ΔΙΑΙΤΕΣ - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 15 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 222

Thread: ΔΙΑΙΤΕΣ

Senior Member
    Δεν το πίστευα αλλά όντως είναι πιο εύκολο, γιατί το κόβεις μια κι έξω (ούτε ένα δηλαδή) ενώ το φαγητό πρέπει να το ρυθμίσεις. Καλά, χτυπιέσαι λίγο τις πρώτες μέρες, είναι η στέρηση που τα κάνει όλα, αλλά γενικά μου φαίνεται πιο εύκολο.

Senior Member
    @ olizyz: όντως ο γυμναστής μου είπε να προσθέσω και ποδήλατο (το βαριέμαι λιγάκι αλλά και τι να κάνω). Για διαλειμματική δεν το βλέπω για αρκετό καιρό ακόμα, λόγω ΔΜΣ, αλλά θα φτάσω κι εκεί

Φιλιά!!

Senior Member
    καλησπερα σε ολους. ειμαι καινουρια εδω αλλα διαβαζοντας τα μηνυματα σας πηρα δυναμη.
    λοιπον η διαιτα μου ειναι η εξης
    πρωινο προγευμα απογευμα ==> 1 φρουτο ή χυμο
    μεσημερι ==> σαλατα + αμυλο (κουλουρι,3 κριτσινια,ρυζι,μακαρονια,κ� �ρν φλεικς κα)
    βραδυ ==> σαλατα + πρωτεινη (90γρ.τονος,σολωμος,κοτοπουλ ο,ομελετα,λουκανικο,κοτατζ)
    ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ 2 ποτηρια νερο πριν καθε γευμα συνολο 10 ποτηρια

Την ειχα κανει παλια εχασα πολλα κιλα και αργησα να τα ξαναπαρω
    Την πρωτη βδομαδα χανεις 2-3 κιλα και μετα 1.5 τη βδομαδα περιπου
    αμα θελετε διευκρινησεις πειτε μου!

Mια χαρα μου φαινεται η διαιτουλα!Αλλα ως πρωτεινη εννοειται και το ψαρι ετσι;

Senior Member
    ναι βεβαια

Senior Member
    μου αρεσει αυτη η διαιτα!

Senior Member
    αν εννοεις τη δικια μου χαιρομαι.
    οτι χρειαστεις διπλα σου. κι αν εχεις αποριες ρωτα!

Senior Member
    ναι, ναι την δικια σου εννοω...καλο κατεβασμα..σευχαριστω πολυυυυ!

Junior Member
    sos

ξεκίνησα ατκινς στις 6 Ιουλίου...στα 83.4 κ. και σήμερα είμαι 79.7... μήπως 3.7 κ είναι πολύ λίγα για τόση πείνα και κρεατοφαγία??? Κανείς που να την έχει κάνει??? σκέφτομαι να την σταματήσω και να προτιμήσω τπτ σε λαχανοζαρζαβατικό.

Τα κιλα ειναι πανω απο 1 τη βδομαδα..

Δεν εχω κανει ποτε Ατκινς,δν ξερω τα αποτελεσματα αλλα οπως λες και συ περνας πεινα και κρεατοφαγια και αρα δυσκολιες..

Δοκιμασε κατι διαφορετικο και ισσοροπημενο κουκλα μου.Μην ταλαιπωρεις τον ευατο σου τε τετοιες αλχημιες!Δες καποια απο τις διαιτες που εχουμε παραθεσει παρα πανω!

Φιλια!

Member
    olizyz μου κι εγώ δοκίμασα κάτι τέτοιο (μόνο πρωτεϊνη και σαλάτες) αλλά στο μήνα απάνω κουραστηκα.. είχα χάσει περισσότερο από σενα, αλλά με το που σταμάτησα τα ξαναπήρα! Καλύτερα μια ισορροπημένη διατροφούλα με αργά αλλά μονιμα αποτελέσματα. Και που στην τελική δε σε κουράζει, ωστε να μαζεύεις απωθημένα και μετά να μην ξέρεις πως να μαζεψεις την όρεξή σου..

Senior Member
    ουτως ή αλλως πρεπει να προσεχουμε και τον οργανισμο μας..ολοι οι ειδικοι προτεινουν μεσογειακη διατροφουλα..τι σημασια εχει να χασεις τα κιλα και μετα να παλευεις με προβληματα της καρδιας?..δεν λεει!...ηρεμα, υπομονετικα(το μεγαλο μυστικο της οποιας διαιτας) και ολα θα πανε καλα!προπαντων ισορροπια..απο ολα και λιγο!

Senior Member
    @ olizyz: τα κιλά που έχασες δεν είναι λίγα...αλλά αξίζουν την πείνα και την κρεατοφαγία?? Καλύτερα να αρχίσεις να βάζεις ξανά τους υδατάνθρακες στο παιχνίδι γιατί θα βλέπεις μακαρόνια και θα παθαίνεις παράκρουση.

Junior Member
    @ Hilda ... η αλήθεια είναι πως δε μου αρέσουν τα μακαρόνια, ούτε το ρύζι...τα έτρωγα αναγκαστικά μόνο όταν έκανα δίαιτα...

Τα ξέρω όλα για τις διατροφές κλπ.... αλλά ήθελα κάτι γρήγορο για να πάω κάπου και να βάλω κάτι όμορφο...

Senior Member
    Το κακό μ'αυτές τις δίαιτες είναι ότι σου δίνουν ελπίδες για μεγάλη απώλεια σε μικρό χρονικό διάστημα κι αν δε συμβεί στην περίπτωσή σου αισθάνεσαι άσχημα. Τα κιλά που έχασες είναι μια χαρά αλλά αν κάτι δε σ'αρέσει στη δίαιτα (η τεράστια κρεατοφαγία) άλλαξέ το. Λογικά τώρα είσαι στη φάση που αυξάνεις τους υδατάνθρακες, βάλε λίγο παραπάνω αν δεν αντέχεις. Και το όμορφο που θέλεις να βάλεις θα φαίνεται ωραίο μόνο αν αισθάνεσαι κι εσύ έτσι. Τα 4 κιλά σίγουρα κάνουν μια διαφορά, έστω και μικρή. Και στο τέλος-τέλος να αισθάνεσαι περήφανη που κράτησες μια δίαιτα τόσο!

Φιλιά και κράτα μας ενήμερους!

Page 6 of 15 FirstFirst ... 45678 ... LastLast