ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 95
    Member
    [quote]Originally posted by dora
    Originally posted by TITINOY
    Το νοσοκομείο ήταν ο Λευκός Σταυρός στην Αθήνα
    Καλωσήρθες στην παρέα μας! Μπράβο για την προσπάθειά σου. Τα κιλά που έχασες είναι υπεραρκετά για αυτό το διάστημα... φαντάσου τι δίαιτα και κακό θα έπρεπε να κάνεις για να τα χάσεις... Μην απογοητεύεσαι... και μην αγχώνεσαι τζάμπα...
    Το νοσοκομείο που έκανες την εγχείρηση είναι ιδιωτικό; Έχει σύμβαση με ταμεία;

Το νοσοκομείο είναι νομίζω δημοσίου, έγω το έκανα με το Ι.Κ.Α. και πλήρωσα το 35% και το Ι.Κ.Α. το 65 % και είναι πολύ καλό . ʼν θες μπορώ να σου δώσω πληροφορίες αύριο.

Senior Member
    Δεν είναι δυνατόν να έχεις την ίδια σωματική δραστηριότητα, σ' ένα αερόβιο άθλημα όπως το τρέξιμο,μ ' έναν άνθρωπο που είναι 65 κιλά και άνδρας.Ασφαλώς και βοηθάει να κάνεις τέτοιου είδους σπορ ,αλλά δεν μπορείς να γυμναστείς τόσο εντατικα ούσα με αυτά τα κιλά.Θα ξεκινήσεις μέ μετρίας έντασης περπάτημα,λίγο ποδήλατο ή λίγο step.Με την πάροδο του χρόνου θα εντείνεις την προσπάθεια...
    Όσον αφορά αυτό που λές περί χορού,εγώ νομίζω ότι είναι καλή ασχολία ,γιατί έχει και ψυχαγωγικό και αθλητικό χαρακτήρα και ενδεικνυται για ήπιας μορφής άσκηση.Εμένα φιλικό μου πρόσωπο έκανε χορούς και την βοήθησε αρκετά και σωματικά και ψυχικά...

Member
    Kleanthi αυτά λέω και εγώ αλλά ..................., Περπατάω αρκετά και θα κάνω και διάδρομο. Stop αρκετά για τώρα . Μέχρι τώρα έκανα μόνο γυμναστική στην μασέλα μου. Όσο για το χορό συμφωνώ με το φιλικό σου πρόσωπο βοηθάει και σωματικά και ψυχικά.

Senior Member
    Στεππινγκ σε ανθρωπους που ειναι ανω των 15-20 κιλων του κανονικου, απαγορευεται δια ροπαλου. Ειναι οτι χειροτερο για τα γονατα! Οσο κατεβαινουμε προς τα ποδια, το βαρος που ασκειται απο το σωμα πολλαπλασιαζεται μη-συμμετρικα. δηλαδη παει διπλασιο/τετραπλασιο/οχταπλασιο κτλπ

[
    Το νοσοκομείο είναι νομίζω δημοσίου, έγω το έκανα με το Ι.Κ.Α. και πλήρωσα το 35% και το Ι.Κ.Α. το 65 % και είναι πολύ καλό . ʼν θες μπορώ να σου δώσω πληροφορίες αύριο.

[/quote]Ναι αν μπορείς θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν θέλεις στείλε μου U2U τιμές κτλ.

Member
    Originally posted by YiannisD
    Στεππινγκ σε ανθρωπους που ειναι ανω των 15-20 κιλων του κανονικου, απαγορευεται δια ροπαλου. Ειναι οτι χειροτερο για τα γονατα! Οσο κατεβαινουμε προς τα ποδια, το βαρος που ασκειται απο το σωμα πολλαπλασιαζεται μη-συμμετρικα. δηλαδη παει διπλασιο/τετραπλασιο/οχταπλασιο κτλπ
    Έχεις κάποια πρόταση για κάποιο όργανο να μου πείς ?

Member

Τύπος Δακτυλίου

Originally posted by bionic
    μπορείς να ρωτήσεις το γιατρό σου ποιον δακτύλιο σου έβαλε? εννοώ ποια μάρκα
    Ο δακτύλιος που έβαλα είναι ο MiniMizer Extra με 2 δυνατότητες φραγής , είναι μια συσκευή φραγής πλάτους 14 χιλ. και μήκους 16,6εκ. με 2 σκάλες φραγής.

Senior Member
    Originally posted by kastano
    Όσο για το παγωτό... ήμαρτον, μην τρελλαθούμε κι όλας... Ενα παγωτάκι μια στο τόσο δεν κάνει κακο...

Σήμερα δεν είμαι και πολύ καλά με έχει πάρει λιγάκι από κάτω Με εμένα την ίδια τα έχω.... με απογοητεύω ώρες ώρες....

Θα σας πω περιληπτικά τι μου συμβαίνει.. την επέμβαση την έκανα 27 Απριλίου. Επεισα τον γιατρό (ευτυχώς!!!!) να κάνουμε το πρώτο σφηξιματάκι αύριο κιόλας 11 Μαϊου!!! και θέλετε να σας πω τον λόγο??? είμαι τελικά τόσο αδύναμος χαρακτήρας, που δεν μπορώ να μου επιβληθώ και να είμαι προσεκτικότερη. Από την μία η αλήθεια είναι οτι πεινάω, μη φανταστείτε βέβαια ότι τρώω ποσότητες μεγάλες.... ίσα ίσα τρώω σαφώς λιγότερο απο πριν, αλλά "λιγουρεύομαι" ακόμα πράγματα και δνε μπορώ να αντισταθώ..... για παράδειγμα... έφαγα γρανίτα, έκανα κρεμούλα και έφαγα (λες και ήμουν ακόμα στις πρώτες ήμέρες του χειρουργείου που επιτρεπόταν... ). Σαφώς και πάλι βέβαια σε σχέση με το παρελθόν και τις συνήθειες μου πάλι έχω περιοριστεί πολύ..... αλλά όχι τόσο όσο νόμιζα ότι θα περιοριζόμουν, και όχι όσο έχω διαβάσει εδώ ότι περιορίστηκαν άλλα άτομα που έκαναν την ίδια επέμβαση! Επίσης, δεν μπήκα καθόλου στην περίοδο των αλεσμένων. Δεν έχω αλέσει καμία τροφή μέχρι σήμερα, προσπαθώ να τρώω μεν μαλακές τροφές πχ πατάτα βραστή, μπιφτέκια, αλλά έχω φάει και τροφές που δεν περίμενα ότι θα έτρωγα τόσο γρήγορα δε. Είχα ξανά επισόδειο κολήματος της τροφής, την μία φορά με ρύζι, την άλλη με φρυγανιά και την τρίτη με ψωμί.

Πιστεύετε ότι αυτό θα αλλάξει με το σφύξιμο που θα κάνω? είναι φυσιολογικό αυτό που μου συμβαινει? που έχω περιοριστεί μεν ποσοτικά και ποιοτικά αλλά όχι όσο θα έπρεπε απόδειξη ότι έχω κολλήσει και δεν έχω χάσεί άλλο.

Συγνώμη αν σας ζαλίζω...... αλλά καλύτερα να σας τα γράψω παρά να αναρωτιέμαι μόνη μου! Καλημέρα σ?όλους!!!

Member
    Καλημέρα και σε εσένα !!!
    Δυστυχώς αυτό που κάναμε εμείς είναι στο στομάχι και όχι στο μυαλό . Εγώ πάσχω από βουλιμία. Και εγώ το ίδιο έχω δεν τρώω οπός έτρωγα αλλά ΖΗΛΕΎΩ ότι βλέπω ?????.. και αυτό είναι που πρέπει με τον καιρό να μάθω να αποφεύγω ένας καλός τρόπος για αρχή είναι να φεύγω από μπροστά από τον πειρασμό ?. Τι λες ?

Senior Member
    2good2btrue ένα μόνο έχω να σου πω: Έκανα την επέμβαση 9/3/06 και εχθές έκανα το δεύτερο σφίξιμο. Πριν είχα 3 cc και τώρα έχω 5. Ε σε πληροφορώ ότι τώρα μόνο κατάλαβα μεγάλη διαφορά.... Κι εγω ζηλεύω και προσπαθώ αφάνταστα να μην τρώω... αλλα εχθές έφαγα όλη την ημέρα 2 γιαούρτια, 1 σούπα και 1 πρωτείνη.... Οχι γιατί δεν μου πεφταν τα σάλια αλλα γιατί δεν χώραγε τίποτα. Από τις 12 που έφαγα το γιαούρτι πείνασα στις 7 το απόγευμα.... εγώ που πεινάω συνεχώς... Νομίζω ότι θα αλλάξουν πολύ τα πράγματα μετα το σφίξιμο. Να το κάνεις... και όχι ένα ένα cc... σφίξτο λίγο να δέις διαφορά να άνεβει και το ηθικό σου... Το δικό μου είχε φτάσει στον πάτο...

Senior Member
    Originally posted by TITINOY
    Καλημέρα και σε εσένα !!!
    Δυστυχώς αυτό που κάναμε εμείς είναι στο στομάχι και όχι στο μυαλό . Εγώ πάσχω από βουλιμία. Και εγώ το ίδιο έχω δεν τρώω οπός έτρωγα αλλά ΖΗΛΕΎΩ ότι βλέπω ?????.. και αυτό είναι που πρέπει με τον καιρό να μάθω να αποφεύγω ένας καλός τρόπος για αρχή είναι να φεύγω από μπροστά από τον πειρασμό ?. Τι λες ?
    Πολύ σωστό αυτό που λές ....... όμως τι γίνεται όταν ο πειρασμός δεν είναι μπροστά μας..... αλλά πάμε εμείς σε αυτόν, τον αναζητάμε και τελικά τον βρίσκουμε? πχ πήγα στο περίπτερο και αγόρασα γρανίτα.... βεβαίως δεν πήρα παγωτό που έχέι περισσότερες θερμίδες και λιπαρά αλλά πήρα γρανίτα που έχει πολύ ζάχαρη!!! επίσης, χθες το βραδυ δεν είχα φροντίσει για φαγητό και πήγα και αγόρασα ένα σουβλάκι και πατάτες τηγανιτές..... βεβαίως στο παρελθόν θα είχα αγοράσει δύο σουβλάκια με πίτα και πατάτες.

Member
    Ότι και να πεις έχεις δίκιο εγώ δεν το έχω σφίξει ακόμα και μπορεί να λέω ότι με συμφέρει για να το ακούω και όλα . Μπορεί όπως λέει και το kastano άμα το κλείσουμε να δούμε διαφορά.
    Kastano χαίρομαι πολύ για εσένα μπράβο-μπράβο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    2good2btrue ένα μόνο έχω να σου πω: Έκανα την επέμβαση 9/3/06 και εχθές έκανα το δεύτερο σφίξιμο. Πριν είχα 3 cc και τώρα έχω 5. Ε σε πληροφορώ ότι τώρα μόνο κατάλαβα μεγάλη διαφορά.... Κι εγω ζηλεύω και προσπαθώ αφάνταστα να μην τρώω... αλλα εχθές έφαγα όλη την ημέρα 2 γιαούρτια, 1 σούπα και 1 πρωτείνη.... Οχι γιατί δεν μου πεφταν τα σάλια αλλα γιατί δεν χώραγε τίποτα. Από τις 12 που έφαγα το γιαούρτι πείνασα στις 7 το απόγευμα.... εγώ που πεινάω συνεχώς... Νομίζω ότι θα αλλάξουν πολύ τα πράγματα μετα το σφίξιμο. Να το κάνεις... και όχι ένα ένα cc... σφίξτο λίγο να δέις διαφορά να άνεβει και το ηθικό σου... Το δικό μου είχε φτάσει στον πάτο...
    Να σαι καλά Καστανάκι μας!!! Νομίζω μας έδωσες κουράγιο και ελπίδα τόσο σε μένα όσο και στην Τιτινού αύριο πάω για σφυξιματάκι και θα το πώ και στον γιατρό!!!!! Φιλάκια πολλά

Member
    Originally posted by 2good2btrue
    Να σαι καλά Καστανάκι μας!!! Νομίζω μας έδωσες κουράγιο και ελπίδα τόσο σε μένα όσο και στην Τιτινού αύριο πάω για σφυξιματάκι και θα το πώ και στον γιατρό!!!!! Φιλάκια πολλά
    Να μας πείς μετά πως πας έγω θα πάω στις 17/5

Member
    και εγώ αύριο πάω για ρυθμιση άντε να πέρνουμε τα πάνω μας!!!!!!!!!

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast