Πέμπτη 27 Απρίλη κι άλλο double! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 57 of 57
    Καλημερα συναδελφισες!!!
    σημερα αρχισε πολυ καλα η μερα μου....ζυγιστηκα και ειχα χασει και αλλο!!!
    5,5 κιλα συνολο!!!!!!
    Που ειναι το signature????
    Ειμαι ασχετη απο αυτα....αλλα θα ηθελα να το συμπληρωσω πιο πολυ για να μην ξεχασω....χαχαχαχαχαχα
    Κατι σαν την Κυπρο.... ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ.....
    Περασαν και οι περισσοτεροι πονοι, κοιμαμαι ανετα στο πλαι...και σημερα ελπιζω να κοιμηθω και μπρουμητα...
    Bionic, η ευφορια που αισθανομαι...κατι σαν αθλητης πριν τους Ολυμπιακους, ειναι απο τη σκονη που μου συστησες???
    Ποτε δεν εχω νιωσει ετσι!!!! Γεματη ενεργεια!!!!Μακαρι να μπορουσα να παω για αναρρηχηση σε κανενα βουνο!!!!Απιστευτο!!!!!!

Senior Member
    είναι η ψυχολογία που φτιάχνει σιγά σιγά, επιτέλους νοιώθεις πως κάτι που σε βασάνιζε
    το ελέγχεις, είσαι σε πρόγραμμα. είναι σπουδαίος παράγοντας το κέφι που νοιώθεις
    όταν είσαι πιο ελαφρύς! και φυσικά η πρωτείνη + νερό + ολιγοφαγία και ο οργανισμός
    αποτοξινώνεται! αφού νοιώθεις έτσι σε καμιά δεκαριά μέρες κάνε και λίγο περπατηματάκι,
    όχι πολλά πράγματα μόνο 30 λεπτά.
    μπορείς να αλλάξεις την υπογραφή σου από το κουμπάκι πάνω δεξιά που λέει πίνακας ελέγχου

Senior Member
    Θα σας πω κάτι που ίσως ακουστεί ή μαλλον διαβαστεί λίγο περίεργο!!

Δεν νοιώθω τίποτα!!!! Δεν νοιώθω ότι έχω κάτι μέσα μου, δεν έχω νοιώσει την παραμικρή δυσκολία στην κατάπωση υργών (γιατί προς το παρόν βέβαια μόνο υγρά, ζελέ και κρεμούλα είμαι) από σήμερα θα έχω και φιδέ στο ζωμό!! λίγο τώρα με το νερό που άρχισα να πίνω περισσότερο νοιώθω κάτι σαν βάρος το οποίο μάλλον κάτι σαν μικρός πόνος στο στέρνο είναι........ουφφφφφφφ μάλλον σας μπέρδεψα εεεε....??? αλλά δεν ξέρω πως να το περιγράψω καλύτερα

Έπιπλέον πεινάω κανονικότατα!!!!! το οποίο βέβαια από ότι μου έχετε πει ειναι φυσιολογικό!

Για να μη παραξηγηθώ..... με το "Δεν νοιώθω τίποτα" που έγραψα παραπάνω δεν εννοώ πως δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει.... φυσικά και κάθε λεπτό κάποιο πονάκι είτε στις τομές είτε στον ώμο μου θυμίζει τι έχει γίνει..... αλλά αυτό σύντομα θα αποτελεί παρελθόν... αυτό που εννοω είναι για το ουσιαστικό μέρος το "συλικονούχο φιογκάκι" που λέει και η bionic

Senior Member
    Ναι, κι εγώ δεν ένιωθα απολύτως τίποτα, και ακόμα δεν νιώθω τίποτα εκεί.... Είμαι όπως ήμουν πριν μόνο που χορταίνω πιο εύκολα, και πιο γρήγορα και δεν πεινάω συχνά... Στις αρχές μόνο που είχαν περάσει 8 μέρες είχα δοκιμάσει να φάω μια πατάτα βραστή και τότε ένιωσα πονους στο στέρνο όπως λέει η 2good και στον λαιμό, προφανώς στο λαιμό καταλήγουν κάποια νεύρα που ξεκινούν από το στομάχι και με την τροφή που έριξα μέσα το βάρυνα και τραβηχτήκανε λίγο τα εσωτερικά ράμματα... ήταν νωρίς για πατατούλα :P Κατα τα άλλα δεν νιώθω απολύτως τίποτα, τα ραμματα εχουν κλείσει εντελώς και τωρα απλά περιμένω να ξεθωριάσουν...

Senior Member
    Originally posted by sad
    Ναι, κι εγώ δεν ένιωθα απολύτως τίποτα, και ακόμα δεν νιώθω τίποτα εκεί.... Είμαι όπως ήμουν πριν μόνο που χορταίνω πιο εύκολα, και πιο γρήγορα και δεν πεινάω συχνά... Στις αρχές μόνο που είχαν περάσει 8 μέρες είχα δοκιμάσει να φάω μια πατάτα βραστή και τότε ένιωσα πονους στο στέρνο όπως λέει η 2good και στον λαιμό, προφανώς στο λαιμό καταλήγουν κάποια νεύρα που ξεκινούν από το στομάχι και με την τροφή που έριξα μέσα το βάρυνα και τραβηχτήκανε λίγο τα εσωτερικά ράμματα... ήταν νωρίς για πατατούλα :P Κατα τα άλλα δεν νιώθω απολύτως τίποτα, τα ραμματα εχουν κλείσει εντελώς και τωρα απλά περιμένω να ξεθωριάσουν...

ουφφφφ!!! ανακουφίστηκα που δεν είμαι η μόνη με αυτά τα συμπτώματα!!

Αν κατάλαβα καλά όμως από την αρχή χόρταινες πιο εύκολα και δεν πεινούσες τόσο συχνά ή αργότερα συνέβη αυτό??

Senior Member
    Εγώ στην αρχή δεν πεινούσα καθόλου. Για τρείς εβδομάδες έτρωγα μόνο όταν ζαλιζόμουν. Πείνα άρχισα να νιώθω μετά από τις 3 εβδομάδες. Και δεν ένιωθα τίποτα. Πονάκια ενοχλήσεις από ραμματα αλλα τίποτα άλλο. Τόσο , που επειδή είχα και βήχα απίστευτο νόμισα ότι θα έχει φύγει ο δακτύλιος. Τελικά όλα καλά!!!

Senior Member
    Σήμερα είχα άλλη μία απόδειξη για το ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM!!!!!!

Το μεσημέρι είχα το πρώτο μου "κόλλημα φαγητού" με ρύζι, από απροσεξία και βιασύνη!!! Δε θα το πιστέψετε αλλά σας σκέφτηκα όλους σας εκείνη την ώρα..... και χαμογέλασα!!!! Οσο περίεργο, παρανοϊκό και αν σας φαίνεται πράγματι χαμογέλασα και σας σκέφτηκα!!! ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ!!

και για να εξηγηθώ!!....... με το που μου κόλλησε η τροφή... ΗΞΕΡΑ !!! δεν μου ήταν άγνωστο το συναίσθημα, ο πόνος, ήταν σαν να μου είχε ξανασυμβεί...!!! Τα ήξερα μέσα από εσας και σας ευχαριστώ πάρα πολύ γι αυτό!!

Αστραπιαία πέρασαν μπροστά από τα μάτια μου, τα γραπτά της Bionic, του Γιάννη, της sugar, του viola, της Beras, της sad, του laki, και τόσων άλλων από εδώ.... που οι κινήσεις μου ήταν πολύ συγκεκριμένες.... σηκώθηκα από το τραπέζι πήγα σε άλλο δωμάτιο και άρχισα το περπάτημα. Δεν πανικοβλήθηκα... δεν φοβήθηκα... ήξερα ότι ειναι κάτι που συμβαίνει και σε άλλους.... και ήξερα πως να το αντιμετωπίσω!!! ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!!!!!!! Δεν ήταν τίποτα... πέρασε..... μια χαρά!!!

Σας χρωστάω πάρα πολλά.... σας χρωστάω την αλλαγή που πρόκειται να συμβεί στην ζωή μου σύντομα με την απώλεια των κιλών μου...... και το εννοώ..... η δική σας εμπειρία, οι δικές συμβουλές, το δικό σας θάρρος, η δική σας δύναμη χαρακτήρος με βοήθησαν να πάρω την απόφαση.... σε συνδυασμό λοιπον και με την δική μου προσπάθεια..... το μέλλον προβλέπεται λαμπρό!!!!!

Φιλάκια πολλά!!!

Senior Member
    ίσως θα πρεπε να ευχαριστήσουμε τον nido που μας έδωσε αυτόν τον ιντερνετικό χώρο,
    να μοιραζόμαστε τους φόβους μας και τις ανασφάλειες μας. δεν έχω πάει
    σε ομαδικές θεραπείες σαν αυτές που διοργανώνει αλλά υποπτεύομαι πως πρέπει να δημιουργούν
    συναισθήματα σαν αυτά που δημιουργεί αυτό το φόρουμ.
    Θεωρώ πως εγώ σας οφείλω πάρα πολλά γιατί δεν νοιώθω μόνη μου σε αυτή την προσπάθεια
    και είναι περίεργο συναίσθημα να ξέρεις πως κάπου όχι πολύ μακρυά υπάρχουν άνθρωποι που
    κάνουν τα ίδια ακριβώς όνειρα με σένα.

Πράγματι, ειναι απο τα πιο χρησιμα δικτυακα μερη....
    Και εμενα με εχει βοηθησει παρα πολυ....
    και στο να παρω την αποφαση αλλα και στην καθημερινη πρακτικη....
    Ειδικα εσυ bionic εισαι θησαυρος!!!! Με εχεις βοηθησει τοσο...που θελω παρα πολυ να σε γνωρισω και να σου το ανταποδωσω... Να εισαι γερη, ευτυχισμενη και να χανεις οσα κιλα θελεις...(νεα ευχη ειδικη για το φορουμ...χαχαχαχαχα)

Εχω χασει 9 κιλα....σε 12 ημερες....αισθανομαι υπεροχα...και...αγαπω ολον τον κοσμο...χαχαχαχαχα

να εισαστε καλα!!!!!

Senior Member
    Μπραβο βρε Μαρια_Κ!!!
    ολα να σου πανε καλα και να χασεις και τα υπολοιπα πολυ συντομα

Senior Member
    Originally posted by ΜΑΡΙΑ_Κ
    Πράγματι, ειναι απο τα πιο χρησιμα δικτυακα μερη....
    Και εμενα με εχει βοηθησει παρα πολυ....
    και στο να παρω την αποφαση αλλα και στην καθημερινη πρακτικη....
    Ειδικα εσυ bionic εισαι θησαυρος!!!! Με εχεις βοηθησει τοσο...που θελω παρα πολυ να σε γνωρισω και να σου το ανταποδωσω... Να εισαι γερη, ευτυχισμενη και να χανεις οσα κιλα θελεις...(νεα ευχη ειδικη για το φορουμ...χαχαχαχαχα)

Εχω χασει 9 κιλα....σε 12 ημερες....αισθανομαι υπεροχα...και...αγαπω ολον τον κοσμο...χαχαχαχαχα

να εισαστε καλα!!!!!

Κι εγώ έτσι ακριβώς αισθάνομαι MAΡΙΑ_Κ, μπράβο σου και σου και σου εύχομαι να χάνεις να χάνεις να γίνεις πιπίνιον και να μην σε αναγνωρίζουν στο τέλος!!!

Senior Member
    Μπράβο Μαρία τόσα κιλά τόσο γρήγορα!
    και σε ευχαριστώ πολύ! κι εγώ το ίδιο σας εύχομαι! να χάσετε όλα τα περιττά κιλά
    και να πάρετε ότι σας αξίζει από την ζωή.. κι όχι ότι περισσεύει από τους άλλους..

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234