ΧΩΡΙΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 34
    Senior Member

ΧΩΡΙΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ

Επειδη παρα την προτροπη του ειδικου παθολογου που επισκεφθηκα τον Οκτωβρη, προσπαθω να νικησω κιλα και διαταραχη χωρις χειρουργειο μεσα απο μια πορεια αυτογνωσιας και εκπαιδευσης, παρακαλω οσοι πιστευουν σαυτον τον αγωνα ας μου απαντησουν!!!!(γιατι αισθανομαι λιγο εκτος θεματος)

Senior Member
    παρουσα Κλεονικη.....

μπορουσες και να τ ονομασεις "με χειρουργειο στο μυαλο"....
    σεβομαι την επιλογη πολλων γιατρων και ασθενων ως προς την λυση της επεμβασης, αλλα εγω θα την αποφυγω παση θυσια για παρα πολλους λογους...τους προφανεις θα τους παραλειψω, οπως κι αυτους που εχω ηδη πει εδω μεσα....ας πω μονο εναν ακομα που δεν εχω πει....

θεωρω οτι ενα βασικο θεμα μου,ειναι η αδυναμια να αναλαβω τις ευθυνες του εαυτου μου επαρκως....
    αυτο φυσικα δεν εχει αντικτυπο μονο στα κιλα αλλα και σε πολλα αλλα...
    δεν θελω λοιπον εναν ακομα μπαμπα/δασκαλο/τροχονομο που θα βαλω στο στομαχι μου να μου κανει κουμαντο επειδη εγω θεωρω εαυτον ανικανο να το διαχειριστω.
    θελω να βρω τους τροπους να γινω επιτελους εγω μαμα/μπαμπας.....Κυρία εν τελει του εαυτου μου, και να κανω γι αυτον αυτο που πρεπει κι αυτο που του αξιζει....

ΘΕΛΩ!!!
    ελπιζω....
    μπορω?

Junior Member
    Αγαπητή Κλεονίκη
    Χαίρομαι που επιλέγεις ένα τρόπο φυσικό να καταπολεμίσεις τον ΛΙΠΩΔΗ ΕΦΙΑΛΤΗ
    που μας βασανίζει όλους έδω μέσα, άλλους πολύ, άλλους λιγότερο.
    Δυστυχώς όμως οι περισσότεροι απο μάς έχουμε προσπαθήσει άπειρες φορές
    να κάνουμε δίαιτα, Διατροφή. γυμναστήριο, δυστηχώς χωρίς αποτελέσματα....
    Οπότε καταλαβαίνεις ότι η λύση του χειρουργείου είναι η αίσχατη λύση και συνάμα η "λύτρωση" για εμάς....
    Δεν προσπαθώ να σε αποτρέψω να συνεχίσεις την πρασπάθεια σου ειδικά αν έχεις να χάσεις λίγα κιλά, απλά εμείς που έχουμε 40-50-60......90-100 και πάνω να χάσουμε δεν είναι εύκολο με μια υποθερμιδική δίαιτα 1300-1500 Kcal να έχουμε τα αποτελέσματα... που θα έχουν όσοι έχουν 10 kg για παράδειγμα...
    Ελπίζω να έχεις να χάσεις πολύ λίγα κιλά και να τα καταφέρεις με την ισσοροπημένη διατροφή, ώστε να μην χρειαστεί κάποτε στο μέλλον να έρθεις στην θέση μας και να αγωνίζεσαι με αυτόν τον τρόπο....
    Προχώρα κοριτσάρα μου μπροστά γιατι τα φυσικά μέσα είναι σαφώς καλύτερα απο τα "υλικά"....

Φιλικά
    Petpapoy

Senior Member
    σου υποσχεθηκα (Κλεονικη) προχθες, οτι θα αρχισω να τρωω απο χθες στο τραπεζι.
    το εκανα.

ισως ακουγεται γελοιο σε οσους τρωνε ετσι,αλλα ειναι τελικα δυσκολο για μενα κι απο αυτο καταλαβαινω οτι θα ειναι πολυ σημαντικο για την συνεχεια...

παιδι που ετρωγα σε τραπεζι, ετρωγα παντα με ενα περιοδικο διπλα...παντα ομως...
    απο τα 19 τρωω παντα σε εναν καναπε σε δισκο βλεποντας τηλεοραση η μπροστα σε ενα πισι...
    αυτα οταν τρω μονη εννοειται που ειναι και η συντριπτικη πλειοψηφια των γευματων μου...
    δεν φανταζεστε ποσο πολυ συδνεει το φαι με την διασκεδαση αυτος ο τροπος να τρωει κανεις...
    νοιωθω διαφορετικα απεναντι στο φαγητο μου απο χθες που το εβαλα σε ενα τραπεζι χωρις εφημεριδες και τηλεοραση.
    ειλικρινα τρωω με χαρα και απο πεινα μονο αλλα βαριεμαι πολυ γρηγορα, μιας και δεν το βρισκω καθολου διασκεδαστικο κι επειδη τρωω πολυ αργα, γινεται βαρετο και παιρνει ωρα.....οντως τρωω λιγοτερο...
    ειναι δυο μερες μονο, αλλα ειναι μια διαφορετικη αισθηση στην μοιραια σχεση μου με το φαγητο....μη σας πω οτι νοιωθω μια μελαγχολια στη σκεψη οτι θα πρεπει να φαω στο τραπεζι..
    θα τηρησω ευλαβικα την συνηθεια αυτη, και μονο η παρορμηση που ειχα ΠΟΛΛΕΣ φορες απο χθες να φερω το φαγητο μου στο πισι η στην τιβι, μου λεει οτι κατι γινεται μαυτο το θεμα...
    επισης υιοθετησα απο χθες και την συνηθεια της απαραιτητης σαλατας και του ενος τουλαχιστον φρουτου τη μερα...εκτος του οτι ειναι υγειινα, πιανουν χωρο στο στομαχι(που λεει κι ο γαμπρος μου ο οποιος τα αποφευγει) κι ετσι με 2 γευματα τη μερα +πρωινο που τρωω εγω, δεν προλαβαινω να φαω και πολλα, χωρις να κανω συγκεκριμενη διαιτα..

Κλεονίκη μου χαίρομαι πολύ που άνοιξες αυτό το θέμα.
    Ο λόγος που με έκανε να βρω αυτό το φόρουμ και να διαβάσω αυτά που είχαν πει οι προηγούμενοι ήταν ότι ήθελα να βρω πληροφορίες πάνω στα θέματα των εγχειρήσεων.
    Ήρθα κάποια στιγμή και είπα δεν πάει άλλο πρέπει να απαλαγώ από το πρόβλημα αυτό.
    Εντωμεταξύ όμως κάνω μια δουλειά μέσα μου εδώ και αρκετά χρόνια για να δω πραγματικά τι μου γίνεται.
    Σκέφτηκα λοιπόν αρχικά ότι ίσως με το χειρουργείο να μου ήταν πιο εύκολο και πιο γρήγορο. Έβλεπα το πόσα κιλά έπρεπε να χάσω και μόνο που το σκεφτόμουν ήθελα να πάω να ανοίξω το ψυγείο!
    Μπήκα λοιπόν εδώ μέσα διάβασα διάφορα πράγματα και είπα αυτό μάλλον δεν είναι για μένα.
    Συμφωνώ απόλυτα με την sweet σε αυτό που λέει για το ότι θέλει να είναι κύριος του εαυτού της.
    Επίσης είδα ότι ο δακτύλιος επίσης δεν είναι εύκολη ιστορία, και μπράβο σε αυτούς που επέλεξαν αυτήν την λύση. Θέλει επίσης προσπάθεια προσωπική και αυτοπιθαρχεία. Ίσως λιγότερη όμως από κάποιον χωρίς δακτύλιο.
    Εγώ αυτό που προσπαθώ λοιπόν να κάνω είναι να μηδενίσω το κοντέρ και να ξεκινήσω από την αρχή. Βλέπω ότι ο οργανισμός μου ανταποκρίνεται όταν του φέρομαι καλά.
    Θα μου πεις σιγά πόσα κιλά έχεις χάσει? (έχασα άλλο ένα παρεπιπτόντως) Για μένα είναι πολύ σημαντικό καταρχήν το γεγονός ότι δεν έχω πάρει κιλά!! Επίσης είναι πολύ σημαντικό ότι η προσπάθεια ξεκινάει από μένα και τελειώνει σε μένα!! Έχω την απόλυτη ευθύνη! Και επίσης είναι πολύ σημαντικό ότι σε καμια βδομάδα θα είμαι κάτω από 140 που έχω πολύ καιρό να δω τέτοιο νούμερο στην ζυγαριά.
    Σας ζάλισα...σταματάω εδώ...φιλάκια

Επίσης αυτό που ξέχασα να σας πω ότι όσο τρελό και να σας φανεί τώρα πια δεν βλέπω τα κιλά σαν πολλά!! Αυτό που βλέπω είναι μόνο τα γραμμάρια... δηλαδή ζυγίζομαι και λέω αντε πάνε 500 γρ. ακόμα... αυτό με βοηθάει πολύ γιατί δεν αγχώνομαι ιδιαίτερα... γιατί αγχώνομαι...

Junior Member
    Kalispera kai apo emena!!! Καταρχήν με λένε Μαρία και απλά ήθελα να πω ότι και εγώ δεν κάνω δακτύλιο για τον λόγο του οικονομικού. Είμαι 20 ετών και 137 κιλά!!!! Όλοι μαζί ξεκινάμε και... ΠΑΜΕ!!!! Απλά θέλει βοήθεια από κάποιους και συμπαράσταση. Εγώ θα είμαι εδώ για όποιον με χρειαστεί ΠΑΝΤΑ!!!! Μην διστάσετε σε τίποτα. Και γω σας χρειάζομαι για να πετύχω!!! Φιλάκια σε όλουυυυυυυυυυυςςςςςςςςςςς ςς!!!!!!

μαρία

Γεια σας και απο μενα.
    Διαβασα οσα γραψατε και θελω να πω και εγω την αποψη μου.
    Παλια συμφωνουσα με ολα τα παραπανω που αναφερατε αλλα τωρα μετα απο 2 μηνες με δακτυλιο, στεναχωριεμαι που αργησα τοσο πολυ να το αποφασισω και να τον βαλω.
    Συμφωνω με την αποψη οτι η πεινα ειναι και ψυχικη, αλλα δεν ειναι μονο αυτο.
    Ειδικα στα πολλα κιλα, ολος ο οργανισμος λες και συνομοτει να παιρνει βαρος.
    Δεν σου επιβαλεται ο δακτυλιος, ουτε σε δεσμευει, απλα σε βοηθαει να μην πεινας, και οταν δεν πεινας μπορεις να πειθαρχησεις και να τρως σωστα.
    Παλια, αμα δεν ετρωγα σοκολατα ορισμενες μερες τρελαινομουνα, ποτε εκτος απο σπανιες περιπτωσεις δεν χορταινα ευκολα, χωρις υδατανθρακες δεν μπορουσα να λειτουργησω....ηταν ενας εφιαλτης η διαιτα....
    Εχω κανει αρκετες διαιτες και εχω φτασει πολλες φορες πολυ κοντα στον στοχο μου, αλλα παντα...μετα απο ενα διαστημα τα ξαναεπαιρνα.
    Δεν πιστευω στην διαφορετικη προσεγγυση του παχους διοτι το θεωρω μια πιο πολυπλοκη αρρωστια και νομιζω πως οταν καποιος την εχει πρεπει να παρει δραστικα μετρα.
    Η ταλαιπωρια που αναφερατε για τον δακτυλιο, ηταν μονο 3 μερες στην κλινικη. Απο το βαρος εχει πονεσει η μεση μου1000 φορες περισσοτερο, εχω κατσει τουλαχιστον 40 μερες συνολικα στο κρεβατι...αρα...δεν ειναι πολλες οι 3 μερες.
    Τωρα μπορω να φαω αρκετα...και ο,τι θελω....
    Μπορω να βαλω και κιλα....αν τρωω γλυκα και ψωμια....
    Τιποτα δεν εχει αλλαξει δραματικα....
    Το μονο πραγμα που αλλαξε ειναι πως δεν θολωνω απο την πεινα....και μπορω να ελεγχω τι τρωω....

Καλη επιτυχια σε ο,τι αποφασισετε.....
    Εγω θα συμβουλευα να μην χανετε χρονο και να το τολμησετε...

Senior Member
    ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ!
    ΤΡΟΜΕΡΗ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΑΣ!!
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ .
    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ,
    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΩΠΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΦΡΙΚΤΗ ΜΟΥ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ ΚΙΝΔΥΝΕΨΑ ΝΑ ΓΛΥΣΤΡΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ.
    ΗΤΑΝ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΜΕΡΑ ΕΙΧΕ ΤΟΣΟ ΣΦΙΧΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΞΩ ΑΘΗΝΑ.ΕΝΝΟΙΩΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗ ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΕΚΠΛΗΞΗ,ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΛΕΙΨΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΩ ΑΜΑΣΗΤΗ....
    ΠΡΟΤΙΜΗΣΑ ΟΜΩΣ Ε Υ Τ Υ Χ Ω Σ ΝΑ ΚΛΑΨΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΦΑΩ, ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΠΟΥ ΘΥΜΟΜΟΥΝΑ(ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΟΛΕΣ)ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΑΩ,
    ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΑΩ, ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ
    ΝΑ ΚΑΝΩ 1,5 ΩΡΑ PILATES ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΑΩ.
    ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΜΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΜΕΡΑ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΠΕΡΑΣΑ.
    ΠΑΡΕΠΙΜΠΤΟΝΤΩΣ: ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ PILATES ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΤΟ .ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΑΣΚΗΣΗ. ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΞΕΚΙΝΗΣΑ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΜΟΥ ΟΙ ΜΥΕΣ ΕΙΧΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΙΝΗΣΙΑ ΛΟΓΩ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΘΡΟΜΒΩΣΕΩΝ.ΤΩΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΔΙ ΚΑΝΕΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΧΟΡΕΥΤΡΙΕΣ.(ΛΙΓΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ)ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ , ΓΕΜΙΖΩ ΕΝΔΟΡΦΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΟ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ.
    ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Senior Member
    2sweet2b4go10!
    ΤΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΤΟ "ΑΠΛΟ ΦΑΙ"ΧΩΡΙΣ....
    ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.
    ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΖΑ ΒΙΒΛΙΑ(ΒΙΒΛΙΟΦΑΓΟΣ)ΜΑΖΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΒΙΤΣΙΑ ΦΑΓΗΤΟΥ.ΟΣΟ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΑΛΙΝ!!!
    ΟΧΙ ΠΙΑ.
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΦΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΗ ΠΕΙΝΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
    ΦΙΛΙΑ

Senior Member
    Originally posted by KLEONIKI
    2sweet2b4go10!
    ΤΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΤΟ "ΑΠΛΟ ΦΑΙ"ΧΩΡΙΣ....
    ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.
    ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΖΑ ΒΙΒΛΙΑ(ΒΙΒΛΙΟΦΑΓΟΣ)ΜΑΖΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΒΙΤΣΙΑ ΦΑΓΗΤΟΥ.ΟΣΟ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΑΛΙΝ!!!
    ΟΧΙ ΠΙΑ.
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΦΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΗ ΠΕΙΝΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
    ΦΙΛΙΑ
    καπου το ειχα ακουσει και παλιοτερα Κλεονικη και δεν ειχα δωσει πολλη σημασια. μαλλον γιατι με ξεβολευε υπερβολικα απ οτι βλεπω τωρα...
    ειναι απλο, αστειο σχεδον, αλλα τρομερα σημαντικο...για μας που με αυτον τον τροπο (του διαβασματος, κλπ) ειχαμε εξισωσει το φαγητο με μια σουπερ διασκεδαση, ειναι η ενεργεια που το βαζει στην πραγματικη του λειτουργια...
    σε ευχαριστω που με ενεπνευσες να το δοκιμασω, θα συνεχισω την προσπαθεια..

φιλακια καλη μου

Senior Member
    Originally posted by KLEONIKI
    ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ!
    ΤΡΟΜΕΡΗ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΑΣ!!
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ .
    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ,
    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΩΠΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΦΡΙΚΤΗ ΜΟΥ ΜΕΡΑ ΠΟΥ.....
    κι εγω ετσι νομιζω...
    να μιλαμε... και μαζι και στον εαυτο μας και με τους φιλους μας....
    μονο να μη καταβροχθιζουμε τα προβληματα μας και τους φοβους μας...

θα ερθουν κι αλλες φριχτες μερες...
    αλλα θα ερθουν και καλες μερες.. ελπιζω να τις κανουμε οσο καλες μας αξιζουν...

Senior Member
    Μαρια_Κ εχεις δικιο
    εχεις δικιο στο οτι ετσι ειναι για σενα τα πραγματα
    ουτε μικρη εισαι ουτε ανοητη για να μην ξερεις τι ειναι καλο για σενα και τι σου ταιριαζει.

απλα δεν συμβαινει με ολους μας το ιδιο, γιαυτο ακριβως και δεν ταιριαζουν ολες οι λυσεις σε ολους ουτε υπαρχει πανακεια γι αυτο το προβλημα.Διαβαζα το πως ενοιωθες εσυ με το φαγητο και δεν αναγνωριζα τον εαυτο μου σε αυτο. ειναι καπως αλλιως τα πραγματα για μενα..
    ευχομαι εσυ να εχεις βρει την δικη σου λυση και νομιζω πως την βρηκες!!!

φιλικα

Senior Member
    Κλεονικη με φουντωσες, εισαι ο γκουρου μου!!!!!
    θα ψαξω πληροφοριες για πιλατες στην θεσσαλονικη...εκανα ενοργανη και ρυθμικη ξερεις οταν ημουν παιδι και τωρα η πιο εντονη ασκηση μου ειναι το ποτισμα των φυτων μου...

Δεν έδωσε κανείς σημασία στο post μου ή μου φαίνεται?

Page 1 of 3 123 LastLast