Νέο μέλος με δακτύλιο
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 12 of 12
    Junior Member

Νέο μέλος με δακτύλιο

Μετά απο καιρό που σας διαβάζω έμαθα και να γράφω. Σας ευχαριστώ όλους που με βοηθήσατε(χωρίς να το ξέρετε) στην απόφασή μου να τοποθετήσω δακτύλιο ή ¨σιλικονούχο φιογκάκι¨όπως το λέγατε. Η επέμβαση έγινε στις 3/5/06. Είμαι στη δεύτερη βδομάδα με τα αλεσμένα.Γενικά πάω καλά. Οι τομές δεν έχουν επουλωθεί ακόμα. Είναι φυσιολολικό αυτό?

Senior Member
    Φυσιολογικότατο... κι εμένα ειδικά της βαλβίδας άργησε να επουλωθεί και μάλιστα έβγαζε και πύον... καλό είναι να κάνεις συχνές αλλαγές κάθε μέρα με μπεταντίν και οξυζενέ και καθαρές γαζούλες... θέλει τρομερή καθαριότητα στα συγκεκριμένα σημεία...
    Καλωσήρθες...:-)

Senior Member
    Καλωσήλθες Kat! Καλή ανάρρωση και γρήγορα αποτελέσματα σου εύχομαι!!!

Junior Member
    Σας ευχαριστώ για το καλοσόρισμα . Sad σέυχαριστώ για την πληροφορία και εμένα αυτή της βαλβίδας βγάζει. Είχα ανησυχήσει πολύ και ήμουνα έτοιμη να επισκεφθώ χειρουργό.

Senior Member
    Καλως ήρθες στο φόρουμ Κατ! Συγχαρητήρια για την απόκτηση του σιλικονούχου φιόγκου!
    όπως σου είπε και η Σαντ θέλει σχολαστικό καθαρισμό με betadine τον πρώτο καιρό!!
    Γράψε μας λίγα λόγια για σένα και την επέμβαση σου..
    Καλή Συνέχεια και Καλή Επιτυχία στην προσπάθεια σου!

Junior Member
    όλα θα πάνε καλά μην ανυσυχείς . τα ιδια έχω και εγώ . λίγο προσοχή χρειάζεται

καλή συνέχεια

Junior Member
    Bionic έχεις δίκιο. Είμαι νέα και θάπρεπε να γράψω περισσότερα.Είμαι ίσως η μεγαλύτερη σε ηλικία απο όλους σας. Είμαι 46 χρονών και μένω στην επαρχία(Πάτρα) .Την επέμβαση την έκανα στο Ιατρικό Ψυχικού και μακριά απο την Αθήνα νιώθω λίγο ανασφαλής για την περαιτέρω παρακολούθυση. Δεν έχω φοβερλη σχέση με τους υπολογιστές αλλά η επαφή μαζί σας μου είναι χρήσιμη. Ήμουνα 114 κιλά (τώρα 108) και έχω ύψος 1,70. Είμαι μηχανικός και εργάζομαι στο δημόσιο. Σας ευχαριστώ που με δεχθήκατε στην παρέα σας.

Junior Member
    bionic θελω να σε ρωτησω κατι εσυ θα ξερεισ .o αρραβωνιαστικοσ μου σημερα πιανει κατι κατω απο το δερμα του σε μικρο μεγεθοσ ναι μεν αλλα σκληρο σαν μεταλλικο ειμαστε χειρουργημενοι απο 18/4 και η απωλεια του ειναι 18 κιλα .τι μπορει να ειναι αυτο.φαντασου οτι το εχει μεταξυ του στηθουσ του στο πρωτο ραμμα λιγο πιο κατω .εγω απο το ανχοσ δεν εχω δωσει συστασεισ ειμαι απο κρητη και την εχνειρηση την εκανε στο πεπαγνη ο κοσ μελισσασ .

Senior Member
    @LILIO

Μα εκει πρεπει να ειναι η βαλβιδα. Ολοι το εχουν αυτο

Senior Member
    Κατ: 6 κιλά σε 2 μήνες? πολύ καλά! να μην νοιώθεις ανασφαλής γιατί δεν υπάρχει
    κάτι που να συμβεί σχετικά με τον δακτύλιο και να χρειαστείς επειγόντως γιατρό!
    τι να πουν κι οι ʼγγλοι που "πετάγονται" μέχρι το Βέλγιο για τον δακτύλιο και γυρίζουν
    αυθημερόν επειδή η Αγγλία έχει τιμές Αμερικής, τι να πουν κι οι Αμερικάνοι που πάνε
    Μεξικό γιατί οι τιμές στις Ουζα είναι απαγορευτικές! για τις ρυθμίσεις βρίσκουν άλλο γιατρό
    που να είναι κοντά τους. υποθέτω πως εγχειρήστηκες από τον Γαβριήλ?
    το χεις σφίξει καθόλου μέχρι τώρα?

Λίλιο: σου απάντησα στο θέμα 3πλή πρόκληση

Junior Member
    [quote]Originally posted by bionic
    Κατ: 6 κιλά σε 2 μήνες? ]

6 κιλά σε 13 μέρες. Την επέμβαση έκανα στις 3/5. Ναι, την έκανε ο κ. Γαβριήλ. Ακόμα είμαι με σεχδόν ανοιχτές τομές. Δεν έχω κάνει καμμία ρύθμιση ακόμη.

Senior Member
    οοπς σορυ .. ου γαρ έρχετε μόνον το γήρας..