Πόσα έχουμε χάσει! Running Totals! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 52
    Senior Member
    -1 κιλό πάλι! (0_ο)/

Senior Member
    ʼντε bionic άλλα 2 και πιάνεις 40άρα! Είσαι ΘΕΑ!!!!!!

Senior Member
    Θεααααααα, υποκλίνομαι.......

Senior Member
    και τι κερδίζω? ηλεκτρικό λουκούμι? :P πρέπει να αρχίσω γυμναστική να συσφίξω λίγο
    τον όλεθρο που έχει συμβεί! η περιοχή της κοιλιάς συνομιλεί με τους αστραγάλους
    σε γλώσσα που δεν την κατανοώ :P

Senior Member
    Congratulations Bionic! Αντε και στα δικά μου... Να δούμε πότε?

Senior Member
    Μπράβο Bionic!!!!!!!!! πολλά μα πάαααρρααα πολλάααα συγχαρητήρια!!!!!

Senior Member
    Πόσα έχουμε χάσει! Running Totals!

Βέρα: -21
    Sad: -11
    Bionic: -38
    YannisD: -55
    Freddo: -5
    Κλειώ: -3
    Lollipop: -5
    Κάστανο: -6
    Sugar -40
    Lakis -16
    Petalouda -13
    Lina -50
    Μαράκι -7
    Leo - 10
    2good2 - 5
    ΜαρίαΚ -9
    Τιτίνου -13
    ---------------
    -306 κιλά σύνολο!!! gone for good!

τελευταία ενημέρωση 9-5-2006

Senior Member
    Γειά σας παιδάκια. Μου λείψατε! Πέρασα ένα απαίσιο Πάσχα. Βρέθηκα με μια παρέα που δεν ταίριαζα καθόλου κι έκοψα τις φλέβες μου. Ευτυχώς που οι άλλες μέρες ήταν καλύτερες γιατί είμασταν παρείτσα μόνον με τους φίλους μας που μας φιλοξένησαν στη Θεσσαλονίκη και μ' αυτούς πέρασα βέβαια μια χαρά! ΑΛΛΑ.... ΕΦΑΓΑ ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ. 5 μέρες στη Θεσσαλονίκη, έβαλα 5 κιλά. Ο κάθε φυσιολογικός άνθρωπος, άντε να έβαζε δύο κιλά. Εγώ 5! Το μεταβολικό μου σύνδρομο δούλεψε ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ! Μόλις γύρισα, έπαθα το έμφραγμα πάνω στη ζυγαριά κι άρχισα βεβαίως μετά μανίας ξανά δίαιτα. Τα έχασα αμέσως παιδάκια μου, δόξα τω Θεούλη, και είμαι στα ίδια, πάλι στα 87 κιλά! Ευτυχώς! Όλες αυτές τις μέρες δεν σας έγραψα καθόλου γιατί έχω πάρει την επιμέλεια δύο βιβλίων και δουλεύω σαν τρελλή νυχθημερόν!
    Α, ξέχασα να σας πω πως άρχισα να παίρνω Καρνιτίνη. Είναι σε μπουκαλάκια, 1 gr ημερησίως. Το πακέτο έχει 10. Μίλησα με δύο φίλους γιατρούς, μου είπαν πως είναι θαυμάσιος λιποδιαλύτης, δεν έχει παρενέργειες και μπορώ να παίρνω άφοβα. Ενεργοποιεί τον μεταβολισμό πολύ και ... με γειά μου! Έχω πάρει ήδη τα 5 από τα 10 μπουκαλάκια. Ίσως φταίει η καρνιτίνη που έχασα ταχύτατα τα 5 κιλά που έβαλα το Πάσχα. Μήπως να το ψάξετε κι εσείς το θέμα; Δεν ξέρω αν θα με βοηθήσει να χάσω κι άλλα, οψόμεθα! Εδώ θα 'στε κι εδώ θα 'μαι. Φιλιά πολλά και πάω να δουλέψω!

Senior Member
    Μόλις έβαλα ακόμα 2 cc στο "φιογκάκι" μου και ετοιμάζομαι να κάνω θράυση. Lina μηπως μπορείς να μου δώσεις περισσότερες πληροφορίες για το θέμα??? Πχ, ποιός σου τις σύστησε, μπορείς να τις πάρεις αν έχεις θυρεοειδή? Κανουν δουλειά? Σκέφτομαι να το βοηθήσω κι εγώ λίγο. Παίρνω ηδη πρωτείνη και θα ήθελα ένα σπρωξιματάκι... Ευχαριστώ πολύ πολύ πολυ...

Senior Member
    Μου συνέστησε την L- Carnitine ο ενδοκρινολόγος μου. Παίρνω το σκεύασμα Superamin του 1gr. Πόσιμο διάλυμα σε συσκευασία μιας δόσης. Η καρνιτίνη είναι ρυθμιστής ενέργειας. Ανήκει στις ουσίες που δρουν στον οργανισμό για την ομαλή εξέλιξη των φυσιολογικών λειτουργιών και κυρίως του διαμέσου μεταβολισμού, (εκεί που τοποθετείται και το μεταβολικό σύνδρομο), παρουσιάζει δηλαδή βιταμινοειδή δράση. Είναι ο μόνος φορέας που χρησιμοποιούν τα λιπαρά οξέα για να διαπεράσουν την μεμβράνη των μιτοχονδρίων. Ελέχγει τη μεταφορά ενέργειας. Τονώνει τους μύες της καρδιάς. Δεν προκαλεί εθισμό ή εξάρτηση. Χρησιμοποιείται ακόμη και στη διάρκεια κύησης ή θηλασμού. Τονώνει τον μεταβολισμό και κάνει λιποδιάλυση. Αυτά. Περισσότερες πληροφορίες, σε λίγο καιρό που θα δω τι έκανε ακριβώς σε μένα. Α! και ακόμη, λειτουργεί λέει καλύτερα αν δίνεται ταυτόχρονα με άσκηση. Εγώ όμως το ρημάδι το μηχάνημα δεν το πήρα ακόμη! Δεν ξέρω αν μπορείς να την πάρεις, έχοντας θυροειδή, νομίζω πως ναι, αλλά καλό θα είναι να κάνεις μια ερωτησούλα στον γιατρό σου προτού τη δοκιμάσεις... Φιλιά.

Senior Member
    Λινάκι, σ'ευχαριστώ πολύ. Θα ρωτήσω τον ενδοκρινολογο μου αύριο κι όλας. Καλη συνέχεια.

Member
    Συγχαρητήρια σε όλους και εγώ από 17/3/06 που έβαλα δαχτυλιδάκι έχω χάσει 13 κιλά . ʼντε και καλή μας συνέχεια .

Senior Member
    Originally posted by bionic
    Πόσα έχουμε χάσει! Running Totals!

Βέρα: -21
    Sad: -11
    Bionic: -38
    YannisD: -55
    Freddo: -5
    Κλειώ: -3
    Lollipop: -5
    Κάστανο: -6
    Sugar -40
    Lakis -16
    Petalouda -13
    Lina -50
    Μαράκι -7
    Leo - 10
    2good2 - 5
    ΜαρίαΚ -9
    Τιτίνου -13
    ---------------
    -306 κιλά σύνολο!!! gone for good!

τελευταία ενημέρωση 9-5-2006
    Bionic νομιζω οτι πρέπει να συμπεριλάβεις και την titinou στην λιστα.... και στα running totals. Γινόμαστε πολλές... γιούπιιιι!

Senior Member
    Οχ άκυρο... Δεν είδα ότι την είχες μέσα... ή μηπως το άλλαξες τώρα? Είμαι και λίγο άσχετη όπως γνωρίζετε όλοι...

Member
    Νομίζω και οτί η Domenica έχει χάσει 15 κιλά . Πού είναι αλήθεια?

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast