Results 1 to 15 of 28
Thread: Αύριο έρχεται η μεγάλη μέρα!!!
-
17-04-2006, 11:46 #1
Αύριο έρχεται η μεγάλη μέρα!!!
Καταρχήν καλημέρα και καλή μεγάλη εβδομάδα σε όλους.
Όπως κάποιοι θα διαβάσατε στο topic ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ αύριο Μ.Τρίτη θα μπω για να βάλω κι εγώ τον δακτύλιο.
Δεν κρύβω ότι έχω κάποια αγωνία για διάφορα πράγματα κι εύχομαι να μην χρειαστεί να σας ζαλίσω με τις ερωτήσεις που θα κάνω και που ίσως μου δημιουργηθούν κατά την διάρκεια της ημέρας μιας και η απόφαση μου ήταν αρκετά γρήγορη και ίσος είναι κάποια πράγματα τα οποία δεν έχω σκεφτεί ακόμα.
Πρώτη και βασική μου ανησυχία είναι το πως θα καταφέρω να κρατηθώ μέχρι την ώρα της επέμβασης χωρίς καφέ και τσιγάρο... μανιώδης καπνιστής και λάτρης του καφέ βλέπεται... και συγκεκριμένα του espresso fredo οπού και πίνω περί τους τρεις σε καθημερινή βάση.
Λέτε να έχω πρόβλημα αν παραβώ αυτά που μου είπε ο γιατρός και πιω λίγο καφεδάκι μαζί με 2 ? 3 τσιγάρα πριν πάω δεδομένου ότι θα τελικά θα μπω για την επέμβαση κατά της 12 το μεσημέρι;
Οι πόνοι και οι περιορισμοί στην διατροφή δεν με φοβίζουν σχεδόν καθόλου, ευτυχώς, μιας και όπως έχει φανεί και σε παλιότερες καταστάσεις τα έχω αντέξει όλα με το παραπάνω κι έτσι θα κάνω και τώρα αν χρειαστεί!
Ένας άλλος βασικός προβληματισμός μου είναι ότι θα πρέπει να επανέλθω στην εργασία μου την επόμενη Τρίτη κι αναρωτιέμαι αν ο οργανισμός μου θα είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει την βαριά και χειρονακτική εργασία μαζί με το κουβάλημα που ρίχνω κάθε μέρα στην δουλειά μου μιας και ασχολούμαι με έπιπλα και είναι και αρκετά βαριά πανάθεμα τα.
Βέβαια είμαι σίγουρος ότι ο συνεργάτης μου για ακόμη μια φορά θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να κάνω όσα λιγότερα γίνετε αλλά και πάλι είναι πράματα που δεν μπορεί να κάνει μόνος του με αποτέλεσμα να χρειαστεί να ζοριστώ κι εγώ κάποιες φορές.
Ο γιατρός μου με διαβεβαίωσε πως αν θέλω κι αισθάνομαι εγώ καλά μπορώ να επανέλθω στην δουλειά μου, την οποία φυσικά γνωρίζει, ακόμα και την επόμενη μέρα χωρίς να έχω κάποιες παρενέργειες αλλά θα ήθελα και μια γνώμη από κάποιο τρίτο που έχει βάλει τον δακτύλιο έτσι απλά για να ησυχάσω μιας και χωρίς δουλειά δεν υπάρχουν έσοδα και πως θα πληρώσω το blender για να αλέθω τις όποιες τροφές χρειαστεί; :P
Για αρχή αυτά είναι που με προβληματίζουν κάπως αν και πλέον το έχω πάρει απόφαση και θα κάνω την επέμβαση όποιο κι αν είναι το κόστος απλά θα ήθελα να είμαι ενήμερος.
PS? plz μη με μισήσετε για τα μεγάλα μου post.
- 17-04-2006, 12:22 #2
Originally posted by Leon
Λέτε να έχω πρόβλημα αν παραβώ αυτά που μου είπε ο γιατρός και πιω λίγο καφεδάκι μαζί με 2 ? 3 τσιγάρα πριν πάω δεδομένου ότι θα τελικά θα μπω για την επέμβαση κατά της 12 το μεσημέρι;
επιβάλλεται από σήμερα να μην καπνίσεις!!!
και να μην πιεις καφέδες από σήμερα το απόγευμα..
εννοείτε θα πας για εγχείρηση με άδειο στομάχι..!!
ούτε νερό! άκου τσιγάρο! είναι σοβαρό αυτό! δεν είναι
υστερία των γιατρών...θα χει πρόβλημα και ο αναισθησιολόγος
και καλό θα ήταν τις πρώτες μέρες να αποφύγεις την κατανάλωση καφείνης...τουλάχιστον περιόρισε την τουλάχιστον σε ένα καφέ το πρωί..
Ένας άλλος βασικός προβληματισμός μου είναι ότι θα πρέπει να επανέλθω στην εργασία μου την επόμενη Τρίτη κι αναρωτιέμαι αν ο οργανισμός μου θα είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει την βαριά και χειρονακτική εργασία μαζί με το κουβάλημα
για κανα μήνα.. με το μαλακό! μπορείς να γυρίσεις στην δουλειά σου γιατί δεν θα πονάς αλλά όχι πολύ βαριές δουλειές..
17-04-2006, 12:25 #3
σορυ που σε πήρα από τα μούτρα αλλά τρελλάθηκα όταν διάβασα για τσιγάρο πριν το χειρουργείο..
λοιπόν σου εύχομαι καλή επιτυχία όλα θα πάνε καλά! ένα 24ωρο .. κι εγώ είμαι μανιώδης καπνίστρια 2 πακέτα
τη μέρα αλλά τουλάχιστον μια μέρα πριν δεν κάπνισα.. στην Αμερική επιβάλλουν 2 μήνες πριν να χεις
κόψει το τσιγάρο αλλιώς δεν σε χειρουργούν!
17-04-2006, 12:29 #4
Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου.
Αν μου έλεγε ο γιατρός να μην καπνίσω για 2 μήνες απλά δε θα έκανα ποτέ το χειρουργείο! :P
17-04-2006, 12:35 #5
Εγώ πάντως, την προηγούμενη μέρα είχα φάει ένα τοστ το απόγευμα και κάπνισα και το βράδυ 1-2 τσιγάρα, δεν είχα πρόβλημα, απλά μετά το χειρουργείο ένιωσα μια κάποια δύσπνοια η οποία έφυγε σχετικά γρήγορα...
17-04-2006, 14:18 #6
Leon καλή επιτυχία. Ολα να πάνε καλά... και προσπάθησε να διευκολήνεις τους γιατρούς...
17-04-2006, 15:37 #7
Καλη επιτυχία αύριο Leon!!!!
Ολα θα πάνε μια χαρα!!!! ανυπομονώ να γυρίσεις και να μας πεις πολλα σχετικά με την δική σου εμπειρία... καθώς ετοιμάζομαι και εγώ να πάρω την μεγάλη απόφαση !!! Σε ποιο γιατρό θα την κάνεις και σε ποιο νοσοκομείο;
17-04-2006, 19:42 #8
Λεόν, σου μιλάει μια μανιώδης καπνίστρια των 3 πακέτων την ημέρα. Μακριά από το τσιγάρο προτού μπεις στο χειρουργείο. Εγώ κόντεψα να πεθάνω όταν μπήκα να χειρουργηθώ για ...άσχετο πράγμα... Έκανα αλλεργία και έβγαλα το λάδι της αναισθησιολόγου και δεν κατάφερα να κάνω και σωστή τη νάρκωση και τελικά δεν με χειρούργησαν. Απίστευτη ταλαιπωρία για να συνέλθω! Μακριά!!!! Φάε τα νύχια σου, δεν ξέρω τι θα κάνεις, μακριά πάντως από το τσιγάρο!
17-04-2006, 22:02 #9
Σας ευχαριστώ όλους.
2good2btrue ο γιατρός είναι ο Κος Καραϊνδρος και η επέμβαση θα γίνει στον Λευκό Σταυρό στον Πειραιά.
Για το τσιγάρο θα κάνω το κλασικό κόλπο.... Θα ξυπνήσω ίσα ίσα για να κάνω ένα ντουζάκι και δρόμο για το νοσοκομείο οπότε δε θα έχω ώρα για τσιγάρα και καφέ
17-04-2006, 22:10 #10
Καλη επιτυχία Ολα να πάνε καλά Leon.
18-04-2006, 01:58 #11
Leon καλή επιτυχία μέσα σπό την ψυχή μου! Περιμένουμε εντυπώσεις....
18-04-2006, 09:16 #12
ʼντε παιδάκια... πάω για την επεμβασούλα.
Λογικά το βραδάκι θα σας πω εντυπώσεις!
18-04-2006, 09:24 #13
καλο κουραγιο και Ολα να πάνε.
18-04-2006, 10:13 #14
KΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! Ανυπομονούμε για εντυπώσεις...
18-04-2006, 10:39 #15
Αντε...με το καλο κ εσυ !
Από τότε τότε που με πρωτοθυμάμαι...
21-07-2025, 11:42 in Με καφέ και συμπάθεια....