Τι εβδομάδα κι αυτή!!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 7 of 7
    Senior Member

Τι εβδομάδα κι αυτή!!!

Καλέ έχω να γράψω στο forum τόσες μέρες!!! Τι κάνετε όλοι? Βλέπω πως μας έχει πάρει η κατηφόρα όλους μαζί!!!
    Εγώ μέσα σε μια εβδομάδα βρήκα δουλειά, έχασα 2,6 κιλά και, αφού πέρασα έναν ομηρικό καβγά με το αγόρι μου, επαναπροσδιόρισα τη σχέση μου μαζί του και τώρα είμαι καλύτερα από ποτε!!!!

Τελικά μάλλον μου έχετε φέρει γούρι!!!

Υ.Γ. 2sweet2b4go10 θα σου στείλω σήμερα το απόγευμα τη δίαιτα...sorry που άργησα λίγο αλλά όπως βλέπεις ήταν μια busy εβδομάδα!!!!!

Ααααααααααααα.... it' s good to be back!!!!

Senior Member
    Τς τς τς το σημαντικότερο ξέχασα!!!.......να αλλάξω το signature μου!!!

Senior Member
    Originally posted by kleiw
    Καλέ έχω να γράψω στο forum τόσες μέρες!!! Τι κάνετε όλοι? Βλέπω πως μας έχει πάρει η κατηφόρα όλους μαζί!!!
    Εγώ μέσα σε μια εβδομάδα βρήκα δουλειά, έχασα 2,6 κιλά και, αφού πέρασα έναν ομηρικό καβγά με το αγόρι μου, επαναπροσδιόρισα τη σχέση μου μαζί του και τώρα είμαι καλύτερα από ποτε!!!!

Τελικά μάλλον μου έχετε φέρει γούρι!!!

Υ.Γ. 2sweet2b4go10 θα σου στείλω σήμερα το απόγευμα τη δίαιτα...sorry που άργησα λίγο αλλά όπως βλέπεις ήταν μια busy εβδομάδα!!!!!

Ααααααααααααα.... it' s good to be back!!!!
    Είδες τι καλα που παν όλα όταν εισαι αισιοδοξη, χαρουμενη και αποφασιστική??
    Δεν νομιζω οτι τα 2,6 κιλα ηταν τοσο πολλα ωστε να εχεις αλλαγες στη ζωη σου....

Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ κανει τη διαφορα...και σε ολους μας

πολλα μπραβο, και ετσι να συνεχισεις... δεν χρειαζεται να αδυνατισεις για να αρχισεις να ζεις, μπορεις καλλιστα να τα κανεις ταυτοχρονα

μαλλον ηταν μια πολλη καλη εβδομαδα Κλειω

συνεχισεσ να χαμογελας και ολα θα πανε καλα

ειναι γεγονοσ παντως πως και εγω εδω στο forum βρισκω συντροφια, υποστηριξη και δυναμη

φιλακια Κλειω καλη συνεχεια δυναμικη φυσικα! ¨)

Senior Member
    Για μένα είστε ένα στήριγμα που περίμενα πολλά χρόνια και δεν ερχόταν... όλα τελικά είναι θέμα στιγμών και αποφάσεων. Θα μπορούσα να είχα προσπεράσει αυτό το φόρουμ και να μην είχα κανένα στήριγμα στην προσπάθειά μου.. Κάτι τέτοιες στιγμές νιώθω πως κάπου εκεί ψηλα ο Θεός μου χαμογελά και μου λέει να προχωρήσω γιατί ήρθε η ευκαιρία μου και δεν πρέπει να την αφήσω να φύγει....

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!

Senior Member
    Κλειώ πολύ με συγκινείς με αυτά που λες!!

Senior Member
    Αυτά που λέω bionic μου είναι η αλήθεια... Κι επειδή έχω περάσει όλη μου τη ζωή προσπαθώντας να κρύψω τα συναισθήματά μου αποφάσισα μαζί σας να είμαι μόνο ειλικρινής!!!!!!