Results 106 to 120 of 222
Thread: ΔΙΑΙΤΕΣ
-
29-10-2007, 09:52 #106
apo mikri pedevome me dietes k ligo exo kourasti psixologika...afto ine to thema...:///ti orea pou to exete siniditopiisi k to kanete sistimatika...ego de mporo na skefto oti to kalokeri tha ime thea...giati mexri to kalokeri,tha exoun perasi ta xristougena..i apokries..to pasxa..ta genethlia mou..k mpla mpla mpla...
tha anarotiomoun k tha sas rotaga esis giati na xasete kila afou i mia ine 63 kai i ali..63 pali
)ego 65 thelo na ftaso k pedevome..ala tha mou pite..o kathenas opos niothi omorfa me ton eafto tou
k tha iste sosti
- 29-10-2007, 10:50 #107
Διόνυ μου, η περίπτωσή μου βέβαια είναι κομματάκι διαφορετική. Εννοώ ότι τα κιλά προήλθαν από εγκυμοσύνη οπότε κάνω ό,τι μπορώ για να επανέλθω στα "φυσιολογικά" μου επίπεδα.
Πάντως αν ανατρέξω χρόοονια πίσω "πιάνω" τον εαυτό μου να χρειάζεται να χάσει 15 κιλά. Στα 17 ήμουν (έδινα Πανελλήνιες).
Οπότε καταλαβαίνω πως νιώθεις. Να προσπαθείς(όχι εσύ, γενικά) συνέχεια να χάσεις βάρος και το άτιμο να σου χαλάει τη διάθεση.
29-10-2007, 10:59 #108
ne..etsi ine..
k na pigeno sto xorio k na akouo psithirisa..kitakse tin paxine...paxine i kaimeni...a...i dioni ine afti?giati paxine? kati tetia akouo k anti na prospatho parapano me rixnoun parakato!!!vevea...kathome k diavazo ta posts edo..k isos na min exo dikeoma na milao giati toulaxiston..den exo provlima igias..
omos exo kourasti pia na vlepo kati fagosimo k na ipologizo thermides k poso tha prepi na trekso gia na to xaso i pola kila tha diksi i zigaria an to fao i poso piso tha me pai sti dieta mou k sti psixologia mou...k ine krima na niotho etsi giati ime mono 24
otan geniso k go ti tha kano??
29-10-2007, 11:06 #109
Originally posted by ΔΙΟΝΥ
ne..etsi ine..k na pigeno sto xorio k na akouo psithirisa..kitakse tin paxine...paxine i kaimeni...a...i dioni ine afti?giati paxine? kati tetia akouo k anti na prospatho parapano me rixnoun parakato!!!vevea...kathome k diavazo ta posts edo..k isos na min exo dikeoma na milao giati toulaxiston..den exo provlima igias..
omos exo kourasti pia na vlepo kati fagosimo k na ipologizo thermides k poso tha prepi na trekso gia na to xaso i pola kila tha diksi i zigaria an to fao i poso piso tha me pai sti dieta mou k sti psixologia mou...k ine krima na niotho etsi giati ime mono 24
otan geniso k go ti tha kano??
ʼμα σου ξαναπούνε τίποτα αυτό να τους πεις.
Πάντως καλή μου Διόνυ, για να χάσεις κιλά δεν σημαίνει ότι πρέπει και να στερηθείς. Πηγαίνεις σε κάποια διαιτολόγο ή μόνη σου προσπαθείς;
29-10-2007, 11:17 #110
na sou po...moni pleon giati mazevo dietes apo oso thimame ton eafto mou..opote..ksero ti prepi na kano k ti prepi na kopso!!apla tis protes meres an k ksero oti kano kako...tha ine ligo steritiki i diatrofi mou mono k mono gia na do grigora apotelesmata k an mou anapterothi to ithiko...meta tha xalaroso...miso kilo ti vdoamda..de me niazi..to kako ine oti mou vgeni i melagxolia..giati pistevo oti an kapios theli na kripsis ta kila tou,mono k mono apo tin kali diathesi tou mpori na to kani aneta!!!!!k poso diaforetika mpori na di kapios ton eafto tou otan exi pesi sta 70 kg k poso kapios pou exi anevi sta 70 kila,k as ine sta idia kila k i dio!!o protos tha ine pio omorfos..giati tha ine xaroumenos
29-10-2007, 11:18 #111
afto to kaatsarolaki sto telos tou tikerakiou sou ine kazani me popkorrrrrrrrnn???xixixi...giamm
29-10-2007, 11:28 #112
Ναι κατσαρολάκι με ποπ κόρν είναι. Χαχαχα.
Να μη σε νοιάζει τίποτα. Τα κιλάκια θα χαθούν από μόνα τους όταν εσύ θα πάψεις να τα σκέφτεσαι.
Αν και δεν είμαι πολύ ειδική στις δίαιτες (2 φορές έχω κάνει με πρόγραμμα όμως) θα σου έλεγα να μην στερείσαι τίποτα από την 1η μέρα.
Απ' όσο θυμάμαι η 1η μου δίαιτα στα 18 μου είχε απ' όλα. Τοστ το πρωί, μεσημεριανό κανονικά κοτόπουλο ή φακές ή αρακά (λαδερά όλα με λίγα λόγια) ή ψάρι (ακόμη κ σολομό), μπριζολίτσα, αργότερα μπήκαν και μακαρόνια. Έτρωγα και ψωμάκι με το μεσημεριανό. Το βράδυ είχα τονοσαλάτα ή ομελέτα ή τη μισή ποσότητα του μεσημεριανού φαγητού ή γιαουρτάκι.
Τώρα βέβαια το διαιτολόγιό μου είναι λίγο διαφορετικό και έχει προσαρμοστεί με τις ανάγκες της μπεμπούλας μου που θηλάζει.
29-10-2007, 11:59 #113
na sou zisi i mmpempoula
me ena moraki toso gliko les..xalali more k ta kila k ola!!!!me enan xorismo omos les..giati ta pira??na tou aksize kiolas...xixixixi...pao 5 fores ti vdomada gimanstirio..etsi,gia na afksiso k to metavolismo..popoooo...63 kila manoula tha ise ipertati
keep walking
18-04-2008, 00:05 #114
Originally posted by kastano
Originally posted by lina
Από ʼτκνις μπορείς να γυρίσεις σε θερμιδική όποτε θέλεις. Από θερμιδική σε ʼτκινς επίσης. Απλώς, δεν έχει νόημα να κάνεις ʼτκινς λιγότερο από ένα μήνα, γιατί 15 μέρες είναι μόνον η ενεργοποίηση.
ευχαριστω
18-04-2008, 01:08 #115
alex1970 μια κ εισαι ενδοκρινολογος για τα reductil τι εχεις να μας πεις ...συνοδευομενα απο διατροφη γυμναστικη κ ιατρικες εξετασεις βεβαια..ας πουμε εγω ζυγιζω 95 κιλα(93τωρα)κ ειμαι 165 29 χρονων ...εχω δεικτη πανω απο 30...θα μπορουσα να ακολουθησω μια αγωγη τετοια?
18-04-2008, 10:26 #116
Ναι alex θα θέλαμε τι γνώμη σου, επίσης το Reductil σε συνδυασμό με τα Xenical μπορεί να έχει παρενέργειες?
18-04-2008, 12:15 #117
παιδια οσο αναφορα το xenical εχει να κανει με την απορροφηση λιπους στον οργανισμο (δεν αφηνει να απορροφηθει το λιπος που περιεχεται στην τροφη )αποτελεσμα να σε παινει κοψιμο ,διαρροια .Ομως εκτος απο το λιπος που δεν απορροφατε ταυτοχρονα οι λιποδιαλυτες βιταμινες και συγκεκριμενα (Α,Ε,Κ,D ) με αποτελεσμα μετα απο καποιο διαστημα να δημιουργηται ανεπαρκεια σε αυτες .εχει δηλαδη καποιο τιμημα
για τον οργανισμο.το reductil επηρεαζει το κενρο της ορεξης με πιο απλα λογια ειναι λιγο λαλα ¨¨).Για να παρετε φαρμακα θα πρεπει να υπαρχει καποιος σοβαρος λογος υγειας που θα σας αναγκασει να χασετε βαρος ,δηλαδη αν καποιος -καποια εχει δικτη μαζας σωματος πανω απο 30 (ΒΜΙ>30 ) τοτε ναι.αν ειστε κατω απο 30 μονο αν υπαρχουν σοβαροι λογοι υγειας οπως καρδια μπορει να δωθει.Ομως παιρνοντας φαρμακα εσεις σας ανθρωποι δεν αλλαζεται τιποτα στην διαιτητικη σας συμπεριφορα.Τα τελευταια χρονια επικρατει η αποψη οτι μονο αν αλλαξετε καποια πραγματα οσο αναφορα την διατροφη και δεν την βλεπεις σαν μια περιοδο καταναγκαστικης νηστειας αλλα σαν τροπο ζωης κατι μπορει να γινει.Δεν υπαρχουν διαιτες που κλειδωνουν το μεταβολισμο και τετοια ολα εξαρτωνται απο δυο παραγοντες την καθημερινη μας κινηση και την ποσοτητα τροφης που καταναλωνουμε .Αυτο ονομαζεται ισοζυγιο ενεργειας αν αυτο μεταβληθει τοτε παχαινουμε ή αδυνατιζουμε αντιστοιχα.Γιατι λοιπον θελουμε να αδυνατιζεται αργα για τους εξης λογους .1)να μειωθουν λιγο οι θερμιδες στην διατροφη σου ωστε να μην το βλεπεις σαν καταπιεση 2)το λιπος δεν καιγεται ευκολα μεγαλη απωλεια βαρους σε μικρο χρονικο διαστημα οφειλεται σε απωλεια υγρων ή μυικης μαζας οσο μειωνεται η μυικη μαζα τοσο μειωνεται ο μεταβολισμος μας ,γιατι την ενεργεια που χρειαζομαστε την παιρνουμε για συντηρησουμε τα οργανα μας (ιστους σωματος )μυες κοκκαλα αλλα οχι το λιπος μας .φανταστειτε το λιπος σαν ενα σακουλακι (αποθηκη) που την κουβαλαμε μαζι μας ,σε περιπτωσεις που κατι παει στραβα και δεν εχουμε φαγητο.Οι προγονοι μας ηταν κυνηγοι δεν εβρισκαν ευκολα τροφη και δεν ηταν σαν και εμας που καθοματε σε μια καρεκλα .3)αν χασεις πολυ γρηγορα κιλα το δερμα δεν θα βρει χρονο να μαζεψει με αποτελεσμα να εχεις μια κοιλια χαλια που μονο με πλαστικη θα φτιαξει.και κατι τελευταιο ισο αναφορα το μπαλονακι (γιατι τα παιρνω με αυτο το θεμα ) μονο αν καποιος ή καποια εχει πανω απο 120 κιλα (δεικτης μαζας σωματος περιπου 35) τοτε μονο.αργα και σταθερα χωρις καταπιεση και το κυριοτερο πολυ κινηση
18-04-2008, 12:25 #118
reductil Οι παρενεργειες του φαρ΅ακου, κεφαλαλγια, αυπνια, ξηροτητα στο΅ατος και δυσκοιλιοτητα και δεν μπορει να δωθει σε υπερτασικους ή αν εχεις προβλημα με την καρδια σου (αρρυθμιες πχ ) ,αυξανει λιγο την πιεση .Μπορεις να το παρεις μιας που εχεις δικτη μαζας σωματος πανω απο 30 αλλα το καλλιτερο ειναι να γινεις εσυ κυριος του εαυτου σου λεγοντας οχι σε μερικες λιχουδιες και να μην αφηνεις στο φαρμακο να κανει αυτο για σενα
18-04-2008, 13:54 #119
alex1970 ειναι πολυ ευκολο να λεμε ολοι πως πρεπει να αντισταθουμε σε λιχουδιες. και συνηθως αυτο το λενε ατομα που δεν εχουν προβλημα βαρους και επομενως δεν ξερουν τι θα πει να στερησε....
οταν εχεις να χασεις πολα κιλα ειναι παρα πολυ δυσκολο να αντισταθεις για μεγαλο χρονικο διαστημα.γι αυτο χρειαζομαστε και καποιο βοηθημα.
εγω μετα απο 8 χρονια με διαφορεσ διαιτες ειναι η μονη φορα τωρα που τηρω καταγραμμα την διαιτα μου. και αυτο γιατι εχω αισθημα κορεσμου οποτε δεν θελω να τσιμπολογω και τρωω μονο οτι μου γρφαει η διαιτολογος μου.
18-04-2008, 14:10 #120
alex ευχαριστούμε για τις πληροφορίες, σίγουρα έχεις δίκιο το καλύτερο είναι χωρίς φάρμακα με διατροφή+άσκηση. Αν όμως μπορούσαμε εμείς τότε θα μπορούσαν και οι άλλοι και δεν θα υπήρχε χοντρός άνθρωπος στη γη. Αρα κάτι γίνεται και δεν μπορούμε να τα καταφέρουμε τουλάχιστον όλοι γιατί κάποιοι μπορούν. Εμένα μου τα έγραψε ο παθολόγος γιατί έχω ΒΜΙ 34,4, έχω άσθμα, λίγο ανεβασμένη χοληστερίνη, πρόβλημα με μέση και γόνατα και τα χάπια αυτά με βοήθησαν πάντα με σωστή και ισορροπημένη δίαιτα να χάσω σε ένα μήνα 7 κιλά και να νοιώθω λίγο καλύτερα. Το καλό θα είναι να κρατήσω τις διατροφικές μου συνήθειες και μετά τα χάπια. Οπότε σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί το χάπι να βοηθήσει. Δεν μου απάντησες όμως μπορεί να υπάρχουν επιπλοκές αν παίρνεις και xenical με τα reductil?
Από τότε τότε που με πρωτοθυμάμαι...
21-07-2025, 11:42 in Με καφέ και συμπάθεια....