Μια καλησπέρα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24
    Junior Member
    Καλημέρα Λίνα.
    Ευχαριστώ για την συμπαράσταση.
    Εμένα το μενού μου έχει και σαλάτα και φρούτο αλλα απαραίτητα και κρέας.
    Τέλοσπαντων το συνήθισα τώρα πλέον. Οσο για τις εξετάσεις μου ειναι πολύ καλές.
    Πως γίνεται με τοσο κρέας να εχω τριγλυκερίδια και χοληστερίνη κατω απο το φυσιολογικό όριο δεν ξέρω πάντως ισχύει.Λίνα πόσα κιλά είσαι τώρα?
    Πόσο καιρό το κάνεις? τρία χρόνια?

VASSO o δικός μου ο άντρας πάντως σίγουρα ζηλεύει... Όταν μιλάμε για το πόσα κιλά θα χάσω όλο λέει ναι χάσε κιλά, να φοράς τα ξε....α και να γυρίζεις στους δρόμους να σου σφυρίζουνε, άμα αδυνατίσεις θα με παρατήσεις, τι να με κάνεις μετά και άλλα τέτοια νόστιμα!!
    Εγώ πάντως το διασκεδάζω, του πάω κόντρα και γελάω!!Τώωωωρα πάει με έχασες του λέω χιχιχιχιχιχιχι

Junior Member
    Μαράκι καλημέρα.
    δεν ξέρω αν ζηλεύει.....
    εδώ που τα λέμε δεν είναι και τόσο εύκολο να το συνηθίσουν. είχε μια γυναίκα 120 κιλά και τώρα έχει εμφανισιακά μια άλλη αν το σκεφτείς είναι λογικό να τους ξενίζει. απλά σκέφτομαι τι θα πάθει αν χάσω άλλα τοσα.......

Senior Member
    αν και δεν ήμουν πάντα 120 κιλά, και ο άντρας μου με γνώρισε 55 κιλά,
    τώρα όταν μπαίνει μέσα μου λέει: - Καλά όταν μπαίνω μέσα αργώ να καταλάβω πως
    είσαι εσύ.. σαν να είσαι άλλος άνθρωπος.. τόσο έχεις αλλάξει!
    .. πάντως νομίζω πως σε όλους τους άντρες αρέσει να έχουν δίπλα τους μια ομόρφη και ήρεμη γυναίκα.. κι ας ζηλεύουν λιγάκι

Junior Member
    συμφωνώ απόλυτα......
    αν αισθανομαστε εμείς καλά το εισπράτουν.........
    και λίγο ζήλια δεν κάνει κακο.........νομίζω....?

Junior Member
    υπάρχει κάποιος εδω μέσα που με οποιοδήποτε τρόπο έχει φτάσει σε φυσιολογικά κιλά?
    ή όλοι το παλεύουμε ακόμα?

Senior Member
    Δεν ξέρω τι κάνουν οι άλλοι αλλά εγω το παλέυω και μάλλον θα το παλέυω και για πολύ ακόμα.... Αντε να βάλει ο Θεός το χέρι του ...

Senior Member
    Originally posted by VASSO
    Καλημέρα Λίνα.
    Ευχαριστώ για την συμπαράσταση.
    Εμένα το μενού μου έχει και σαλάτα και φρούτο αλλα απαραίτητα και κρέας.
    Τέλοσπαντων το συνήθισα τώρα πλέον. Οσο για τις εξετάσεις μου ειναι πολύ καλές.
    Πως γίνεται με τοσο κρέας να εχω τριγλυκερίδια και χοληστερίνη κατω απο το φυσιολογικό όριο δεν ξέρω πάντως ισχύει.Λίνα πόσα κιλά είσαι τώρα?
    Πόσο καιρό το κάνεις? τρία χρόνια?
    Μέσα σε δύο χρόνια έχασα 55 κιλά. Μετά, πήρα πίσω τα 8 περίπου. Και τώρα, που είμαι ακριβώς στα τρία χρόνια από την ημέρα που άρχισα την ʼτκινς, ξανακατέβηκα και έχω χάσει 50. Θέλω τουλάχιστον άλλα 20, αλλά και με 10 ακόμα θα είμαι ευχαριστημένη. Προς το παρόν....
    Επίτηδες σε ρώτησα για χοληστερίνη, γιατί ενώ παλιά εγώ είχα, τώρα που τρώω σχεδόν μόνον πρωτείνη, δεν έχω. Είναι όλα σε φυσιολογικά επίπεδα. Νομίζω ότι η χοληστερίνη δεν ανεβαίνει μόνον επειδή παίρνουμε πρωτείνη, αλλά με τον συνδυασμό πρωτείνης και υδατάνθρακα. Απίστευτο κι όμως αληθινό. Με τόσα λίπη και κρέας με την ʼτκινς και είναι όλα σε καταπληκτικά επίπεδα!

Senior Member
    μια ερωτηση για κατι που ειχες πει Λινα...
    το οτι δεν μεταβολιζεις υδατανθρακες, συνεβαινε παντα η εγινε μετα απο την πολυχρονη ατκινς?

Page 2 of 2 FirstFirst 12