Αύριο έρχεται η μεγάλη μέρα!!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 28 of 28
    Senior Member
    Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά και πολύ εύκολα!!!! Περιμένουμε εντυπώσεις σύντομα!!!! Πολλα φιλιά

Senior Member
    Καλή τύχη Λέων
    Ολα να πάνε καλά και με τη μεγαλύτερη δυνατή ευκολία...

Senior Member
    Λέων αναμένουμε να μας γράψεις πως τα πήγες!

Junior Member
    Η λέξη άψογα σας λέει κάτι:
    Πριν λίγο γύρισα σπίτι μου και αισθάνομαι πάρα πολύ καλά.
    Το χρονικό της επέμβασης τώρα.
    Κατά της 11 παρά άρχισαν οι εξετάσεις και τελείωσαν στις 11:15 περίπου (πίεση, καρδιογράφημα, αίμα και ακτινογραφίες θώρακος).
    Μετά ακολούθησε τσιγαράκι μαζί με τον γιατρό (το πέμπτο) στην καφετερία απέναντι από το νοσοκομείο.
    12 ήμουν πάνω στο δωμάτιο και άρχισα να φοράω ρόμπες σκουφάκια και λοιπά.
    12:30 περίπου ήρθε ένας τύπος και μου λέει πάμε; Πάμε του λέω... εγώ περίμενα να έρθει φορείο να με πάρει αλλά τελικά περπάτησα μέχρι το χειρουργικό τραπέζι μόνος μου. Φυσικά το προτιμούσα 1000 φορές από το να με έπαιρναν λες και θα πήγαινα για τίποτα σπουδαίο.
    Με ναρκώνουν μου κάνουν ότι κάνουν και με ξυπνάνε, ακόμα μέσα στο χειρουργείο, αλλά ήμουν τρομερά ανήσυχος και επιθετικός... πρώτη φορά μου συνέβη αυτό και μίλησα αρκετά απότομα χωρίς βέβαια να θυμάμαι αν είπα κάτι παραπάνω...
    Πάντως ένιωσα την ανάγκη να ζητήσω συγνώμη για την συμπεριφορά μου και το έκανα προσωπικά στην αναισθησιολόγο και φυσικά στον γιατρό που με χειρούργησε... τους άλλους μιας και δεν ήμουν σε θέση να τους βρω έστειλα την μητέρα μου να πάει να τους βρει και να τους ζητήσει να με συγχωρήσουν για την άτοπη συμπεριφορά μου.
    Στο δωμάτιο επέστρεψα κατά της 3 και κατά της 3:30 ήμουν πάλι στην απέναντι καφετερία πίνοντας καφέ και καπνίζοντας... μ έψαχνε ο γιατρός και αφού δεν με έβρισκε μέσα κατάλαβε που να έρθει και κάτσαμε τα είπαμε λιγάκι.

Παιδιά όλα ήταν άψογα, δεν πονάω σχεδόν καθόλου ακόμα μόνος μου κουβαλούσα τον ορό μου, μόνος μου ντύθηκα για να φύγω από το νοσοκομείο, μόνος μου μπήκα στο αμάξι... κανένα πρόβλημα σας λέω πέρα της παράξενης συμπεριφοράς μου στο πρώτο ξύπνημα.

Ελπίζω να είμαι και αύριο έτσι μιας και κακά τα ψέματα μου έχουν βάλει κάτι παυσίπονα στον ορό με αποτέλεσμα να μην μπορώ να ξέρω αν δεν πονάω από αυτά ή αν πραγματικά δεν πονάω. (σας μπέρδεψα ; :P ) πάντως ουσιαστικά πόνο δεν έχω νιώσει. Λίγο πείνα ναι αλλά μετά από κάμποσο νεράκι είμαι οκ.
    Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!!

Senior Member
    μπραβο leon χερομε που εισαι καλα. εγω παλη δεν πιγα ουτε τουαλετα την πρωτη μερα γιατι πονουσα και ζαλιζομουν πιγα την επομενι το πρωη με το ζορι και παλη.

Senior Member
    Συγχαρητήρια!!! Καλως ήρθες στο Club των δεμένων!!!
    Σου εύχομαι να χάσεις τα κιλά σου τόσο απλά όσο ήταν κι αυτή η επέμβαση!!!
    αλλά ...βρε Λίο τι τους είπες δηλαδή με το που ξύπνησες?
    αν και είναι συνηθισμένοι οι γιατροί σε αυτά..ήσουν υπό την επήρεια της νάρκωσης..

Junior Member
    Ούτε που θυμάμαι τι ακριβώς είπα.. λες και ήξερα τι έλεγα.
    Πάντως τώρα που το σκέφτηκα καλύτερα μάλλον ήμουν έτσι τσιτωμένος επειδή δεν με είχαν λύσει ακόμα και κάτι έπαθα μόλις πήγα να κουνηθώ και δεν μπορούσα.
    Πάει όμως κι αυτό... ξεθύμανα φαίνεται και όλα καλά.

Senior Member
    Καλως ήρθες Leon!!!!! καλή συνέχεια!! και να μας ενημερώνεις για την πορεία σου.......

[quote]Originally posted by Leon
    Η Μετά ακολούθησε τσιγαράκι μαζί με τον γιατρό (το πέμπτο) στην καφετερία απέναντι από το νοσοκομείο.

αλλά ήμουν τρομερά ανήσυχος και επιθετικός... πρώτη φορά μου συνέβη αυτό και μίλησα αρκετά απότομα χωρίς βέβαια να θυμάμαι αν είπα κάτι παραπάνω...
    λιγάκι.

Leo... Leo.... μήπως εκτός από τσιγαράκι στην καφετέρια του νοσοκόμείου ήπιες και κανένα RED BULL..... υποθέσεις κάνω....
    Σου εύχομαι καλή ανάρωση.... και cool.... παιδί μου cool....

Εγώ ρε παιδιά ούτε να σηκωθώ μπορούσα ούτε να κουνηθώ!! Και μου βάλανε και καθετήρα!!

Senior Member
    Leon, καλή αρχή στην καινούργια σου ζωή.... Ελπίζω μόνο προς τα κάτω από δω και πέρα... και με φειδώ τα τσιγαράκια.... μηνσε τρέχουμε για άλλα...

Junior Member
    Πριν από όλα σας ευχαριστώ όλους και πάλι.
    Η πρώτη βδομάδα πέρασε και όντως ήταν μεγάλη για εμένα μιας και ήταν αρκετά δύσκολη.
    Δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να πω ότι πόνεσα ιδιαίτερα.
    Περισσότερο με ενοχλούσε ο αριστερός μου ώμος παρά το επίμαχο σημείο αλλά και αυτός ερχόταν στα ίσια του με ένα mesulid το πολύ την μέρα.
    Ούτε ιδιαίτερη πείνα ένοιωσα (ευτυχώς).

Αυτό που με έκανε κομμάτια κυριολεκτικά ήταν την Κυριακή του Πάσχα όπου αναγκάστηκα να εισπνεύσω την τσίκνα από τα 23 κιλά διαφόρων κρεατικών που έψηνε ο γαμπρός μου καθώς και όλα τα υπόλοιπα που ομολογουμένως τα τσάκιζα άνετα σε κάθε ευκαιρία που μου δινόταν...
    Ήταν αρκετά μεγάλο βασανιστήριο το να έχεις τόσα καλά μπροστά σου τα οποία εκτός από το να τα κοιτάς και να τα μυρίζεις να μην μπορείς καν να τα ακουμπήσεις.
    Ήταν μεγάλο πακέτο αλλά πέρασε και τελικά έφαγα(?) μόνο λίγο ζουμάκι στραγγισμένο από την χθεσινή μαγειρίτσα και για γλυκό χτύπησα μια κρεμούλα και όλα καλά (ας πούμε καλά δλδ αλλά τέσπα).
    Σήμερα ήταν και η πρώτη μέρα στην δουλεία και δυστυχώς ήταν από τις πιο άσχημες και δύσκολες μιας και είχα πάρα πολύ κουβάλημα και αρκετά βαριά πράγματα τα οποία από τον δρόμο έπρεπε να κατέβουν στο 2 ο υπόγειο parking ενός κτηρίου αλλά πέρασε κι αυτό, μετά από περίπου 7 ώρες κουβάλημα, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Όλα καλά και για εμένα λοιπόν, τα κιλά άρχισαν ήδη να φεύγουν, οι πόνοι σταμάτησαν εντελώς και η αυτοπεποίθηση μου αρχίζει να ανεβαίνει.

Senior Member
    και του χρόνου τέτοια εποχή θα κοιτάς και θα εισπνέεις το αρνί και το κοκορέτσι
    και δεν θα σου κάνουν καμιά εντύπωση γιατί η σχέση σου με το φαγητό θα χει αλλάξει
    εντελώς! φέτος πρώτη φορά στη ζωή μου είδα κοκορέτσι και το αντιμετώπισα σαν ένα οποιοδήποτε
    αντικείμενο γύρω μου.. μου έκανε εντύπωση αυτό... έφαγα κι εγώ φυσικά αλλλά γύρω στα 120 γρ.
    και χάρηκα κι εγώ το Πάσχα αλλά χωρίς τύψεις και άγχος για τα κιλά!
    τελικά έχει τόσες άλλες χαρές η ζωή!

Page 2 of 2 FirstFirst 12