Results 1 to 15 of 46
Thread: wake me up when September ends..
-
22-05-2006, 14:42 #1
wake me up when September ends..
kalispera se olous,
prospathw na katalavw pws leitourgei edw to sistima me foroum,minimata kai ta loipa ,elpizw auto pou grafw na min kata lathos vrethei background sto desktop mou alla posted.
Egw to mono pou thimamai einai pws ta teleutaia 5 xronia tis zwis mou varethika na akouw kathe pempti theia apo tin anw kolopetinitsa na mou leei '' kane kati vre paidi mou,rafto to rimadi,mi me vlepeis emena twra pou eimai etsi, stin ilikia sou oli i katw raxoula me kinigouse!Toso omorfi kopela eisai,mia koukla,krima einai!'' tsimpwntas mou ta magoula me tosi dinami pou konteuan na aposigkolithoun.
Thimamai pws perasa poli kairo apo tote pou paxina mpainontas sto panepistimio pou krivomoun apo ton kosmo, tous goneis, tous siggeneis, tous gkomenous ma perissotero apo emena tin idia.Etrwga mono otan imoun teleiws moni kai ekleina kai tis kourtines mipws me dei o geitonas me to pirouni sto stoma kai pei ''pali trwei auti?''.
Ana diastimata sixainomoun ton tropo diatrofis mou ,anoiga to psigeio kai petaga sta skoupidia oti eixe panw apo 5% lipara. Merikes fores 2 wres meta epiana ton eauto mou na skeftetai mipws eprepe na anoiksw ton kado kai na ta ksanaparw. Den to ekana alla kai mono to gegonos pws pernouse auti i skepsi apo to mialo mou me ekane na katalavw pws ipirxe provlima.
Kai diaita sti diaita, sterisi sti sterisi, apogoiteusi stin apogoiteusi, gkomenoi pou efeugan,alloi pou den erxontan pote, mia mana petsi kai kokkalo, files kollites klari ston anemo, mia moda pou ekane ta rouxa olo kai pio mikra kai kapou ekei mesa ki egw ,mia zoumpourli, mpampatsikia pou lene kai sto xwrio mou. Pou kathe fora epnige ti varemara kai ti stenaxwria se ena,dio piata fagito.
Gemiza to stomaxi mou mipws kai gemisei ligo kai i psixi mou. Ki auti i proskairi xara tis mpoukias itan i antamoivi mou gia to gegonos pws eixa ginei xali na me patane pisteuontas pws dinontas oti eixa kai den eixa stous girw mou tha 'ksexasoun' pws eimai xontri. Eniwtha pws mou kanoun kai xari osoi asxolountai mazi mou, akoma ki an iksera kala pws an den imoun toso anasfalis kapoies epiloges proswpwn den tha eixan ginei eksarxis.
Gia na min kourazw evala daktilio stis 13/4/2006 akrivws prin tin megali evdomada.Oloi mou eipan 'ma giati den to kaneis meta to Pasxa na fas kai to arnaki sou na euxaristitheis?' kai i apantisi mou itan pws 'o xontros den perimenei kaloi mou anthrwpoi to Pasxa gia na faei parapanw!Gi auton kathe mera einai Pasxa!' . Imoun 100 kila kai exw xasei apo tote 17 kila. To pio periergo einai pws pleon anazitw poly pio ygieines trofes apo prin. Ksanarxisa to tennis pou eixa afisei kai imoun toso kali. Gelaw pali me sigouria, i theia apo tin katw kolopetinitsa to voulwse mia kai dia pantos! Vlepw agoria na me koitane kai den psaxnw pia na vrw pou me koutsoulise to pouli wste na koitazoun pros to meros mou.
Vevaia molis katalava poso kako ekana ston eauto mou trwgontas poli akoma ki an me vlepw na adinatizw i psixologia mou einai ligo mparmpoutsala. Menw mesa sto spiti ,vlepw elaxista tous filous mou kai ntrepomai genikws na vriskomai se kosmo. To paleuw omws oso mporw, alla den mporw na papsw na skeftomai to prin oso omorfo ki an einai to twra. To mono pou kanw einai na diavazw gia to master, na paizw me ti skila mou kai na akouw mousiki kapnizontas. Kai se auto ton kapno pou fisw apo mesa mou vgainoun kai oloi oi daimones apo to parelthon. Oles oi anasfaleies, oi fovies, oles oi fores pou to varos pou kouvalousa ginotan diplo apo osous itan girw mou kai me fortwnan athela tous i oxi.
Perimenw ton Septemvri pou tha eimai kanoniki an oxi adinati kai tote einai pou thelw kapoios na me ksipnisei. Kserw pws den ginetai gi auto epsaksa na vrw anthrwpous pou perasan i pernoun to idio me mena. Gia na niwsw ligo ligotero moni se olo auto, na parw ligi anasa akoma gia na antiliftthw poso allazei kai tha allaksei i zwi mou akoma. Kai na eimai etoimi gi auto ki oxi fovismeni. Na trafw kai na parw pia euxaristisi apo emena tin idia kai osa eimai ki oxi apo ta psixoula pou vaftiza eutuxia...
Euxaristw gia to xwro kai xrono sas,
fei
- 22-05-2006, 14:51 #2
Female 23 καλώς όρισες...
Εδώ όλοι πάσχουμε από αυτό που λένε λιγο ή πολύ χοντρουλίαση...Αρχή μας εδώ είναι να γράφουμε με πεζά ελληνικά για να είναι ευανάγνωστα.. Μετά παρέχουμε υποστήριξη, ψυχολογική κυρίως, ψυχομαλάξεις σε όλα τα νούμερα....
Οπότε νομίζω είσαι στο σωστό φόρουμ...
Πολύ σωστή απόφαση να βάλεις "φιογκάκι". Σχεδόν όλοι σε αυτό ελπίζουμε για να ανθρωποιηθούμε...
Αυτά τα ολίγα. Καλως ήρθες λοιπόν και καλορίζικη...
22-05-2006, 14:54 #3
ʼχ βρε Φαίη!!! άχ!! όλα όσα έζησες και άλλα τόσα έχουμε ζήσει όλοι εδώ!! ʼλλος πιο πολύ άλλο λιγότερο. Αφού έκανες το μεγάλο βήμα (εμένα θα γίνει στις 3/6) όλα θα πάνε καλύτερα να' σαι σίγουρη!
Κί ολοι εδώ είμαστε για να δίνουμε δύναμη ο ένας στον άλλο και όλοι μαζί σε όλους!
Μην κλείνεσαι μέσα όμως κοριτσάκι
Η ζωή είναι εκεί έξω στους δαίμονες και στα τέρατα της ίδιας μας της ζωής.
Αντιμετώπισέ τα κατά πρόσωπο όχι ηττοπάθειες
Αγκαλιασέ τους και άφησε τους άλλους να σ'αγκαλιάσουν
Κλείσε το μάτι στη ζωή στην χαρά στο καλοκαίρι στον ήλιο που ζεστά μας χαϊδεύει
Φλέρταρε και άσε τους άλλους να σε φλερτάρουν
Κι όταν με το καλό έρθει κι ο Σεπτέμβρης όλα μα όλα θα είναι σίγουρα καλύτερα ευτυχέστερα και με το μάστερ στο χέρι!
Φιλιά
22-05-2006, 15:11 #4
Φαίη με συγκίνησε τόσο πολύ το ποστ που έγραψες! τόσο γνώριμα τόσο οικεία όλα αυτά..
είμαστε κι εμείς στο ίδιο τρένο με σένα.. άλλος στο πρώτο βαγόνι, άλλος στο δεύτερο, άλλοι
στη γαλαρία πίσω.. με ένα κοινό προορισμό.. την γαλήνη και την συμφιλίωση με τον ευατό μας.
θέλω να σου γράψω κι άλλα, όμως η δύναμη του κειμένου σου με ξεπέρασε.. πάω κάπου να τα σκεφτώ
με την ησυχία μου! Σε ευχαριστώ που τα μοιράστηκες μαζί μας!!
22-05-2006, 15:26 #5
Φαίη καλώς ήρθες!!!! δε θα επαναλάβω όσα είπαν οι προλαλλήσαντες και συμφωνώ απόλυτα μαζί τους, θα σου πω πως μου άρεσε πολύ ο τρόπος που έγραψες και κυρίως το γεγόνός πως τώρα ξέρεις πραγματικά τι θέλεις και σίγουρα αυτό δεν είναι τα ψύχουλα που μάζευες στο παρελθόν!!! σου εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια και οφείλω να αναφέρω πως η απώλεια 17 κιλών σε αυτό τόσο σύντομο χρονικό διάστημα είναι το λιγότερο εντυπωσιακή!!!!!!
22-05-2006, 18:58 #6
γεια σου φαιη,
πραγματικα δεν ξεκολλησα το βλεμμα μου απο ολα οσα εγραψες...
θελει πολλα κοτσι για να παραδεχτεισ ολα αυτα πρωτα στον ιδιο σου τον εαυτο κ μετα σε ολουσ τουσ αλλουσ...
ολα θα γινουν, ολα θα φτιαξουν με υπομονη, επιμονη κ αγωνα...
εδς ολοι εμεις ειμαστε στον ιδιο αγωνα....
καλη αρχη...κ ελπιζω απο εδς απο ολουσ εμασ να παρεισ δυναμη κ να βρεισ μια καλη συντροφια
22-05-2006, 19:55 #7
Gemiza to stomaxi mou mipws kai gemisei ligo kai i psixi mou.
Φαίη είμαι ακόμα τόσο συγκινημένη από το πόστ σου..
και νοιώθω σαν να μπήκε κάποιος στο σπίτι μου με κάμερα,
μετά τρύπωσε στο μυαλό μου και μετά έγραψε αυτό που είδε...(ακόμα και σκύλο έχεις!!) έκανα quote ένα από τα πολλά καταπληκτικά που έγραψες..
έχασα 38 μέχρι τώρα αλλά ακόμα αγωνιώ και φοβάμαι να αντιμετωπίσω τον κόσμο.. μου κάνουν σχόλια για το βάρος που έχασα και κοιτάω τα παπούτσια μου..σαν να μη θέλω να μου το λένε!
πριν 2 παρασκευές πήγα για καφέ και η κολλητή μου όταν το μαθε νόμιζε πως την κορόιδευα.. ο άντρας μου έκανε το σταυρό του.. και εγώ το παλεύω κι ελπίζω σιγά σιγά να με συνηθίσω και να αφήσω τον ευατό μου να χαθεί στο πλήθος..
22-05-2006, 21:29 #8
Σ' ευχαριστώ πολύ για όσα γράψατε bionic,freddo,2good2betrue,marinaki,kastano..
δεν περίμενα να συγκινηθεί κάποιος απο όσα κατέγραψα ή έστω να κάνει ένα ταξίδι στα παλιά..τα δικά μου ,τα δικά του,τα δικά μας..
Περισσότερο έγραψα για να με ακούσω,να με διαβάσω, να με θυμηθώ, ίσως για μην με ξεχάσω. Πάντα σκεφτόμουν πως όσο πολύ κι αν είναι το περίβλημα,όσο βαρύ κι αν είναι το σώμα που κουβαλώ, αν κάποιος ζύγιζε την καρδούλα μου θα την έβρισκε πιο αδύνατη απο όλες τις λεπτές φιγούρες..
Αν κάποιος μετρούσε τα όνειρα,τις φιλοδοξίες,τα ανυστερόβουλα γέλια, τη δοτικότητα θα μου άνοιγε διάπλατα τις πύλες της δικής του ζωής..Αντ'αυτού έψαχνα πάντα την κερκόπορτα, κάθε πιθανό τρόπο να περνώ απαρατήρητη βαδίζοντας στις μύτες των ποδιών..κλείνοντας τα φώτα,κατεβάζοντας ρολά..Κατα κάποιο τρόπο όμως πάντα είχα εγώ για τους άλλους μια μαρκίζα στο κούτελο που έλεγε ''Ανοίξαμε και σας περιμένουμε, 24 ώρες το 24ωρο ανοικτά''.
Κουράστηκα να προσπαθώ κάθε μέρα να δείξω και να αποδείξω πόσο έξυπνη,καλή,ειλικρινής,έντ� �μη και ηθική είμαι.Λάθος δικό μου. Αναλαμβάνω πάσα ευθύνη γι' αυτό. Γιατί έπαψα να περιμένω αυτό που πάντα έκανα εγώ. Να με κοιτάζουν οι άνθρωποι στα μάτια.Τι περισσότερο να χρειάζεται κάποιος απο δυο έξυπνα μάτια και ένα γεμάτο χαμόγελο?
Κρύβομαι, δεν θέλω να με κοιτάνε, δεν θέλω να μου λένε πόσο έχασα,πως, θέλω να ασχοληθούν με μένα κι όχι με το λιγότερο χώρο που πιάνει το σώμα μου πλέον στα μάτια τους.Ίσως γιατί τώρα έπεσαν οι άμυνες, νιώθω πιο ευάλωτη,πιο ανυπεράσπιστη. Γιατί το βάρος γύρω μου ήταν ασπίδα.
Παρατηρώ τους ανθρώπους, χαζεύω το πλήθος , το βλέμμα απλανές..πιάνει όσα οι άλλοι προσπερνούν, ένα σκύλο που ψάχνει φαί, ένα ζευγάρι που φιλιέται πεταχτά, ένα τραγούδι γνώριμο παλιό που ξεπηδά απο ένα αυτοκίνητο που τρέχει..και τρέχω κι εγώ ..πηδάω εμπόδια..τρέχω πιο γρήγορα κι απο τον άνεμο για παραπάνω οξυγόνο, για να σταματήσω να σκέφτομαι..να μην με νοιάζει απο που ξεκίνησα και που πάω,αρκεί που θα είμαι εγω εκεί. Για να εκτιμήσω πάλι όσα έθαψα στο λάκκο που εγώ άνοιξα. Γιατί όλα ξεχείλισαν απο το δικό μου ποτήρι, απο το δικό μου νερό. Και τώρα του δίνω μια και το σπάω ..
Τώρα πια ξέρω πως κάθε σοκολάτα νόμιζα πως μου έδινε τη γλύκα και την αγάπη που ήθελα. Κι όταν το περιτύλιγμα έμενε ορφανό έμενα κι εγω μόνη. Κάθε μια παραπάνω τηγανητή πατάτα ήταν το αλάτι της ζωής που ήθελα να έχω.. Κάθε αναψυκτικό ήταν μια θάλασσα που έπνιγε τα βλέμματα των συγγενών, των άγνωστων περαστικών..Έτρωγα για να έχω εφόδια να βγάλω την ημέρα, να αντιμετωπίσω τους ανθρώπους,τα προβλήματα. Έτρωγα για να με επιβραβεύσω για όσα οι άλλοι δεν μου αναγνώριζαν.
Προσπάθησα πάρα πολύ να με πείσω πως δεν έχω κανένα πρόβλημα να είμαι χοντρή.Αλλά δεν τα κατάφερα.Και αλήθεια έκανα κι εγω λάθη. Έπεσα στη λούμπα πως για ότι πάει στραβά έφταιγε το βάρος μου. Έφταιγα κι εγώ γιατί έγινα απαξιωτική και ανασφαλής. Τώρα μαζεύω το παζλ απο την αρχή,κομμάτι κομμάτι , σκέφτομαι πως είναι το τελευταίο καλοκαίρι που θα κάθομαι στην τελευταία ξαπλώστρα πίσω πίσω.Πως θα είναι η τελευταία φορά που θα επεξεργάζομαι 2 ώρες απο την ξαπλώστρα πια διαδρομή να ακολουθήσω μέχρι την θάλασσα ώστε να με κοροιδέψουν οι λιγότεροι. Πως είναι η τελευταία φορά που μπαίνοντας σε ενα μαγαζί για να πάρω ένα δώρο θα μου πει η πωλήτρια στο λεπτό 'συγγνώμη αλλά δεν έχουμε στο νουμερό σας'. Προσπαθώ να σκεφτώ πως είναι η τελευταία φορά που θα πρέπει να ρουφήξω τα σωθικά μου για κλείσει ένα αναθεματισμένο φερμουάρ..
Μέχρι τότε κάθε μπαλάκι του τέννις που θα παίζω θα είναι μια καινούρια προσπάθεια να με μάθω ξανά, να με συνηθίσω, να με φροντίζω.. και τότε κάθε ζουμπουρλός άνθρωπος που θα βρεθεί στο δρόμο μου θα έχει ένα σύμμαχο κι ας μην το μάθει ποτέ..εγω θα μας κοιτώ, θα τους κοιτώ με το πιο άξιο βλέμμα..για ένα πουκάμισο γεμάτο, για ένα πουκάμισο αδειανό..
Τα όνειρα που δεν έχω κάνει ακόμα ζωή μου θέλουν εκδίκηση.Αυτό λέω με κάθε πρωινό τσιγάρο. Ο Ελύτης έλεγε πως είναι νωρίς ακόμη στον κόσμο αυτό..δεν έχουν εξημερωθεί τα τέρατα. Έτσι κι εγώ όπως κι εσείς , εξαφανίζω τα τέρατα , με ξετσαλακώνω σκοντάφτοντας ακόμα αλλά αυτός ο δρόμος έχει φως στην άκρη και το βήμα είναι σταθερό όσο κι αν με τρομάζει το σκοτάδι..
Δεν είναι σκοπός μου να φανώ μελοδραματική, αλλά κάθε ένας έχει το δικαίωμα να αποτυπώνει τη σκέψη του μέ το δικό του μοναδικό τρόπο. Έτσι ξεφεύγω εγω απο το πριν ..αυτή είναι η δική μου αλήθεια..
fei
22-05-2006, 23:36 #9
Originally posted by female23
.Αντ'αυτού έψαχνα πάντα την κερκόπορτα, κάθε πιθανό τρόπο να περνώ απαρατήρητη βαδίζοντας στις μύτες των ποδιών..κλείνοντας τα φώτα,κατεβάζοντας ρολά..Κατα κάποιο τρόπο όμως πάντα είχα εγώ για τους άλλους μια μαρκίζα στο κούτελο που έλεγε ''Ανοίξαμε και σας περιμένουμε, 24 ώρες το 24ωρο ανοικτά''.
Κουράστηκα να προσπαθώ κάθε μέρα να δείξω και να αποδείξω πόσο έξυπνη,καλή,ειλικρινής,έντ� �μη και ηθική είμαι.Λάθος δικό μου. Αναλαμβάνω πάσα ευθύνη γι' αυτό.
fei
ειλικρίνειας.. πόσα ψυχικά αποθέματα μπορεί να έχει κάποιος?
πόση γενναιότητα μπορεί να κρύβει? μήπως όμως είναι και θέμα χαρακτήρα? μήπως τελικά δεν πρόκειτε απλώς για έκληση επιβεβαίωσης αλλά για αληθινή συμπεριφορά?
μήπως μερικοί άνθρωποι προτιμούν να είναι παρατηρητές?
δεν έχω βρει ακόμα την απάντηση
22-05-2006, 23:52 #10
Μπράβο female 23
ειλικρινά μπράβο σου..........
είναι η πρώτη φορά που διαβάζοντας κάτι
στις άψυχες μα συνάμα ΟΛΟΖΩΝΤΑΝΕΣ σελίδες του ινετ εκλάψα,
γιατί τώρα καταλαβένω
όλα αυτά που γράφεις και που έχουμε νοιώσει & έχουμε
περάσει όλοι μας μα όλοι μας.....
Σας Ευχαριστώ ΌΛΟΥΣ που ΥΠΑΡΧΕΤΕ......
Φιλιά
Πέτρος
22-05-2006, 23:53 #11
female 23........... σ΄ευχαριστώ...... και ας ξέρω μόνο εγώ το γιατί, δε πειράζει!! έτσι απλά!
23-05-2006, 01:31 #12
αχ βρε κοριτσακι...
νασαι παντα καλα...
ειναι το πιο αληθινο και ενδιαφερον ποστ που εχει γραφει εδω μεσα για παρα πολυ καιρο...απο τοτε που μιλουσαμε για τις ψυχες μας εδω μεσα και αφουγκραζομασταν ευλαβικα τους αλλους...εχει πολυ καιρο που ανοιγεις δρομο αναμεσα σε κοιλιες και χαρουμενους πανηγυρισμους για να δεις την αληθεια του αλλου κι αυτο που πραγματικα εχει αξια...
μου εκανε εντυπωση πως σε τοσο νεαρη ηλικια εχεις καταλαβει τοσο βαθια αυτο που σου συμβαινει..
μου εκανε εντυπωση το ποση αγαπη εχεις μεσα σου..
να ξερεις οτι θα την παρεις πισω και με το παραπανω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ....
θα τα πας τοσο καλα σαυτο που ξεκινησες, ειναι βεβαιαο..κι εχεις κι ολο το χρονο μπροστα σου και για να προσαρμοστεις στη νεα σου πραγματικοτητα που τωρα κρυφοκοιτας, και για να χαρεις την υπολοιπη ζωη σου οπως σου αξιζει...
καλη τυχη..οχι στο αδυνατισμα, αυτο το θεωρω σιγουρο για σενα...στη ζωουλα σου...
23-05-2006, 10:48 #13
Φαίη, γερά, γερά με τσαμπουκά! Και να γράφεις, γιατί γράφεις πανέμορφα. Βγες να δείξεις τα ταλέντα σου.
23-05-2006, 11:31 #14
Αλήθεια πόσο ευαίσθητος και πόσο συνάμα δυνατός είναι ένας άνθρωπος που κρύβεται που παρατηρεί που αφουκράζεται που αγαπά τη ζωή ;
Πάρα πάρα πολύ! Κι αυτό μας το απέδειξε η νέα μας φίλη Φαίη!
Φαίη εμείς έχουμε μεγάλες αγκαλιές μεγάλες καρδιές και μεγάλες ψυχές και προσπαθούμε να τις στριμώξουμε σε μικρότερα σώματα για να μαστε υγιείς και για να βρούμε τους πραγματικούς μας εαυτούς.
Σ'αγαπήσαμε από την ανεξάντλητη ειλικρίνειά σου και την υπέροχη γραφή σου. Γράφε γράφε και συνέχισε να γράφεις για όλα όσα σκέφτεσαι, για όλα όσα σε πονούν ή σε ευχαριστούν, σε χαροποιούν ή σε λυπούν, σε γεμίζουν ή σε αδειάζουν, σε τρελαίνουν ή σε προβληματίζουν εμείς θα σε υποστηρίζουμε θα σε διαβάζουμε και θα σε στηρίζουμε !!!
Απέκτησες ήδη μια λατρεμένη αναγνώστριά σου Φιλάκια πολλά Μαρίνα
23-05-2006, 13:56 #15
Φαίη ό,τι και να πω θα είναι τόσο λίγο μπροστά στην αλήθεια που ξεδίπλωσες μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή μου. Όλοι βλέπουμε τον εαυτό μας στην ιστορία σου, είναι αλήθεια... Όσο για εμένα? Ώρες-ώρες νιώθω ότι κάποιος άλλος ζει τη ζωή μου...Εγώ ζω μόνο το βράδυ όταν κλείνω τα μάτια μου και ονειρεύομαι μια ζωή κανονική, "αδύνατη"....
Αχρηστος...
17-07-2025, 22:23 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια