διαγωνισμός νερού 2-5-06 - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 16 FirstFirst 1234513 ... LastLast
Results 31 to 45 of 231
    Senior Member
    03-5 ->1 point! 1.5 lt μέχρι τις 5 το απόγευμα και κάτι ψιλά μετά!
    04-5 ->
    05-5 ->
    06-5 ->
    07-5 ->
    08-5 ->
    09-5 ->
    10-5 ->
    11-5 ->
    12-5 ->
    13-5 ->
    14-5 ->
    15-5 ->
    16-5 ->
    Επίσης έκοψα ψωμί και γλυκά εντελώς... ούτε καφέ δεν πίνω και γράφω όλα όσα τρώω για να ξέρω τι μου γίνεται... Αν δεν χάσω κι έτσι θα πάω στο γιατρό για ένα σφιξιματάκι ακόμα...
    Καλημέρα σε όλους.
    Α! Κι εγώ Whey πίνω με γεύση σοκολάτα και την διαλύω στο νερό... Καλούλα είναι...

Senior Member
    @Kleanthis, εγω μιλησα με εναν φιλο ο οποιος κανει body building. Του εξηγησα ακριβως τι θελω κ μου το συνεστισε. Ειναι απο τους παρα πολυ ψαγμενους ανθρωπους πανω στην διατροφη κ τον εμπιστευομαι.

@Καστανο, δοκιμασε με γαλα 0%. Ειναι σαν μιλκσεικ

Senior Member
    Ωχ!Ναι ξέρω!Λοιπόν, αν μου επιτρέπεις μια φιλικότατη συμβουλη,κόψε την πρωτεϊνη αυτή και απευθύνσου σε κάποιον ειδικό να σου πει.Αυτά τα σκευάσματα είναι εντελώς αγνώστου συστάσεως και κυκλοφορούν χωρίς έγκριση από τον ΕΟΦ!!!

Senior Member
    υπόσχομαι πως για 15 μέρες θα πίνω 1 μιση λίτρο νερό τη μέρα.
    ----------------------------------------------------------------
    02-5 -> 0
    03-5 -> 1
    04-5 ->
    05-5 ->
    06-5 ->
    07-5 ->
    08-5 ->
    09-5 ->
    10-5 ->
    11-5 ->
    12-5 ->
    13-5 ->
    14-5 ->
    15-5 ->
    16-5 ->

Πρέπει να ομολογήσω όμως πως δυσκολεύτηκα πολύ

Senior Member
    Originally posted by YiannisD
    @Καστανο, δοκιμασε με γαλα 0%. Ειναι σαν μιλκσεικ
    YannisD έχω κόψει τις διπλοματικές σχέσεις με το γάλα.... Θα πιώ γάλα μόνο μαγνησίας κι αυτό αν έχω να πάω στην τουαλέτα πάνω από 1 εβδομάδα, αν και σ' αυτή την περίπτωση προτιμώ να φάω 1 κιλό δαμάσκηνα ή να πάρω κανένα dufalac!!!
    Eυχαριστώ πάντως. Με ζεστό νερό είναι σαν σοκολάτα.
    Με χυμό δεν το έχω δοκιμάσει που μου είχε πει η bionic.

Senior Member
    Όπως και να χει εγώ σας είπα την άποψη μου από την εμπειρία μου και ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει...

Senior Member
    Originally posted by Kleanthis
    Ωχ!Ναι ξέρω!Λοιπόν, αν μου επιτρέπεις μια φιλικότατη συμβουλη,κόψε την πρωτεϊνη αυτή και απευθύνσου σε κάποιον ειδικό να σου πει.Αυτά τα σκευάσματα είναι εντελώς αγνώστου συστάσεως και κυκλοφορούν χωρίς έγκριση από τον ΕΟΦ!!!
    γιατί να την κόψει??
    η whey, iso-100 και isopure που παίρνω ΕΧΕΙ έγκριση από τον ΕΟΦ και το FDA (αμερικάνικος εοφ)
    και είναι made in usa.
    και ότι άλλο έχω αγοράσει από τα xtremes stores.
    ροφήματα, smouthies, bars πρωτείνης είναι για αθλητές,
    ανθρώπους σε δίαιτα, και για Bariatric χειρουργημένους.

http://www.dymatize.com/mivastore/me...duct_Code=P110
    http://www.optimumnutrition.com/pinn...2lbs-78-0.html
    http://www.vitalady.com/

Senior Member
    κάστανο δοκίμασε την και σε γιαούρτι ή μεσα σε δημητριακά είναι μούρλια

Senior Member
    Καταρχήν δεν θέλω ούτε να σε ανησυχήσω για κάτι ούτε και να σε πείσω...Έχω κάποια εμπειρία γιατι ήμουν αθλητής και ξέρω τι γίνεται με τα <<συμπληρώματα διατροφής>>.Η άποψη μου ταυτίζεται απόλυτα με αυτήν ενός αθλητή,που την καταθέτει σ ένα άλλο φόρουμ

Αν έχεις και χρόνο και σε ενδιαφέρει να μάθεις, κοίτα λίγο τι λέει ο urezin & runner1 στο link που παραθέτω...( Μακριά από το xtreme stores!Τα συμπληρώματα μόνο στο φαρμακείο...)

http://www.insomnia.gr/vb3/showthrea...FE%EC%E1%F4%E1

Senior Member
    τώρα που το διάβασα κι εγώ, θα σου συστήσω να πας να το ξαναδιαβάσεις κι εσύ.
    μιλάνε για ΑΛΛΑ συμπληρώματα διατροφής (κρεατινίνες, εφεδρίνες και αμινοξύ)
    και όχι για πρωτείνες, επίσης κι εσύ εκεί βλέπω "του συστήνεις να τα κόψει χωρίς
    να λες το γιατί και να τρώει στήθος γαλοπούλας!!!"
    ο runner κι ο urezin χτυπιούνται για κάποια αθλητικά συμπληρώματα διατροφής
    και όχι για την απλή πρωτείνη σε σκόνη από γάλα ή αυγό που φέρει πάνω της
    έγκριση (όχι προέγκριση) από τον ΕΟΦ.
    εσύ διάβασες κάτι, κατάλαβες τα μισά και φυσικά από καλή πρόθεση μας
    συμβουλεύεις να μην πίνουμε πρωτείνες αλλά να τις τρώμε.
    να σου θυμίσω πως οι περισσότεροι είμαστε bariatric χειρουργημένοι,
    δεν μπορούμε να τρώμε τις ιδανικές ποσότητες κρέατος και αυγών,
    1ον γιατί δεν μπορούμε να τις φάμε και 2ον γιατί θα πεθάνουμε από
    χοληστερίνη! η πρωτείνη είναι επίσης κατάλληλη για όσους είναι σε δίαιτα
    γιατί χωρίς να χάνουν μυική μάζα αδυνατίζουν. επίσης όσο πιο πολύ μυική μάζα
    τόσο πιο πολύ "καίγονται" θερμίδες.

Senior Member
    Καταρχήν, εγώ δεν αναφέρομαι σε αυτά που λένε για τις εφεδρίνες!Λέω για τις πρωτεϊνες...Το συγκεκριμένο σκεύασμα που παίρνεις αν πληροί τις προϋποθέσεις που αναφέρονται στο άλλο φόρουμ,τότε είναι εντάξει.Εγώ με πια πρόχειρη ματιά που κοίταξα δεν είδα να λέει κάπου για έγκριση του ΕΟΦ.Το 98% των πρωτεϊνούχν σκευασμάτων ( ειδικώς αυτά που πουλάει το xtreme stores ) είναι χωρίς έγκριση,αλλά με την προέγκριση.Εγώ το ανέφερα αυτό γιατί υπήρξα αθλητής της άρσης βαρών και ξέρω τι γίνεται με αυτά...Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί τσαντίζεσαι - αν κατάλαβα καλά...
    Τώρα όσο αφορά αυτά που λέω για τις γαλοπούλες σαφώς και δεν απευθύνονται σε άτομα που έχουν κάνει εγχείρηση και μη μου λες τι παθαίνει η μυϊκή μάζα, γιατί με 18% ( ξέχασα το 1 ) λίπος που είχα ξέρω πως να την συντηρώ...

Senior Member
    συγχαρητήρια, απορώ λοιπόν σαν αθλητής άνθρωπος που ήσουν τι γούστο βρίσκεις σ' ένα φόρουμ για
    την παχυσαρκία.. δεν ξέρω τι προηγούμενα έχεις με το xtreme stores αλλά εγώ δεν ξέρω άλλο που να πουλάει τις συγκεκριμένες μάρκες που μου χρειάζονται στην δίαιτα μου! στα φαρμακεία πωλούν υποκατάστατα γευμάτων
    γεμάτα θερμίδες και με ελάχιστη πρωτείνη!
    όσο για τη συζήτηση στο σοβαρό forum άσχετος.gr μπορεί όποιος θέλει να πάει να την διαβάσει και να καταλάβει και μόνος του ότι μιλούν κυρίως για τις εφεδρίνες την καρνιτίνη και τα αμινοξέα κι εκεί στηρίζουν και την όλη τους επιφύλαξη και όχι για τις πρωτείνες.

άσχετο: άμα βλέπω αυτόν τον clown σκιάζομαι

Senior Member
    Καταρχήν δεν μπορώ να καταλάβω και - ασφαλώς - να δικαιολογήσω αυτή την αναίτια και επιθετική στάση απέναντι μου.Οτιδήποτε έιπα το έκανα με καλοπροαίρετο τρόπο και χωρίς να προσπαθώ να σε πείσω για κάτι.Γνωρίζω σχετικά καλά τι γίνεται με τα διάφορα σκευάσματα,αλλά δεν ανέφερα πολλά και έδωσα την ηλεκτρονική παραπομπή για να μην γράψω πολλές λεπτομέρειες - αφού ήδη υπάρχουν κάπου.
    Το μήνυμα σου - λυπάμαι που θα το πω- αλλά έχει μια δόση εμπάθειας,ειδικώς στην αρχή του...
    Εσύ αναρωτιέσαι εκφραζόμενη με σκωπτικό τρόπο τι κάνω εδώ.Μάλλον θα θεωρείς τον εαυτό σου ξεχωριστό απο εμένα έτσι;Ε δεν νομίζω αυτή η αυτοαπαξίωση να σου ταιριάζει με όσα βλέπω ότι καταφέρνεις καθημερινά...( Ασφαλώς και σε θαυμάζω για την προσπαθεια σου...)
    Όπως και να έχει, απ' την μεριά μου δεν συνεχίζω άλλο την offtopic συζήτηση αυτή και εύχομαι ότι καλύτερο για το μέλλον...

Senior Member
    03-5 ->1 point! 1.5 lt μέχρι τις 5 το απόγευμα και κάτι ψιλά μετά!
    04-5 ->1 point! 1.5 lt μέχρι τις 5 το απόγευμα και κάτι ψιλά μετά!
    05-5 ->
    06-5 ->
    07-5 ->
    08-5 ->
    09-5 ->
    10-5 ->
    11-5 ->
    12-5 ->
    13-5 ->
    14-5 ->
    15-5 ->
    16-5 ->
    Καλήμερα... Μια χαρά τα πάω με το νερό! Ας ελαφρύνουμε και την συζήτηση Klenthi - Bionic! Καλή διάθεση υπάρχει και από τους 2 να βοηθήσουν. Και ο καθένας που ακούει, pardon διαβάζει ήθελα να πώ, κάνει ότι θέλει...
    Καλημέρα σε όλους... Thank God is Friday!

Senior Member
    υπόσχομαι πως για 15 μέρες θα πίνω 1 μιση λίτρο νερό τη μέρα.
    ----------------------------------------------------------------
    02-5 -> 0
    03-5 -> 1
    04-5 -> 0
    05-5 ->
    06-5 ->
    07-5 ->
    08-5 ->
    09-5 ->
    10-5 ->
    11-5 ->
    12-5 ->
    13-5 ->
    14-5 ->
    15-5 ->
    16-5 ->

Καλημερούδια σε όλους!!!!!!! δεν τα κατάφερα με το νερό όμως πρέπει να σας πω πως απο χθές νοιώθω και εγώ αυτήν την ευεξία που έχετε αναφέρει!!! επίσης μίλησα με τον γιατρό και ενώ κανονικά θα μου έκανε την πρώτη ρύθμιση σε δύο εβδομάδες τελικά θα μου τη κάνει την επόμενη!!! Χάρηκα πολύ για αυτό..... και μάλλον πείστηκε να προχωρήσει όταν του έλεγα και ξανάλεγα συνέχεια ότι πεινάω!!! Φιλάκιααααααα

Page 3 of 16 FirstFirst 1234513 ... LastLast