Results 91 to 105 of 222
Thread: ΔΙΑΙΤΕΣ
-
28-07-2007, 17:56 #91
το ακομα μεγαλυτερο κακο μαυτες τις διαιτες ειναι, οτι οσο γρηγοροτερα τα χανεις, τοσο γρηγοροτερα βαζεις μετα τα διπλασια...
δυστυχως....
- 28-07-2007, 18:11 #92
εγω αυτο το διαστημα ακολουθω πιστα τα αποτελεσματα του τεστ δυανεξιας που εχω κανει και παω αρκετα καλα,κυριως εχουν φυγει τα σπυρακια που με ενοχλουσαν και η δυσκοιλιοτητα που με ταλαιπωρουσε τοσο καιρο, θα δουμε ως ποτε θα το ακολουθω
28-07-2007, 18:33 #93
voylimia
Originally posted by lina
Originally posted by 2sweet2b4go10
εχω ηδη ζητησει της Λινας σε μηνυμα πριβε αλλα προτιμω τελικα να γινεται δημοσιως για να τα παιρνουν ολοι
εχω δυο παραγγελιές προσωπικα:
1) διαιτα ατκινς απο Λινα
2) διαιτα διαιτολογας απο Κλειω
ευχαριστω για τον κοπο σας κοριτσα
28-07-2007, 20:12 #94
Originally posted by eleytheria
Originally posted by 2sweet2b4go10
εχω ηδη ζητησει της Λινας σε μηνυμα πριβε αλλα προτιμω τελικα να γινεται δημοσιως για να τα παιρνουν ολοι
εχω δυο παραγγελιές προσωπικα:
1) διαιτα ατκινς απο Λινα
2) διαιτα διαιτολογας απο Κλειω
ευχαριστω για τον κοπο σας κοριτσα
και τι εννοεις "βουλιμια"?
28-07-2007, 22:01 #95
Τι εγινε ρε παιδια;
14-09-2007, 16:02 #96
ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗ ΔΙΑΙΤΑ ΑΤΚΙΝΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ !!
ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΔΩ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ :
ΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ
==============
Ο,τι έχει ζάχαρη και ό,τι έχει άμυλο που μετατρέπεται σε ζάχαρη.
Αναψυκτικά. Αλκοόλ. Γλυκά. Ξηροί καρποί. Ζυμαρικά όποιας μορφής. Ρύζι. Αλεύρι (είτε σε φύλλο πίτας, είτε σε τηγάνι, είτε για να δέσεις τη σάλτσα). Πατάτα. Εννοείται το ψωμί. Όσπρια γιατί έχουν άμυλο. Φρούτα. Χυμοί. Ντομάτα μαγειρεμένη γιατί βγάζει ζάχαρη, ενώ η ωμή δεν έχει πρόβλημα. Αρακάς γιατί έχει άμυλο. Καρώτο μαγειρεμένο (ξέχνα το καρωτάκι στη σούπα), βγάζει ζάχαρη. Κέτσαπ. Κίτρινα τυριά. Όλα τα προϊόντα λάιτ,γιατί για να γλιτώσουν το λίπος προσθέτουν υδατάνθρακες για να γίνουν πιο νόστιμα. Θες γιαούρτι; Θα φας φούλ λιπαρά. Το πλήρες. Γάλα; Το πλήρες.
Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΕΔΩ, ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ.
ΑΛΛΑ
=====
Για τις πρώτες 15 μέρες, που είναι η φάση της ενεργοποίησης, απαγορεύονται ΚΑΙ οι παρακάτω τροφές, τις οποίες όμως τις τρως κανονικά μετά τις 15 μέρες.
Γάλα. Γιαούρτι. Φέτα. Πράσινες σαλάτες σε μεγάλη ποσότητα. Δηλαδή, μπορείς να φας ένα μικρό μπωλ τη φορά.
Αφού περάσουν οι 15 μέρες, τα παραπάνω τα προσθέτεις σε αυτά που επιτρέπονται, αλλά σε μικρές ποσότητες. Από εμπειρία σου λέω πως το γιαούρτι μην το τρως πάνω από 2 φορές την βδομάδα. Ανακόπτει τον ρυθμό.
ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΩΣ μεγάλες ποσότητες φαγητού και μπόλικο λίπος. Κοτόπουλο με πέτσα. Λιπάκια. Αλλαντικά. Λουκάνικα. Βούτυρα. Λάδια. Γιατί ο οργανισμός, επειδή δεν βρίσκει υδατάνθρακες, θέλει λίπος για να ενεργοποιηθεί. Και μετά να κάψει κι αυτό που πήρε, κι αυτό που έχεις αποθηκευμένο. Να μην πεινάς καθόλου. Να είσαι σκασμένη. Να πηγαίνεις σε ταβέρνα και να ξεσκίζεσαι στα παϊδάκια, τα λουκάνικα, τις σαλάτες και τις φέτες και τα κοκορέτσια, αλλά να ξεχνάς το ποτό, τις πατάτες, τοψωμί κι ό,τι έχει άμυλο. Η καλύτερη πρωτεϊνη που μπορείς να πάρεις είναι το κοτόπουλο, το ψάρι, η γαλοπούλα και τα θαλασσινά. Όχι γιατί το αρνί, το χοιρινό, το μοσχάρι δεν είναικαλά, αλλά γιατί έχουν κυριολεκτικά 0 μονάδες υδατάνθρακα. Ενώ τα άλλα, έχουν κάτι λίγες.
''ΦΑΣΗ ΠΡΩΤΗ
Στις πρώτες 14 ημέρες η πρόσληψη υδατανθράκων περιορίζεται σε λιγότερο από 20 γραμμάρια την ημέρα.
Προτείνει: Ελεύθερη ("απεριόριστη") κατανάλωση: Κρέας από όλα τα είδη: χοιρινό, μοσχάρι, από αρνί, κλπ. (μπιφτέκια, συκώτι), Κοτόπουλο, γαλοπούλα, πάπια, Ψάρια όλα τα είδη, θαλασσινά, τόνος, Αυγά: βραστά, τηγανιτά ομελέτα, ?ποσέ?, Τυριά: κίτρινα σκληρά, κασέρι, γραβιέρα, Cream cheese, cottage cheese, Ελβετικό, Μοτσαρέλα, Διάφορα: Μπέικον, Ξηροί καρποί, ελιές, αβοκάντο, Χαμηλής Υδατανθρακικής περιεκτικότητας Τροφές διαίτης, Μπαχαρικά, Αφεψήματα: Νερό, Μεταλλικό νερό, Σόδα, Ανθρακούχο νερό, Αναψυκτικά Τύπου light, Τσάι, καφές, χαμομήλι κλπ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ: Ψωμί, φρυγανιές, Δημητριακά ? ρύζι - μακαρόνια, Φρούτα (Όλα)-χυμοί, Λαχανικά όπως η ντομάτα, αρακάς, πατάτες, καλαμπόκι κλπ. Όσπρια, Ζάχαρη (γλυκά-παγωτά), snacks, Γαλακτοκομικά προϊόντα: γάλα, γιαούρτι, άσπρο τυρί: ανθότυρο - μυζήθρα, φέτα, Αλκοόλ.
Δίαιτα υψηλών πρωτεϊνών, Χαμηλών Υδατανθράκων: Λιγότερο από
20 γρ. Ημερησίως.
Ελεύθερη (απεριόριστη) κατανάλωση: Περιορισμένη κατανάλωση:
- Κρέας από όλα τα είδη: χοιρινό, μοσχάρι, - Λαχανικά με λιγότερη από
αρνί, κλπ. (μπιφτέκια, συκώτι) 10% περ. Υδατανθράκων:
Λάχανο, Μαρούλι, Αγγούρι
- Κοτόπουλο, γαλοπούλα, πάπια κλπ. Πιπεριά, Χόρτα, Σπανάκι,
Μπάμιες, Φασολάκια (χωρίς
- Ψάρια όλα τα είδη, θαλασσινά, τόνος καρπό), κουνουπίδι, Μανι-
τάρια, σέλινο, μαϊντανό,
- Αυγά: βραστά, τηγανιτά ομελέτα, «ποσέ» καρότο, κολοκύθια,
Σπαράγγια κλπ.
- Τυριά: κίτρινα σκληρά, κασέρι, γραβιέρα,
Cream cheese, cottage cheese, - Σώς για τα λαχανικά
Ελβετικό, Μοτσαρέλα κλπ.
- Διάφορα: Μπέικον, Ξηροί καρποί, ελιές,
αβοκάντο, Χαμηλής Υδατανθρακικής
περιεκτικότητας Τροφές διαίτης, κλπ.
- Μπαχαρικά
- Αφεψήματα: Νερό, Μεταλλικό νερό,
Σόδα, Ανθρακούχο νερό, Αναψυκτικά
Τύπου light (περιέχουν ασπαρτάμη),
Τσάι, καφές, χαμομήλι κλπ.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ
- Ψωμί, φρυγανιές, Δημητριακά ? ρύζι - μακαρόνια, Φρούτα (Όλα)-χυμοί, Λαχανικά όπως η ντομάτα, αρακάς, πατάτες, καλαμπόκι κλπ. Όσπρια, Ζάχαρη (γλυκά-παγωτό), snacks, Γαλακτοκομικά προϊόντα: γάλα, γιαούρτι, άσπρο τυρί: ανθότυρο - μυζήθρα, φέτα, Αλκοόλ. (ΠΗΓΉ :www.logodiatrofis.gr)
ΣΕ ΑΛΛΑ SITES ΑΛΛΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Ο ΚΑΦΕΣ,ΑΛΛΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ...ΑΛΛΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΑΣΠΑΡΤΑΜΗ,ΑΛΛΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ....
ΙΣΩΣ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ''ΧΑΖΟ'' ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΩ...ΑΛΛΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΑΣ !!!
15-09-2007, 11:12 #97
Μια παρατηρηση...Ο Dr Atkins πεθανε τελικα απο καρδιαγγειακα..Η εκδικηση του μπεικον σε ολο του το μεγαλειο...Και μια-δυο ερωτησεις στη jots.. Ποσο καιρο πιστευεις οτι θα μπορεσεις να την ακολουθησεις? Μπορεις να αποκλεισεις για παντα τους υδατανθρακες απο τη ζωη σου? Ποια υγιης διαιτα και νοημων ανθρωπος θα απαγορευε τα φρουτα που βλεπω να γραφεις στα "εκτος"? Ποιος νορμαλ ανθρωπος απευθυνομενος σε γυναικες (που κινδυνευουν απο οστεοπορωση) θα απαγορευε τα γαλακτοκομικα? Ελα να συνελθουμε λιγακι...!!!! Κοινη λογικη τσουπρες!!
15-09-2007, 13:54 #98
Originally posted by kammenos
Και μια-δυο ερωτησεις στη jots.. Ποσο καιρο πιστευεις οτι θα μπορεσεις να την ακολουθησεις? Μπορεις να αποκλεισεις για παντα τους υδατανθρακες απο τη ζωη σου? Ποια υγιης διαιτα και νοημων ανθρωπος θα απαγορευε τα φρουτα που βλεπω να γραφεις στα "εκτος"? Ποιος νορμαλ ανθρωπος απευθυνομενος σε γυναικες (που κινδυνευουν απο οστεοπορωση) θα απαγορευε τα γαλακτοκομικα? Ελα να συνελθουμε λιγακι...!!!! Κοινη λογικη τσουπρες!!
Αυτό όμως που δε μπορώ να καταλάβω , είναι οι διαφορετικές ''συνταγές'' αυτής της δίαιτας !!!
Έχω επισκεφτεί αρκετα sites που αναφέρονται στη συγκεκριμένη δίαιτα,αλλά σχεδόν όλα τη παρουσιάζουν διαφορετικά, π.χ. - όπως ανέφερα και στο προηγούμενο post μου-αλλού επιτρέπονται καφές ,ασπαρτάμη,αναψυκτικά light,ξηροί καρποί κ.α και αλλού απαγορεύονται !!!
15-09-2007, 14:40 #99
Στο ευχομαι τζοτς αλλα δε θα εκανα ουτε μια μερα κατι που παει εναντια στην λογικη μου..Στο εχει επιβεβαιωσει κανενα σαιτ οτι ο οργανισμος σου θα συνεχισει να συμπεριφερεται αναλογα? Ελπιζω να μιλαμε για αξιολογα σαιτ και οχι δημοσιευματα του στυλ περιοδικων
18-09-2007, 23:54 #100
Η ΔΙΑΙΤΑ ΤΟΥ ΑΝΑΝΑ:
τρως τα πάντα εκτός από ανανά
Η ΔΙΑΙΤΑ ΤΗΣ ΠΑΠΙΑΣ
τρως τα πάντα και κάνεις την πάπια
Η ΔΙΑΙΤΑ ΤΟΥ ΤΟΝΟΥ
τρως, μέχρι να ζυγίζεις ένα τόνο
Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΙΑΙΤΑ
τρως μόνο στην κουζίνα, όρθιος, στα σκοτεινά και όταν δεν είναι κανείς μπροστά - οι θερμίδες δεν μετράνε!
27-10-2007, 12:38 #101
καλημερααααααα!!!δεν ξερετε τι ανακουφιση νιωθω....νομιζα οτι ημουν η μονη μανιακη με τις διαιτες..δυστυχως εγω σε ενα χρονο μετα απο το χωρισμο με τον φιλο μου πηρα 8 κιλα χωρις να το καταλαβω και το κακο ειναι οτι δεν εχω κουραγιο και διαθεση να τα χασω. σκεφτομουν την ατκινς γιατι παρεσει πολυ το κρεας αλλα μαρεσουν επισης τα φρουτα, και νομιζω το να χασω πολλα κιλα σε μικρο διαστημα θα με ανεβασει πολυ, αλλα θα με κατεβασει ακομα πιο πολυ το να τα τα ξαναπαρω σε ακομα μικροτερο διαστημα. η διαιτα της Tricky_Spider νομιζω οτι ιειναι πολυ καλη περιπτωση αλλα οντως χανεις τοσα?σας ρωταω γιατι εμενα ειναι μαλλον ψυχολογικο το θεμα
27-10-2007, 13:04 #102
Αγαπητη Διονυ. Αν αναγνωριζεις οτι το θεμα σου ειναι ψυχολογικο, τοτε το βαρος σου ειναι το συμπτωμα... Γιατι λοιπον να μην λυσεις το θεμα του στη ριζα και να ασχοληθεις με το συμπτωμα -αν ακομα υφισταται- σε δευτερο χρονο?
27-10-2007, 13:20 #103
δε ξερω πως να το λυσω....ειμαι 24 χρονων και νιωθω ασχημα με τα παραπανω κιλα που εχω παρει τοσο που προτιμω να καθομαι στο σπιτι γιατι ντρεπομαι να κυκλοφορησω. ουσιαστικα δηλαδη η ζωη μου ισως και να στηριζεται σε αυτα τα 8 κιλα κατι που με στεναχωρει ιδιαιτερα.ειμαι απολυτα πεπεισμενη το οτι αν χασω τα συγκεκριμενα κιλα θα ειμαι τοσο χαρουμενη οσο αλλοτε...
27-10-2007, 17:52 #104
ΔΙΟΝΥ μην τρελαινεσαι. Και εγω ειμαι 25 και στα 24 ηθελα να χασω 8 κιλά, ακριβως σαν εσενα. Το αμελησα και τωρα πρεπει να χασω 18. Δεν εχει αδικο ο kammenos, χρειαζεται εκ των εσω η διαιτα. Καταρχην θεσε στοχο (τοσα κιλα), δεν σε συμβουλευω να εισαι αυστηρη με τον χρονο (πχ μην πεις "μεχρι τα Χριστουγεννα ο,τι κ να γινει) και αυτο γιατι αν βαλεις εναν μικροτερο στοχο θα ειναι ευκολοτερο να τον πετυχεις και αν ερθει και το παραπανω καλοδεχουμενο. Αν ομως θεσεις δυσκολοτερους στοχους και δεν τα κα ταφερεις θα απογοητευθεις και δεν λεει, δεν βοηθαει καθολου. Μπορει να νομιζεις οτι μονο αν χαθουν ως δια μαγειας θα νιωσεις καλα, ομως δεν ειναι ετσι, στο υπογραφω. Εγω εχω χασει 2 κιλα προς το παρον και συνεχιζω νιωθοντας πολυ καλυτερα αποτι καποιες φορες που προσπαθησα εχοντας γρηγοροτερα αποτελεσματα. Κ αυτο γιατι αυτη την φορα εθεσα μικρο στοχο 2,5 κιλα τον μηνα και ας με παει μεχρι τον Μαιο. Το καλοκαιρι θα'μαι θεα. Ε δεν γινοταν να απαιτησω απο τον εαυτο μου να ειμαι θεα τα Χριστουγεννα, αν ηθελα ας ειχα ξεκινησει νωριτερα. Αλλα ακομα κ τωρα που πιστευω οτι θα'μαι 4 κιλα λιγοτερα απ'οταν ξεκινησα τα Χριστουγεννα θαναι καλυτερα και ολο κ απο καπου θα λειπουν αυτα τα λιγα. Το βασικο ειναι οτι δεν στερουμαι τιποτα (χωρις αυτο να συμαινει οτι δεν αλλαξα την διατροφη μου, εξω η σαβουρες), αλλα και τα οσπροια μου τρωω και 2 φρυγανιτσες το πρωι και σε κανεναν πειρασμο υποκπτω 1 φορα την εβδομαδα, επισης μια φορα την εβδομαδα πινω 1 ποτο. Ξεκινησα επισης να περπαταω, Δεν ηταν οσο δυσκολο φανταζομουν, 2-3 φορες να το κανεις εστω και με το ζορι μετα θα γουσταρεις και θα το αποζητας (σιγα σιγα θα μπορεις να προσθετεις και ασκησεις στο σπιτι αν θες).
Ελπιζω να σε βοηθησα λιγακι. Υπομονη και επιμονη θελει. Δεν υπαρχει ουτε μια περιπτωση να μην ανταμφθουν οι κοποι σου.
Φιλια!
28-10-2007, 14:15 #105
Γιατί βρε Διόνυ να "αφήνεσαι" για τόσα λίγα κιλά; Δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. Με λίγη σωστή διατροφή κι αν έχεις χρόνο για γυμναστήριο μια χαρά εύκολα θα τα χάσεις.
Κι εμένα 8 κιλά μου περισσεύουν αλλά που θα πάει θα τα ξεφορτωθώ.
Xanax και Ναρκωτεστ!
20-07-2025, 20:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή