ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 95
    Senior Member
    Καλωσήλθες στο φόρουμ τιτινου! Ουάου -13 κιλά σε 3 εδβομάδες? Απίστευτο!!!!!!!!

Member
    Καλημέρα έλειπα το Σαβ/κο και για αυτό αργησά να απαντήσω θα μάθω για την μάρκα απο τον γιατρό. bionic μπορείς να μου πείς για τους δέκα βασικούς κανόνες ή που θα τους βρώ? Εύχαριστω ????

Senior Member
    Καλημέρα Τιτινου. Κοίταξε σε μια παλαιότερη συζήτηση με θέμα "ο ..10λογος του δακτύλιου" Εγώ το έκανα copy, paste σε ένα word... το έφτιαξα με χρωματακια, και το κόλλησα στο ψυγείο έτσι όπως έκανα παλαιότερα με τις δίαιτες.

Member
    Ευχαριστώ kastano είναι ακόμα αρχή και δεν έχω χρόνο να τα διαβάσω όλα .

Senior Member
    Οδηγίες

· Τρώτε 3 βασικά γεύματα την ημέρα (όχι τσιμπολόγημα).
    · Τρώτε σιγά και μασάτε καλά το φαγητό σας.
    · Σταματήστε να τρώτε όταν αισθανθείτε χορτάτοι.
    · Μην πίνετε νερό όσο τρώτε.
    · Μην τρώτε μεταξύ των γευμάτων.
    · Τρώτε μόνο ποιοτικά φαγητά.
    · Αποφεύγετε τα ινώδη φαγητά.
    · Πίνετε πολλά υγρά κατά τη διάρκεια της μέρας.
    · Πίνετε μόνο χαμηλά σε θερμίδες υγρά.
    · Εξασκηθείτε τουλάχιστον 30 λεπτά κάθε μέρα.
    · Mην το σφίγγετε πολύ γιατί ταλαιπωρείτε το στομάχι σας με τζάμπα εμετούς.
    · Πίνετε άπειρο νερό.
    · Προτιμάτε τα φαγητά με πολλές πρωτεΐνες (όπως φακές, μπριζόλες, cottage cheese κτλ).
    · Χρησιμοποιείτε μικρά πιρούνια/ κουτάλια/πιάτα σαν αυτά του γλυκού για να ελέγχετε καλύτερα τα μεγέθη.
    · Μην συγκρίνεται τον εαυτό σας με άλλους.
    · Μην ανεβαίνετε κάθε μέρα στην ζυγαριά.

Εκτός από τα 10 πρώτα υπάρχουν συμπληρωμένα κάποια ακόμα από την bionic. Εγώ τα βρήκα πολύ πρακτικά.

Member
    Ευχαριστώ και πάλι, το πρόβλημα μου απο μικρή είναι το νερό και όταν έκανα διαίτα και τώρα. Δέν επείνα !!! Τώρα έχω ένα μπουκάλι στη δουλειά και το παλεύω. Αλλά σπίτι σπάνια. Έσυ πώς πάς?πότε το έβαλες ?

Senior Member
    Το έβαλα 9/3 και προσπαθώ κι εγω να πίνω νεράκι... Οχι ότι έχω πρόβλημα με το νερό αλλα το ξεχνάω και δενπίνω όσο πρέπει. Το παλέυω όμως. Εχω χάσει 6,5 κιλά και έχω κολήσει οπότε και ξάναπάω για σφίξιμο....

Member
    Και εγώ έχω κολήσει , είχα βέβαια και ένα πρόβλημα με τοκ κύκλο μου και λόγο του αγχούς για το νοσ/μείο έχω ένα μήνα ......... καταλαβαίνεις. Αυτό κάνει κάποια κράτησει. Πόσα κιλά είσαι τώρα ??

Senior Member
    Τώρα είμαι 83,5. Η ζυγαριά μένει ακούνητη τόσο, που νομίζω ότι κάτι έχει πάθει... Πάντως έχω νά πώ ότι εδώ και καμιά βδομάδα που πίνω καθημερινά πρωτείνη, έχω μαζέψει αν και δεν έχω χάσει γραμμάριο... Τι να πώ? Μυστήριο τρένο ο γυναικίος οργανισμός... Ισως βέβαια να ξεπρίζομαι κι από την εγχείρηση... λέμε τωρα!!!

Member
    Καλά τα λές,τί πρωτείνες πίνεις ? Με τις ραγάδες κάνεις κάτι, μου είπαν οτι πρέπει να βάζω κρέμες για την ελαστικότητα του δέρματος . Ο γιατρός μου για τις ραγάδες μου είπε να κάθομαι στον ήλιο!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Πίνω την Whey. όσο για τις ραγάδες δεν μπορώ να κάνω και τίποτα. όλοι οι γιατροί μου έιπαν ότι με την ηλιοθεραπεία φαίνονται λιγότερο... αλλά θεραπεία δεν μου έχουν πει οτι υπαρχει. Εσυ κάνεις κάτι άλλο για τις ραγαδες?

Member
    Επιδή κανω laizer για αποτ/ση ρώτησα για laizer στισ ραγάδες μου είπαν για 2 επισκέψης απο 150,00 ? και οχί οτι θα χαθούν . Δεν νωμίζω οτι υπάρχει κάτι καλλίτερο άν και που απο ότι μου είπαν δεν γλιτώνω την πλαστική στην κοιλιά αλλά σε 3 χρόνια , πακέτο μεγάλο ο καλός μου ούτε που το συζητά.Αμάν έχω κουραστεί με όλα .

Senior Member
    ξεχάστε τις ραγάδες, τι να κάνουμε, τις αποκτήσαμε, κι εγώ έχω παντού,
    καλύτερα ραγάδες παρά λίπη και έλαια λολ το μόνο που μπορείτε να κάνετε
    είναι να βάζετε κάθε μέρα μετά το ντους μια κρέμα σώματος για να μην κάνετε άλλες!

Senior Member
    Οι ραγάδες δεν με ενοχλούν πολύ. Αλλωστε είμαι και σκοτινούλα από φύση μου και δεν πολυφαίνονται. Τα λίπη και τα έλαια με ενοχλούν που λέει και η bionic....

Member
    Σκεύτομαι αν μέχρι το καλοκαίρι θα μπορέσω να πάω για μπάνιο εκεί που θα είναι όλοι φίλοι χωρίς να ντρέπομαι

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast