Πέμπτη 27 Απρίλη κι άλλο double! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 57
    Senior Member
    Originally posted by ΜΑΡΙΑ_Κ
    ΓΕΙΑ ΣΑΣ,
    εβαλα και εγω τον δακτυλιο....
    Δεν μπορω να πω πως ηταν τοσο ευκολο οσο φανταζομουν, πονεσα και ποναω πολυ, η πρωτη μερα ηταν εφιαλτικη, οπως και η δευτερη.
    Ευτυχως την τριτη μερα μου βγαλανε τα σωληνακια και καπως συνηλθα.
    Δεν ξερω αν ειναι θεμα γιατρου ή οχι, παντος δεν ειναι τοσο ευκολο οσο παρουσιαζεται σε αυτο το φορουμ...Θελει πολυ σκεψη πριν το αποφασισει κανεις....και πολυ κουραγιο..
    Ο γιατρος μου ειπε να πινω υγρα τις πρωτες 15 μερες, ισως και κανενα γιαουρτι...και με προβληματισε που ειπε πως θα τον ρυθμισουμε μετα απο ενα εξαμηνο...
    Δεν πειναω ειναι η αληθεια...αλλα..ακομα ονειρευομαι σπανακοπιτες οταν κοιμαμαι....χαχαχαχαχα
    Περιμενω να περασουν οι πονοι, ωστε να γυρισω στην καθημερινοτητα μου... και ελπιζω να βλεπω τα κιλα να πεφτουν ωστε να μην πηγε στραφι τοσος πονος και τοσα χρηματα....

Γειά σου Μαρία

Εκανα τοποθέτηση δακτυλίου το Μάρτιο.
    Δεν καταλαβαίνω για ποιά σωληνάκια μιλάς και σίγουρα δεν χρειάζεται και τόσο κουράγιο να πάρει κάποιος την απόφαση να εγχειριστεί.

15 μέρες υγρά??????
    Γιατί?
    Και μετά τι συνέστησε? Μήπως και 15 μέρες αλεσμένα?
    Και γιατί η πρώτη ρύθμιση θα γίνει μετά από 6 μήνες?

Τα κιλά σίγουρα θα αρχίσεις να τα βλέπεις να πέφτουν

Φιλικά
    Νίκη

bionic,
    μην αρπαζεσαι...δεν ειπα πως ειναι αχρηστο το φορουμ ουτε πως δεν δινει καλες πληροφοριες.
    Σε μενα ετυχε να βαλουνε σωληνακια , ενα απο την μυτη στο στομαχι, το οποιο πονεσε υπερβολικα..και ενα απο το στομαχι εξω για να φευγει το αιμα.
    Πονεσα παρα πολυ και ακομα πονανε οι τομες . Εκατσα μεσα απο την Τεταρτη ως και το Σαββατο και βγηκα μονο επειδη δεν αντεχα να εχω αλλες ασθενεις στο δωματιο.
    Δεν νομιζω πως ειμαι υπερβολικη με τον πονο γιατι εχω κανει ενα σωρο αλλες επεμβασεις.
    Ισως να εκανα λαθος που επελεξα τον συγκεκριμενο γιατρο, αν και δεν νομιζω πως δεν θα παω καλα...
    Δεν πειναω καθολου αν και φροντιζω να πινω πολλα υγρα, και να πινω γαλα...
    Το πρωι βρηκα εδω και ενα φυλλαδιο με οδηγιες και σκοπευω να το παω στον γιατρο μου για να δει αν πρεπει αν το ακολουθησω.
    Για να πω και ενα χαρουμενο νεο....εχασα 2,5 κιλα...

Member
    MARIA_K
    Περαστικά και απο μενα. Μένω έκπληκτος για τους πόνους και την ταλαιπωρία που μας περιγράφεις Για εξάμηνο στην πρώτη ρύθμιση του δακτυλίου το έχω ακούσει ξανά και απο άλλο στο Φορουμ (αν θμάμαι καλά απ τη SAD ή τη ΒΕΡΑ). Οσο για τα σωληνάκια ! ? ! ? μου θυμίζει υδραυλική εγκατάσταση παρά επέμβαση δακτυλίου (εκτός και αν έγινε τρώση το στομάχου απο λάθος,)
    Περαστικά
    GASPE

Ευχαριστω gaspe,
    δεν νομιζω πως εγινε λαθος...γιατι και σε μια αλλη λαπαροσκοπικη επεμβαση με τον ιδιο γιατρο παλι σωληνακια μου ειχε βαλει, οχι βεβαια απο τη μυτη....
    Αυτο ηταν το χειροτερο...διοτι δεν ειχε μπει και καλα και μου το βγαλανε και το ξαναβαλανε δευτερη φορα...(χαχαχαχαχα αμα εισαι γκαντεμο...μην κανεις εγχειρησεις.....)
    Γενικα ειμαι λιγο ατυχη...στα ιατρικα...αλλα..δεν βαριεσαι ευτυχως με τον καιρο περνανε...

Senior Member
    Originally posted by ΜΑΡΙΑ_Κ
    bionic,
    μην αρπαζεσαι...δεν ειπα πως ειναι αχρηστο το φορουμ ουτε πως δεν δινει καλες πληροφοριες.
    Σε μενα ετυχε να βαλουνε σωληνακια , ενα απο την μυτη στο στομαχι, το οποιο πονεσε υπερβολικα..και ενα απο το στομαχι εξω για να φευγει το αιμα.
    Πονεσα παρα πολυ και ακομα πονανε οι τομες . Εκατσα μεσα απο την Τεταρτη ως και το Σαββατο και βγηκα μονο επειδη δεν αντεχα να εχω αλλες ασθενεις στο δωματιο.
    Δεν νομιζω πως ειμαι υπερβολικη με τον πονο γιατι εχω κανει ενα σωρο αλλες επεμβασεις.
    Ισως να εκανα λαθος που επελεξα τον συγκεκριμενο γιατρο, αν και δεν νομιζω πως δεν θα παω καλα...
    Δεν πειναω καθολου αν και φροντιζω να πινω πολλα υγρα, και να πινω γαλα...
    Το πρωι βρηκα εδω και ενα φυλλαδιο με οδηγιες και σκοπευω να το παω στον γιατρο μου για να δει αν πρεπει αν το ακολουθησω.
    Για να πω και ενα χαρουμενο νεο....εχασα 2,5 κιλα...
    φυσικά κι αρπάζομαι γιατί έτσι όπως εκφράστηκες είναι σαν
    να γράφουμε τόσο καιρό τόσα άτομα εδώ μέσα που έχουμε εγχειρηστεί σαχλαμάρες! φυσικά δεν αμφιβάλλω πως εσύ
    πόνεσες αλλά τους λόγους τους αναφέρεις μετά.
    (λανθασμένη τοποθέτηση του δακτύλιου).
    Αλλά τόσα χρόνια γίνονται λαπαροσκοπικά εγχειρήσεις για τοποθέτηση δακτυλίου και μιλάω με κόσμο από Αμερική, Μεξικό, Αγγλία, Τσεχία, Αυστραλία κτλ ποτέ πουθενά δεν διάβασα για σωληνάκια από τη μύτη, το στομάχι, αβάσταχτους πόνους και νοσηλεία τεσσάρων ημερών..!!!
    ωστόσο παρ' όλα αυτά μετά από ένα, δύο μήνες το πολύ να επιμείνεις να στον ρυθμίσει. Ο μήνας του μέλιτος κρατά 30-40 μέρες..ή να βρεις κάποιον άλλο στη Θεσσαλονίκη να σε αναλάβει από δω και μπρος και να σου κάνει τις ρυθμίσεις.

κανείς δεν χρειάστηκε να περιμένει 6 μήνες για ρύθμιση,
    μετά από ένα μήνα είναι επιβεβλημένη για τη σωστή πορεία
    της διαδικασίας.η Βέρα μένει Ρόδο και άργησε να ανέβει Αθήνα να πάει να το σφίξει, δεν ήταν εντολή του γιατρού της.
    και της Sad είναι επιθυμία η μη ρύθμιση.

αυτά και Καλή Συνέχεια

Senior Member
    δεν αργησα εγω μετα απο 1 μηνα ανεβηκα και παω καθε 2 μηνες να με βλεπει.

Senior Member
    Όχι δεν ειναι επιθυμία μου μόνο η μή ρύθμιση, ο γιατρός μου είπε για μετά από 6 μήνες...

κοριτσια σημερα εμαθα για τισ επεμβασεισ σας

ευχομαι να ανρρωσετε γρηγορακαι συντονα να αρχισετε να βλεπετε με χαρα τη ζυγαρια να κατεβαινει σε νουμερα

φιλια

Senior Member
    Originally posted by sad
    Όχι δεν ειναι επιθυμία μου μόνο η μή ρύθμιση, ο γιατρός μου είπε για μετά από 6 μήνες...
    δεν θυμάμαι να το χεις αναφέρει αυτό είχα μείνει με την εντύπωση πως εσύ δεν θες γιατί φοβάσαι.
    και ο λόγος δηλαδή ποιος είναι για αυτή του την καινοτομία?

Member
    Τελικά 6μήνες VS 1 μηνός
    πιθανόν να εξαρτάται απο την μάρκα το δακτυλίου και ίσως ίσως και από την εμπειρία του γιατρού
    GASPE

Senior Member
    Inamed, Johnsons & Johnsons, Midbad, Helioscopie δουλεύουν με τον ίδιο τρόπο.
    ο δακτύλιος λειτουργεί με βάση τον περιορισμό που επιτυγχάνεται με το σωστό timing
    στις ρυθμίσεις. άνθρωποι "σαν και μας" που δεν λειτούργησαν σε αυτούς κλασσικές δίαιτες
    μείωσης θερμίδων και ποσοτήτων στράφηκαν στη λύση αυτή. Μετά από 30-40 μέρες
    το σώμα και το στομάχι έχει συνέλθει από την εγχείρηση και αν δεν προσέξει ο ασθενής
    επανέρχετε στις αρχικές διατροφικές του συνήθειες.
    Προσωπικά δεν θα διακινδύνευα μια αποτυχία ή μια ακόμα αναβολή μετά από
    τέτοια προσπάθεια και ούτε θα χα χάσει τόσα κιλά αν δεν πήγαινα μετά από ένα μήνα να το ρυθμίσω.
    Ασφαλώς η αγαπητή sad είμαι βέβαιη πως θα ανατρέψει τον κανόνα.

Senior Member
    Originally posted by bionic
    Originally posted by sad
    δεν θυμάμαι να το χεις αναφέρει αυτό είχα μείνει με την εντύπωση πως εσύ δεν θες γιατί φοβάσαι.
    και ο λόγος δηλαδή ποιος είναι για αυτή του την καινοτομία?
    Κάποιον λόγο θα έχει, γιατρός είναι κάτι ξέρει...

Senior Member
    Καλημέρα και πάλι από εμένα!!

Είμαι πάρα πολύ καλύτερα και οι πόνοι έχουν μειωθεί αισθητά.... λιγάκι ο ώμος επιμένει αλλά που θα πάει θα περάσει Αυτήν την έβδομάδα θα πάω να δώ τον γιατρό, προφανώς θα θέλει να δει πως πάω... και ίσως και τις τομούλες.... ξέχασα να τον ρωτήσω αν μου έχει βάλει ράματα από αυτά που απορροφούνται ή θα χρειαστεί να μου τα κόψει....

Πάντως μέχρι στιγμής οι οδηγίες του ήταν.... τις πρώτες 5-6 μέρες υγρά (ζωμούς, ζελέ, γάλα, κρεμούλες, γιαουρτάκια) και μετά θα μπορώ να έχω και λίγο φιδέ στο ζωμό, ή καλά βρασμένο ρύζι, επίσης μου είπε πουρέ. Ανυπομονώ βέβαια να πάω να μου τα ξεκαθαρίσει και πάλι, δηλαδή να καταλάβω από πότε και μέχρι πότε θα πρέπει να τρώω τα αλεσμένα κλπ.

Πάντως η ρύθμιση του δακτυλίου θα γίνει στον μήνα, αυτό μου το είπε στα σίγουρα.

Sad......πως έχεις καταφέρει αυτήν την θεαματική απώλεια κιλών χωρίς να σου το έχει κλείσει? σε ρωτώ γιατι εγώ που υποτίθεται πως είμαι πρόσφατα χειρουργημένη και συνεπώς υποτίθεται ταλαιπωρημένη το ομολογώ ΠΕΙΝΑΩ και πεινάω και αρκετά... Ακολουθείς κάποια ειδική δίαιτα? Προσέχεις ιδιαίτερα? Πεινάς?

Senior Member
    Μπράβο 2Good πας πολύ καλά! μετά την Τετάρτη δοκίμασε να φας και λίγο φιδέ ή πουρέ..
    σιγά σιγά μικρή μπουκίτσα στην αρχή.. και τέσταρε..κατέβηκε? αν ναι δοκίμασε κι άλλη..
    οι πρώτες εβδομάδες ήταν δοκιμαστικές θυμάμαι ήμουν σε φάση να δοκιμάζω σιγά σιγά
    διάφορα φαγητά αλεσμένα ή νιανια

Senior Member
    Originally posted by bionic
    Μπράβο 2Good πας πολύ καλά! μετά την Τετάρτη δοκίμασε να φας και λίγο φιδέ ή πουρέ..
    σιγά σιγά μικρή μπουκίτσα στην αρχή.. και τέσταρε..κατέβηκε? αν ναι δοκίμασε κι άλλη..
    οι πρώτες εβδομάδες ήταν δοκιμαστικές θυμάμαι ήμουν σε φάση να δοκιμάζω σιγά σιγά
    διάφορα φαγητά αλεσμένα ή νιανια
    Thank you bionic!! είναι σωστό που τώρα τρώω κρέμα? μη φανταστείς συνέχεια.... πχ... το πρωι πίνω γάλα..... πριν το μεσημέρι τρώω ενα μπωλ ζελέ, το μεσημέρι ένα πιάτο της σούπας ζωμό, το απόγευμα κρεμούλα, το βράδυ πάλι ζωμό...... και αργότερα (οχι πάντα) πάλι κρεμούλα!

Μήπως τρώω πολύ???

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast