Results 16 to 28 of 28
Thread: Γαστρίτιδα
-
23-05-2006, 03:50 #16
Είναι σκόπιμο desperate να πηγαίνουμε στον ειδικό της κάθε πάθησης. Αν στάζει η βρύση στο σπίτι σου, δε θα καλέσεις ένα μάστορα (γενικά) αλλά θα καλέσεις έναν υδραυλικό. Ολοι οι γιατροί δεν είναι το ίδιο και για την γαστρίτιδα ο ειδικός, σίγουρα ΔΕΝ είναι ο παθολόγος.
Προσοχή στη διατροφή σου, στο αλκοόλ, στις καταχρήσεις. Ο οργανισμός σου, χτύπησε ένα καμπανάκι, ζητάει να τον προσέξεις και για να είσαι υγιής μακροπρόθεσμα, χρειάζεται να δώσεις σημασία σε αυτό το καμπανάκι.
Καλή δύναμη σου εύχομαι!
- 23-05-2006, 16:04 #17
Καλημέρα παιδιά!! Σήμερα ξύπνησα μια χαρά, έφαγα κανονικά και νιώθω καλά! Αρχίζω να πιστεύω οτι ειναι ψυχολογικό. Σκέφτομαι οτι φοβάμαι τόσο πολύ μην μου ξανατύχει αυτό, που τελικά πονάω και νιώθω έτσι. Υπάρχει τέτοια περίπτωση; Και τι να κάνω για να το ξεπεράσω;
23-05-2006, 16:39 #18
Αυτή η περίπτωση συγκεντρώνει σημαντικές πιθανότητες! Ενα σενάριο που συμβαίνει συχνά, είναι να αντιμετώπισες αρχικά κάποιο οργανικό πρόβλημα και στη συνέχεια να ανέπτυξες ένα έντονο φόβο/στρες ότι μπορεί να σου ξανασυμβεί και ο φόβος αυτός είναι από μόνος του ικανός να ξαναπροκαλέσει στομαχικές διαταραχές.
23-05-2006, 16:45 #19
καλησπερα παιδια.
23-05-2006, 16:59 #20
Εχει μια ζεστη σημερα!!!!!!!!
Η θαλασσα ειναι 100μετρα μακρια μου.Ομως ποιος παει για μπανιο μ'αυτο το χαλι.Θα τρομαξει κι ο κοσμος...
23-05-2006, 17:45 #21
@desperate
Ειχα περασει κ εγω απο αυτο το σταδιο. Ο παθολογος μου τοτε, μου εδωσε 2 εβδομαδες Losec(των 15mg) μονο και μου περασε εντελως. Υπομονη θελει
@Γιαννης200
Το προηγουμενο καλοκαιρι ειμουν μεταξυ 185-192 (ουτε εγω ξερω ποσα ειμουν). Σε πληροφορω οτι πηγαινα κανονικα στην παραλια κ αραζα μαζι με ολους τους φιλους μου στην πλαζ. Μεχρι κ ρακετες επαιζα (φυσικα οχι πολυ εντονα). Αν εισαι 100% ενταξει με τον εαυτο σου, ολα μπορεις να τα κανεις!
23-05-2006, 17:55 #22
Originally posted by nido
Αυτή η περίπτωση συγκεντρώνει σημαντικές πιθανότητες! Ενα σενάριο που συμβαίνει συχνά, είναι να αντιμετώπισες αρχικά κάποιο οργανικό πρόβλημα και στη συνέχεια να ανέπτυξες ένα έντονο φόβο/στρες ότι μπορεί να σου ξανασυμβεί και ο φόβος αυτός είναι από μόνος του ικανός να ξαναπροκαλέσει στομαχικές διαταραχές.
09-06-2006, 14:36 #23
Από προσωπική εμπειρία ξέρω ότι πάρα πολύ καλά αποτελέσματα για την περίπτωση της γαστρίτιδας και γενικά για τις παθήσεις του γεστρεντερικού συστήματος (φάρυγγας, οισοφάγος, στομάχι, έντερα) φέρνει η χρήση αλόης σε πόσιμη μορφή.
09-06-2006, 16:51 #24
Η Αλόη φίλε/η μου,
έχει κάποιες ευεργετικές ιδιότητες.
Ωστόσο, αυτό το δικτυακό μάρκεντινγκ με το οποίο προσπαθήτε να την προωθήσετε, την κάνει να χάνει την αξία της.
10-06-2006, 14:07 #25
Η αξία ενός προϊόντος αποδεικνύεται από τα αποτελέσματα που φέρνει στην πράξη και όχι από τον τρόπο προώθησής του.
10-06-2006, 17:47 #26
Έχοντας κάνει χρήση Αλόης από μια συγκεκριμένη μάρκα που δεν ξέρω αν πρέπει να την αναφέρω ή όχι, δεν είχα δει κανένα από τα αποτελέσματα που μου είχαν πει. Ίσως η συγκεκριμένη μάρκα να μην ήταν ποιότητας.
08-06-2010, 20:41 #27
Καλησπερα σας!Ταλαιπωρουμαι κ εγω απο γαστριτιδα εδω κ παρα πολυ καιρο κ εχω χασει το κεφι μου σχεδον 3 μηνες τωρα!
Πηρα φαρμακευτικη αγωγη για το μικροβιο κ το λοσεκ αρχικα για 1 μηνα...τα κυρια συμπτωματα μου ητανε οι τασεις για εμετο κ ανορεξια σε σημειο που εχασα 12 κιλα!Τωρα πια αυτα τα συμπτωματα εχουν υποχωρησει αρκετα αλλα οχι εντελως αλλα εχω μαθει να ζω πια με αυτο!
Αυτο που με απασχολει πιο πολυ ειναι οι πονοι που νιωθω στο στηθος κυριως δεξια!Ο γιατρος μου ειπε οτι μπορουν να προελθουν απο τον οισοφαγο κ απο τα ρεψιματα που με ενοχλουν ακομα αλλα θελω να μου πει καποιος αν ειχει παρομοιο συμπτωμα!Βεβαια ειχα κανει να φανταστειτε κ καρδιογραφημα κ με εξετασε κ καρδιολογος γτ φοβηθηκα για καρδια λογω των συμπτωματων!Αλλα τωρα με ξαναπιασανε οι πονοι εδω κ 3-4 μερες κ δεν λενε να περασουν!Οι πονοι δεν ειναι εντονοι (σφαχτες που λεμε αλλα βαρος)
15-06-2011, 11:15 #28
παλια ποστ το ξερω αλλα ηθελα να σας πω την εμπειρια μου. και εγω ταλαιπωριεμαι με γαστριτιδα αλλα και οισοφαγιτιδα.
πηρα αγωγη για 7 μηνες με παντοπραζολη και προσεχα πολυ πολυ τη διατροφη μου.
οταν τα εκοψα ομως καουρες δεν ειχα αλλα το πρωι εβλεπα αιμα στο σαλιο μου και καταλαβα οτι προερχοταν απο το οξυ που ερεθιζε τον οισοφαγο , ετσι σηκωσα με ξυλα το προσκεφαλο και εκτοτε ειμαι καλυτερα. ομως καταλαβα οτι το ειχα χρονια
τουλαχιστον 2-3 και οταν παραπονιομουν στον ωρλ μου ελεγε δεν εχεις τιποτα πινε νερα!!! ηθικο διδαγμα ειμαστε οι καλυτεροι γιατροι για μας, εμεις καταλαβαινουμε ποτε κατι δεν παει καλα!!!
ευχομαι σε ολους περαστικα να ειναι
Άγχος και συμπτώματα
24-07-2025, 13:14 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή