Results 61 to 75 of 95
Thread: ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
-
10-05-2006, 15:15 #61
Εμείς τα πάνω μας και τα κιλά μας τα ΚΑΤΩ τους !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- 10-05-2006, 18:55 #62
κορίτσια καλησπέρα
bionic speaking :P σας καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ.. πέρασα αυτούς τους 10 μήνες από όλα αυτά τα στάδια...
θεωρώ πως πάτε πολύ καλά! το επιβεβαιώνει το γεγονός πως το βλέπετε και μόνες σας.. το σημερινό σας φαγητό
δεν έχει καμοιά σχέση με πριν..ακόμα και τώρα που δεν το χετε σφίξει πολύ!
μη γίνεστε λοιπόν τόσο αυστηροί κριτές του ευατού σας.. 2good2 έφαγες μια γρανίτα.. δεν ήταν και τόσο
τρομερό παράπτωμα.. είχες ανάγκη ίσως από λίγη ζάχαρη.. μη στερείς από τον ευατό σου τελείως μερικές
απολαύσεις.. απλώς το κακό με μας είναι πως μετά δεν σταματάμε.. και μετά ξανατρώμε κάτι γλυκό
και την επόμενη μέρα κ.ο.κ... εγώ προσπαθώ να μη βλέπω μακροπρόθεσμα.. προσπαθώ να παλεύω
την κάθε μέρα ξεχωριστά.. δεν βάζω στόχους εβδομάδας.. αλλά ημέρας.. λέω σήμερα δεν θα φάω ή θα πιω
οτιδήποτε περιέχει ζάχαρη.. αφού το ξέρω μετά θα χω περισσότερες λιγούρες και τύψεις..
αργότερα 2good θα τρως μισό σουβλάκι.. σήμερα έχω φτάσει να τρώω λιγότερο από μισό σουβλάκι
και 2-3 πατάτες τηγανητές και είμαι φουλ.. πρέπει να μιλάμε με τον ευατό μας.. πρέπει να παλεύουμε τους δαίμονες μας..
είναι δαίμονες που έχουν εγκατασταθεί στη ζωή μας χρόνια και χρόνια.. θέλει λίγο χρόνο να προσαρμόσουμε
το μυαλό μας στην καινούργια μας ζωή.. εδώ και μέρες κυκλοφορεί μέσα στο σπίτι ένα κουτί μερέντα..
η μερέντα ήταν το μεγαλύτερο μου αμάρτημα..όμως δεν την πετάω γιατί ζει κι άλλος μαζί μου
που δεν έχει τις βουλιμικές τάσεις τις δικές μου..το παλεύω κάθε μέρα.. και λέω ΌΧΙ ρε γαμώτο δεν θα φάω ΜΕΡΕΝΤΑ..
όχι τώρα γιατί θα μου χαλάσει την ψυχολογία!! και κάθε βράδυ λέω καλά πήγε η μέρα μου σήμερα..
για να δούμε αύριο πως θα τα πάω..
11-05-2006, 11:08 #63
Originally posted by bionic
και κάθε βράδυ λέω καλά πήγε η μέρα μου σήμερα..
για να δούμε αύριο πως θα τα πάω..ευχαριστώ πολύ πολύ!!!!!!
Νομίζω πως σε μένα θα λειτουργήσει καλύτερα να θέτω ως στόχο την κάθε ημέρα ξεχωριστά γιατί έτσι η κάθε ημέρα που θα έχω πετύχει τον στόχο μου θα είναι και μία επιπλέον επιτυχία !!!!!! Ξανά ευχαριστώωωωωω
11-05-2006, 12:25 #64
Originally posted by bionic
κορίτσια καλησπέρα
bionic speaking :P σας καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ.. πέρασα αυτούς τους 10 μήνες από όλα αυτά τα στάδια...
θεωρώ πως πάτε πολύ καλά! το επιβεβαιώνει το γεγονός πως το βλέπετε και μόνες σας.. το σημερινό σας φαγητό
δεν έχει καμοιά σχέση με πριν..ακόμα και τώρα που δεν το χετε σφίξει πολύ!
μη γίνεστε λοιπόν τόσο αυστηροί κριτές του ευατού σας.. 2good2 έφαγες μια γρανίτα.. δεν ήταν και τόσο
τρομερό παράπτωμα.. είχες ανάγκη ίσως από λίγη ζάχαρη.. μη στερείς από τον ευατό σου τελείως μερικές
απολαύσεις.. απλώς το κακό με μας είναι πως μετά δεν σταματάμε.. και μετά ξανατρώμε κάτι γλυκό
και την επόμενη μέρα κ.ο.κ... εγώ προσπαθώ να μη βλέπω μακροπρόθεσμα.. προσπαθώ να παλεύω
την κάθε μέρα ξεχωριστά.. δεν βάζω στόχους εβδομάδας.. αλλά ημέρας.. λέω σήμερα δεν θα φάω ή θα πιω
οτιδήποτε περιέχει ζάχαρη.. αφού το ξέρω μετά θα χω περισσότερες λιγούρες και τύψεις..
αργότερα 2good θα τρως μισό σουβλάκι.. σήμερα έχω φτάσει να τρώω λιγότερο από μισό σουβλάκι
και 2-3 πατάτες τηγανητές και είμαι φουλ.. πρέπει να μιλάμε με τον ευατό μας.. πρέπει να παλεύουμε τους δαίμονες μας..
είναι δαίμονες που έχουν εγκατασταθεί στη ζωή μας χρόνια και χρόνια.. θέλει λίγο χρόνο να προσαρμόσουμε
το μυαλό μας στην καινούργια μας ζωή.. εδώ και μέρες κυκλοφορεί μέσα στο σπίτι ένα κουτί μερέντα..
η μερέντα ήταν το μεγαλύτερο μου αμάρτημα..όμως δεν την πετάω γιατί ζει κι άλλος μαζί μου
που δεν έχει τις βουλιμικές τάσεις τις δικές μου..το παλεύω κάθε μέρα.. και λέω ΌΧΙ ρε γαμώτο δεν θα φάω ΜΕΡΕΝΤΑ..
όχι τώρα γιατί θα μου χαλάσει την ψυχολογία!! και κάθε βράδυ λέω καλά πήγε η μέρα μου σήμερα..
για να δούμε αύριο πως θα τα πάω..
11-05-2006, 12:43 #65
τελικα τα παντα ειναι στο μυαλο μας και οχι στο στομαχι μας!!
εγω εδω και εξι μηνες εχω αφησει τον δακτυλιο στην τυχη του. με εχει κουρασει απιστευτα τα γεμισμα και αδειασμα εδω και τοσα χρονια. εχω δωσει τοσα λεφτα σε επισκεψεις στον γιατρο μου( γιατι τοτε βλεπετε δεν ηταν μεσα στην τιμη τα γεμισματα ).
100 eyrw λοιπον για καθε μηνα δεν ειναι και λιγα τοσα χρονια. ασε που περιμενω το ελαχιστο 3 ωρες στον καλο μου γιατρο!!!
ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΠΙΑ.
αποτελεσμα μεσα σε 6 μηνες και με πολλες στεναχωριες που ειχα πηρα 10 ολοκληρα κιλα!
ΕΙΜΑΙ μεγαλη γαιδουρα το ξερω αλλα ηταν πανω απο τις δυναμεις μου.
Χθες λοιπον πηγα σε διαιτολογο διατροφολογο και ξεκινησα σημερα σωστη διατροφη.
Τον δακτυλιο απλα ειναι σαν να μην τον εχω!!! τετοια δυστυχια μεσα στο καημενο το μυαλο μου.
ευχαριστω που με ακουσατε-διαβασατε!!
11-05-2006, 12:52 #66
Καλό κουράγιο γλυκιά μας ζάχαρη!!!
11-05-2006, 12:54 #67
Μπράβο για την καινούργια αρχή σου , όμως γιατί έτσι , τώρα το γέμισμα άδειασμα το πληρώνεις ακόμα? Γιατί δεν κάνεις μια προσπάθεια ακόμα με το δαχτύλιο , η αλήθεια είναι ότι πρέπει κάτι να βγει για το μυαλό και όχι για το στομάχι. Πάντως μην το βάζεις κάτω και ότι χρειάζεσαι εγώ και φαντάζομαι όλοι εδώ είμαστε μαζί σου, αν θες μπορώ να σου δώσω περισσότερα στοιχεία μου μέσο U2U.
11-05-2006, 13:16 #68
Originally posted by sugar
εγω εδω και εξι μηνες εχω αφησει τον δακτυλιο στην τυχη του. με εχει κουρασει απιστευτα τα γεμισμα και αδειασμα εδω και τοσα χρονια. εχω δωσει τοσα λεφτα σε επισκεψεις στον γιατρο μου( γιατι τοτε βλεπετε δεν ηταν μεσα στην τιμη τα γεμισματα ).
100 eyrw λοιπον για καθε μηνα δεν ειναι και λιγα τοσα χρονια. ασε που περιμενω το ελαχιστο 3 ωρες στον καλο μου γιατρο!!!
ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΠΙΑ.
αποτελεσμα μεσα σε 6 μηνες και με πολλες στεναχωριες που ειχα πηρα 10 ολοκληρα κιλα!
θεέ μου!!! μπορείς να πας σε άλλο γιατρό να σου κάνει τις ρυθμίσεις με πολύ λιγότερα ή σε συμβολική τιμή!!
και δεν χρειάζετε να πηγαίνεις ΚΑΘΕ μήνα!! άντε 2-3 φορές το χρόνο.. τα 10 κιλά που πήρες για συναισθηματικούς λόγους
λόγω άγχους σε έχουν κάνει και νοιώθεις έτσι! δεν συμφωνω να πας σε διαιτολόγο! έχεις το εργαλείο ακόμα!! έχασες την πίστη σου στο φιογκάκι?? τι είναι αυτά που ακούω..
ο δακτύλιος είναι ακόμα εκεί και σε περιμένει να τον χρησιμοποιήσεις! αυτό είναι ένα από τα καλά του!!
πήγαινε σε άλλο γιατρό να δει που βρίσκεσε και να στον σφίξει.. και δεν αντέχω να ακούω όλα στο μυαλό μας είναι και άν υπάρχει θέληση και μπλα μπλα μπλα...
αν ήταν τόσο εύκολο δεν θα τον είχαμε βάλει τον δακτύλιο..
το κάναμε γιατί δεν μπορούμε να χουμε θέληση..
δεν μπορέσαμε για διάφορους λόγους ο καθένας! Μη στενοχωριέσαι για τα 10 κιλά.. θα τα χάσεις εύκολα τώρα
που ο μεταβολισμός "ξεκουράστηκε" ... είμαι μαζί σου και να σε βοηθήσω σε ότι χρειαστείς!
11-05-2006, 13:23 #69
αυτη την στιγμη εχω μεσα 5 cc και τρωω κανονικα! Την τελευταια φορα που πηγα για ρυθμιση δεν μπορουσε να μου βαλει ουτε μισο cc απο τα διαφορα συναισθηματικα που εχω το στομαχι μου δεν δεχοτανε τιποτα.Σκεψου οτι δεν κατεβαινε ουτε μια γουλιτσα νερο.Δηλαδη μπρος γκρεμοσ και πισω ρεμα! ουτε να τον σφιξω μπορω ουτε οπωσ τον εχω τωρα χανω αντιθετως βαζω κιλα!!!
ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!!
εχω σκεφτει να παω στον βοηθο του γιατρου μου που σιγουρα θα παρει λιγοτερα μη σας πω και τιποτα. Αυτο που με προβληματιζει ειναι αν παθω κατι ( χτυπα ξυλο ) πως μετα θα παω στον δικο μου και φυσικα αγαπημενο μου γιατρο ???????
11-05-2006, 13:34 #70
Δεν καταλαβαίνω γίνεται να μην σε σταματάει καθόλου???? Είμαι κοντά σου!!!!!!!!!!
11-05-2006, 13:38 #71
σε αυτην την ζωη ολα συμβαινουν!!
Τρωω κανονικα και με ορεξη εκτος αν ειμαι στεναχωρημενη η αγχωμενη. Εκει κομπιαζω πολυ λιγο.......
Σε ευχαριστω πολυ ΤΙΤΙΝΟΥ
11-05-2006, 13:50 #72
μπορεί να νομίζεις πως έχεις 5 cc αλλά ο δακτύλιος να "χάνει" το υγρό από κάπου..
δεν πρόκειτε να πάθεις τίποτα αλλά κι αν πάθεις δεν τον χάνεις το γιατρό σου..
και φυσικά μπορείς να τους εξηγήσεις πως είναι ασύμφορο για την τσέπη σου
τόσα λευτά κάθε μήνα... είναι παραδόπιστος.. θα πρεπε σαν παλιά πελάτισσα και τόσα
λευτά που του έχεις ήδη δώσει να μην σου έπαιρνε πια.. για όνομα του Θεού..
στην Αμερική παίρνουν 50 δολλάρια και οι πολύ ακριβές κλινικές 100 αλλά εκεί
είναι ΑΛΛΟ το σύστημα και δεν έχουμε και τους ίδιους μισθούς .. πες του να κατέβει
λίγο από το καλάμι και πάλι θα την χτίσει την πολυκατοικία να μην ανησυχεί..
επίσης κόψε τα αναψυκτικά ξεχυλώνουν το πάνω μέρος του στομαχιού..
δεν μπορώ να σκεφτώ τι συμβαίνει.. 5 cc δεν είναι πολλά μετά από κάποιο καιρό..
ηρέμησε και πήγαινε να βάλεις άλλο 1 cc.. είσαι σε πλήρη σύγχηση και άγχος..
γι αυτό δεν κατεβαίνει το νερό μετά.. θα κατέβει.. όλα θα κατέβουν.. αλλά
προσπάθησε λίγο να ηρεμήσεις..
11-05-2006, 13:59 #73
το μονο που ξερω σιγουρα ειναι οτι δεν χανει. Το εχει κοιταξει ο γιατρος μου και ειναι μια χαρουλα. θα κανω διαιτα για ενα μηνα και μετα θα παω για σφιξιμο.
Οσο για τον γιατρο ειναι τοσο καλο ανθρωπος δεν εχω κανενα παραπονο. Εκτος απο τα χρηματα.
Ευχαριστω bionic για ολα !!!!
ο χρονος θα δειξει
11-05-2006, 14:05 #74
Originally posted by sugar
ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΠΙΑ.
ΕΙΜΑΙ μεγαλη γαιδουρα το ξερω αλλα ηταν πανω απο τις δυναμεις μου.
Χθες λοιπον πηγα σε διαιτολογο διατροφολογο και ξεκινησα σημερα σωστη διατροφη.
Τον δακτυλιο απλα ειναι σαν να μην τον εχω!!! τετοια δυστυχια μεσα στο καημενο το μυαλο μου.
ευχαριστω που με ακουσατε-διαβασατε!!
εισαι ταλαιπωρημενη και κουρασμενη και τα βλεπεις ολα μαυρα αυτη τη στιγμη.
Μη σκεφτεσαι οτι εισαι στασιμη, ουτε τα 10 κιλα που πηρες..
να σκεφτεσαι κι αυτα που εχασες ολον αυτον τον καιρο...
και σταματα να αυτομαστιγωνεσαι τοσο σκληρα, γιατι αυτο ειναι που σε παει πισω....δεν εισαι "γαιδουρα" που δεν μπορεσες να επιβληθεις, ειναι πολυ φυσικο να κουραστεις μετα απο τοσο καιρο και τοση προσπαθεια..
αν κουραστηκες, δωσε βαση στην συντηρηση σου και ασε για λιγο αργοτερα την συνεχεια..
δεν χρειαζεται να αποφασισεις ΑΥΤΗ τη στιγμη που εισαι τοσο ζορισμενη αν σου κανει η δε σου κανει πλεον ο δακτυλιος, εχεις ολο το χρονο να το σκεφτεις αργοτερα...κανε τωρα ΟΤΙ θελεις, αν θελεις διατροφη, κανε διατροφη και σκεψου τον δακτυλιο σαν ενα σκαλι σε μια πορεια που συνεχιζεται και ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ετσι κι αλλιως... αν αργοτερα ηρεμησεις και εχεις διαθεση να τον ρυθμισεις, καντο τοτε..
11-05-2006, 14:20 #75
Συμφωνώ με την bionic προσπάθησε να ηρεμήσεις τίποτα δεν είναι καλλίτερο από εσένα , είσαι μία και μοναδική και ότι κάνεις το κάνεις για εσένα
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία