ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ- ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 9 of 9

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ- ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ

Φιλοι και φιλες, γεια σας!!!!
    Εδω και 3 εβδομαδες εχω βαλει τον δακτυλιο.
    Στην αρχη εχανα πολυ γρηγορα κιλα, ωσπου εδω και 10 σχεδον μερες, δεν χανω πια.
    Τηρω πιστα ολες τις οδηγιες και τις συμβουλες, τρωω ελαχιστα, υγιεινα, πινω πολυ νερο και περπαταω 1-1,5 ωρα καθε μερα, αλλα τιποτα....
    Κοντευουν να σπασουν νευρα μου για αυτο θελω να με βοηθησετε να βρω εναν καλο διατροφολογο ή διαιτολογο ειδικευμενο στο δακτυλιο, να με αναλαβει μηπως κανω κατι λαθος ή μηπως υπαρχει κανενας τροπος να σταματησω το πιθανο starvation mode που εχω....
    Βρισκομαι στη Θεσσαλονικη οποτε το ιδανικοτερο θα ηταν να βρω καποιον απο εδω, αλλα δεν αποκλειω και καποιο ταξιδι στην Αθηνα αμα ειναι να δω Το Αστερι της διατροφολογιας.
    Περιμενω τις προτασεις σας...διοτι ειμαι σιγουρη πως και εσεις θα εχετε περασει ή ακουσει κατι αναλογο.

Senior Member
    Κι εγώ έχω κολλήσει αρκετό καιρό και δεν χάνω... αλλά δεν τσαντίζομαι που θα πάει θα φύγουνε... εξάλλου αυτά που τρώω μπορεί να μην είναι δίαιτα αλλά δεν είναι και πολλά... πιστεύω πως είναι απλά αυτό που έλεγαν πως πέρασε το σοκ ο οργανισμός και τώρα κρατάει άμυνες... μην αγχώνεσαι θα φύγουν στο χέρι τους είναι; Και ειδικά εγώ έχασα αυτά τα 12 κιλά χωρίς να τρώω υγιεινά, χωρίς να πίνω τόνους νερό και χωρίς περπάτημα και χωρίς τίποτα, απλά μειώθηκαν οι θερμίδες που έπαιρνα και φυσιολογικό ήταν να τα χάσω, τώρα τα πράγματα έχουν επιβραδυνθεί αλλά δεν αγχώνομαι... θα χάνω πιο αργά τώρα, βιάζεται κανείς; ;-)

Senior Member
    τι αρχη και τελος παιδακι μου...3 βδομαδες ειναι μονο....
    απ οτι λενε τα περισσοτερα αποτελεσματα εμφανιζονται μετα την αναρρωση και μετα το πρωτο σφιξιμο...τι αγχοσ ειναι αυτο πια? 7 κιλα ειναι μια χαρα μεχρι τωρα, αλλα ξεκολλα απο αυτη τη διατροφη πεινας που κανεις...

Μα δεν πειναω!!!! Γιατι να φαω????

Με το ζορι τρωω καθε 3 ωρες οπως διαβασα πως πρεπει να κανω..

Και μια και συνεβει το απιθανο γιατι να μην τρωω υγιεινα???

Και δεν θελω να περιμενω....θελω να δω αποτελεσματα τωρα!!!!

Ειχα φαει τοσα γλυκα και τοσες μακαροναδες που δεν θα φαει ενας μεσος ανθρωπος σε ολη του την ζωη....

Τωρα τρωω τονο, κοτοπουλο αντε και καμια φρυγανια με κοταζ τσιζ...χορταινω...και αρκει.....

Παντα ονειρευομουν να μην πειναω.....και να μην λαχταραω το φαι.....

Αλλα κατι κανω λαθος......αραγε τι???

Senior Member
    Originally posted by ΜΑΡΙΑ_Κ
    Μα δεν πειναω!!!! Γιατι να φαω????

Με το ζορι τρωω καθε 3 ωρες οπως διαβασα πως πρεπει να κανω..

Και μια και συνεβει το απιθανο γιατι να μην τρωω υγιεινα???

Και δεν θελω να περιμενω....θελω να δω αποτελεσματα τωρα!!!!

......
    τοτε καλα κανεις...
    τιποτε να μη κανεις, μονο υπομονη,,
    αποκλειεται να μη χασεις με τετοια διατροφη, απλα ισως κανεις μια σταση, ισως εισαι σε φαση κατακρατησης υγρων η κατι τετοιο...θα χασεις ΣΙΓΟΥΡΑ
    υποθετω οτι ειναι ενταξει ο θυρρεοειδης σου...αν εχεις καποια αμφιβολια, θα πρεπει να τον κοιταξεις..

Senior Member
    δεν κάνεις τίποτα λάθος Μαρία, ούτε το βάρος που έχεις χάσει είναι λίγο.
    το άγχος δεν είναι καλός φίλος στο αδυνάτισμα.. μερικά plateau θα χεις
    στην διάρκεια αυτού του ταξιδιού.. είναι φυσιολογικό!
    ..έχεις συνειδητοποιήσει πως -7 είναι σχεδόν το 10% του βάρους που θέλεις να χάσεις?
    ξεκίνησες με ΔΜΣ 43.1 και κατέβηκες στο 40.8 σε 3 βδομάδες!!!
    κι αντί να το γιορτάζεις στενοχωριέσαι?? μέτρησε αύριο το πρωί περιφέρεια-μέση-κοιλιά
    και ξαναμέτρησε σε μια βδομάδα να δεις σε τι ρυθμό χάνεις πόντους!!
    βγάζε φωτογραφίες και σύγκρινε τις από βδομάδα σε βδομάδα να βλέπεις πως στεγνώνει
    σιγά σιγά το πρόσωπο και ο λαιμός! πας πολύ καλά!

ωραία femme fatale σεμινάρια θα μου κάνεις..

Senior Member
    Μαρία ξέχασα να σε ρωτήσω ποιους γιατρούς εκτός από τον Νικόλαο Σύκα στο Διαβαλκανικό ξέρεις
    στη θεσσαλονίκη?

Δεν ξερω κανεναν σχετικο, ουτε τον Συκα....βλεπεις πηγα στον αλλον που σου ελεγα...που ειναι μεν αστερι στην λαπαροσκοπιση...αλλα....οχι στον δακτυλιο...και τωρα ειναι λιγο χοντραδα να παρω στον Συκα να ρωτησω...χαχαχαχαχαχα
    (Αμα το εκανα θα με εστελνε σε καποιον να με παχυνει...χαχαχαχαχαχαχα)

Για διαιτα παλια ειχα παει στον Τζωτζα....τον ενδοκρινολογο....αλλα δεν θελω να ξαναπαω γιατι δεν εχει ειδικευση στον δακτυλιο...

Υπαρχει στην Αθηνα καποιος με ειδικευση???
    Η Θεσ/νικη...ειναι...χωριο....οσο και αν την αγαπαω...

Σεμιναρια καλη μου εκανα και παλια...και μαλιστα...το παχος ηταν η καλυτερη διαφημιση της μεθοδου!!!! χαχαχαχαχα
    Οποτε θελησεις...πες!!!!

Senior Member
    βρήκα αυτό αλλά στην Αθήνα http://www.diatrofi.gr/
    τον ένα διαιτολόγο τον ξέρω και ειδικεύετε και στους ασθενείς με δακτύλιο.

τα σεμινάρια είναι δεκτά αλλά σου λέω τζάμπα θα χάσεις το χρόνο σου..
    τον αράπη κι αν τον πλένεις που λένε?