Results 61 to 75 of 222
Thread: ΔΙΑΙΤΕΣ
-
28-06-2007, 19:10 #61
Ειχε καλεσει εδω και 1 μηνα μερικες γυναικες τις οποιες ανελαβαν γιατροι,διαιτολογοι και γυμναστες με σκοπο να τις αδυνατισουν.Ο μηνας περασε και τα αποτελεσματα ηταν εντυπωσιακα!Οι γυναικες εχασαν απο 4(η κοπελα ειχε ηδη χαμηλο βαρος)μεχρι 8 κιλα μαξιμουμ.Σημερα προλαβα να δω το τελευταιο μερος της εκπομπης κατα τυχη και πετυχα τη στιγμη που εδωσαν ενα πλανο διατροφης το οποιο ακολουθησαν και οι κοπελες.
Τα ελεγε παρα πολυ γρηγορα αλλα ευτυχως τα προλαβα και τα εγραψα τα περισσοτερα!
Λοιπον:
Πρωι:1 ποτηρι γαλα+1 φλυτζανι δημητριακα ή 2 κριτσινια ή 1 φετα ψωμι με λιγο μελι
Eνδιαμεσο:1 φρουτο
Μεσσημερι:
1η μερα:1 μεριδα κοτοπουλο ψητο+σαλατα ωμη η βραστη+1 φετα ψωμι ή μισο φλ ρυζι ή 1 ψητη πατατα
2η μερα:Ψαρι ψητο η βραστο+σαλατα+1 φετα ψωμι
3η μερα:1 μεριδα φασολακια λαδερα(η αλλο λαδερο φαγητο)+1 φετα ψωμι+60 γρ απαχο τυρι
4η μερα:ομελετα με 2 αυγα+μανιταρια/λαχανικα+1 φετα ψωμι
5η μερα:1 μεριδα μακαρονια(ορισε μεριδα τα 2 φλιτζανια)+1 κουταλια σαλτσα +1 κουταλια τυρι
6η μερα:1 τονοσαλατα ή 1 χωριατικη +1 φετα ψωμι+60 γρ απαχο τυρι
7η μερα:1 μεριδα μοσχαρακι κοκκινιστο(120γρ)+μισο φλιτζανι ρυζι ή 1 φετα ψωμι
Απογευμα:1 φρουτο
Βραδυ(αντιστοιχα με τα μεσσημεριανα)
1η μερα:σαλατα ωμη η βραστη ή λιγος τονος ή ενα αυγο+1 φετα ψωμι
2η μερα:1 τοστ με ζαμπον/τυρι χαμηλων λιπαρων+1 ποτηρι χυμο
ή μισο παξιμαδι+ντοματα+ανθοτυρο
3η μερα:1 καλαμακι κοτοπουλο +1 φετα ψωμι
4η μερα:ιδιο με τη 2η
5η μερα:1 γιαουρτι+1 κουταλακι μελι+λιγα δημητριακα ή 1 κουπα δημητριακα με γαλα
6η μερα:1 πιτα αλαδωτη με καλαμακι κοτοπουλο και ντοματα
7η μερα:1 γιαουρτι+1 φρουτο+1 φρυγανια
Τα ελεγε τραγικα γρηγορα αλλα τα σημεντικα τα εγραψα!Για το λαδι δεν ανεφερε τιποτα αλλα αν εξαιρεσουμε αυτο στα ηδη μαγειρεμενα φαγητα,στα υπολοιπα θα ειναι 1-2 κουταλιες τη μερα!
Καλη επιτυχια!!!!
Nα χαμογελας!!
- 29-06-2007, 10:56 #62
Originally posted by envy
μια ερώτηση σχετικά με την άνω δίαιτα..
πίνω πολλά αναψυχτικά light,
επιτρέπεται να τα καταναλώνω για όσο διαρκεί η δίαιτα?
Κυρίως αν σκέπτεσαι να τα συνδυάσεις με αυτή την χαζή δίαιτα που έχεις κάνει quote πιό πάνω, με τα πορτοκάλια και τα λεμόνια.... θα τσακίσεις το στομάχι σου.
Εκτός αυτού αυτή η δίαιτα, μπορεί να σε βοηθήσει να χάσεις 5-6 κιλά γρήγορα, αλλά μόλις αρχίσεις να ξανατρώς κανονικά, θα πάρεις πάλι τα διπλάσια. (έχω καεί απο τέτοιες δίαιτες, γι' αυτό στο λέω).
Γιατί βρε κοριτσάκι μου σε έχει πιάσει τέτοια μανία;
Δεν είναι πολλά τα κιλά που θέλεις να χάσεις. Είσαι και νέα κοπέλα.
Αν κάνεις μια σωστή διατροφή για λίγο καιρό και λίγο κολύμπι (ειδικά τώρα που είναι καλοκαίρι), θα εξαφανιστούν και ΚΥΡΙΩΣ... δεν θα τα ξαναπάρεις ποτέ.
29-06-2007, 12:54 #63
Παιδιά αντί για αναψυκτικά υπάρχει η Σουρωτή με γεύση λεμόνι.
Είναι φυσικό μεταλλικό νερό με άρωμα λεμονιού. Δεν κοστιζει ακριβά και την βρίσκεις τα Σουπερ Μαρκετ. Εγώ έχω βρει την υγειά μου με αυτό ειδικά τώρα το καλοκαίρι. Είναι δροσερό και δεν έχει ζάχαρη.
29-06-2007, 17:49 #64
Mάρω κατάλαβε με,με έχει πιάσει λιγάκι η μανία..
θα μου περάσει εν καιρό.
ευχαριστώ παιδιά για το ενδιαφέρον που δείχνετε.
02-07-2007, 13:38 #65
την σταμάτησα στην τρίτη μέρα,
δεν άντεξα..
το καλό είναι οτι αυτές τις μέρες δεν με πιάσαν κρίσεις βουλιμίας με την γνωστή αποβολή της τροφής.
02-07-2007, 17:29 #66
ενταξει,ας πουμε οτι εκανες ενα ειδος αποτοξινωσης για 2μερες!
Παμε τωρα για υγεινη διατροφουλα ετσι;
08-07-2007, 00:13 #67
Envy πολύ καλά έκανες που τη σταμάτησες. Θυμάμαι πριν καμιά 10-αριά χρόνια είχα κάνει μια αντίστοιχη δίαιτα, είχα αντέξει 2 βδομάδες και τελικά τη σταμάτησα γιατί άρχισαν να μου πέφτουν τα μαλλιά, είχα υπνηλία και κρύωνα (ενώ ήταν Ιούλιος). Έχασα 5 κιλά και μέσα σε 1 μήνα πήρα 8. ʼσε που έκανα 2 χρόνια να ξαναφάω κοτόπουλο, η δίαιτα είχε 9 μέρες από τις 15 κοτόπουλο και σαλάτα...
Αυτό που κάνω τώρα είναι η κλασική ισορροπημένη διατροφή με όλες τις τροφές, απλά έχω αυξήσει λίγο την πρωτείνη και έχω προσανατολιστεί σε ψωμί ολικής αλέσεως, μαύρο ρύζι κλπ.
Επίσης, πάω γυμναστήριο 3-4 φορές τη βδομάδα και κάνω περισσότερο βάρη απ'ότι αερόβια άσκηση. Δεν έχω κάνει και τη φοβερή πρόοδο, αλλά τουλάχιστον δε σκέφτομαι 'πότε θα τελειώσει το μαρτύριο'.
Σταθερά και δυναμικά!
08-07-2007, 00:48 #68
Hilda θα σ ελεγα το πρωτο μηνα να επικεντρωθεις καλυτυτερα στην αεροβια στο γυμναστηριο
08-07-2007, 13:04 #69
Όντως η αερόβια είναι που βοηθάει στο κάψιμο του λίπους κυρίως!
Τα βάρη μπορεί να προκαλέσουν αύξηση της μυϊκής μάζας και να δεις τη ζυγαριά σου να κατεβαίνει πιο αργά, γιατί ο μυς έχει βάρος. Αλλά το σώμα σου μέρα με τη μέρα θα αλλάζει, γιατί και το μισό κιλό που θα χάνεις, θα είναι λίπος. Και λίπος θέλουμε να χάνουμε, όχι μυικό ιστό.
Οπότε συνδύασε και τα 2, με περισσότερη επιμονή στην αερόβια.
Φιλάκια
08-07-2007, 14:26 #70
Originally posted by dance
Όντως η αερόβια είναι που βοηθάει στο κάψιμο του λίπους κυρίως!
Τα βάρη μπορεί να προκαλέσουν αύξηση της μυϊκής μάζας και να δεις τη ζυγαριά σου να κατεβαίνει πιο αργά, γιατί ο μυς έχει βάρος. Αλλά το σώμα σου μέρα με τη μέρα θα αλλάζει, γιατί και το μισό κιλό που θα χάνεις, θα είναι λίπος. Και λίπος θέλουμε να χάνουμε, όχι μυικό ιστό.
Οπότε συνδύασε και τα 2, με περισσότερη επιμονή στην αερόβια.
Φιλάκια
09-07-2007, 16:31 #71
Παιδιά thanx για τις συμβουλές!
Ξεκίνησα με 30 λεπτά στο διάδρομο και τώρα κάνω 2 10-λεπτα στο ελλιπτικό που είναι αρκετά δύσκολο για μένα (που πα ρε Καραμήτρο!!). Δεν είναι μόνο τα κιλά που μ'εμποδίζουν, είναι και τα 10 χρόνια που κάπνιζα (το'κοψα πριν 3 βδομάδες). Προσπαθώ ν'αυξάνω τη διάρκεια της αερόβιας κατά 5 λεπτά κάθε βδομάδα (μέχρι τα 40' που θέλω, έχουμε ακόμα!) και να κάνω βάρη γύρω στα 30-40 λεπτά.
Αυτός ο ρυθμός είναι εντάξει, όταν κάνω παραπάνω (είτε αερόβια είτε βάρη) μετά δε μπορώ να πάρω τα πόδια μου. ʼντε να δούμε!!
09-07-2007, 16:49 #72
μπραβο!..ετσι συνεχισε...εκοψες και το τσιγαρο..συγχαρητηρια..να φευγουν μια μια οι κακες συνηθειες!
09-07-2007, 17:08 #73
Ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη!
Όσο για το κάπνισμα, ακόμα δεν ξέρω αν θα το κρατήσω (μου λείπει το άτιμο!) αλλά θα το προσπαθήσω...
Φιλούρες πολλές!!
09-07-2007, 21:21 #74
θα το κρατησεις, θα το κρατησεις!...ειναι πιο ευκολο απο το να κανεις διαιτα αρα ολα ειναι με το μερος σου!
09-07-2007, 22:20 #75
το ελλειπτικό πρέπει να γίνετε με μέτρο...(επηρεάζει τα γόνατα...πολύ λιγότερο από το στεπ αλλά τα επηρεάζει)καλύτερο είναι ο συνδυασμός ποδηλάτου, ελλειπτικό και διάδρομο όλα μαζί στην ίδια προπόνηση. Επίσης καλό θα ήταν να κάνεις και κυκλική προπόνηση...ο γυμναστής σου ξέρει... αλλά και διαλειμματική προπόνηση εάν έχεις ΒΜΙ < 28
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία