Results 16 to 22 of 22
-
19-07-2007, 10:38 #16
Aντε κοριτσια να μαζευτουμε και να μην κοιμομαστε καθολου!!
Αλεξη τωρα καταλαβα γιατι παχυνα,και το ειχα μια απορια!!!
Τι να σου κανει οταν τα τελευταια 13 χρονια κοιμαμαι σχεδον ξημερωματα για 4 αντε 5 ωρες υπνου???
Τον υπολοιπο υπνο που μου λειπει τον εκανα κιλα!!!
Αντε να δουμε ποτε θα αρχισουμε να κοιμομαστε σαν ανθρωποι και οχι σαν βρυκολακες!!!
ΦΙΛΙΑ!!
- 19-07-2007, 10:59 #17
τώρα εξηγούνται όλα εγώ που έχω να κοιμηθώ 3 χρόνια λόγω των παιδιών μου (baby-βαμπίράκια). Μήπως αντί να κάνω δακτύλιο έπρεπε να πάρω καμία 10ριά hypnostedon???
άσε που θα μου έρχονταν και πιο φτηνά!!
pllpp:
pllpp:
pllpp:
pllpp:
19-07-2007, 15:35 #18
ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΧΩ ..... ΕΙΝΑΙ ΝΕΟ .....ΟΤΑΝ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΡΩΤΑΝΕ ...ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΩΣ ΕΒΑΛΕΣ ΤΟΣΑ ΚΙΛΑ ? ΕΝΩ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ ....ΑΣΤΑ ΔΕ ΤΡΩΓΩ ΤΙΠΟΤΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΘΥΡΕΟΕΙΔΗ ΤΩΡΑ ΘΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕ. ΑΑΑΑΣΤΑ ΔΕ ΚΟΙΜΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ
.....ΜΑΡΕΣΕΙ ....ΘΕΛΩ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΩΣ ΑΛΛΟΘΙ
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΕ SMS ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ .....
20-07-2007, 19:58 #19
Originally posted by 2sweet2b4go10
Originally posted by sonia
Πάντως εγώ sweet ξεκίνησα πριν κανα 2 μήνες σιγά σιγά να κάνω λίγο διάδρομο. Και με έχει βοηθήσει πολύ. Στην αρχή στα πρώτα 5 λεπτά τα έπαιζα. Τώρα κάνω μισή ώρα και τα παίζω. Μου φτιάχνει την διάθεση. Επίσης έχουν αυξηθεί οι αντοχές μου σε διάφορα πράγματα που κάνω και αυτό μου αρέσει. Κάνω δουλειές ας πούμε τώρα στο σπίτι και δεν λαχανιάζω όπως πριν...το προτείνω ανεπιφύλακτα....
21-07-2007, 18:21 #20
Είχα ακούσει κι εγώ για μία παρόμοια μελέτη και άρχισα να σκέφτομαι σοβαρά να ρυθμίσω τον ύπνο μου μπας και μπορέσω να μπω σε πρόγραμμα.
Αυτά που παρατήρησα ήταν:
1) Όταν ακόμα δούλευα, κοιμόμουν σταθερά 5 ώρες και πήγαινα για ύπνο την ίδια ώρα πάντα. Κατάφερα 5 χρόνια να μείνω σχετικά σταθερή στα κιλά μου. 95-100.
2) Όταν έφυγα από το δουλειά, άρχισα σιγά-σιγά να βελτιώνω τον ύπνο μου. Ήταν δύσκολο μετά από 6-7 χρόνια να ξαναμάθω να κοιμάμαι περισσότερες ώρες, αλλά το έκανα. Συγχρόνως όμως άρχισα να κοιμάμαι όποτε να ΄ναι. Πρωί, βράδυ, μεσημέρι, όλα τα έκανα. Μέσα σε 3 χρόνια πήρα 30 κιλά.
3) Προσπάθησα να κοιμάμαι το μεσημέρι. Τη 1 ώρα καλού ύπνου που προτείνουν οι καρδιολόγοι. Όσες φορές το έκανα ξύπνησα με μια έντονη ανάγκη να φάω αλλά όσο έτρωγα τόσο ένιωθα ότι μάλλον δεν ήθελα τελικά φαγητό... Τέτοια ψυχανώμαλη λιγούρα δεν έχω ποτέ άλλοτε, μόνο μετά τη σιέστα, είμαι ικανή να φάω σοκολάτα με τζατζίκι (μπλιαχ). Θυμάμαι ότι και η μητέρα μου το ίδιο λέει "ποτέ δεν κοιμάμαι το μεσημέρι γιατί όταν σηκωθώ είμαι ικανή να φάω και τον σοβά από τον τοίχο".
Τι δεν πάει καλά μ' εμένα;
21-07-2007, 19:49 #21
κι εγω ειχα το ιδιο. μολις σηκωνομουν απ΄τον μεσημεριανο υπνο μου ανοιγε η ορεξη και μπορουσα να φαω τα παντα..αλλα τωρα που ειμαι σε διαιτα δεν το σκεφτομαι και μου περναει.
22-07-2007, 15:56 #22
οσο κοιμομουν πιο φυσιολογικες ωρες δηλαδη εστω 8ωρο(γιατι τωρα κοιμαμαι 5-6 ωρες) ημουν 57 κιλα...δεν λεω οτι ηταν ο μονος λογος που ημουν σε αυτα τα κιλα , αλλα σιγουρα λειτουργουσε βοηθητικα!
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....