Τίποτα άλλο??? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24
    Senior Member
    Κλειούλα περαστικά...!!!!!! Κάνε ένα ευχέλαιο ρε κοριτσάκι, αδυνάτισες μου φαίνεται και σε ματιάσανε...! ΑΝΤΕ ΣΚΟΡΔΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣΣΣΣ!!!!!!

Member
    ΤΗΝ ιστορια μου την εγραψα εχθες.Ευχαριστω για το καλοσορισμα και για την ευχη της
    singlemother.
    Η αληθεια ειναι οτι επιδη ειχα επιρεαστει ψυχολογικα δεν το πολυεψαξα.Οι γιατροι μου το συστησανε χωρις να εχουν καποιο κερδος(οικονομικο εννοω).
    Τωρα την ψαχνω αλλιως.

Member
    Originally posted by 2good2btrue
    Γιάννη 200 καλώς ήρθες στο forum μας μπαλονάκι είχα βάλει και εγώ και ξέρω..... δεν κάνει τίποτα παρά μόνο προσφέρει ταλαιπωρία ψυχική, σωματική και οικονομική! Μην ανησυχείς θα την βρεις την σωστή την λύση που θα ταιριάζει σε σένα!!! Αν επιτρέπεται ποιός είναι ο γιατρός σου?

Senior Member
    υποψιάζεσε ποιο μπορεί να είναι αυτό το οργανικό πρόβλημα? τι νοιώθεις αυτό τον καιρό?
    στενοχωριέσαι επειδή κάποτε είχες γερό και γυμνασμένο σώμα? έκανες άρση βαρών? πάλη?
    τι είδους αθλητισμό έκανες? δεν είσαι μόνος Γιάννη200 ..
    κάποιοι εδώ μέσα πριν παχύνουν έκαναν μπαλέτο, άλλοι μπάσκετ ακόμα και.. modeling!
    σήμερα όμως παλεύουν με την παχυσαρκία! όμως η παχυσαρκία θεραπεύετε!
    κι εσύ μπορείς να την θεραπεύσεις!

Member

δε θα ηθελα να αναφερω το ονομα του γιατρου μου

Originally posted by bionic
    υποψιάζεσε ποιο μπορεί να είναι αυτό το οργανικό πρόβλημα? τι νοιώθεις αυτό τον καιρό?
    στενοχωριέσαι επειδή κάποτε είχες γερό και γυμνασμένο σώμα? έκανες άρση βαρών? πάλη?
    τι είδους αθλητισμό έκανες? δεν είσαι μόνος Γιάννη200 ..
    κάποιοι εδώ μέσα πριν παχύνουν έκαναν μπαλέτο, άλλοι μπάσκετ ακόμα και.. modeling!
    σήμερα όμως παλεύουν με την παχυσαρκία! όμως η παχυσαρκία θεραπεύετε!
    κι εσύ μπορείς να την θεραπεύσεις!

Member
    κατι μ ου ειπαν για το παγκρεας οτι επιρεαζεται με το αγχως ,την στεναχωρια και γενικα τα εντονα αρνητικα συναισθηματα.Εκανα πολεμικες τεχνες και επαιζα ποδοσφαιρο.Φυσικα μου κακοφαινεται η μεταβολη του σωματος μου.Τωρα εχω ενα μαγαζακι ομως λογω βαρους ημουν 3 χρονια ανεργος.
    Any way ευχαριστω για τα καλα σου λογια κι ευχομαι τα καλυτερα...

Junior Member
    Περαστικα Κλειω.υπομονη και θα περασει και αυτο!!

Senior Member
    συγνώμη Γιάννη δεν ήθελα να σε φέρω σε δύσκολη θέση! απλώς ρώτησα! No problem καταλαβαίνω!

Junior Member
    Kleiw, περαστικά και υπομονή.
    Πριν δυο χρόνια είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα και έμεινα τρεις μήνες στο σπίτι σχεδόν στο κρεβάτι. Ξεκουράστηκα, έκανα υγειινή διατροφή (δεν έβγαινα έξω) και έχασα 15 κιλά. "Ουδέν κακό αμιγές καλού" . Αισιοδοξία χρειάζεται και υπομονή! Ασχολήσου με κάτι όπως πρότεινε 2good2btrue

Page 2 of 2 FirstFirst 12