δακτύλιος;;; - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 34 of 34
    Junior Member
    Dora ο γιατρός που μας ενημέρωσε μας έδωσε μροσούρα με την παραπάνω διεύθυνση. Εάν διαβάσεις παραπάνω θα δεις και τον οικονομικό διακανονισμό που μας πρότεινε.

Πήρα πληροφορίες από τη γραμματέα του Καλφαρέτζου και σας ενημερώνω ότι δεν κάνει δακτύλιο παρά μόνο γαστρική παράκαμψη (χειρουργίο και λαπαροσκοπικά). Εάν κάποιος ενδιαφέρεται μπορεί να καλέσει στο νοσοκομείο Ρίου (2610-999111) ή απευθείας στο γραφείο του στο νοσοκομείο (2610-999299) και να πάρει πληροφορίες από τη γραμματέα του.

Κανείς να προτείνει τρόπο (ταμείο, νοσοκομείο) και γιατρό για περαιτέρω πληροφορίες????

Καλή εβδομάδα σε όλους!

Υπενθύμιση: δεν μένουμε Αθήνα, ο φίλος μου όμως είναι διατεθεμένος να κάνει την επέμβαση στην Αθήνα. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορεί να απουσιάζει απο τη δουλειά του και φαντάζομαι ότι θα υπάρξει πρόβλημα με τις επισκέψεις. Επιπλέον λόγω απόστασης, πόσο στενή επαφή θα μπορεί να έχει με τον γιατρό του εάν αυτός είναι στην Αθήνα;

Senior Member
    Originally posted by dora
    ʼρα σαν πολλά σου ζητάει ο γιατρός σου. Αλλά και σε άλλες ιδιωτικές κλινικές που ρώτησα είναι περίπου 6.000 ευρώ αλλά παίρνεις πίσω γύρω στα 3000. ʼρα συμπέρασμα, ψάξτο καλύτερα...[/i]
    εδώ κάνεις λάθος Δώρα, η τιμή είναι 7.500 ευρώ για τους συγκεκριμένους γιατρούς και δεν είναι ανάγκη να μιλάμε τόσο απαξιωτικά ..(Γαβριήλ και Σία..) Είναι ιδιώτες και μόνο σε ιδιωτική κλινική επιτρέπετε να χειρουργήσουν.
    ας μην είμαστε τόσο κατηγορηματικοί όταν οι άλλοι οι γιατροί των δημόσιων νοσοκομείων "ζητούν/επιβάλλουν/εκβιάζουν"
    για να σου βρουν κρεββάτι.. άρα κι αυτοί είναι μια λύση και για αυτούς που δεν έχουν ΙΚΑ.

Senior Member
    Originally posted by marion
    Αλήθεια, σχετικά με το paxysarkia.gr ξέρει κανείς κάτι επιπλέον??? Καλά τα γράφει εκεί ή είναι απλά μια ωραία διαφήμιση προώθησης;
    Σχετικά με το paxysarkia.gr είναι η ομάδα των
    Γαβριήλ, Σαχπατζίδη, Τασιούλη που χειρουργούν
    με επιτυχία στο Ιατρικό Ψυχικού. Πολλοί από μας
    έχουν χειρουργηθεί σε αυτούς. διάβασε το θέμα:
    στατιστικά-γιατροί/νοσοκομεία.

Junior Member
    Γεια σας και παλι διαβαζα πιο πανω για πονους στον ωμο τρεις φιλες μου που κανανε σε αλλο γιατρο ποναγανε εγω παλι πηγα αλλου λοιπον δεν καταλαβα τιποτα ουτε πονος ουτε καν ενοχληση τωρα με το σφιξιμο εχω προβλημα γιαυτο ανυσηχω!Τελος παντων οποιος εχει την καλοσυνη ας απαντησει ευχαριστω πολυ!

Page 3 of 3 FirstFirst 123