διαγωνισμός νερού 2-5-06 - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 16 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast
Results 151 to 165 of 231
    Senior Member
    Πως έγινες εσύ σαν μπαλόνι?τα ίδια και εγώ
    ΄
    :spin::spin: Συγνώμη που γελάω δεν είναι καθόλου αστείο πρόκειται για μεγάλη νίλα αλλά τώρα που είναι περασμένα δε μπορώ να μη γελάω όταν σκέφτομαι ότι παραλίγο να κοιτάω τα ραδίκια αναποδα από το νερό.
    Βασικά εγώ είχα προβλήματα με ανορεξία και είχα καταργήσει και το το νερό. Ξεκινώντας λοιπόν την επανασίτιση μια χαρά ωραία έτρωγα χωρίς φόβο και πάθος όμως κόλωνα να πιω νερό γιατί όταν επινα κατακρατούσα τόσο νερό που έβγαινα στη ζυγαριά 2 κιλά πιο πάνω και δεν ξεφούσκωνα ποτε. Μιλάμε μόνο με νερό. Μου χε μείνει λοιπόν ο πανικός της ζυγαριάς. Κάποια στιγμή όμως μπούχτισα, μπάφιασα τόσο πολύ με το κακό που έκανα στον ευατό μου που άνοιξα το ψυγείο και ήπια μαζεμένο ενα μεγάλο μπουκάλι νερο. Αμέσως έπαθα κράμπες στο στομάχι, να πεθάνω όμως. Δεν έδωσα όμως σημασία νομιζα ότι οφειλόταν ότι το ήπία γρήγορα και μαζεμένα.
    Έλα όμως που εμενα ο οργανισμός μου ήταν αφυδατωμένος που ότι νερό ήπια το κράτησε μέσα του ο οργανισμός συν του ότι την ίδια μέρα είχα κάνει την παπάρα να φάω και εγώ δεν ξέρω πόσο αλμυρό τυρί και ήρθε και έδεσε η δουλειά. Στην αρχή βέβαια δεν τα χα συνδέσει όλα αυτά τα σκηνικά. Το λέω γιατί που λες το ίδιο απόγευμα πάω να βάλω τα αθλητικά μου να πάω γυμναστήριο και είχα τουμπανιάσει. Το απέδωσα στην κούραση. Πάω και στο γιατρό και μου λέει μάλλον από κούραση είναι μου δίνει αλοιφή και ησυχάζω. Την επόμενη μέρα ξεφουσκώνω κάπως και το ξεχνάω. Έλα όμως που εγώ είχα αρχίσει να πίνω αβερτα κουβέρτα νερό και να τρώω και αλμυρά και την επόμενη μέρα να σου πάλι τούμπανο και χειρότερα από πριν. Και να χω πάει συμπτωματικά στο χωριό μου και να μαι μόνη μου στην τρούλα του βουνού.
    Και τότε μου ρθε η κατραπακιά. Κατευθείαν για εξετάσεις από την κορυφή ώς τα νύχια γιατί φοβηθήκαμε για νεφρική ανεπάρκεια.
    Εν μέρη δοξάζω το Θεό γιατί χάρη σε αυτό το περιστατικό ξέφυγα από την ανορεξία και έβαλα μυαλό αλλά αγάπη μου ότι παραλίγο να πήγαινα και από νερό ούτε που το φανταζόμουνα.
    Για 2 μήνες ρε συ μαγειρευαμε σπίτι χωρις αλάτι και δε μπορούσα να πιω πάνω από δύο ποτήρια νερό τη μέρα για να μην τουμπανιάζω. Φαντασου τώρα να κορακιάζω όλη τη μέρα και να αφήνω τα ποτήρια για το βράδυ. Δράμαααααααααααα. Ούτε καφέ δεν έπινα
    Γι αυτό παιδιά νερό. Βέβαια η δική μου περίπτωση είναι πολύ εξεζητημένη και εγινε και σε συνάρτηση άλλων παραγόντων αλλά πιστέψτε με είναι ότ ιχειρότερο να αφήνεται τον οργανισμό σας αφυδατωμένο καθώς μπορεί να προκαλέσει σοβαρές ζημιές και αδυναμία.
    Κμιά φορά θα είμαι ειλικρινής με πιανουν τα κουσούρια του παρελθόντος και προτιμώ να φάω ένα γλυκό απο το να πιω νερό γιατί θα με φουσκώσει περισσότερο αλλά όσο περνάει ο καιρός το αποβάλλω αυτό το άγχος. και είναι γεγονός ότι όσο περισσότερο νερό πίνω αισθάνομαι περισσότερο ευεξία. Το μόνο που θα ήθελα να ρυθμίσω είναι να πίνω περισσότερο νερό στη διάρκεια της μέρας γιατί΄τώρα πίνω μεν αρκετά αλλά συνήθως το κάνω μαζεμένα

Senior Member
    μαρακι φαντασου ποσο ρομπα θα γινοσουν να λεγες στον αγιο πετρο οτι πηγες απο νερο.
    το ανεκδοτο του ανω κοσμου θα ησουν :P

λοιπον σημερα σουπα!!!
    οποτε κατεβασα νερο αναγκαστικά
    εβαλα και καμποσο αλατι οποτε ελπιζω να διψασω! για να δουμε....

Senior Member
    μαρακι φαντασου ποσο ρομπα θα γινοσουν να λεγες στον αγιο πετρο οτι πηγες απο νερο.
    το ανεκδοτο του ανω κοσμου θα ησουν

Ε μα κιόλας το φαντάζεσαι? Από πέσιμο δεν νομίζω να πάω από χέσιμο επίσης ασυζητητί και να πάω από το νερό? Φαντάσου να καταναλωνα και κανά ουισκάκι
    Μα να βάλω σε κόπο τον μιχαλάκη να ρθει να με πάρει στον άλλο κόσμο μόνο απο το νερό? Αμαρτία και είναι και πολυάσχολος

Senior Member
    εβαλα και καμποσο αλατι οποτε ελπιζω να διψασω! για να δουμε....

Αυτό τώρα το είδα. Μα καλά είμαι η μόνη που το χειμώνα κορακιάζω περισσότερο από το καλοκαίρι?΄
    Πχ στο γυμναστήριο που καταπονείσαι δεν αισθάνεσαι το παραμικρό αίσθημα δίψας?

Senior Member
    27/1/11 - 1200ml :starhit:
    28/1/11 - 1400ml :starhit:

Senior Member
    Σήμερα καταφέρα και ήπια 1 1/2 λιτρο !

Senior Member
    Originally posted by mitsokolo
    lessing δηλαδη τι 3 cc? με τον δακτυλιο? uzzled:

ειναι απιστευτα βασικο το νερο στον οργανισμο μας!!! τα λεω για να τα ακουω και γω, εχω παθει τοσες ζημιες με τις αφυδατωσεις και μυαλο δεν εβαλα αχχχχχ.....
    ΝΑΙ- ετσι αρχιζε το τοπικ δε ν προσεξα οτι ηταν παλιο κ μπερδευτηκα

Senior Member
    Καπου διαβασα εδω οτι ο καφες ΑΦΥΔΑΤΩΝΕΙ ισχυει; Γιατι πινω πολλους.uzzled:

Senior Member
    Originally posted by lessing
    Καπου διαβασα εδω οτι ο καφες ΑΦΥΔΑΤΩΝΕΙ ισχυει; Γιατι πινω πολλους.uzzled:
    λογικά ναι, γιατί προκαλει συχνοουρία, γι'αυτο με τον καφε πινουμε αρκετο νερό..
    τωρα αν πιεις νερο δε νομιζω να αφυδατωθεις

Senior Member
    με καλυψε η προλαλησασα :P

Senior Member
    καλησπερα.
    ειχα μια προοδο χτες

1 ποτηρι νερο

ε σε συγκριση με αλλες που δεν πινω ουτε μια μπουκια (χωρις καφε)... ηταν προοδος

Senior Member
    27/1/11 - 1200ml :starhit:
    28/1/11 - 1400ml :starhit:
    29/1/11 - 1200ml :starhit:
    30/1/11 - 1500ml :starhit:

Senior Member
    μισο ποτηρι ως τωρα... (και αυτο λογω του μισου κλαμπ σαντουιτς)

παιρνω μπουκαλι διπλα μου ΤΩΡΑ μπας και.......

Senior Member
    χτες 1 λιτρο
    ΝΑΙ
    1 ολοκληρο λιτρο
    success

Senior Member
    Μπραβο κλικ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :thumbup:

Page 11 of 16 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast