μικρές επιτυχίες nsv - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 29 of 29
    Senior Member
    εγώ όχι ακόμα... δεν είμαι στο κατάλληλο βάρος, θα περιμένω ακόμα λίγο και όταν θα φτάσω εκεί που θέλω, θα πηγαίνω με μπικίνι στη δουλειά...

Senior Member
    Πες μας, να περιμενουμε στο πεζοδρομειο για "ματι" :P

EDIT: Τι ειναι ΝYFAN TEN CATE ???

Senior Member
    Εγω παιδιά μπικίνι.... οχι κοκκινο στρινγκ με τριγωνάκι... που το βλέπω στο συρτάρι αλλα δεν το έχω φορέσει... εννοείται, αλλά ένα νορμάλ.... θα το βάλω... να μαυρισει και η κοιλιτσα βρε παιδιά... το σκούρο "κόβει"...

Senior Member
    ΝYFAN TEN CATE : τα καλύτερα τεντόπανα της αγοράς!

Senior Member
    ρε έχω ακόμα τα σημάδια από την εγχείρηση, ποιο μπικίνι, για μπικίνια είμαστε...??

Senior Member
    Καλά έχω τόσα μικρά σημαδάκια από την χολή μου την λιποαναρόφηση και μετα από την τελευταία μου φαίνονται σαν στολιδάκια.... Να μην μαυρίσω μόνο και μόνο για να μην φαίνονται τα σημάδια? Οχι ρε παιδιά... Στο κάτω κάτω όποιος δεν θέλει αν τα βλέπει ας μην τα βλέπει.... σημαδάκια από επέμβαση είναι δεν είναι τερατογέννεση!!! Σέβομαι όμως το γεγονός ότι κάποιοι ντρέπονται... πάσο!

Εγώ παιδιά πάντα μπικίνι έβαζα!! Γιατί το ολόσωμο κρύβει τίποτα??? Σιγά!! Θα έπρεπε να είναι ΟΝΤΩΣ ολόσωμο, με μανίκια μπατζάκια κλπ, σαν αυτό που είχε βάλει ο Γρηγόρης στο Πολύ την Κυριακή!!

Member
    Εγώ πάντως έχω να βάλω μπικίνι από μικρή παιδούλα!!!!

Και ούτε πρόκειται να ξαναβάλω απάπάπάπά!!!!!

Για φέτος λέω να βάλω μια στολή Καλύμνιου Σφουγγαρά.

Ξέρετε αυτή με το σκάφανδρο και τα μολύβια γύρω γύρω, γιατί βλέπετε η άνωση της θάλασσας σηκώνει ψηλά τις σημαδούρες και δεν βουλιάζουν με τίποτε!!!!! και αυτό είναι και ένας λόγος που δεν έχω φχαριστηθεί μπάνιο τα τελευταία είκοσι χρόνια. Όλο στην επιφάνεια είμαι η όρκα ποτέ υποβρυχίως ..... μου χουν λείψει τα μακροβούτια!!!!! Σνίφ του χρόνου ελπίζω να τα ξαναθυμηθώ!!!!!

Member
    Εγω φετος και μετα απο 10 χρονια τουλαχιστον λεω να βαλω μπικινι και ας φαινονται τα σημαδακια μου δεν με πειραζει!!! ειμαι περηφανη για αυτα. και οποιος ρωτησει θα του πω και τα παντα ετσι για να μεινει με ανοιχτο το στομα( ετσι κανουν οταν τους τα λεω).
    θελω επιτελους να μαυρισει η κοιλιτσα μου.Και αν μεχρι το καλοκαιρι ειμαι εγκυος στο δευτερο( αν θελει ο θεουλης με το καλο ) θα το φορεσω και με μεγαλυτερη ανεση.
    φιλακια πολλα

Senior Member
    Sugar σου εύχομαι και το μπικινάκι να φορέσεις και το 2ο να πιαστεί στα δύχτια γρήγορα
    για να πάρουμε κι εμείς σειρά δηλαδή
    εγώ φόρεσα μπικίνι ένα μήνα εγχειρισμένη και καθόλου δεν με ένοιαξε τι θα πει ο κόσμος.
    καλά δεν πήγα βέβαια και στη Βουλιαγμένη χεχεχχεε

Senior Member
    Originally posted by sugar
    Και αν μεχρι το καλοκαιρι ειμαι εγκυος στο δευτερο( αν θελει ο θεουλης με το καλο )
    σου το εύχομαι με όλη μου την καρδιά!!!!!!!!!!!!!!!

Member
    Ευχαριστω πολυ για τις ευχες!!! απο το στομα σας και στου θεου το αυτι που λενε. χιχιχιχι
    και μετα σειρα σου Bionic αν και ευχομαι να ερθει πρωτα σε σενα ( εισαι πρωτη στην λιστα )
    εγω εχω ηδη ενα μικρο τερατακι.

λοιπον εγω με μιον 9 κιλακια (ελπιζο αυριο που θα ζυγιστω να ειναι - 10 )

- κανω λιγη γυμναστικη παραπανω χωρισ να μου βγαινει η γλωσσα εξω
    - εβαλα φουστιτσα...καλα μη φανταστειτε οτι δε φαινονται οι παχιεσ γαμπες μου, αλλα who cares?
    - αδυνατισε το προσωπο μου και εχω αρχισω να πιστευω μ ετα απο πολυ καιρο οτι τελικα ε, ειμαι συμπαθητικη στο προσωπο

Junior Member
    Δεν έτρωγα τίποτα (η έτρωγα σκουπίδια) και δεν έχανα με τίποτα. Τελικά με ένα σωστό πρόγραμμα διατροφής (όχι δίατες στερήσεις που ξαναφουσκώνεις) Εγώ έχασα 21 κιλά, τα 17 κιλά στους 5 πρώτους μήνες. Δείτε με στην αρχική σελίδα του www.athenslife.gr είμαι αυτή στο banner πριν μετά (τόσο περήφανη είμαι για το αποτέλεσμα μου!)

Page 2 of 2 FirstFirst 12