Results 31 to 45 of 51
Thread: Γιατί δεν μιλάτε?
-
02-06-2006, 14:44 #31
Originally posted by nido
Bionic,
δεν είχα πρόθεση να εμπλακώ σε αυτή τη συζήτηση,
η επισκεψιμότητα αυτού του φόρουμ έπεσε κατακόρυφα!
μόνο τότε ασχολήθηκες μαζί μας! μόνο τότε μας πρόσεξες!!
τόσο καιρό είμασταν τα πιονάκια σου για να τσιμπάς πελατάκια για το μαγαζάκι σου. Αυτά που αποκαλείς Group Therapy! μέχρι τότε ήταν καλά!
Εχεις μια φουριόζικη διάθεση και είσαι εύκολα, έτοιμη να αρπάξεις τη σημαία, να τη σηκώσεις και να κάνεις επανάσταση... και όποιον πάρει ο χάρος. Λες ότι το eatingdisorders δε σε σεβάστηκε και εννοείς φυσικά εμένα.
Αυτό που οφείλεις να γνωρίζεις και να αναγνωρίζεις είναι πως η ελευθερία έκφρασης είναι προνόμιο που δε σου δίνεται συχνά -δυστυχώς- στο διαδίκτυο το οποίο έχει γεμίσει από φόρουμ με ban, υποχρεώσεις, διαγραφές μηνυμάτων και μελών.
Αυτή είναι η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο! μεγαλύτερη ψυχή θα χε ένα 20χρόνο που θα με έκανε Ban!
τα μαθήματα συμπεριφοράς λοιπόν στα επιστρέφω γιατί πρέπει να τα φρεσκάρεις!
Τον σεβασμό, δε θα τον απαιτήσω σαν δικαστής, θα παρακαλέσω όμως να τον έχετε κατά νου και θα τον επικαλεστώ, όταν και όποτε αισθανθώ την ανάγκη.
ο σεβασμός κατακτιέκται! τον σεβασμό όποτε τον έχεις ΕΣΥ ανάγκη! δημοκρατικότατη η συλλογική σου! κατα τ άλλα βρίθει σεβασμού και ίσης μεταχείρησης αυτό το φόρουμ!!
Δε θυμάμαι ποτέ να μίλησα άσχημα, απότομα, επιθετικά ή ειρωνικά σε σενα αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο μέλος, δεν καταλαβαίνω λοιπόν γιατί το κάνεις εσύ τώρα προς εμένα.
πότε συμμετείχες στην οποιαδήποτε συζήτηση μέσα σε αυτό το φόρουμ?
Οι δαιδαλώδεις δρόμοι της ψυχανάλυσης, τα group therapy και οι φιλοσοφικές συζητήσεις, αποτελούν ένα διαφορετικό δρόμο από αυτόν που εσύ επέλεξες για να καταπολεμήσεις την παχυσαρκία και μάλιστα αποτελούν τον πλέον σύγχρονο και αποτελεσματικό τρόπο αντιμετώπισης στις δυτικές κοινωνίες. Το να τον χλευάζεις, δε σε τιμά.
ακολούθησα! και θέλω κι άλλος κόσμος να μάθει για αυτές τις επεμβάσεις! έχασα 40 κιλά σε 10 μήνες! άλλαξε η ζωή μου! οι ασθενείς σου πόσα κιλά έχουν χάσει?
To eatingdisorders , στα 3-4 χρόνια της λειτουργίας του έχει μόνο έξοδα και όχι έσοδα. Θα μπορούσε να έχει διαφημίσεις, επέλεξε όμως να μη το κάνει, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, γιατί θεώρησε ότι αυτό θα αλλοιώσει τη φιλοσοφία του.
το καινούργιο μας φόρουμ δεν είναι σαν την δική σου
επαγγελματικής βάσης πρωτοβουλία!
Η ύπαρξη ενός και μόνο banner διαφήμισης των ομάδων υποστήριξης που συντονίζω, δεν καταλαβαίνω γιατί σε ενόχλησε και προσπαθείς να την χλευάσεις.
και φυσικά θεωρώ τον ευατό μου εντελώς θύμα σε αυτή την περίπτωση!
Θ αφήσω (σχεδόν) ασχολίαστη την κριτική σου προς άλλα μέλη που συμμετέχουν λίγο ή καθόλου (Σόνια, Αλέξης) όπως επίσης και σχόλια του τύπου "2myass" γιατί πρέπει να κλείσω εδώ αυτό το μήνυμα, λόγω δουλειάς. Θα επανλέθω αν χρειαστεί αργότερα.
ωστόσο γι αυτά παίζεις τον διαιτητή, τον δάσκαλο, τον μπαμπά..
Μόνο να σου πως όλοι εδώ μέσα είναι ισότιμοι
έπαιξες όμως power games δηλώνοντας πω ς θα δεις και θα σκεφθείς αν θεωρήσεις χρήσιμο να βάλεις το λίνκ εδώ.
φυσικά και δεν θέλω Link του φόρουμ στο eating disorders γιατί όπως σου επανέλαβα ο δικός μας στόχος είναι εντελώς διαφορετικός. δεν έχουμε καμιά σχέση με αυτό που νομίζεις πως κάνεις. και επιπλεόν δεν θέλω να στηρίξω με την ζωή την δική μου και των άλλων παιδιών μια ιδιωτική επιχείρηση.
όχι μόνο τη δική σου αλλά και άλλων.
Να ξέρεις, ότι το τίμιο στους παγκόσμιους κανόνες του ιντερνετ, δεν είναι να καλούμε κόσμο υπόγεια και κρυφά, αλλά επίσημα, φανερά και όμορφα.
δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι! άσε μας ρε νίντο! χρησιμοποίησα το u2u για να στείλω μηνυμα για το φόρουμ στα παιδιά!
σιγά την συνωμοσία!! δικοί μου φίλοι ήταν όχι δικοί σου!
υπόγεια και κρυφά!... ψυχολόγε μου εσύ!
- 02-06-2006, 14:47 #32
Originally posted by nido
Θα ήθελα πολύ όμως να το κάνω. Έχω εκπλαγεί απίστευτα με το ύφος σου, την ειρωνία και τον αναιδή σου τόπο.
Θα σου συνιστούσα όμως να μην μου ξαναστείλεις προσωπικό μήνυμα γιατί δεν πρόκειται να σου απαντήσω και ότι θέλεις να το γράψεις εδώ, δημόσια.
02-06-2006, 15:57 #33
ο Χριστός και η Παναγία!!!!
απιστευτο...
02-06-2006, 16:23 #34
Originally posted by 2sweet2b4go10
ο Χριστός και η Παναγία!!!!
απιστευτο...
KAI ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ!!!!
02-06-2006, 16:36 #35
To eatingdisorders , στα 3-4 χρόνια της λειτουργίας του έχει μόνο έξοδα και όχι έσοδα. Θα μπορούσε να έχει διαφημίσεις, επέλεξε όμως να μη το κάνει, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, γιατί θεώρησε ότι αυτό θα αλλοιώσει τη φιλοσοφία του.
το καινούργιο μας φόρουμ δεν είναι σαν την δική σου
επαγγελματικής βάσης πρωτοβουλία!
αλλά ωστόσο βλέπω στην είσοδο του φόρουμ Λινκ
του gomed! δηλαδή του Σκρέκα!! έχεις υπόψην σου για αυτό το γιατρό?? αν είχες μπει στον κόπο να διαβάσεις τόσο καιρό τα παράπονα πρώην ασθενών του που έγραφαν εδώ πιθανόν να μη το έβαζες!
Εκείνη την ώρα αισθάνθηκα πως εσύ δεν είχες ιδέα για το τι είχε καταγραφεί στο ίδιο σου το "σπίτι" !!!! υπήρχαν οι μαρτυρίες τόσων ανθρώπων που είχαν εμπειρία μαζί του και το 99% είχε εκφραστεί με τα χειρότερα λόγια. Περίμενα λοιπον, απο επαγγελματική ευσυνειδησία και σεβασμό (αν μη τι άλλο!) να έχεις αφαιρέσει το link που αφορά στον συγκεκριμένο "γιατρό"!!!
Ο ενδεχόμενος ισχυρισμός σου για το συγκεκριμένο θέμα περι ελευθερίας λόγου και έκφρασης θα ειναι απορριπτέος από εμένα προσωπικά, γιατί νομίζω πως σαφώς οι καλεσμένοι μας στο σπίτι μας έχουν κάθε δικαίωμα για την ελευθερία του λόγου τους, όμως ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ για την συμπεριφορά τους στο σπίτι μας και τα όρια που τους έχουμε θέσει . Επισκέφθηκα και έγινα μέλος του φορουμ σου, γιατί στην αρχή νόμιζα πως μου άρεσες ως οικοδεσπότης καθώς μου άρεσε η ποιότητα των καλεσμένων σου, το επίπεδο των γνώσεων τους στο θέμα που με αφορούσε. Στην πορεία όμως κατάλαβα πως δεν ήσουν τόσο σωστός οικοδεσπότης όσο θα έπρεπε. Το μόνο που ένιωσα να κάνεις ειναι να ανοιξεις ένα σπίτι και μετά...................."μπάτε σκύλοι αλέστε" που λένε!!!!
Το να ανοίξει κανείς ένα σπίτι, και μετά να το ξεχάσει στην τύχη του είναι περισσότερο εγκληματικό παρά ανιδιοτελές!! Είναι παγίδα αυτό που κάνεις! Και αν το κάνουν και άλλοι στον διαδυκτιακό κυβερνοχώρο αυτό δεν σε απαλλάσει από την ευθύνη σου!!! Δεν είμαι όμως εγώ αυτή που θα σε φέρει ενώπιον των ευθυνών σου.
Ως προς το νέο φορουμ που αφορά στο πρόβλημα της παχυσαρκίας και μόνο, είναι το "σπίτι" που επέλεξα να θέλω να ανήκω. Οι λόγοι; η Bionic και ο Γιάννης έχοντας αφουγκραστεί τις πραγματικές μας ανάγκες θέλησαν να φτιάξουν ένα "σπιτικό" στο οποίο μπορεί ελεύθερα ο καθένας απο εμάς να εκφραστεί, να ανταλλάξει τις αποψεις τους να βοηθήσει και να βοηθηθεί!!!! Είμαι μέλος και χαίρομαι γιατί το επίπεδο των μελών και των απόψεων τους είναι υψηλό!! Δεν νοιώθω σε καμία περίπτωση πως θα λογοκριθώ από άλλα μέλη τα οποία κατ?εξακολούθηση είχαν την τάση στο δικό σου φόρουμ να κάνουν "με το γάντι" φυσικά.
Τέλος, έχοντας την τύχη να συναναστρέφομαι πολλά διαφορετικά άτομα, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα πως προτιμώ τους "ντόπρους" ανθρώπους που λένε την γνώμη τους ορθά κοφτά (αυτό δεν σημαίνει αγενώς) ..........βλέπε π.χ. Bionic, παρά τους ανθρώπους που καλυπτόμενοι από την ευγένια "των τύπων", σφάζουν με το βαμβάκι............ βλέπε π.χ. 2sweet2b4go10.
Ετσι λοιπον, αποφάσισα να αλλάξω "σπίτι" και να εγκατασταθώ σε αυτό της Bionic και του Γιάννη, για΄τι εκεί νοιώθω ελεύθερη μα κυρίως προστατευμένη!!!!!!!!!!
Μήπως θα έπρεπε λοιπον να αναρωτηθείς γιατί η πλειοψηφία μετακόμισε;;; και μήπως δεν είναι τυχαίο ότι έμειναν αυτοί που έμειναν;;;;
Καλή συνέχεια............
02-06-2006, 23:50 #36
Originally posted by 2good2btrue
Δυστυχώς όταν μόλις προ ολίγων ημερών διαπίστωσα και εγώ την ύπαρξη της σύνδεσης με τον εν λόγω γιατρό ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ nido!!!!!!!!!
Εκείνη την ώρα αισθάνθηκα πως εσύ δεν είχες ιδέα για το τι είχε καταγραφεί στο ίδιο σου το "σπίτι" !!!! υπήρχαν οι μαρτυρίες τόσων ανθρώπων που είχαν εμπειρία μαζί του και το 99% είχε εκφραστεί με τα χειρότερα λόγια. Περίμενα λοιπον, απο επαγγελματική ευσυνειδησία και σεβασμό (αν μη τι άλλο!) να έχεις αφαιρέσει το link που αφορά στον συγκεκριμένο "γιατρό"!!!
Ο ενδεχόμενος ισχυρισμός σου για το συγκεκριμένο θέμα περι ελευθερίας λόγου και έκφρασης θα ειναι απορριπτέος από εμένα προσωπικά, γιατί νομίζω πως σαφώς οι καλεσμένοι μας στο σπίτι μας έχουν κάθε δικαίωμα για την ελευθερία του λόγου τους, όμως ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ για την συμπεριφορά τους στο σπίτι μας και τα όρια που τους έχουμε θέσει . Επισκέφθηκα και έγινα μέλος του φορουμ σου, γιατί στην αρχή νόμιζα πως μου άρεσες ως οικοδεσπότης καθώς μου άρεσε η ποιότητα των καλεσμένων σου, το επίπεδο των γνώσεων τους στο θέμα που με αφορούσε. Στην πορεία όμως κατάλαβα πως δεν ήσουν τόσο σωστός οικοδεσπότης όσο θα έπρεπε. Το μόνο που ένιωσα να κάνεις ειναι να ανοιξεις ένα σπίτι και μετά...................."μπάτε σκύλοι αλέστε" που λένε!!!!
Το να ανοίξει κανείς ένα σπίτι, και μετά να το ξεχάσει στην τύχη του είναι περισσότερο εγκληματικό παρά ανιδιοτελές!! Είναι παγίδα αυτό που κάνεις! Και αν το κάνουν και άλλοι στον διαδυκτιακό κυβερνοχώρο αυτό δεν σε απαλλάσει από την ευθύνη σου!!! Δεν είμαι όμως εγώ αυτή που θα σε φέρει ενώπιον των ευθυνών σου.
Ως προς το νέο φορουμ που αφορά στο πρόβλημα της παχυσαρκίας και μόνο, είναι το "σπίτι" που επέλεξα να θέλω να ανήκω. Οι λόγοι; η Bionic και ο Γιάννης έχοντας αφουγκραστεί τις πραγματικές μας ανάγκες θέλησαν να φτιάξουν ένα "σπιτικό" στο οποίο μπορεί ελεύθερα ο καθένας απο εμάς να εκφραστεί, να ανταλλάξει τις αποψεις τους να βοηθήσει και να βοηθηθεί!!!! Είμαι μέλος και χαίρομαι γιατί το επίπεδο των μελών και των απόψεων τους είναι υψηλό!! Δεν νοιώθω σε καμία περίπτωση πως θα λογοκριθώ από άλλα μέλη τα οποία κατ?εξακολούθηση είχαν την τάση στο δικό σου φόρουμ να κάνουν "με το γάντι" φυσικά.
Τέλος, έχοντας την τύχη να συναναστρέφομαι πολλά διαφορετικά άτομα, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα πως προτιμώ τους "ντόπρους" ανθρώπους που λένε την γνώμη τους ορθά κοφτά (αυτό δεν σημαίνει αγενώς) ..........βλέπε π.χ. Bionic, παρά τους ανθρώπους που καλυπτόμενοι από την ευγένια "των τύπων", σφάζουν με το βαμβάκι............ βλέπε π.χ. 2sweet2b4go10.
Ετσι λοιπον, αποφάσισα να αλλάξω "σπίτι" και να εγκατασταθώ σε αυτό της Bionic και του Γιάννη, για΄τι εκεί νοιώθω ελεύθερη μα κυρίως προστατευμένη!!!!!!!!!!
Μήπως θα έπρεπε λοιπον να αναρωτηθείς γιατί η πλειοψηφία μετακόμισε;;; και μήπως δεν είναι τυχαίο ότι έμειναν αυτοί που έμειναν;;;;
Καλή συνέχεια............
02-06-2006, 23:57 #37
αυτός ο ιστότοπος ήταν dead πριν μπουν κάποιοι άνθρωποι εδώ μέσα και του δώσουν ζωή. ο ιστότοπος αυτός απέκτησε ζωή και επισκεψιμότητα όταν κάποιοι άνθρωποι ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
κατέθεταν την ψυχή τους εδώ μέσα.
επίσης σε δεδομένη στιγμή ο ιστότοπος αυτός δεν με σεβάστηκε κρατώντας δήθεν αποστάσεις. Πριν τον εγκαταλείψω με είχε εγκαταλείψει αυτός.
γιατί η δική μας προσπάθεια είναι αυστηρά προσωπική
an thelate kati prosopiko, as milousate sto til.....
έχουμε κάνει τόση "δουλειά" στο eatingdisorders, τα μηνύματα μας είναι και θα παραμείνουν εδώ, που μάλλον το
eating disorders μας χρωστά κι όχι εμείς σε αυτό!
malakies...
δεν υπάρχει κανένα μυστήριο λοιπόν, ενημερώθηκαν αμέσως οι άνθρωποι που είχαν καθημερινά επαφή και που μοιράζονταν τις εμπειρίες τους κάθε μέρα.
και στην τελική αποφασίσαμε να γράφουμε σε ένα χώρο εντελώς δικό μας, αλλάξαμε απλώς παραλία, θα παρεξηγηθεί ο Σχοινιάς επειδή θέλω να κάνω μπάνιο τώρα στο Καβούρι??
ε και δεν χαίρεσε βρε Σόνια μου τώρα που απαλάχθηκες? και από την φλυαρία μου και από την εμπάθεια μου!
εγώ να δεις... βαρέθηκα να με βρίζουν βαρέθηκα την κάθε άσχετη σαν και σένα και την 2myass να μου χαλά την διάθεση κάθε πρωί.. βαρέθηκα να χάνω τον χρόνο μου κατά τον γελοίο τρόπο που θέλει αυτή
και οι όμοιες της..
κάτι weeping moon κάτι aggeloydakia. κάτι κομήτες σαν και σένα! που γράφουν μόνο Χριστούγεννα και Πάσχα
ή ποτέ! στο πνεύμα της ..ποιότητας χαχα ή στο ότι δεν έχετε ΤΙΠΟΤΑ ουσιαστικό να πείτε σε αυτό που με ενδιαφέρει!
και αυτό που με ενδιαφέρει είναι να χάσω βάρος.. ας είναι καλά οι άνθρωποι που με πίστεψαν και είναι σαφώς περισσότεροι
από εσάς τους κομήτες! είναι οι άνθρωποι που με στηρίζουν ΚΑΘΕ μέρα στην προσπάθεια μου!
γι αυτό πίστεψε με.. με ανακούφιση έφυγα από το φόρουμ της ποιότητας..
emathes kai tin leksi komitis e? mpraaaabo "koritsi" mou.... ante na proxoriseis kai stin leksi "komitatzis"... (i epomeni tis leksis "komitis" sto leksiko)
Φυσικά πως είναι δυνατόν! αλλά αποφάσισες να μιλήσεις όταν
τόσο καιρό είμασταν τα πιονάκια σου για να τσιμπάς πελατάκια για το μαγαζάκι σου. Αυτά που αποκαλείς Group Therapy! μέχρι τότε ήταν καλά!
I TANIA EXEI NA PAEI STO KOLONAKI GIA KAFE AKOMA PIO POLI KAIRO...... POU EISOUN GIAGKO DRAKOOOOOOOOOO????? POU EIIIIIIIIISOUUUUUUUNNNNNNNNN!!?!!?!!!??????????
φυσικά εννοώ εσένα! και σε θεωρώ ανεπαρκή τόσο στον τομέα της ψυχολογίας με την ατυχή περιγραφή του ατόμου μου όσο και σαν admin μιας και τόσους μήνες είσαι ΑΠΩΝ από εδώ μέσα! όταν
γίνονται σημεία και τέρατα και συ το παίζεις κουκουρούκου και δεν τρέχει τίποτα!
admin ienai o anthropos, den einai i tatiana na asxoleite me to poia kariola bionic malose me poion xristi kai na kanei ton eisagelato meta...
προτιμώ να μπω σε ένα φόρουμ που τίμια ξεκάθαρα και με συγκεκριμένη αιτιολόγηση θα με έκανε Ban παρά να παραμείνω σε ένα φόρουμ τόσο μα τόσο βουτηγμένο στην υποκρισία!:roll:
η απαξίωση σου για τον δρόμο που ακολούθησα ήταν και είναι προφανής!
dld apokliete na iparxoun anthropoi pou aisthanontai kalitera kai "allazei i zoi tous" opos les, me tin psixanalisi kai ta group therapy e? alla ti leo... i bionic eisai.... poios einai o opoiosdipote allos pou tha exei
antitheti apopsi me sena? malakies leei.. standar..... den to sizitame....... re ton malaka... eides pos milaei? akous ekei... tsk tsk tsk.....
άσε μας ρε νίντο! χρησιμοποίησα το u2u για να στείλω μηνυμα για το φόρουμ στα παιδιά!
goustareis kai tha sou kanoun ton daktilio tsourekia me tis "anorimotites" kai tis "blakies" tous kai tis "klapses" tous... Administrator mou esi!
03-06-2006, 02:25 #38
Originally posted by DaCtylios
αυτός ο ιστότοπος ήταν dead πριν μπουν κάποιοι άνθρωποι εδώ μέσα και του δώσουν ζωή. ο ιστότοπος αυτός απέκτησε ζωή και επισκεψιμότητα όταν κάποιοι άνθρωποι ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
κατέθεταν την ψυχή τους εδώ μέσα.
επίσης σε δεδομένη στιγμή ο ιστότοπος αυτός δεν με σεβάστηκε κρατώντας δήθεν αποστάσεις. Πριν τον εγκαταλείψω με είχε εγκαταλείψει αυτός.
γιατί η δική μας προσπάθεια είναι αυστηρά προσωπική
an thelate kati prosopiko, as milousate sto til.....
έχουμε κάνει τόση "δουλειά" στο eatingdisorders, τα μηνύματα μας είναι και θα παραμείνουν εδώ, που μάλλον το
eating disorders μας χρωστά κι όχι εμείς σε αυτό!
malakies...
δεν υπάρχει κανένα μυστήριο λοιπόν, ενημερώθηκαν αμέσως οι άνθρωποι που είχαν καθημερινά επαφή και που μοιράζονταν τις εμπειρίες τους κάθε μέρα.
και στην τελική αποφασίσαμε να γράφουμε σε ένα χώρο εντελώς δικό μας, αλλάξαμε απλώς παραλία, θα παρεξηγηθεί ο Σχοινιάς επειδή θέλω να κάνω μπάνιο τώρα στο Καβούρι??
ε και δεν χαίρεσε βρε Σόνια μου τώρα που απαλάχθηκες? και από την φλυαρία μου και από την εμπάθεια μου!
εγώ να δεις... βαρέθηκα να με βρίζουν βαρέθηκα την κάθε άσχετη σαν και σένα και την 2myass να μου χαλά την διάθεση κάθε πρωί.. βαρέθηκα να χάνω τον χρόνο μου κατά τον γελοίο τρόπο που θέλει αυτή
και οι όμοιες της..
κάτι weeping moon κάτι aggeloydakia. κάτι κομήτες σαν και σένα! που γράφουν μόνο Χριστούγεννα και Πάσχα
ή ποτέ! στο πνεύμα της ..ποιότητας χαχα ή στο ότι δεν έχετε ΤΙΠΟΤΑ ουσιαστικό να πείτε σε αυτό που με ενδιαφέρει!
και αυτό που με ενδιαφέρει είναι να χάσω βάρος.. ας είναι καλά οι άνθρωποι που με πίστεψαν και είναι σαφώς περισσότεροι
από εσάς τους κομήτες! είναι οι άνθρωποι που με στηρίζουν ΚΑΘΕ μέρα στην προσπάθεια μου!
γι αυτό πίστεψε με.. με ανακούφιση έφυγα από το φόρουμ της ποιότητας..
emathes kai tin leksi komitis e? mpraaaabo "koritsi" mou.... ante na proxoriseis kai stin leksi "komitatzis"... (i epomeni tis leksis "komitis" sto leksiko)
Φυσικά πως είναι δυνατόν! αλλά αποφάσισες να μιλήσεις όταν
I TANIA EXEI NA PAEI STO KOLONAKI GIA KAFE AKOMA PIO POLI KAIRO...... POU EISOUN GIAGKO DRAKOOOOOOOOOO????? POU EIIIIIIIIISOUUUUUUUNNNNNNNNN!!?!!?!!!??????????
φυσικά εννοώ εσένα! και σε θεωρώ ανεπαρκή τόσο στον τομέα της ψυχολογίας με την ατυχή περιγραφή του ατόμου μου όσο και σαν admin μιας και τόσους μήνες είσαι ΑΠΩΝ από εδώ μέσα! όταν
γίνονται σημεία και τέρατα και συ το παίζεις κουκουρούκου και δεν τρέχει τίποτα!
admin ienai o anthropos, den einai i tatiana na asxoleite me to poia kariola bionic malose me poion xristi kai na kanei ton eisagelato meta...
προτιμώ να μπω σε ένα φόρουμ που τίμια ξεκάθαρα και με συγκεκριμένη αιτιολόγηση θα με έκανε Ban παρά να παραμείνω σε ένα φόρουμ τόσο μα τόσο βουτηγμένο στην υποκρισία!:roll:
η απαξίωση σου για τον δρόμο που ακολούθησα ήταν και είναι προφανής!
dld apokliete na iparxoun anthropoi pou aisthanontai kalitera kai "allazei i zoi tous" opos les, me tin psixanalisi kai ta group therapy e? alla ti leo... i bionic eisai.... poios einai o opoiosdipote allos pou tha exei
antitheti apopsi me sena? malakies leei.. standar..... den to sizitame....... re ton malaka... eides pos milaei? akous ekei... tsk tsk tsk.....
άσε μας ρε νίντο! χρησιμοποίησα το u2u για να στείλω μηνυμα για το φόρουμ στα παιδιά!
goustareis kai tha sou kanoun ton daktilio tsourekia me tis "anorimotites" kai tis "blakies" tous kai tis "klapses" tous... Administrator mou esi!
Όσον αφορά το θέμα με την ποσότητα των θεμάτων και των απαντήσεων στο φόρουμ πιστεύω κι εγώ πως όλοι είναι ισότιμοι. Όμως για να λειτουργήσει ένα φόρουμ πρέπει και κάποιοι άνθρωποι να γράφουν και όχι μόνο να διαβάζουν!!!
Αυτά και ελπίζω να σταματήσει αυτός ο αρνητισμός και η αντιπαράθεση γιατί πραγματικά είναι ανούσια και κουραστική...
03-06-2006, 03:47 #39
@ DaCtylios
Αν ειχες τα κοτσια, θα εγραφες με το κανονικο σου nickname. Μονο απο αυτο, καταλαβαινει κανεις τι εισαι. Κρυψου πισω απο το δαχτυλο σου...καλα κανεις !
03-06-2006, 11:01 #40
Επειδή το θέμα ποσότητας και ποιότητας των μηνυμάτων αρχικά ξεκίνησε για μένα ήθελα να ενημερώσω το φόρουμ ότι έχω κάνει γύρω στις 60 δημοσιεύσεις. Ας κάτσει λοιπόν κάποιος να μετρήσει πόσες από αυτές έλεγαν κάτι ή όχι και ας μας πει.
Επιπλέον θα ήθελα να πω ότι καταδικάζω τρόπους σαν του DaCtylios είτε προς την bionic είτε προς τον καθένα!!! Το να διαφωνίσουμε σε πράγματα είναι απόλυτα φυσιολογικό και θεμιτό πολλές φορές το να ξεκατινιαζόμαστε είναι γελοίο!
03-06-2006, 11:30 #41
Originally posted by sonia
Επειδή το θέμα ποσότητας και ποιότητας των μηνυμάτων αρχικά ξεκίνησε για μένα ήθελα να ενημερώσω το φόρουμ ότι έχω κάνει γύρω στις 60 δημοσιεύσεις. Ας κάτσει λοιπόν κάποιος να μετρήσει πόσες από αυτές έλεγαν κάτι ή όχι και ας μας πει.
Επιπλέον θα ήθελα να πω ότι καταδικάζω τρόπους σαν του DaCtylios είτε προς την bionic είτε προς τον καθένα!!! Το να διαφωνίσουμε σε πράγματα είναι απόλυτα φυσιολογικό και θεμιτό πολλές φορές το να ξεκατινιαζόμαστε είναι γελοίο!
ειναι παγιο επιχειρημα της μπαιονικ και το εχει απευθυνει σε πολλους αλλους πριν απο σενα, το οτι οποιος εχει κι αλλες δουλειες εκτος απ το να μιλαει ολη μερα μεσα στο φορουμ ειναι αμελητεος οπως και το οτι αν δεν εχει καποιος χασει 40 κιλα δεν μετραει η γνωμη του...
μην ανησυχεις υπαρχουν αρκετοι νοημονες εδω μεσα κι εχουν καταλαβει ακριβως τι γινεται..
επαναλαμβανω αν και το χω πει πολλες φορες, ολα τα μελη ειναι ισοτιμα και μπορουν να γραφουν οσο και οποτε θελουν, κι η προσφορα δεν μετριεται ουτε με το κιλο ουτε με το ποση φασαρια κανει καποιος..
για το θεμα των βαρβαρων φραστικων επιθεσεων , ειτε αυτες προερχονται απο τον "δακτυλιος" προς την μπαιονικ, ειτε απο την μπαιονικ προς αλλα μελη, δηλωνω κι εγω απεριφραστα οτι ειμαι εναντιον κι εκτος αυτου, οσο συνεχιζονται εκτος του οτι μας χαλανε την αισθητικη, εχουν την ταση να ανακυκλωνονται κιολας κι αυτο δεν σταματαει πουθενα...
παρακαλω να σταματησουν και οι δυο πλευρες ...
03-06-2006, 14:56 #42
Με λίγη ψυχαναλυτική ερμηνεία των συμπεριφορών του καθενος,μπορούμε να βγάλουμε καλύτερα συμπεράσματα και να δικαιολογήσουμε εκφράσεις και απαντήσεις σαν της bionic,του Dactylioy,την δικιά μου κτλ.
Τελικά ,νομίζω ότι κάποιοι βιάστηκαν να καταλάβουν την θέση τους δίπλα στον θεό και άρχισαν το έργο της - λανθασμένης - κρίσης τους...
03-06-2006, 21:06 #43
η δική μου εντύπωση είναι ότι δεν θέλετε να ενημερώσετε αυτούς που έχουνε απορίες για τα προβλήματα που ήδη εσείς λύσατε
και απλα φτίαξατε ένα δικό σας καφενείο.....
είναι τόσα άτομα που απλά διαβάζουνε και δεν είναι ενεργα γιατί θέλουνε πληροφορίες ή συμπαράσταση απο τα πιο δυναμίκα μέλοι..
΄με ρίξατε σε δία8εση πάρα πολυ...
03-06-2006, 22:32 #44
Originally posted by evi
η δική μου εντύπωση είναι ότι δεν θέλετε να ενημερώσετε αυτούς που έχουνε απορίες για τα προβλήματα που ήδη εσείς λύσατε
και απλα φτίαξατε ένα δικό σας καφενείο.....
είναι τόσα άτομα που απλά διαβάζουνε και δεν είναι ενεργα γιατί θέλουνε πληροφορίες ή συμπαράσταση απο τα πιο δυναμίκα μέλοι..
΄με ρίξατε σε δία8εση πάρα πολυ...
03-06-2006, 22:42 #45
Evi είσαι πολύ λάθος σε αυτό, στο άλλο φόρουμ είναι όλοι ευπρόσδεκτοι δεν έχουμε κάνει κανένός είδος καφενίου και περιμένουμε τον κόσμο απλά να τον ενημερώσουμε για πράγματα που αφορούν μόνο τις χειρουργικές λύσεις της παχυσαρκίας και την διατροφή... η διαφορά με εδώ μέσα είναι πως έχουμε κατα κάποιο τρόπο αποκλεισει την βοήθεια από ψυχολόγους-ψυχιάτρους και ψυχολογική προσέγγιση του θέματος διότι κατα την γνώμη μας είναι αναποτελεσματικοί και τσάμπα λεφτά... κανέναν δεν αποκλείσαμε από το φόρουμ εκείνο που για ευνόητους λόγους και λόγους σεβασμού ως προς αυτό το φόρουμ δεν λέω ποιο είναι...
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή