ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 7 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 95
    Member

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Χαίρομαι πολύ που έμαθα από μια πολύ καλή μου φίλη για το forum αυτό , και έτσι έγινα μέλος . σας καλωσορίζω λοιπών όλόυς και καλή μου αρχή . Είμαι 29 ετών και στις 17/4/06 έκανα το καλύτερο που έχω κάνει ως τώρα για τον εαυτό μου, έβαλα δαχτυλίδι στο στομάχι . μέχρι τώρα έχω χάσεί περίπου 13 κιλά .

Member
    καλημερα και καλως ηρθες.....

σου ευχομαι να συνεχισεις τον αγωνα σου και να πετυχεις!!

που χειρουργηθηκες ???και αν θες μπορεις να μας γραψεις αναλυτικα την εμπειρια σου.

φιλακια πολλα

Member
    Καλώς ήρθες κοριτσάκι στο club των eating disorders . Είμαι σιγουρη οτι εδω θα βρεις απαντήσεις σε πολλά θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν .όλα τα παιδιά εδώ είναι πολύ πρόθυμα να σου δώσουν συμβουλές μιας και εγω δεν είμαι και απο τα πολυ τακτικα μέλη .
    Μιας και μου δόθηκε τωρα η ευκαιρία να σε καλωσορίσω , θα ήθελα να πω ένα πολύ μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην Bionic η οποία οταν ήμουνα στις μεγάλες μου αγωνίες ήταν πάντα με την πιο καθησυχαστική και σωστή απάντηση.

Αυτά απο εμένα σας χαιρετώ, σας εύχομαι καλό Σαββατοκύριακο και TITINOY σε ξανα....καλωσορίζω .......

Member
    Το νοσοκομείο ήταν ο Λευκός Σταυρός στην Αθήνα και ήταν απίστευτα καλό όλες η νοσοκόμες ήταν στην ηλικία μου και λίγο μεγαλύτερες με απίστευτη κατανόηση . Το χειρουργείο κράτησε 4 ώρες ξέρω ότι είναι πολύ σε σχέση με άλλα που έχω ακούσει έκατσα στο νος/μέιο 4 μέρες και μετά είχα αδεία για άλλες 15 ο γιατρός μου είπε ότι έχω βάλει το τελευταίας τεχνολογίας μηχάνημα που ήδη έχει μία ρύθμιση για ένα χρόνο δεν έφαγα πολτοποιημένο φαγητό καθόλου από την πρώτη βδομάδα έτρωγα σούπες και μετά για τρεις ημέρες έτρωγα μακαρόνια, ρύζι μπιφτέκι και μετά κανονικά . Είμαι πολύ καλά δεν είχα καθόλου πόνους στο χέρι μόνο τα ράμματα με τραβούσαν . από την ημέρα που βγήκα από το νος/μείο περπάταγα συνέχεια και τώρα πάω και χορό . Ο γιατρός μου είναι πολύ ευχαριστημένος με την πορεία . Εγώ έχω άγχος γιατί έχω κολλήσει λίγο από το Πάσχα και μετά .

Member
    Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρων σου sugar φιλάκια πολλά

Senior Member
    Καλως ηλθες στο Eating Disorders

Member
    μολις περασει ο ενας χρονος δηλαδη τι θα πρεπει να κανεις???

Member
    Δηλαδή τί είδους δακτύλιος είναι αυτός μή ρυθμιζόμενος ; δεν μας είπες πόσα κιλά ήσουν ;
    Ο γιατρός σου ποιός ήταν ;
    και μετά τι γίνεται ;

Member
    νομιζω οτι δεν ρυθμιζεται καθολου και ποτε.........

Member
    Θα κάνω ρύθμιση εκτός και αν δούμε ότι δεν χάνω βάρος και το ρυθμίσω νωρίτερα.ΔΕν ξέρω τωρα με αυτά που διαβάζω εδώ τα έχω μπλέξει λίγο στο μυαλό μου. Δεν ξερώ μπορεί και να μου έλεγε μπούρδες .
    Γεία σου Yiannis D

Member
    titinou αν θες μπορεις να μπεις και στο chat

Member
    Είμουν 105 και είμαι 93, ο γιατρός μου ήταν ο Παρασύρης Βασίλης. Και μετά δεν ξέρω ,και δυστηχώς δεν ήξερα τι να τον ρωτάω .

Member
    sugar είμαι στη δουλεία και μου είναι δύσκολο να τα διαβάσω όλα και να ψάξω αν θέλεις μπορείς να μου γράψεις για την δική σου εμπειρία ή να μου πεις που να μπω για να δω ,και όσο και να φανεί απίστευτο είναι η πρώτη μου εμπειρία στο internet και δεν ξέρω και πολλά. Ευχαριστώ

Senior Member
    Originally posted by TITINOY
    Εγώ έχω άγχος γιατί έχω κολλήσει λίγο από το Πάσχα και μετά .
    Καλημέρα Τιτινου και Καλωσήλθες στο φόρουμ.
    χειρουργήθηκες στις 17 Απρίλη έτσι? Σήμερα έχουμε 6 Μάη
    κι έχεις χάσει το αστρονομικό νούμερο των 13 κιλών!!!
    και νομίζεις πως έχεις "κολλήσει"??? Πράγματι τις πρώτες μέρες χάνουμε με ρυθμό ένα κιλό ή και παραπάνω τη μέρα!
    αλλά δεν είναι έτσι συνέχεια.. ένας ρυθμός απώλειας 4 κιλών
    το μήνα τους πρώτους μήνες και 2-3 τους επόμενους
    είναι ΠΑΡΑ πολύ μεγάλη επιτυχία! ο δακτύλιος είναι μια λύση για σταθερό και αργό χάσιμο βάρους (που αυτό είναι και το πιο σωστό) φυσικά αναλόγως απο πόσα κιλά ξεκίνησες.
    παράδειγμα: όταν ξεκινάς από 120 κιλά χάνεις στην αρχή λίγο πιο πολύ από το αν ξεκινούσες στα 95 ή στα 90.
    Το θέμα είναι πως όλοι θα χάσουμε τα περιττα κιλά απλώς άλλος θα τα χάσει στους 14 μήνες κι άλλους στους 18 μήνες
    γιατί δεν χάνουμε όλοι με τον ίδιο ρυθμό.
    Σου εύχομαι Καλή Επιτυχία στην καινούργια σου ζωή που αν ακολουθήσεις τους δέκα βασικούς κανόνες του δακτύλιου
    είναι και δεδομένη!

Senior Member
    μπορείς να ρωτήσεις το γιατρό σου ποιον δακτύλιο σου έβαλε? εννοώ ποια μάρκα

Page 1 of 7 123 ... LastLast