ειναι κριμα αντι για τα κιλα να χασεις την υγεια σου...μη πω αμαρτια..

Junior Member
    υπαρχει περιπτωση να χασει ενας ανθρωπος 10 η 20 η 30 κιλα που να μην ειναι λιπος?γιατι μου λεγανε οτι με διαιτες εξπρες χανεις μυς...ποσο μυικο ιστο ρε παιδια?

μπα μια χαρα ειμαι δεν ξαναζαλιστικα,τα εχασα κ τα λιγα κιλακια.εγω νομιζω οτι πρεπει να κανουμε οτι εμεις πιστευουμε καλυτερο γαι τον εαυτο μας...
    αλλιως κ την καλυτερη διαιτα να μας εχει δωσει ειδικος,αμα δεν το πιστευουμε δεν κανουμε τιποτα...

επισης εκανα για 2 εβδομαδες την διαιτα της λαχανοσουπας...
    τετοιο χαλι δεν εχω ξαναφαει...κ τσαμπα κιολας..μονο 2 κιλα απο αυτην την διαιτα,κ καθε 3 κ λιγο στην τουαλετα για κατουρημα ειμουν...
    πολυ σπαστικη...
    κ ελεγε οτι χανεις 7,5 κιλα την εβδομαδα...

Senior Member
    Originally posted by dieselaki2006
    υπαρχει περιπτωση να χασει ενας ανθρωπος 10 η 20 η 30 κιλα που να μην ειναι λιπος?γιατι μου λεγανε οτι με διαιτες εξπρες χανεις μυς...ποσο μυικο ιστο ρε παιδια?
    μπα μια χαρα ειμαι δεν ξαναζαλιστικα,τα εχασα κ τα λιγα κιλακια.εγω νομιζω οτι πρεπει να κανουμε οτι εμεις πιστευουμε καλυτερο γαι τον εαυτο μας...
    αλλιως κ την καλυτερη διαιτα να μας εχει δωσει ειδικος,αμα δεν το πιστευουμε δεν κανουμε τιποτα...

επισης εκανα για 2 εβδομαδες την διαιτα της λαχανοσουπας...
    τετοιο χαλι δεν εχω ξαναφαει...κ τσαμπα κιολας..μονο 2 κιλα απο αυτην την διαιτα,κ καθε 3 κ λιγο στην τουαλετα για κατουρημα ειμουν...
    πολυ σπαστικη...
    κ ελεγε οτι χανεις 7,5 κιλα την εβδομαδα...
    φυσικα και υπαρχει....

απο τα 10-20-30 κιλα που χανεις, ΠΟΤΕ δεν ειναι ολα λιπος, και η αναλογια λιπους-μυων και υγρων που χανεις, εξαρτωνται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ απο το ειδος διατροφης που θα επιλεξεις.

πιο αναλυτικα:
    το βαρος μας αποτελειται κατα 70% τουλαχιστον απο ΝΕΡΟ.
    οταν κανεις μια διατροφη υποσιτισμου εντονου, οπως οι διαιτες εξπρες, και πολυ περισσοτερο νερο χανεις γιατι δεν υπαρχουν στοιχεια που θα το συγκρατησουν (κι αν δεν πινεις πολυ νερο ακομα περισσοτερο),
    και πολυτιμο μυικο ιστο χανεις γιατι , οταν ο οργανισμος δεν βρισκει τα απαραιτητα για να λειτουργησει, δεν καιει λιπος αλλα μυς...

μη ξεχνας οτι και η καρδια μας ειναι ενας μυς, και ειναι απο τα πρωτα που ταλαιπωρουνται και επιβαρυνονται με τετοιες λυσεις..

το λιπος που μπορει να καψει ο οργανισμος με σωστη διατροφη και λιγη κινηση δεν υπερβαινει σε καμια περιπτωση το 1-1,5 κιλο την εβδομαδα...
    οτι παραπανω απο αυτο χανεις ειναι υγρα και μυς...

τα μεν υγρα επανερχονται ΑΜΕΣΑ μολις επανερθεις στην παλια διατροφη, οι δε μυς δυστυχως επανερχονται πολυ δυσκολοτερα, θελουν ειδικη διατροφη και καποιες τυχουσες βλαβες απο αυτη την βιαιη διαδικασια, μπορει να μην αποκατασταθουν ποτε.....

αυτο που επανερχεται πολυ γρηγορα ειναι το λιπος....
    κι αυτο που εχασες και φερνει και την παρεα του...

καταληγεις λοιπον με εναν οργανισμο με τα ιδια η και περισσοτερα κιλα απο πριν αλλα με διαφορετικη αναλογια λιπους-μυων=περισσοτερο λιπος-με λιγοτερους μυς...
    αυτο σε οδηγει σε εναν φαυλο κυκλο με τα κιλα γιατι οι λιγοτεροι μυς σημαινουν και πιο αργο μεταβολισμο, οποτε μεγαλυτερη ευκολια να βαζεις κιλα...

αυτο ειναι με λιγα λογια το φαινομενο γιο-γιο που με μαθηματικη ακριβεια σε οδηγει μακροπροθεσμα στην συνεχη αυξηση βαρους...

μονο η ισοροπημενη διατροφη μπορει να σου δωσει ενα σταθερο αποτελεσμα που αν προσεξεις μπορεις να διατηρησεις για παντα...

Senior Member
    ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ KLEANTI.ΟΙ ΔΙΑΤΡΟΦΕΣ/ΔΙΑΙΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΚΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΑ ΘΑ ΚΟΥΜΠΩΣΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟΝ .
    ΛΟΓΙΚΑ ΜΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ Η ΦΙΛΗ ΜΑΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑΙΡΙΑΞΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΣΥΜΦΟΡΟ.ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΓΙΑΤΡΟ , ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΕΠΑΝΑΟΡΙΖΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΟΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΑΣ.
    ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΑΥΤΟ ΠΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑ ΠΕΡΙΠΟΥ16 ΚΙΛΑ. ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΝΕΥΜΑ.

1)Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΣΤΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΑΧΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΙΝΑ.ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ ΥΓΙΕΙΝΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΣΤΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
    2)ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 1 ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΛΑΔΙ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 2 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΦΡΟΥΤΑ.
    3)ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΡΩΤΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΓΕΥΜΑΤΑ(ΕΓΩ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΤΡΩΓΑ ΛΕΙΨΗ ΠΡΩΤΕΙΝΗ ΥΠΟΣΙΤΙΖΟΜΟΥΝΑ ΕΚΟΒΑ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΒΑΖΑ ΚΙΛΑ!!!)
    4)8 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ
    5)ΜΕΤΡΟ ΣΤΟΥΣ ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ.
    6)ΕΛΑΦΡΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ.(ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 20 ΛΕΠΤΟ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΛΙΠΟΣ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΕΝΔΟΡΦΙΝΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ HIGH!)

Junior Member
    ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ! ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΑΤΚΙΝΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ 10 ΚΙΛΑ! ΑΝ ΤΑ ΧΑΣΩ ΚΕΡΝΑΩ ΚΑΦΕ!!!

Page 3 of 15 FirstFirst 1234513 ... LastLast