Results 1 to 5 of 5
Thread: δακτυλιος και εγκυμοσυνη
-
14-05-2006, 23:53 #1
δακτυλιος και εγκυμοσυνη
γεια σας...ειμαι νεα στην παρεα σας και διαβασα για τον δακτυλιο με μεγαλη προσοχη...θα ηθελα να ρωτησω τους πιο εμπειρους αν υπαρχει προβλημα σε μελλοντικη εγκυμοσυνη οταν ειναι ο δακτυλιος ενεργος και επισης αν οι ουλες της εγχειρισης παραμενουν ορατες στο σωμα....σας ρωταω γιατι σκεφτομαι πολυ σοβαρα να το κανω το μεγαλο βημα...ειμαι 30 χρονων με υψος 1,82 και 145 κιλα και πλεον εχω φτασει στο απροχωρητο...ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΙΤΑ...ΤΕΛΟΣ....το αποδεχτηκα μετα απο αρκετες προσπαθειες...δεν εχω την πυγμη να καταπολεμησω την πεινα που με πιανει οταν ειμαι σε διαιτα...σκεφτομαι ομως και τις παρενεργειες που θα δημιουργουσε σε πιθανη εγκυμοσυνη ο δακτυλιος...σας ευχαριστω...νιωθω πολυ τυχερη που ανακαλυψα αυτο το φορουμ...
- 15-05-2006, 00:06 #2
Γεια σου DIMITRAP76. Απ όσο ξέρω ο δακτύλιος δεν επηρεάζει την εγκυμοσύνη. Απλά ρυθμίζεται για να παίρνεις περισσότερο φαγητό. Όσο για τις ουλές δεν ξέρω . Απο φωτογραφίες άλλων ανθρώπων που έχουν κάνει δακτύλιο νομίζω ότι παραμένουν ορατές στο σώμα. Δεν εξαφανίζονται εντελώς. Προχώρα με θάρρος και αυτοπεποίθηση!
15-05-2006, 11:53 #3
Γεια σου Δήμητρα! καλώς ήρθες στο eating disorders.
διάβασε εδώ: http://www.eatingdisorders.gr/forum/...ad.php?tid=291
όσο για τις τομές ποτέ δεν φεύγουν εντελώς, οι δικές μου 10 μήνες μετά φαίνονται κανονικά
όχι όπως τον πρώτο καιρό βέβαια αλλά κάτι φαίνετε.
15-05-2006, 22:30 #4
bionic & cat σας ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις σας...λοιπον, μιας και ειμαι νεα στο forum θελω να ρωτησω κατι που δεν εχω καταλαβει καθόλου για τον δακτυλιο....σορρυ ρε παιδια αλλα ο δακτυλιος πρεπει να μεινει μονιμα στο στομαχι μου η μετα το χασιμο του βαρους αφαιρείται?...γιατι αν ειναι μονιμος, χλωμο το βλεπω να τον τποθετησω....ακομα και με την ιδεα ανατριχιαζω...λυστε μου την απορια σας παρακαλω...
15-05-2006, 23:00 #5
τοποθετήτε με την προοπτική να μείνει για πάντα, φυσικά μπορείς να υποστείς ξανά χειρουργείο
για να τον βγάλεις.
Πίεση στην δουλειά
02-08-2025, 08:41 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή