Τι καλό έκανα σήμερα για τον εαυτό μου - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 56
    Senior Member
    Originally posted by sonia
    Το καλύτερο σήμερα ήταν ότι χτες με έπιασε μια μανία να φάω ότι έβλεπα μπροστά μου. Κρατήθηκα σε γενικές γραμμές έφαγα μόνο λίγο παγωτό. Και σήμερα το πρωί είχα το καθιερωμένο ζύγισμα. Έτρεμα!! Λέω πάει πήρα 2 κιλά χτες. Και με δείχνει η ζυγαριά 140,5. Δηλαδή έχασα ένα κιλό ακόμα. Τρελάθηκα!!!
    Μπράβο σου Σόνια!!!
    στο επομενο κιλο, η ωρα θα ειναι....ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ 140!!!!!!!
    ποσο καιρο εχεις να το δεις αυτο?
    θελει μονο ενα κιλο...
    και θα θελει παντα ενα μονο κιλο για να φτασεις τον επομενο στοχο....
    μονο ψυχραιμια χρειαζεται και ολα θα πανε καλα..

Έχω καιρό να το δω αυτό το νούμερο.. και το αστείο ήταν ότι ήμουν σίγουρη ότι έχω πάρει αντί να έχω χάσει!!! Ψυχραιμία όντως!!! ΦΙλάκια

Senior Member
    δεν εχασα 8 κιλα σε 5 μερες, απλα αποφασισα να βαλω τα κιλα που ημουν περισυ τετοιον καιρο γιατι κι αυτα χαμενα κιλα ειναι, ασχετα αν δεν αλλαξα διατροφη αλλα μονο ημερησιο προγραμμα...

πολύ καλά έκανες...σημασία έχει ότι τα έχασες και δεν τα ξαναπήρες....

Δεν το έκανα σήμερα, αλλά χθες...
    Αυτό που εδώ και 3-4 χρόνια προσπαθούσα να αποφασίσω, να βρω το θάρρος... Το έκανα...
    Έκανα τοποθέτηση δακτυλίου...

Δεν το έχω ακόμα συνειδητοποιήσει. Δεν έχω ακόμα συνέλθει από τους πόνους ώστε να μπορώ να το χαρώ, αλλά φαντάζομαι πως μόλις δω τις πρώτες αλλαγές στο σώμα μου, θα το καταλάβω για τα καλά...

Για ένα πράγμα χαίρομαι πολύ όμως... Η έμμονη ιδέα τόσων χρόνων είναι πια παρελθόν. Δεν υπήρχε τίποτε άλλο στο μυαλό μου. Ξυπνούσα, κοιμόμουν, αυτό το πράγμα σκεφτόμουν. Πώς στο καλό θα βρω το θάρρος να κάνω κάτι τέτοιο...

Senior Member
    Originally posted by WeepingMoon
    Δεν το έκανα σήμερα, αλλά χθες...
    Αυτό που εδώ και 3-4 χρόνια προσπαθούσα να αποφασίσω, να βρω το θάρρος... Το έκανα...
    Έκανα τοποθέτηση δακτυλίου...

Δεν το έχω ακόμα συνειδητοποιήσει. Δεν έχω ακόμα συνέλθει από τους πόνους ώστε να μπορώ να το χαρώ, αλλά φαντάζομαι πως μόλις δω τις πρώτες αλλαγές στο σώμα μου, θα το καταλάβω για τα καλά...

Για ένα πράγμα χαίρομαι πολύ όμως... Η έμμονη ιδέα τόσων χρόνων είναι πια παρελθόν. Δεν υπήρχε τίποτε άλλο στο μυαλό μου. Ξυπνούσα, κοιμόμουν, αυτό το πράγμα σκεφτόμουν. Πώς στο καλό θα βρω το θάρρος να κάνω κάτι τέτοιο...
    καλωσηρθες!!!!!!!!

χαιρομαι πολυ που σε ξαναβλεπω, οπως χαιρομαι πολυ και που ελειπες για να κανεις κατι για τον εαυτο σου κι οχι γιατι απογοητευτηκες

ευχομαι να ειναι ολα περαστικα..και οι πονοι και τα κιλα και τα προβληματα...καλο κουραγιο για το υπολοιπο, εμεις θα ειμαστε εδω αν σου κανει καλο η παρεα και η κουβεντα

Σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά Sweet!
    Έκανα το πρακτικό μέρος και τώρα μου μένει το θεωρητικό... Έχω πολύ δουλειά με την ψυχή τώρα... Θα έρθουν αλλαγές που ούτε θα μπορούσα να τις φανταστώ. Έχω να δουλέψω πολύ στο εξής με τον εαυτό μου και για να πω την αλήθεια με τρομάζει λιγάκι γιατί είναι κάτι έξω από τα δεδομένα που είχα μέχρι τώρα...
    Είμαι σίγουρη πως όλοι εδώ θα μου κάνετε πολύ καλό και σας ευχαριστώ πολύ γι αυτό!
    Με τη σειρά μου θέλω πολύ να βοηθήσω όσο και όπως μπορώ όποιον το έχει ανάγκη...
    Νιώθω πολύ ευτυχισμένη που όλο αυτό τελείωσε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Θα βρω την ηρεμία μου μετά από πολλά χρόνια... :""""

Αρχικά και εγώ χαίρομαι που το μοιράζεσε μαζί μας! Χαίρομαι που είσαι καλά και ελπίζω όλα να πάνε καλά από δω και μπρος και να σου πω και κάτι..μην φοβάσαι για το τι θα προκύψει σε σχέση με τον εαυτό σου... ότι έχουμε μέσα μας είμαστε εμείς! Καλό κακό είναι κομμάτια του εαυτού μας και πρέπει να μάθουμε να τα αγαπάμε!!
    Καλή αρχή!!

Σόνια μου! Πολύ χαίρομαι που σε βλέπω ξανά εδώ!
    Έχεις απόλυτο δίκιο... Ό,τι έχουμε μέσα μας είμαστε εμείς... Απλά να... Δεν ξέρω τι μπορεί να έχω μέσα μου... Η αλλαγή θα είναι πολύ μεγάλη και δεν είμαι πολύ των αλλαγών. Δεν είναι τίποτα, ελπίζω. Απλώς πρέπει να εξοικειοθώ με την ιδέα.
    Χαίρομαι πολύ με την χαρά των ανθρώπων που με αγαπούν και αυτό με κάνει πολύ ευτυχισμένη...
    Η μητέρα μου φοβόταν πάρα πολύ, αλλά το χαίρεται τώρα. Ο πατέρας μου αν και δεν μου έχει πει κάτι συγκεκριμένο, το νιώθω πως το απολαμβάνει και πιο πολύ χαίρεται που έκανα αυτό που τόσα χρόνια προσπαθούσα...
    Το αγόρι μου, με κακομαθαίνει ακόμα πιο πολύ! Είναι τρομερή η αίσθηση να σε προσέχουν τόοοοοοσο πολύ!
    Η αδερφούλα μου και τα ανήψια μου μόλις έφυγαν και ήταν τόσο χαρούμενοι!

Από ότι βλέπω, Σόνια μου κι εσύ μια χαρά τα πας και χαίρομαι πολύ που βρίσκεις τόση δύναμη και προσπαθείς! Σε θαυμάζω για την προσπάθειά σου!

Ναι και εγώ προσπαθώ...σίγουρα είμαι σε καλό δρόμο αλλά ξέρεις είναι αγώνας κάθε μέρα!
    Αν μια μέρα δεν πάω καλά δεν αφήνω να με πάρει από κάτω... λέω αύριο πάλι είναι καινούργια μέρα! Παλιά δεν το έκανα αυτό. Έτρωγα μια μέρα έκανα δύο βδομάδες να μπορέσω να επιστρέψω!! Έχω βέβαια τους φόβους μου δεν στο κρύβω...από την άποψη της ταχύτητας και της σιγουριάς ο δακτύλιος είναι ότι πρέπει... Το παλεύω πάντως!! Και χαίρομαι που έχω εδώ ανθρώπους που με καταλαβαίνουν και με τον έναν (δακτύλιος) ή τον άλλον (δίαιτα) έχουμε κοινά προβλήματα!!
    Να στε καλά παιδιά!!

Μου ήρθε τώρα μια ιδέα και θα ήθελα να την μοιραστώ μαζί σας!
    Τι θα λέγατε να γράφαμε κάθε μέρα τι τρώμε? Αυτό μου το έκανε μια διαιτολόγος που είχα και είναι αρκετά βοηθητικό.
    Μερικές φορές πιάνω τον εαυτό μου να λέει δεν έχω φάει τίποτα σήμερα και αν τα βάλεις όλα κάτω βλέπεις ότι τελικά σαν τον τίποτα να είναι αρκετό.. Τι λέτε?

Πολύ καλή ιδέα!
    Περιμένουμε το νέο θέμα σου, Σόνια!

Senior Member
    εκανα μανικιουρ-πεντικιουρ στον ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ:Ρ
    συνηθως ασχολουμαι μονη μου με αυτο αλλα ειναι αλλη αισθηση να σε περιποιουνται και να το κανουν οσο σωστα πρεπει... ετσι πηγα μετα την δουλεια για μπωτε

Senior Member
    αχ ακουστε τι εκανα
    εφυγα απ τη δουλεια κατα τις 5.30 ενω συνηθως φευγω στις 6, και πηγα στην χαλκιδικη να κανω μια ωραια βουτια
    εχω παντα στο αμαξι πετσετα και μαγιω μηπως μου ρθει το κατεπειγον και πρεπει να φυγω για μπανιο ....
    ζεστη τρομερη, θαλασσα δροσερη, παραλια αδεια,ευτυχια απεραντη
    πλατσα, πλουτσα..
    στισ 9 μαζευτηκα στο σπιτι μου απο τις 9 το πρωι που εφυγα...

ΖΗΛΕΥΩΩΩΩ!!! ΟΥΑΑΑΑ!

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast