Κρέμες-Lotion για το σώμα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
    Member
    Καλημέρα και καλη εβδομαδα!!!!!!!!
    Αμπούλες έιναι οι phytoelastil της Lierac και στοιχίζουν περιπου 35 euro.

ΦΙΛΑΚΙΑ..........

Senior Member
    Αυτες ειναι για να κλεισουν πιο γρηγορα οι "φρεσκιες" τομες? Εγω πχ που ειμαι κοντα 5 μηνες απο την εγχειρηση, τι θα μπορουσα να κανω/βαλω ?

Member
    ενας δερματολογος μου ειχε πει οτι ειναι πολυ καλη για ουλες η kelosoft η οποια ειναι για τις ραγαδες οταν εχουν ακομα το μωβ χρωμα!!! για σενα Γιαννη που ειναι ακομα φρεσκιες οι τομες μπορεις να βαλεις!
    ειναι βεβαια λιγο ακριβουλα.

για την κυταριτιδα πολυ καλα ειναι καποια χαπια φυτικα που πουλανε στα φαρμακεια αλλα δεν θυμαμαι πως τα λενε.

μια πολυ καλη μου φιλη ειναι κοσμετολογος και μου τα ειπε.
    και κατι αλλο που δεν ηξερα ειναι οτι το κιτρινο τυρι και το μιλνερ και ολα με τα χαμηλα λιπαρα κανουν πολυ κυταριτιδα.
    και οτι οι φραουλες βοηθανε στην λιποδιαλυση. εχουν μια ουσια λιποδιαλυτικη.

αυτααα

Senior Member
    Φραουλες? χμμμ....με λιγη ζαχαρινη κ λιγο μπραντυ απο πανω. σλουρπ-σλουρπ

Senior Member
    Originally posted by sugar
    ενας δερματολογος μου ειχε πει οτι ειναι πολυ καλη για ουλες η kelosoft η οποια ειναι για τις ραγαδες οταν εχουν ακομα το μωβ χρωμα!!! για σενα Γιαννη που ειναι ακομα φρεσκιες οι τομες μπορεις να βαλεις!
    δηλαδή και για εμένα που είμαι μόλις 3 εβδομάδες χειρουργημένη θα είναι καλή αυτή η κρέμα για τις ουλές ή κάποια άλλη γιατί αυτή είναι για τις ραγάδες?

Η αλήθεια είναι ότι με προβληματίζει πάρα πολύ αυτό, γιατί δεν μου αρέσει που φαίνονται τόσο πολύ, οπότε αν μπορώ να κάνω κάτι τώρα που είναι αρχή πολύ θα χαρώ να το προλάβω!!

Member
    δεν ξερω αν θα κανει κατι.Αν θες αγορασε την κακο δεν θα σου κανει σιγουρα!!!!!

Senior Member
    Σε ευχαριστώ sugar!!!! θα περιμένω λιγάκι μήπως και γνωρίζει και κάποιος άλλος κάτι στο forum και αν όχι τότε θα την πάρω!!

Senior Member
    Originally posted by YiannisD
    Αυτες ειναι για να κλεισουν πιο γρηγορα οι "φρεσκιες" τομες? Εγω πχ που ειμαι κοντα 5 μηνες απο την εγχειρηση, τι θα μπορουσα να κανω/βαλω ?
    από ότι μου είπε η Ντομένικα είναι για όλες τις περιπτώσεις!
    υπάρχει κι ένα τζελ επίσης της Lierac που συμπληρώνει αυτές τις υπηρεσίες της αμπούλας. παλιά μια φαρμακοποιός μου χε μιλίσει με τα καλύτερα λόγια για το τζελ.

Senior Member
    Originally posted by sugar
    πόσο κάνει?

Senior Member
    Originally posted by bionic
    Originally posted by YiannisD
    από ότι μου είπε η Ντομένικα είναι για όλες τις περιπτώσεις!
    υπάρχει κι ένα τζελ επίσης της Lierac που συμπληρώνει αυτές τις υπηρεσίες της αμπούλας. παλιά μια φαρμακοποιός μου χε μιλίσει με τα καλύτερα λόγια για το τζελ.
    άρα μπορώ να πάρω και εγώ αυτή;;;; πρέπει να ρωτήσω τον γιατρό πρώτα;;;

Senior Member
    2good χμμμ τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα να ρωτήσεις το γιατρό. δεν νομίζω να κάνει σε φρέσκες
    πληγούλες, άσε καλύτερα μην πάθεις καμιά μόλυνση ..

Senior Member
    Originally posted by bionic
    2good χμμμ τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα να ρωτήσεις το γιατρό. δεν νομίζω να κάνει σε φρέσκες
    πληγούλες, άσε καλύτερα μην πάθεις καμιά μόλυνση ..
    oups!!! δίκιο έχεις, thank you!!

Πολύ ενδιαφέρον θέμα!
    Εδώ και 3 χρόνια χρησιμοποιώ κάποιες κρέμες της Sant'Angelica. Η κρέμα σύσφυξης (ELASTY-MED) είναι καταπληκτική με τις ραγάδες. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο (μια εβδομαδα περίπου) τις έχει κάνει σχεδόν αόρατες. Βέβαια οι δικές μου είναι λευκές και δεν φαίνονται τόσο πολύ έτσι κι αλλιώς. Γι αυτές που είναι κόκκινες, δεν ξέρω τι αποτέλεσμα θα είχε.
    Πάντως, αφήνει ένα δέρμα τόσο απαλό... Σκέτο όνειρο!

Για πες περισσότερα για την κρέμα πόσο έχει από που την πέρνεις...ακούγεται ενδιαφέρον

Σόνια μου, καλημέρα!

Την κρέμα αυτή μου την είχε πάρει η μητέρα μου από τον Μπακάκο, στην Αθήνα. Στην πόλη που είμαι δεν είχα βρει κάποιο φαρμακείο να την έχει. Ίσως υπάρχουν κι άλλα μεγάλα φαρμακεία στην Αθήνα που θα μπορούσες να την βρεις.

Page 1 of 2 12 LastLast