Results 16 to 30 of 30
Thread: Πώς πείσατε τους δικούς σας;
-
18-05-2006, 10:28 #16
Εγω παλι δεν χρειαστηκε να πεισω τουσ γονεις μου... γιατι πολυ απλα επρεπε να με πεισουν εκεινοι για αυτο!
- 18-05-2006, 10:55 #17
νομίζω πως ο μπαμπάς σου επειδή είναι γιατρός δεν του αρέσει η ιδέα της ολικής νάρκωσης.
συζήτησε το μαζί του, εκεί δεν είναι η ένσταση του? θα πρότεινα να τον πάρεις μαζί σου
σε κάποιο ραντεβού με γιατρό, γιατί άλλο να τα ακούσει από γιατρό, κι άλλο να του πεις
πως "μου είπε κάποιος στο ίντερνετ.."
18-05-2006, 12:24 #18
Όχι bionic μου, δεν είναι εκεί η ένστασή του (έχω ήδη κάνει 2 εγχειρήσεις με ολική νάρκωση), του μίλησε ο παθολόγος κουμπάρος του για διαφραγματοκοίλη και διάβρωση στομάχου. Είδα σε ένα παλιό post του Lakis ότι σε 5 χρόνια είναι καλό να γίνεται έλεγχος με γαστροσκόπηση για πιθανή διάβρωση. Ξέρει κανείς τι ποσοστό υπάρχει να γίνει κάτι τέτοιο και αν στη χειρότερη συμβεί πώς αντιμετωπίζεται;
18-05-2006, 14:11 #19
αν συμβεί διάβρωση, τότε ο δακτύλιος θα πρέπει να βγει! είναι κι αυτό μέσα στα complications του 0,1%
συμβαίνει σπάνια, στο ξένο site που διαβάζω μερικοί Αμερικάνοι που πήγαν Μεξικό γιατί είναι φθηνότερα
έπαθαν διάβρωση από κακή τοποθέτηση του δακτύλιου από αλμπάνηδες Μεξικανούς ιατρούς!
όταν θα πας σε ραντεβού ρώτησε το γιατρό αν και σε πόσους ασθενείς του έχει συμβεί αυτό!
είναι και θέμα γκαντεμιάς βέβαια!
19-05-2006, 09:28 #20
Καλημέρα! Χτες πήρα τηλέφωνο τη "ρίζα του κακού", τον παθολόγο κουμπάρο του πατέρα μου με τις ενστάσεις και .... τον κέρδισα σε πληροφόρηση! Παραδέχτηκε ότι άκουσε από φίλο του χειρούργο για κακοβαλμένους (από γιατρούς) δακτύλιους (κοινώς αλμπάνηδες) και τους πελάτες που του παρουσιάζονται για να χειρουργήσει τις επιπλοκές όπως διάβρωση κλπ. Απ' ότι φαίνεται τον έφερα στα "νερά" μου και θα με στηρίξει!
19-05-2006, 09:46 #21
Originally posted by singlemother
Καλημέρα! Χτες πήρα τηλέφωνο τη "ρίζα του κακού", τον παθολόγο κουμπάρο του πατέρα μου με τις ενστάσεις και .... τον κέρδισα σε πληροφόρηση! Παραδέχτηκε ότι άκουσε από φίλο του χειρούργο για κακοβαλμένους (από γιατρούς) δακτύλιους (κοινώς αλμπάνηδες) και τους πελάτες που του παρουσιάζονται για να χειρουργήσει τις επιπλοκές όπως διάβρωση κλπ. Απ' ότι φαίνεται τον έφερα στα "νερά" μου και θα με στηρίξει!
Καλή αρχή και καλή επιτυχία!
19-05-2006, 10:52 #22
Προσοχή όμως μην αποπροσανατολιστείς!!!! Ο στόχος σου ΔΕΝ είναι να πείσεις τους γύρω σου (αυτό το προσπαθείς απλως για να τους έχεις συμμέτοχους) ο στόχος σου είναι ΕΣΥ να πληροφορηθείς σωστά και να πάρεις για ΣΕΝΑ την καλύτερη απόφαση. Σε εσένα πρόκειται να συμβεί ότι είναι να συμβεί όχι στους άλλους. Με λίγα λόγια αυτό που θέλω να πω είναι μην αναλωθείς μόνο σε αυτό..... γιατί δεν πρέπει να δουν ότι έχεις αγωνία να τους πείσεις γιατι θα νομίσουν έτσι ότι προσπαθείς να πείσεις και τον εαυτό σου ταυτόχρονα.
19-05-2006, 11:00 #23
Έχεις απόλυτο δίκιο 2good2btrue. Για μένα ξέρω ήδη πως είναι η καλύτερη απόφαση και είμαι ούτως ή άλλως άνθρωπος που του αρέσει η εξονυχιστική πληροφόρηση. Θα συνεχίσω να το ψάχνω μέχρι και το Σεπτέμβριο που θα πάω στο γιατρό. Όσο για τους γονείς μου, έχοντας δεχτεί το μεγάλο μου εγχείρημα (singlemother) ξέρουν ότι δεν είμαι άνθρωπο που χρειάζεται να πείσω τον εαυτό μου για οτιδήποτε.
19-05-2006, 11:19 #24
πολύ χαίρομαι για σένα!!!!!!
Να δεις ότι όλα θα πάνε καλά!!!!
PS: πρέπει να σου ομολογήσω πως τον ίδιο προβληματισμό είχα και εγώ με σένα δεδομένου ότι πριν την τοποθέτηση του δακτυλίου είχα (ομολογουμένως ενεργώντας με γνώμονα την απελπισία!!!) προχωρήσει στην τοποθέτηση μπαλονιού!!!!!! η οποία αποδείχτηκε σκέτη αποτυχία!!!!! οπότε είχα πράγματι πολύ μεγάλο ενδιασμό στο πως θα το ανακοίνωνα στους δικούς μου οι οποίοι θα είχαν κάθε λόγο να μου πουν (""μα καλά δεν πήρες το μάθημα σου από την αποτυχία του μπαλονιού;;;""" ή """πάντα έτσι βιαστική και επιπόλαιη και ανυπόμονη είσαι""" ή "αξίζει να πάρεις νάρκωση;""" κλπ κλπ κλπ). Και ειλικρινά δεν θα τους αδικούσα γιατί με ξέρουν καλά και είναι αλήθεια ότι είμαι πολύ ανυπόμονη!!!
Ομως ευτυχώς.... το χειρίστηκα όπως σου έχω γράψει και σε άλλα post ενώ επίσης οι λέξεις κλειδιά είναι οι "ανακοίνωση και απόφαση". Το αποτέλεσμα της συζήτησης που είχα με τους δικούς μου ήταν αναπάντεχα πολύ πολύ πολύ θετικότερο από ότι δεν είχα τολμήσει καν να ονειρευτώ. Εγιναν συμμέτοχοι στην προσπάθεια μου και τους ευχαριστώ και γι αυτό πάρα πολύ!!!!
Να δεις λοιπόν που και εσύ θα εκπλαγείς από την συμπαράσταση που θα βρεις από εκείνους καθώς ξέρουν ότι η κορούλα τους...... είναι δυναμική και θέλει να ελέγχει εκείνη τη ζωή της και όχι η ζωή εκείνη.......και το έχεις ήδη αποδείξει!!!!!! Πολλά φιλιά
19-05-2006, 11:37 #25
Πως τους επεισα...
"Μαμα, μπαμπα...βρηκα ζυγαρια κ ζυγιστικα σημερα. Ειμαι 190 κιλα. Εχω διαβασει για καποιες εγχειρησεις κ θελω να κανω και εγω κατι τετοιο"
Απλα... Και 1000 φορες να πεθαινα στο χειρουργειο, παρα να παρεμενα στα 190+ (και ανεβαινα...)
19-05-2006, 11:40 #26
same here.. έτσι είχα πει κι εγώ! ούτε που αγχώθηκα για την νάρκωση!
καλύτερα να πεθάνω στο χειρουργείο παρά τέτοια ζωή!
19-05-2006, 12:15 #27
Μπράβο ρε παιδιά, φτιάχτε με, φτιάχτε με!
19-05-2006, 12:27 #28
Θέεελωω κι εγουωωω άβαταρρ
19-05-2006, 12:50 #29
Bionic έγραψα κι εγώ και ο nido για avatars στο post του marinakiou το οποίο ...εξαφανίστηκε;;!!
19-05-2006, 12:59 #30
Παιδάκια το ποστάκι μου το μετέφερε ο νίντο στο ανακοινώσεις για να μάθουμε όλοι !!!!
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση