Δεν πάω καλά! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 62
    Member
    Originally posted by 2sweet2b4go10
    Originally posted by bionic
    αυτό που αποκαλείς εσύ κατανόηση εγώ το αποκαλώ χάιδεμα στα αυτιά
    και αυτοκοροιδία και αυτό που αποκαλείς εσύ επίκριση εγώ το αποκαλώ
    επαναφορά στην πραγματικότητα.
    ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον ευατό του, και ας τον διαθέσει όπως νομίζει
    όμως εγώ λέω και θα λέω την γνώμη μου πάντα και ας είναι μερικές φορές η πικρή αλήθεια.
    και όχι δεν αναγνωρίζω τον ευατό μου σε ποστ του τύπου πάχυνα αλλά δεν έφταιγα.
    το ποστ της Λίνας δεν είχε καμιά σχέση με αυτά.
    επίσης θεωρώ πως μέχρι κάποιος να ανακαλύψει τα βαθύτερα αίτια μιας κατάστασης
    θα χει φτάσει στα 120 κιλά που ήμουν..μέεεεχρι να τα ανακαλύψει καλύτερα να μετράει
    τις θερμίδες του, το νερό του και να αντιμετωπίσει τα συμπτώματα..
    χίλιες φορές να μετράει πόσες φορές πήγε στην τουαλέτα από το
    να αυτοπαραμυθιάζεται πως αν και 100 κιλά και βάλε οι άντρες κάνουν ουρά ποιος θα κόψει
    πρώτος τις φλέβες του.. είναι ότι πιο γελοίο έχω ακούσει..
    καλύτερα αντιμετωπίζεις μια κατάθλιψη ή μια αγχώδη διαταραχή στα 80 παρά στα 120
    κι αυτό οφείλεις να το παραδεχτείς.
    κανεις δεν μιλησε για χαιδεμα στα αυτια....
    την γνωμη του με ειλικρινεια λεει ο καθενας εδω μεσα ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ..αυτο κανω κι εγω....δεν λεω ψεματα σε καποιον που νομιζω οτι εχει λαθος εντυπωση γι αυτο που του συμβαινει..

απλως μερικοι , αναμεσα τους κι εσυ, εχουν υπαρξει εξαιρετικα αγενεις με μελη εδω χωρις να υπαρχει κανενας λογος γι αυτο, και χωρις να ειναι μια αντιμετωπιση που βοηθαει κανεναν.....

αυτο ακριβως (η αναιτια αγενεια) με κανει να πιστευω την προσωπικη εμπλοκη (αυτο δηλαδη που ειπα "μηπως τελικα αναγνωρισες δικες σου συμπεριφορες" και αντιδρας τοσο ακραια)

ΣΥΜΦΩΝΩ και επαυξανω, οτι μεχρι να βρει κανεις τις αιτιες η και χωρις να τις βρει, ειναι μια χαρα σταση το να προσπαθει με τα συμπτωματα. καμια αντιρρηση σαυτο...απλα πρεπει να εχει κατα νου να κανει ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ και μια πιο βαθια προσπαθεια για το προβλημα (οχι επαναπαυομενος στα κιλα του , αλλα παραλληλα) και να μην εξαντλει ολο του το δυναμικο σε ωριαια μετρηση γουλιων και μπουκιων γιατι μια μερα θα καταληξει στα ιδια (κατα τη γνωμη μου)..

δεν ξερω ποιος ειπε οτι κανουν ουρες οι αντρες και κοβουν τις φλεβες τους (οπως ακομα και τωρα διακωμωδωντας λες)
    αν μιλας για το οτι πολλα ατομα απο δω, αναμεσα τους δεν σου κρυβω οτι ειμαι κι εγω, εχουν καλη ερωτικη ζωη και ειναι ευχαριστημενοι απο αυτην κι απο την αντιμετωπιση των αντρων που τους ενδιαφερουν, αν αυτο επειδη δεν σου συμβαινει εσενα το θεωρεις και ψεμα, σε πληροφορω οτι δεν ειναι καθολου....

υπαρχουν πολλα ατομα που δεν τους εχει ισοπεδωσει το προβλημα αυτο, χωρις να σημαινει κι οτι τους αρεσει η κατασταση αυτη η δεν την αναγνωριζουν ως προβλημα..τι να κανουμε τωρα δηλαδη? σε οποιον δυσαρεστειται απο το γεγονος αυτο, περαστικα...
    ΗΡΕΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ήρεμα ρε παιδιά.......
    Αν είναι δυνατόν...............δεν έχουμε τιποτα να χωρίσουμε !!!!!!!!!!
    Το μονο κοινό που εχουμε εδω μέσα ολοι ειναι οτι εχουμε τους ιδιους στοχους ....απο κει και περα ας καταλαβουμε οτι δεν ειμαστε φιλοι που ο καθενας μας εχουμε επιλεξει για παρέα.
    ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ!!!!!!!!!!!!

Γεια σας.....
    Παρεμβαινω διοτι εγω ειπα πως εχω πολλες αντρικες κατακτησεις....αρα..απο εμενα αρχισε ο "καυγας".....

Ειναι αληθεια...οσο απιστευτο και αν ακουγεται στους περισσοτερους...

Ακομα και ο γιατρος του ΤΣΜΕΔΕ που επρεπε να εγκρινει την επεμβαση...δεν ηθελε να το κανει...γιατι ειμαι λεει κουκλα!!!!
    Τα γραφω αυτα και γελαω...γιατι ειναι λιγο κωμικο....

Αν και θα επρεπε να θυμωσω λιγο με την bionic, δεν μπορω να το κανω...
    διοτι... ειναι τοσο χρησιμη, τοσο καλοπροαιρετη και βοηθα τοσο πολυ τους παντες...που μπορω να τις συγχωρεσω σχεδον τα παντα...ποσο μαλλον το να μην καταλαβαινει τι βιτσια εχουν οι αντρες....
    Αλλα ειναι γεγονος....ειναι πολυ ανωμαλοι...χαχαχαχαχα
    Επρεπε να δωσω μαχη, με τον αντρα μου και τους φιλους μου για να τους πεισω ποσο απαραιτητη ηταν η επεμβαση....

Για να τελειωσω την παρεμβαση, θελω να πω οτι δεν εχει κανενα νοημα να μαλλωνουμε εδω μεσα...Ας μοιραζομαστε τα προβληματα μας...που δυστυχως ειναι παντα παρα πολλα...και ας εχουμε το μυαλο μας λιγο ανοικτο.....

Εγω θεωρω την bionic φιλη μου, διοτι ειναι απο τα λιγα ατομα που μου εκαναν τοσο καλο ακομα και ας μην εχουμε γνωριστει απο κοντα...

Οταν με το καλο γνωριστουμε και ζωντανα...θα της δειξω τα κολπα..να γινει femme fatale...χαχαχαχαχα γιατι μονο το κορμι δεν φτανει....

Δακτυλιος---> κορμαρα+ κολπα...θα αναστεναξει το συμπαν....χαχαχαχαχα

Τωρα, για την φιλη που εχει το προβλημα, εγω θα συστηνα κατι αλλο....
    Μια μερα...να κατσει να φαει οσα περισσοτερα γλυκα μπορει....να τα χορτασει το μυαλο της...να μπουκτισει...
    Σε μενα αυτο επιανε παντα....
    Μια μερα χωρις ενοχες...χωρις μετρημα....ενα οργιο φαγητου...
    Μετα..με περισσοτερο κουραγιο....αρχιζεις την ρεγουλα....

Ολοι εχουμε αδυναμιες....νομιζω πως ειναι πιο ευκολο καμια φορα να κολυμπας με το ρευμα....να κανεις ενα μικρο διαλειμα....αρκει,..να μην παγιωθει....

Senior Member
    απλως μερικοι , αναμεσα τους κι εσυ, εχουν υπαρξει εξαιρετικα αγενεις με μελη εδω χωρις να υπαρχει κανενας λογος γι αυτο, και χωρις να ειναι μια αντιμετωπιση που βοηθαει κανεναν.....
    πόσο δεν με ενδιαφέρει η γνώμη σου που είναι άσχετη πάντα και με χαρακτηριστικά κομήτη..

και να μην εξαντλει ολο του το δυναμικο σε ωριαια μετρηση γουλιων και μπουκιων γιατι μια μερα θα καταληξει στα ιδια (κατα τη γνωμη μου)..
    η γνώμη σου? χαχαχαχα ποια γνώμη σου?? εσύ γράφεις εδώ
    από το 2003 και δεν έχεις χάσει βάρος και μετά από 3 χρόνια πάλι εδώ θα σαι να το φιλοσοφείς το θέμα και να καταριέσαι την κακούργα την κενωνία

αν μιλας για το οτι πολλα ατομα απο δω, αναμεσα τους δεν σου κρυβω οτι ειμαι κι εγω, εχουν καλη ερωτικη ζωη και ειναι ευχαριστημενοι απο αυτην κι απο την αντιμετωπιση των αντρων που τους ενδιαφερουν, αν αυτο επειδη δεν σου συμβαινει εσενα το θεωρεις και ψεμα, σε πληροφορω οτι δεν ειναι καθολου....
    μπράβο! μπράβο! για την ερωτική σου ζωή.. φαίνετε εξάλλου
    η 2sweet2b4 έχει καλή ερωτική ζωή! και για όσους δεν το έχουν εμπεδώσει η 2sweet έχει καλή ερωτική ζωή..!!

(άχου και δεν με ενδιαφέρει που λεγε κι ο Σταυρίδης )

Senior Member
    Originally posted by DOMENICA
    ....απο κει και περα ας καταλαβουμε οτι δεν ειμαστε φιλοι που ο καθενας μας εχουμε επιλεξει για παρέα.
    παιδιά μη με βάλετε με την 2sweet24 να κάνω παρέα..
    λυπηθήτε με..

Senior Member
    Originally posted by ΜΑΡΙΑ_Κ
    Οταν με το καλο γνωριστουμε και ζωντανα...θα της δειξω τα κολπα..να γινει femme fatale...χαχαχαχαχα γιατι μονο το κορμι δεν φτανει....
    Μαρία σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια,
    προσπαθώ να βοηθώ τους άλλους γιατί μέσα από τη βοήθεια που προσπαθώ να δώσω είναι γιατί έτσι βοηθάω και τον ευατό μου. άρα είναι μια πράξη καθαρά εγωιστική!

femme fatale χεχεχε χαίρομαι να το βλέπω σε άλλες γυναίκες
    αλλά εμένα ο τύπος μου φέρνει πιο πολύ σε Ρένα Βλαχοπούλου

Senior Member
    Πάντως εδω μέσα προτιμώ να μου λένε την αλήθεια καθαρά και ξάστερα και να με βγάζουν απο το ωραίο συννεφάκι που ενδεχομένως να κάθομαι, παρά να μου χαϊδεύουν τα αυτάκια μου και να μου λένε πράγματα μόνο και μόνο για να νοιώσω καλύτερα!!! Αυτόν τον ρόλο τον έχουν οι φίλοι μου που με ξέρουν ως προσωπικότητα μεν..... αλλα ενδεχομένως δεν γνωρίζουν το βαθύτερο πρόβλημα μου και τις συνέπειες του στην διάθεσή μου. Και για να μη παρεξηγηθώ δεν υποννοώ ότι οι φίλοι μου, μου χαιδεύουν τα αυτιά μου και δεν μου λένε την αλήθεια..... γιατί τότε ΔΕΝ θα ήταν αληθινοί φίλοι, απλώς ξέρουν πως να με κάνουν να νοιώθω όμορφα!!! Στο forum όμως υπάρχει μία πολύ σημαντική διαφορά!!!!
    ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ !!!!! κοινή στεναχώρια βρε αδελφέ!!!!!

είναι πολύ διαφορετικό να πω στην αδύνατη συνάδελφο, φίλη, γνωστή κλπ "αστα χθες εφαγα και δεν μπορούσα να συγκρατήσω τον εαυτό μου. Ηξερα ότι μου κάνω κακό και όμως εκείιιιιιιιιιιιιι συνέχιζα να σαβουρώνωωωωω!!!!!". Τότε λοιπόν, η αδύνατη συνάδελφος είναι πολύ πιθανό να σκεφτεί

σενάριο !: "εμ για αυτό κατάντησες έτσι όπως κατάντησες"""
    σενάριο 2: "δεν φτάνει που σαβουρώνει έχει και τύψεις η μουλάρα"
    σενάριο 3: "καλά αυτή δεν πρόκειται ποτέ να αδυνατίσει έτσι όπως πάει"

ΑΥΤΗ λοιπόν είναι η διαφορά με το forum, ότι ξέρω πως κανένας δεν θα σκεφτεί έτσι....... γιατί πολύ απλά το 99% εδώ μέσα έχει αισθανθεί και πράξει όπως και εγώ κάποια στιγμή!! έχει υπερεκτιμήσει την σημασία του φαγητού, έχει φάει λαίμαργα, έχει φάέι για να μη σκέφτεται την στεναχώρια του με τα κιλά κ.τλ.

Το να μου μιλήσει λοιπόν κάποιος εδώ μέσα ακόμα και έντονα, με έντονο ύφος, να με μαλώσει ..... ΔΕΝ θα το πάρω προσωπικά!!!! ΔΕΝ θα παρεξηγηθώ!!!!!!! δε μου το λέει γιατί με θεωρεί "παιδί κατώτερου Θεού" που το κακόμοιρο είναι παχουλό!!!!!! θα μου το πει γιατί πολύ πιθανά "ξύπνησε" από τον λήθαργο πριν από μένα!!!!!

και αν η Bionic ή ο οποιοσήποτε άλλος ξύπνησε νωρίτερα από εμένα..... ε τότε ΝΑΙ !!!!!!! ξυπνήστε με και εμένα σας παρακαλώ πολύ (και αν χρειαστεί μάλωστε με με τον τρόπο σας προκειμένου να καταλάβω το λάθος μου...... και μπας και πρόλάβω και την bionic και εγώ με τα κιλά που έχω κολλήσει στα 5............. με την ευκαιρία thank you bionic για μεχρι τώρα!!! όπως και όλους τους άλλους που έχετε ασχοληθεί μαζί μου έστω και μόνο διαβάζοντας με!!!

Συγνώμη για το έντονο ύφος που μπορεί να έχουν τα λεγόμενα μου παραπάνω...... αλλά νομίζω πως κοιτάμε το δέντρο και χάνουμε την μαγεία του δάσους!!!!!

Καλή συνέχεια σε όλους μας σε ό,τι και αν προσπαθούμε να καταφέρουμε!!!!!!!!

PS: Lina, έτσι ακριβώς αισθάνομαι και εγώ αυτές τις ημέρες!!!! συμπάσχωωωωωωωωω

Εντός θέματος:

Lina, δεν θα έπρεπε να σε ανησυχεί κάτι τέτοιο.
    Όσο το καταπιέζεις, μάλλον είναι χειρότερο. Καλύτερα να φας μια μέρα λιγάκι παραπάνω παρά να φθείρεσαι έτσι. ʼλλωστε με ένα παγωτό δεν πήρε κανείς ένα κιλό. Όταν κάνω δίαιτα, έχω υπ' όψιν μου πως θα υπάρξουν και τέτοιες στιγμές γι αυτό έχω συνήθως γάλα ΝΟΥΝΟΥ light (εβαπορέ) και Cadbury light ώστε να βάζω 2-3 κουταλίτσες σε 100γρ γάλα (χωρίς νερό) και να τα χτυπάω μέχρι να πήξει όσο πιο πολύ γίνεται και να μοιάζει με μους σοκολάτας. Μπορείς να το βάλεις και στην κατάψυξη για λίγο, μέχρι να κρυσταλώσει και να μοιάζει με παγωτό.
    Επίσης, υπάρχουν κάτι πεντανόστιμα light παγωτάκια. Τα ανακάλυψα πριν λίγο καιρό και τα δοκιμάσαμε μαζί με το αγόρι μου το οποίο και σε αυτόν άρεσαν. Καμιά διαφορά από ένα κανονικό παγωτό και μόνο 66 θερμίδες.
    Νομίζω ήταν της ΕΒΓΑ.

Εκτός θέματος:

Διαβάζοντας είπα να γράψω 2 πράγματα, αλλά τελικά η 2sweet2b4go10 με κάλυψε.
    Δεν χάθηκε ο κόσμος να είμαστε ευγενικοί. Κι έτσι μπορούμε να «ξυπνήσουμε» κάποιον από τον λήθαργο που εμείς ίσως να νομίζουμε πως βρίσκεται, επειδή δεν συμφωνεί με την δική μας οπτική.

Senior Member
    Originally posted by WeepingMoon
    Εκτός θέματος:

Δεν χάθηκε ο κόσμος να είμαστε ευγενικοί. Κι έτσι μπορούμε να «ξυπνήσουμε» κάποιον από τον λήθαργο που εμείς ίσως να νομίζουμε πως βρίσκεται, επειδή δεν συμφωνεί με την δική μας οπτική.
    Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων!!!! στα λεγόμενα μου δεν άφησα να εννοηθεί και αν το έκανα το διορθώνω...... πως ο τρόπος που επικοινωνούμε μπορεί να είναι και αγενής!! Ομως είναι λιγάκι υποκειμενικό τελικά τι είναι αγένεια ποιά είναι τα όρια της. Αγένεια για μένα ΔΕΝ είναι να μου πει κάποιος π.χ. ότι βρίσκω συνεχώς δικαιολογίες στον εαυτό μου, και δεν παίρνω την κατάσταση στα χέρια μου αλλά η κατάσταση εμένα!!! Αγένεια (πάλι για μένα) είναι να παρεξηγείται ο καθένας με το παραμικρό μαζί μου επειδή έχω διαφορετική άποψη, και να μου κάνει δημοσίως μαθήματα συμπεριφοράς, ευπρέπειας και σεβασμού κρίνοντας με, με βαρύγδουπους χαρακτηρισμούς.

Για να μην είμαι αχάριστη και άδικη..... δεν μου έχει τύχει μέχρι σήμερα κανένα τέτοιο περιστατικό προστριβής και αντιπαράθεσης με κανέναν σας εδώ στο forum απλώς ένοιωσα την ανάγκη να τοποθετηθώ δεδομένου ότι αισθάνθηκα πως η αντιπαράθεση της bionic kai ths 2sweet2bf4for10 ήταν άδικη και για τις δύο! Χωρίς να μου πέφτει λόγος....... νομίζω πως η προσέγγιση της πρώτης είναι λίγο πιο ρεαλιστική και πρακτική ενώ της δεύτερης λίγο πιο θεωρητική. Και οι δύο απόψεις σεβαστές για το αντίστοιχο κοινό τους

Senior Member
    Originally posted by bionic
    πόσο δεν με ενδιαφέρει η γνώμη σου που είναι άσχετη πάντα και με χαρακτηριστικά κομήτη..

και να μην εξαντλει ολο του το δυναμικο σε ωριαια μετρηση γουλιων και μπουκιων γιατι μια μερα θα καταληξει στα ιδια (κατα τη γνωμη μου)..
    η γνώμη σου? χαχαχαχα ποια γνώμη σου?? εσύ γράφεις εδώ
    από το 2003 και δεν έχεις χάσει βάρος και μετά από 3 χρόνια πάλι εδώ θα σαι να το φιλοσοφείς το θέμα και να καταριέσαι την κακούργα την κενωνία

μπράβο! μπράβο! για την ερωτική σου ζωή.. φαίνετε εξάλλου
    η 2sweet2b4 έχει καλή ερωτική ζωή! και για όσους δεν το έχουν εμπεδώσει η 2sweet έχει καλή ερωτική ζωή..!!

(άχου και δεν με ενδιαφέρει που λεγε κι ο Σταυρίδης )
    οκ bionic , μπορεις να ξεκουραστεις τωρα...
    μας εκανες σε ολους σαφες οτι τα κιλα σου ειναι το μικροτερο απ τα προβληματα σου....

Originally posted by 2good2btrue
    Originally posted by WeepingMoon
    Εκτός θέματος:

Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων!!!! στα λεγόμενα μου δεν άφησα να εννοηθεί και αν το έκανα το διορθώνω...... πως ο τρόπος που επικοινωνούμε μπορεί να είναι και αγενής!! Ομως είναι λιγάκι υποκειμενικό τελικά τι είναι αγένεια ποιά είναι τα όρια της. Αγένεια για μένα ΔΕΝ είναι να μου πει κάποιος π.χ. ότι βρίσκω συνεχώς δικαιολογίες στον εαυτό μου, και δεν παίρνω την κατάσταση στα χέρια μου αλλά η κατάσταση εμένα!!! Αγένεια (πάλι για μένα) είναι να παρεξηγείται ο καθένας με το παραμικρό μαζί μου επειδή έχω διαφορετική άποψη, και να μου κάνει δημοσίως μαθήματα συμπεριφοράς, ευπρέπειας και σεβασμού κρίνοντας με, με βαρύγδουπους χαρακτηρισμούς.
    Και για μένα αγένεια είναι να αμφισβητούν τα λεγόμενά κάποιου, όταν αυτά βασίζονται σε προσωπικές εμπειρίες του.
    Όπως επίσης να θεωρεί κάποιος πως έχει δίκιο σε όλα και να προβάλλει εγωιστικά την άποψή του αδυνατώντας να δει έξω από το περιορισμένο οπτικό του πεδίο και αυτό να νομίζει πως είναι το σωστό, επιμένοντας και ενίοτε προσβάλλοντας ή δημιουργόντας δυσάρεστο κλίμα σε μια παρέα, συγκεκριμένα στο forum.
    Και πολλά ακόμα θεωρώ αγένια, όπως το να έχει κάνει κάποιο μέλος ένα θέμα με το πρόβλημά του κι εμείς αντί να μιλάμε γι αυτό να κάνουμε 1002 posts για ό,τι άσχετο μας κατέβει στο μυαλό.

Και τέλος, δεν είναι πάντα αγενές αυτό το οποίο ο λέμε, αλλά ο τρόπος που θα το πούμε.

Senior Member
    τα δικά σου weeping moon όχι απλώς τα αμφισβητώ αλλά ανήκουν στην τρομακτική πραγματικότητα
    τη δική σου και μόνο!!..είσαι εσύ που παχαίνεις με τον αέρα..!!
    λυπάμαι αγάπη μου αλλά δεν έβλεπα x files ούτε στις επαναλήψεις.
    με cadburrys ΔΕΝ χάνεις κιλά!! πως τις μετράς τις θερμίδες? με αφαίρεση όταν ΟΛΟΙ
    κάνουν πρόσθεση?? κι εσύ και η 2sweet2myass δεν είστε μέλη αυτής της παρέας γιατί δεν έχετε ποτέ
    προσφέρει στο προκείμενο κάτι συγκεκριμένο, και μόνο εσύ κι αυτή δημιουργήτε flames εδώ μέσα.
    ζήστε στον κόσμο σας γιατί έχουμε και δουλειές..

Senior Member
    Originally posted by aggeloydaki
    weepingmoon δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ συμφωνώ με όσα γράφεις :-) :-) :-)
    αα νάτη κι η άλλη της ίδιας σχολής..
    δεν φταίω εγώ που παχαίνω.. η φαντασία μου τα φταίει..

Senior Member
    το σβησες αγγελουδάαακι ??

Senior Member

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    βασικά πήγα να κάνω έντιτ και κόλησε η μαλακία το πισί και τα έχασα αλλά συμφωνώ με όσα έγραψα...Βιονίκ...το θέμα δεν είναι τι λέμε στον άλλο αλλά ο ΤΡΟΠΟΣ!!!!!μπορείς πείς το ίδιο τρόπο με χίλλιους τρόπους δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να είσαι τόσο καυστική και ειρωνική απέναντι στα άλλα μέλη του φόρουμ..και πίστεψέ με...αν ρωτήσεις τον Νίντο (που ως γνώστης της ψυχής )κάτι παραπάνω ξέρει δεν νομίζω να σου πεί ότι η ειρωνεία είναι ο καλύτερος τροπος :-)

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast