Γεια σε όλους!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 11 of 11
    Junior Member

Γεια σε όλους!

Βρήκα τυχαία τη σελίδα αυτή και γράφτηκα γιατί μου δώσατε μεγάλο κουράγιο με αυτά που γράφετε. Είμαι 27 χρονών και 117 κιλά. Κάνω δίαιτες από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Όλοι γύρω μου χάνουν κιλά και εγώ παίρνω. Σύντομα θα πάω σε ενδοκρινολόγο να δω αν έχω κάτι παθολογικό. Έχω πολλά προσόντα και αρκετή μόρφωση, αλλά αυτό το σώμα που έχω δε με αφήνει να ευχαριστηθώ τίποτα! Η ψυχολογία μου στο ναδίρ της..
    Συγκινήθηκα από αυτά που γράφετε. Ελπίζω να μπω στην παρέα σας γιατί δε με καταλαβαίνουν εύκολα οι άνθρωποι γύρω μου. Και ελπίζω η ζυγαριά μου να αρχίσει να πέφτει..
    Χαίρομαι που σας γνωρίζω!

Senior Member
    να σαι καλά Φωτεινή και καλως ήρθες στο eating disorders!

Senior Member
    Καλως ηλθες στην παρεουλα μας Φωτεινη !

Senior Member
    Καλώς ήρθες Φωτεινή...... σε ανθρώπους που να είσαι σίγουρη σε καταλαβαίνουν

Member
    Φωτεινή, καλως ήρθες στην παρέα!

Καλωσήλθες στην παρέα μας Φωτεινή. Είμαι σίγουρη πως δεν θα το μετανιώσεις... Μπορείς να ρωτήσεις όλες σου τις απορείες χωρίς ενδιασμούς. Υπάρχουν μέλη που μπορούν να σε βοηθήσουν να λύσεις τις απορίες σου και να βρεις λύση στο πρόβλημά σου!

Senior Member
    Καλωσορισες Φωτεινη.
    Σαν αρχη, απο την μικρη περιληψη για αυτο που σε απασχολει, νομ ιζω οτι ΠΟΛΥ καλα θα κανεις να πας σε ενδοκρινολογο, και στη συνεχεια θα δεις τι θα κανεις
    μπορεις να ρωτησεις οτι θες για τα θεματα αυτα, αλλα καλυτερα να κανεις μια βολτα σε παλιοτερα τοπικς γιατι εχουν συζητηθει ηδη πολλα

Junior Member
    Προσπαθώ στο λιγοστό ελεύθερο χρόνο μου να διαβάζω παλιότερες συζητήσεις σας.Η ψυχολογική υποστήριξη είναι για μένα το καλύτερο! Θα σας πω τα νέα από τον ενδοκρινολόγο όταν πάω. Σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα! Καλή επιτυχία και κουράγιο σε όλους μας!

Senior Member
    Καλωσορισεςςςςςςςςςςςςςςς ςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς Φωτεινήηηηηηηηηηηηηηηηηηη ηηηηηηηηηη...

Μα τι ενέργεια και αυτή πάλι!!!

Junior Member
    Γεια σας και απο εμενα. Ειμαι καινουργια στο site και απο οτι διαβαζω στα Forum ειναι πολυ καλο!! Ειστε πολυ ευγενικοι με ολους ! Ειμαι 26 χρονων απο Κρητη. Μια ζωη κανω διαιτες.
    καταφερα και πηγα στα 63 απο τα 70. Μια χαρα για το υψος μου. (1,68). Μετα την εγκυμοσυνη ομως; τι γινεται; Πηρα 20 κιλα. Αντε τωρα να τα χασω!!! Εχουν περασει 5 χρονια και τιποτα ειμαι σταθερη. (Ευτυχως που δεν πηρα αλλα τουλαχιστον). Πηγα γημναστηριο αλλα το παρατησα! Τι να κανω; Σκεφτομαι να παω σε διαιτολογο. Αλλα εχω βαρεθη μια ζωη διαιτες!!!!!
    Αχ αυτα τα κιλα!!!! Γιατι να υπαρχουν;
    Σας ευχαριστω πολυ που με ακουσατε!!

Senior Member
    Καλωσήρθες HEALTH, εδώ μπορείς να διαβάσεις διάφορα για τρόπους αντιμετώπισης της παχυσαρκίας... Το που θα καταλήξεις είναι δική σου απόφαση... Εγώ προσωπικά αν είχα να χάσω 20 κιλά δεν θα έμπαινα χειρουργείο... Ίσως να προσπαθούσα πάλι με κάποια δίαιτα.. αλλά άλλο να χάνεις 20 και άλλο 40... Καλή περιήγηση στο forum μας σου εύχομαι και ότι θες εδώ είμαστε...