Results 16 to 30 of 33
Thread: Προχώρα Μπροστά Bionic
-
23-05-2006, 02:07 #16
Originally posted by lina
Οκ. Εχεις διαφορετική άποψη για τις προτεραιότητες αυτού του φόρουμ. Μπορεί να είμαι λάθος εγώ. Μπορεί να είμαι λάθος εγώ. Εγώ, αν ήθελα να κάνω ψυχολογικές κουβέντες, θα έμπαινα αλλού. Μπορεί να είμαι λάθος. Μήπως θα έπρεπε να κάνουμε ένα γκαλοπάκι, να μάθουμε τι πιστεύουν οι υπόλοιποι ότι ενδιαφέρει περισσότερο; Πάντως, κανένας δεν σου απαγόρευσε (κατά τη γνώμη μου) ν' αρθρώσεις λόγο. Απλώς, κάποιες φορές τον ... παρααρθώνεις και ξεπερνάς τα όρια της ανοχής κάποιων. Δεν βλάπτει να το προσέξεις. Όταν προκαλούμε εντάσεις, μπορεί να σκάσουν και στο κεφάλι μας καμιά φορά. . Ξέρω, πως μάλλον τώρα σου θυμίζω τη μάνα σου. Κάτι αντίστοιχο θα σου έλεγε. Συγνώμη, αλλά ίσως φταίει το ότι έχω δύο παιδάκια που όταν παραφέρονται, τους λέω τα αντίστοιχα... κεκτημένη ταχύτητα... :-)
Και τώρα που ξαναδιαβάζω αυτό που έγραψες, .... "ένα φόρουμ που ΑΠΤΕΤΑΙ της ψυχολογίας"... χμμ... άπτεται σημαίνει αγγίζει. Δεν σημαίνει εισχωρεί. Δεν σημαίνει πως το κύριο θέμα του είναι η ψυχολογία. Μήπως έχουμε κάποια παρανόηση εδώ;
κατα τα αλλα , ολα τα περι φορουμ συνοψιζονται στο οτι ΠΡΟΦΑΝΩΣ ναι, βλεπουμε διαφορετικα το φορουμ αυτο..αυτο δε σε κανει εσενα λαθος κι εμενα σωστη, ουτε και το αντιθετο ομως...
.
αφηστε ολα τα λουλουδια ν ανθισουν με σεβασμο και αγαπη κι ας μη νοιωθετε αλληλεγγυοι και θα δεις οτι ο αερας θα μυριζει πιο ομορφα...
για τα περι εντασης πολυ σωστη...να σου θυμιζω οτι το ολο επεισοδιο ξεκινησε με τις βρισιες και τις απαξιωτικες εκφρασεις της μπαιονικ προς αγνωστους της.. κι οποιος σπερνει ανεμους, θεριζει θυελλες (που θα λεγες κι εσυ)
φιλακια μαμα
- 23-05-2006, 02:15 #17
διαβασα τι περασες σαντ , περαστικα σου .......
δεν θελω να φυγει καμια μπαιονικ απ το φορουμ..και κανεις αλλος...
να μη παριστανει τον μπατσο θελω και να μη μας λεει ποιος θελει να φυγει και ποιος να μεινει..ειναι πολυ δυσκολο?
23-05-2006, 02:20 #18
Τι παίχτηκε εδώ...?εχω χάσει επεισόδια....εεε?
23-05-2006, 02:21 #19
φρονιμα εσυ :ΡΡΡΡΡ
23-05-2006, 03:26 #20
Το θέμα μεταφέρεται από το φόρουμ της "παχυσαρκίας" στο φόρουμ "Θέματα πέρα από τα όρια της ψυχολογίας".
Θα σας παρακαλέσω να κρατήσουμε τα φόρουμ παχυσαρκίας, βουλιμίας, ανορεξίας "καθαρά" από άλλου είδους θέματα, ώστε ο κάθε επισκέπτης και το κάθε νέο μέλος να μπορεί εύκολα να αναζητήσει το θέμα που επιθυμεί.
Ευχαριστώ.
23-05-2006, 12:16 #21
Originally posted by 2sweet2b4go10
Originally posted by 2good2btrue
συμφωνώ απόλυτα!!!!!!!!!!!! Bionic, υπάρχει μία πολύ μεγάλη διαφορά με σένα και πολλά άλλα άτομα στο forum............ μιλάς με αποδείξεις, με στοιχεία, με δεδομένα! ό,τι μας έχεις πει, όποια συμβουλή και αν μας έχεις δώσει πάντα είναι τεκμηριωμένη και με στοιχεία που παραθέτεις.....δεν στηρίζεται σε προσωπικές "αμπελοφιλοσοφίες".
........ορισμένοι που αντί να ασχοληθούν με το θέμα που "μας καίει" εδώ όλους και για αυτό και είμαστε εδω, ασχολούνται για το πως θα κρίνουν συμπεριφορές!!! Αν θέλουν να κρίνουν συμπεριφορές ίσως βρίσκονται σε λάθος forum και απλώς δεν το έχουν καταλάβει!!!!!!
....
καποιο λαθος κανεις ομως...δεν ειναι τα μποντυλαιν εδω για να μη μας αφορουν οι συμπεριφορες. και να μετραμε μονο τις κοιλιες μας και τις μπουκιες μας...ειναι ενα φορουμ προβληματισμου, επικοινωνιας και στηριξης για τα δυσκολα αυτα θεματα που ολοι γνωριζουμε..
ΑΛΟΙΜΟΝΟ αν δεν ειχαν σημασια οι συμπεριφορες! τι αλλο εχει σημασια τοτε? το ποσο νερο ηπιαμε χθες?
με τι καρδια να μεινει και να επικοινωνησει το ευαισθητο ατομο που προπηλακιζεται απο τον μπατσο εδω μεσα και να μεινει για να ξαναπροσπαθησει να μιλησει για τον εαυτο του?
ΤΟ ΜΟΝΟ που εχει σημασια ειναι οι συμπεριφορες και ο σεβασμος απεναντι σε ολους, κι οποιος νομιζει οτι βρισκεται στα μποντιλαιν η σε γυμναστηριο, μαλλον σε λαθος φορουμ βρισκεται και δεν το χει καταλαβει..
2sweet2b4go10......... με κούρασες!!!!! Μα την αλήθεια πιά!!!!!!!!!!!
Δεν θέλω να ξεκινήσω αντιπαράθεση μαζί σου γιατί δεν με αφορά να το κάνω. Και αν νομίζεις πως εγώ προσωπικά νομίζω πως εδώ είναι τα bodyline να σου θυμίσω πως ναι... εχω περάσει και από εκει..... αλλά πριν από 3 εβδομάδες χειρουργήθηκα!!! νομίζεις λοιπόν εσύ τώρα ότι ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ!!!!! Σε παρακαλώ πολύ ................... αντε γιατι θα ξεχάσω τους καλούς μου τρόπους που δε δίνω το δικαίωμα σε κανέναν μα σε κανέναν λέμε να μου τους αμφισβητήσει!!!! Λοιπόν τέρμα .......... ως εδώ γιατί έχει καταντήσει κουραστικό, άνευ επιπέδου και ειλικρινά χωρίς κανένα νόημα όλη αυτή η ιστορία!!!!!!
Τουλάχιστον θα σε παρακαλέσω να προσπαθήσεις αν θέλεις τέτοιου είδους αντιπαραθέσεις να τις συζητήσεις αλλού (όπως πολύ σοφά έπραξε και ο Nido και το μετέφερε!!!) εδώ έχουμε κοινό πρόβλημα όλοι και ψάχνουμε να βρούμε πρακτικές λύσεις στο πρόβλημα μας!!!!!!!!!
Και συνειδητοποίησε επιτέλους ότι η πλειοψηφία εδώ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ BIONIC!!!!! χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θέλει και εσένα!!! μπορεις να το καταλάβεις αυτό;;;;;
Καλη σου μέρα και πιο παραγωγική σου εύχομαι!!!!!
23-05-2006, 12:56 #22
φαντάσου και να μην με είχε γραμμένη μπαχαχαχα
23-05-2006, 13:48 #23
Εγώ πάντως πουλί δεν ξανατρώω... φχαριστώ...
23-05-2006, 13:54 #24
χαχαχχαχαχαχαχα
23-05-2006, 13:58 #25
Μήπως θα έπρεπε να .... διευκρινίσεις λίγο καλύτερα το τι εννοείς με αυτή σου τη φράση; χουχου... Για όσους κοιμούνταν χτες τη νύχτα στις 2 η ώρα;... Γιατί θα μας την "πέσει" και κανένας άλλος με την κατηγορία της χρησιμοποίησης σεξουαλικών υπονοήσεων!.... :-) Θα μπορούσες ας πούμε να πεις "εγώ πάντως φτερωτό δεν ξανατρώω"! Το "φτερωτό" δεν ...παραπέμπει πουθενά. (Εκτός αν είμαι πια πολύ έξω από τα πράγματα!). Ή, ας πούμε, "εγώ πάντως κότα δεν ξανατρώω", ή "εγώ πάντως ζωντανό δεν ξανατρώω"....όχι, όχι, όχι, όχι αυτό, γράψε λάθος!!!
Συγνώμη κούκλα μου, πέρασες άσχημα χτες κι εγώ το κτήνος κάνω πλάκα, αλλά με φούσκωσαν τα γέλια, δεν μπορώ να κάνω αλλιώς...................................... ....
23-05-2006, 14:04 #26
κι εγώ χθες βράδυ κόντεψα να ξυπνήσω τη γειτονιά από τα γέλια με το..
"..αν κάτσεις και σκεφτείς πως πριν από λίγο έβγαλα ένα πουλί από μέσα μου... δεν ξέρεις τι πέρασα για να το βγάλω, κόλησε μέσα.... ασε..." αλλά δεν πήγε το μυαλό μου στο άλλο..
κι εγώ ένοιωθα τύψεις που γέλαγα αλλά με είχε πιάσει νευρικό!!
sad είσαι σε φόρμα λέμεε!!
23-05-2006, 14:12 #27
Ρε πλάκα μου κάνετε; Εδώ γελούσα εγώ! Τα έγραφα και γελούσα μόνη μου!! Τι να λέμε τώρα... τα πάντα θέλουν αντιμετώπιση με χιούμορ και όοοοοοολα μετά γίνονται τόοοοσο απλα...
23-05-2006, 17:35 #28
Originally posted by bionic
φαντάσου και να μην με είχε γραμμένη μπαχαχαχα
23-05-2006, 17:44 #29
Originally posted by 2good2btrue
2sweet2b4go10......... με κούρασες!!!!! Μα την αλήθεια πιά!!!!!!!!!!!
Δεν θέλω να ξεκινήσω αντιπαράθεση μαζί σου γιατί δεν με αφορά να το κάνω. Και αν νομίζεις πως εγώ προσωπικά νομίζω πως εδώ είναι τα bodyline να σου θυμίσω πως ναι... εχω περάσει και από εκει..... αλλά πριν από 3 εβδομάδες χειρουργήθηκα!!! νομίζεις λοιπόν εσύ τώρα ότι ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ!!!!! Σε παρακαλώ πολύ ................... αντε γιατι θα ξεχάσω τους καλούς μου τρόπους που δε δίνω το δικαίωμα σε κανέναν μα σε κανέναν λέμε να μου τους αμφισβητήσει!!!! Λοιπόν τέρμα .......... ως εδώ γιατί έχει καταντήσει κουραστικό, άνευ επιπέδου και ειλικρινά χωρίς κανένα νόημα όλη αυτή η ιστορία!!!!!!
Τουλάχιστον θα σε παρακαλέσω να προσπαθήσεις αν θέλεις τέτοιου είδους αντιπαραθέσεις να τις συζητήσεις αλλού (όπως πολύ σοφά έπραξε και ο Nido και το μετέφερε!!!) εδώ έχουμε κοινό πρόβλημα όλοι και ψάχνουμε να βρούμε πρακτικές λύσεις στο πρόβλημα μας!!!!!!!!!
Και συνειδητοποίησε επιτέλους ότι η πλειοψηφία εδώ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ BIONIC!!!!! χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θέλει και εσένα!!! μπορεις να το καταλάβεις αυτό;;;;;
Καλη σου μέρα και πιο παραγωγική σου εύχομαι!!!!!
μη ταραζεσαι, κανεις ρυτιδες και χαλας και την υγεια σου
αν κουραστηκες μπορεις να πας να ξεκουραστεις, δεν σε υποχρεωσε κανεις να γραψεις, αλλα εισαι ευπροσδεκτη..δε φανταζομαι ομως να εχεςις την απαιτηση να μη σου απανταμε...
ολοι σχεδον εχουμε περασει απ τα μποντιλαιν και γιαυτο το ανεφερα..εδω δεν ειναι ακτι τετοιο, κι οπως εσυ δινεις το διακαιωμα στον εαυτο σου να λεει στους αλλους οτι ισως να ειναι σε λαθος μερος, ετσι κι οι αλλοι μπορει να πιστευουν το ιδιο για σενα και να στο λενε (για δες το κι ετσι)
το τερμα μπορεις να το πεις στον εαυτο σου αν δεν ενδιαφερεσαι γι αυτη τη κουβεντα, το τι κανω εγω δεν σε αφορα..αλλα δε βλεπω να τερματισες τιποτε...
συμφωνω απολυτως με τη μεταφορα του τοπικ απο τον νιντο και επαυξανω..κι εγω εδω το συζηταω, να σου θυμισω οτι δεν ειναι καν δικο μου ποστ ε?ειναι των διαδηλωτων υπερ μπαιονικ(αστειο)
οι πλειοψηφιες ποτε δεν με ενδιεφεραν καλη μου 2γκουντ...εδω ατυχησες..με ενδιεφεραν ανεκαθεν οι φωτεινες μειοψηφιες....
κι εγω θελω την μπαιονικ στο φορουμ...κι εσενα και ολους...απλα δεν της αναγνωριζω ρολο μπατσου στο ποιος μενει και ποιος φευγει την θεωρω ισοτιμο μελος με τον καθενα που εχει γραψει εστω και ενα μονο ποστ...περαν τουτου ουδεν..καλο σου απογευμα
23-05-2006, 19:25 #30
Κορίτσια αφήστε τα μίση... και πιάστε το....
να-το-πω-να-μη-το-πωωωωω?????
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία