Results 1 to 7 of 7
-
21-05-2006, 19:03 #1
Γεια...Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα χάρη σε όλους εσάς...
Είμαι 16,5 χρονών και εδώ και 2 μήνες προσπαθώ να χάσω κιλά.Έχω ύψος 1,73 και ήμουν 76 κιλά.Πριν από δύο ημέρες ήμουν 66...σήμερα 68+.
Όπως ίσως καταλάβατε,αυτή η ραγδαία αύξηση βάρους οφείλεται σε ένα μεγάλο επεισόδιο βουλιμίας,που άρχισε χτες το βράδυ και τελείωσε λίγες ώρες πριν γραφούν αυτές οι λέξεις...
Βρήκα το site σας ψάχνοντας στο web για καθαρτικά και εμετικά χάπια...Διάβασα τα συμπτώματα της ασθένειας αυτής και συνειδητοποίησα ότι εδώ και πολύ καιρό πάσχω από αυτή.Τώρα που ξέρω, θα το παλέψω...
Γράφομαι ως μέλος στο forum με σκοπό να βοηθήσω και να βοηθηθώ, γιατί είδα ότι η θέληση και η αισιοδοξία που βρίσκεται εδώ είναι ισχυρότερες από κάθε φαρμακευτικό βοήθημα...
Ειλικρινά,ευχαριστώ.
- 21-05-2006, 19:20 #2
γεια σου λουνα, καλωσορισες
το οτι αναγνωριζεις το προβλημα που υπαρχει και θελεις να κανεις κατι γιαυτο, να ξερεις οτι ειναι ηδη το πρωτο μεγαλο βημα..
θα βρεις εδω πολλες μαρτυριες σχετικες με το προβλημα και το πως το αντιμετωπιζουν αλλα ατομα ..
επειδη ομως απ οτι βλεπω εισαι ανηλικη, θα ηθελα να σε ρωτησω, αν εχεις καλη επικοινωνια με τους γονεις σου, η εστω με εναν απο τους δυο κι αν εχεις συζητησει μαζι τους το θεμα αυτο...
καλη διαμονη και καλη τυχη;)
21-05-2006, 21:35 #3
Ναι...Η σχέση μου με τους γονείς μου είναι υπέροχη.Ευτυχώς η όλη κατάσταση δεν οφείλεται σε οικογενειακά προβλήματα.Και μέσα στον συγγενικό μου κύκλο υπάρχει ψυχολόγος, άρα έχω επιπέον βοήθεια!
21-05-2006, 21:50 #4
Luna καλησπέρα και καλως ήρθες στο eating disorders :D :D
μώλις είδα πως ο Δείκτης Μάζας Σώματος σου είναι 22.72 που σημαίνει πως τα 68 κιλά
είναι φυσιολογικά για το βάρος σου! αν όμως δεν νοιώθεις καλά σε αυτό το βάρος, χάσε 2-3 οκ!
δεν είναι τρομερό που είχες μια βραδυά ένα φαγοπότι :D εε λίγο το άγχος των εξετάσεων
ήηη τίποτα άλλο :D δεν πάσχεις βρε μωρό από βουλιμία :D άστα τα χάπια και τις αηδίες
και βγες μια βόλτα με τις φίλες σου τώρα που είναι και καλοκαιράκι! ξεκίνησε μπανάκια
και θα δεις 3 κιλά θα τα χάσεις σαν το νερό :D κάνε λίγο περπάτημα που είναι η καλύτερη
γυμναστική και ο καιρός προσφέρετε για περιπάτους. να σαι καλά φιλάκια :D :D
21-05-2006, 23:23 #5
Originally posted by Luna
Ναι...Η σχέση μου με τους γονείς μου είναι υπέροχη.Ευτυχώς η όλη κατάσταση δεν οφείλεται σε οικογενειακά προβλήματα.Και μέσα στον συγγενικό μου κύκλο υπάρχει ψυχολόγος, άρα έχω επιπέον βοήθεια!
για τους γονεις δεν σε ρωτησα γιατι πηγε το μυαλο μου σε οικογενειακα προβληματα, αλλα για να ξερω αν υπαρχει καποιος δικος σου ενηλικος ενημερος, που μπορει να σε βοηθησει.
πιστευω οτι εχεις μιλησει στους γονεις σου γιαυτο. αν δεν το χεις κανει, προτεινω να το κανεις, κι αν συμφωνουν κι αυτοι να κανεις μια κουβεντουλα με τον φιλο σας τον ψυχολογο η με καποιον αλλο ειδικο για να σε καθοδηγησει παραπερα..
22-05-2006, 10:51 #6
Σ'ευχαριστώ για την υποστήριξη, bionic, έχεις δίκιο.
Γυμνάζομαι εντατικά εδώ και λίγο καιρό- άρα ελπίζω και περισσότερο.Καλή συνέχεια στην προσπάθειά σου!
2sweet2b4go10, ειλικρινά ευχαριστώ για το ενδιαφέρον...Από τη στιγμή που αντιμετωπίζω πρόβλημα, είναι ανώριμο να το κρύβω από την οικογένειά μου.Όπως σου είπα, έχω συγγένη που ανήκει στον κλάδο αυτό και θα μιλήσω μαζί της το συντομότερο δυνατόν.Να είσαι καλά!
22-05-2006, 13:12 #7
Originally posted by Luna
Γυμνάζομαι εντατικά εδώ και λίγο καιρό
καλή συνέχεια και σε σένα! :D
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....