Results 31 to 43 of 43
-
04-06-2006, 01:01 #31
Kali epituxia marinaki!!!!
Euxomai o,ti kalutero kai otidipote allo esu epithumeis!!!
Perimenoume nea sou!!!
- 05-06-2006, 10:42 #32
καλη επιτυχία!!!!!!
ολα θα πάνε καλά
09-06-2006, 01:24 #33
Τελικά πήγαν όλα πολύ καλά. Είναι τώρα τρείς μέρες που έγινε η τοποθέτηση του φιόγκου μου στο στομαχάκι μου κι όλα βαίνουν καλώς. Ευχαριστώ για την συμπαράσταση και για τις ευχές σας.Ακόμη είμαι με άδεια και χουζουρεύω στο σπίτι μου αγκαλιά με το γιό μου πίνοντας πολλά υγρά ρουφώντας σουπίτσες και χαμομήλια και πράγματι ελπίζω και εγώ όπως όλοι μας να φτάσω τον επιθυμητό στόχο.
Η επέμβαση μου κράτησε μόλις μιά ώρα μαζί με την νάρκωση και το ξυπνητήρι τη νοσηλεύτρια που χα πάνω από το κεφάλι μου. Δεν πόνεσα και δεν πονάω ακόμη πουθενά άν εξαιρέσετε την ενόχληση στον αριστερό ώμο που είναι σύνηθες φαινόμενο.
Περπάτησα μετά από μια ωρίτσα γύρω γύρω στο θάλαμο έδινα κουράγιο σε μια άλλη δεμένη και το ίδιο απόγευμα ήμουν στο σπίτι μου. Το χειρουργείο το έκανα στις εννέα το πρωί και στις οκτώ το απόγευμα απολάμβανα χλιαρό χαμομήλι στη βεράντα με τους γονείς μου και το γιό μου. Είχα μαζί μου τον άντρα μου που μάλλον πιο πολύ αγωνιούσε από μένα εκείνος αλλά να που όλα πάνε μια χαρούλα και το μαρινάκι θα γίνει σε λίγο διάστημα μαναράκι.
Σας ευχαριστώ πολύ πολύ όλους και θα πούμε και άλλα σε λίγο καιρό.
Φιλιά
09-06-2006, 06:26 #34
Μπαράβο Μαρινάκι!! Να φύγουν σαν το νεράκι εύχομαι!
09-06-2006, 09:58 #35
Τέλεια Μαρινακι!!!!!
ολα να κυλησουν εξισου ευκολα και στην συνεχεια και να φτασεις στο αποτελεσμα που επιθυμεις
09-06-2006, 17:08 #36
KALISPERA!
MARINAKI TO EVALES TO FIOGAKI? THA MAS PEIS PERISOTERES LEPTOMERIES MIPOS KATAFEROYME KAI TO VALOYME KAI MEIS ???
13-06-2006, 12:36 #37
Καλημέρα,
θα μας δώσεις πληροφορίες για το γιατρό. για το Ιασις, για το κόστος.....?
Τώρα πως αισθάνεσαι?
15-06-2006, 14:04 #38
Ευχαριστώ για όλων σας τις ευχές και γω το ίδιο μου εύχομαι να πάνε όλα καλά ακόμα βέβαια είμαι στο διάστημα της ανάρρωσης και τα αποτελέσματα είναι πιο αργά αλλά πού θα πάει θα τα καταφέρω και γω!
Για τις πληροφορίες που μου ζητάτε εγώ την επέμβαση την έκανα από τον ιατρό κ. Σαχπαζίδη των Ιατρείων Παχυσαρκίας το γνωστό OTC μπορείτε να δείτε παλιά ποστ με τους γιατρούς και τα τηλέφωνά τους (μην θεωρηθεί ότι κάνω και διαφήμιση) σε συνεργασία με τον ασφαλιστικό μου φορέα το ΙΚΑ στην κλινική ΙΑΣΗ του Ιατρικού Κέντρου Πειραιά.
Το κόστος ήταν 3500 ευρώ για τα νοσήλεια και τις αμοιβές γιατρών, το κόστος του υλικού της τοποθέτησης ήταν αυτό που καταβλήθηκε από το ΙΚΑ αλλά εγώ δεν έκανα καμία ενέργεια έγιναν όλα από τα Ιατρεία Παχυσαρκίας.
Το μόνο που γνωρίζω για την συγκεκριμένη κλινική είναι ότι γίνονται λίγα χειρουργεία εκεί και υπάρχει μία καθυστέρηση για να σου οριστεί η ημερομηνία επέμβασης όμως οι κοπέλες της εταιρίας θα σας δώσουν περισσότερες πληροφορίες και φυσικά είναι όλοι γιατροί και το προσωπικό διαθέσιμοι ανά πάσα ώρα και στιγμή για να σας εξυπηρετήσουν και να σας λύσουν κάθε απορία.
Αυτά τα ολίγα για τις απορίες σας κατά τα άλλα είμαι μια χαρά δεν πεινάω προσέχω και ακολουθώ κατά γράμμα τις συμβουλές του θεράποντα ιατρού μου και αύριο βγάζω τα ραμματάκια μου και οδεύω για το πρώτο μου 10ήμερο με τον φιόγκο μου.
Σιγά σιγά θα κατεβούν τα κιλά!!!
21-06-2006, 15:25 #39
μαρινάκι πόσα κιλά έχεις χάσει μέχρι τώρα;
19-09-2006, 15:49 #40
Πέρασαν κιόλας 3 μήνες από την απόκτηση του φιόγκου μου. Τρείς μήνες που αρχίζω κι αλαφρώνω και μ'αρέσει πολύ!!!
Ακόμα είναι νωρίς αλλά νοιώθω τόσο καλά.
Τρώω λιγότερο, πεινάω λιγότερο και φοράω ήδη πιό στενά ρούχα !!!
Όλα καλά λοιπόν και εύχομαι να μου πάνε όλα μα όλα καλύτερα !!!
22-09-2006, 19:24 #41
και το χασιμο του βαρους, αλλα κυριως η καλη σου διαθεση, ειναι ΠΟΛΥ καλα νεα Μαρινακι
συνεχισε ετσι ηρεμα και χαρουμενα, ευχομαι ολα να σου πανε καλα!
24-09-2006, 23:31 #42
'Αν και ΔΥΣΤΥΧΩΣ (το γράφω και το εννοώ αυτό) κάποιοι πήγαν να μου χαλάσουν στο τέλος το υπέροχο Σαββατοκύριακο και να μου δέσουν φιόγκο τον φιόγκο μου, ΕΥΤΥΧΩΣ το χαμόγελο δεν έσβησε από τα χείλη μου και υπόσχομαι ότι δεν θα σβήσει ........... και ΕΥΤΥΧΩΣ που έχω δίπλα μου έναν ΥΠΕΡΟΧΟ σύντροφο, έναν απίστευτο ΓΙΟ και αρκετές ΑΠΙΘΑΝΕΣ & ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ "τσοκαροκομμώτριες" ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ που με στηρίζουν και με ανεβάζουν πολύ ψηλά και έτσι ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΔΥΝΑΤΗ για το δικό σας ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ στον αγώνα που δίνω με την παχυσαρκία.
Κι επειδή κι άν ακόμα φθάσω τελευταία στο νήμα του στόχου μου είμαι από τώρα νικήτρια θέλω από εδώ να τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ όλους για ό,τι κάνουν, για ό,τι δείχνουν, για ό,τι πιστεύουν και για ό,τι λένε για μένα και να ξέρουν ότι δεν θα τους απογοητεύσω ποτέ.............
25-09-2006, 00:01 #43
Μαρινάκι μου γλυκό και στρουμπουλοοοοο σε αγαπάμε για αυτό που είσαι και όχι βέβαια για αυτό που θα γίνεις (μωρή κανόνισε να αδυνατίσεις και να ξινήσεις κάηκες καημένη μου)!!
Είσαι γλυκούλα και αγαπησιάρα και δεν μπορεί παρά κανείς να δεθεί μαζί σου!!
Μαζί θα προχωρήσουμε και θα τα καταφέρουμε Μαρινάκι!!!
Όσο για αυτούς που πήγαν να σου σφίξουν το φιογκάκι σου..... άστους αυτούς παραξίνησαν!!!
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση