Results 31 to 45 of 56
-
27-06-2006, 10:16 #31
Originally posted by sonia
ΖΗΛΕΥΩΩΩΩ!!! ΟΥΑΑΑΑ!
- 06-10-2006, 00:21 #32
Τελικα ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΠΙΛΑΤΕΣ!!!
πολυ ευκολο μου φανηκε, μαλλον κατι δεν κανω σωστα..
12-10-2006, 11:54 #33
Το PILATES είναι τέλειο και πολύ δύσκολο, τουλάχιστον στην αρχή. Εγλω όμως προτιμώ λίγο πιο δυναμικές μορφές άσκησης π.χ. aerobic η' περπάτημα.
Έκανα κι εγώ κάτι καλό σήμερα για μένα. Έπειδή χτες αδιαθέτησα και ήμουν σα σκιάχτρο από την ταλαιπωρία σήμερα έκανα πρωί πρωι ένα καλό βάψιμο κι έσκασα μύτη στη δουλειά φρεσκότατη. Χαρά στην όρεξη μου, αν σκεφτείτε ότι ξυπνάω καθημερινα στις 6,30. Καλά δεν έκανα;
12-10-2006, 22:15 #34
Σήμερα ειναι τοσο χάλια η μέρα , μάλλον, ειμαι τοσο χάλια που θα δυσκολευτω πολυ-πολυ να βρω κατι καλο που μου εκανα ΑΛΛΑ θα το προσπαθήσω ακριβως γιαυτο.Λοιπον το καλο που εκανα στον εαυτο μου σήμερα είναι οτι εκανα: 1 ώρα Pilates παρολο που ημουν αυπνη, κουρασμενη, εκνευρισμένη με πονοκεφαλο,σημείωσα τι εφαγα και προσπαθησα να ξαπλωσω να κοιμηθω για μεσημέρι (ανεπιτυχως μέν αλλα η προσπαθεια μετραει σαν φροντίδα για μένα...)
12-10-2006, 23:56 #35
Originally posted by KLEONIKI
Σήμερα ειναι τοσο χάλια η μέρα , μάλλον, ειμαι τοσο χάλια που θα δυσκολευτω πολυ-πολυ να βρω κατι καλο που μου εκανα ΑΛΛΑ θα το προσπαθήσω ακριβως γιαυτο.Λοιπον το καλο που εκανα στον εαυτο μου σήμερα είναι οτι εκανα: 1 ώρα Pilates παρολο που ημουν αυπνη, κουρασμενη, εκνευρισμένη με πονοκεφαλο,σημείωσα τι εφαγα και προσπαθησα να ξαπλωσω να κοιμηθω για μεσημέρι (ανεπιτυχως μέν αλλα η προσπαθεια μετραει σαν φροντίδα για μένα...)
Εγώ,πάλι, έκανα λίγη αερόβια άσκηση...
13-10-2006, 19:34 #36
Σήμερα το καλο που εκανα ειναι οτι ειπα οχι σε μια προσκληση που θα πηγαινα και θα με γέμιζε αγχος, και που ειχα μπλοκαριστεί με αμφιθυμια και αγχος κυριως γιατι ηταν αλλων χατήρι και οχι δικη μου επιθυμια.Αποφάσισα λοιπον να μείνω σπιτι και να ακουσω μουσικη να σας γραψω και να διαβασω.
13-10-2006, 23:23 #37
Originally posted by KLEONIKI
Σήμερα το καλο που εκανα ειναι οτι ειπα οχι σε μια προσκληση που θα πηγαινα και θα με γέμιζε αγχος, και που ειχα μπλοκαριστεί με αμφιθυμια και αγχος κυριως γιατι ηταν αλλων χατήρι και οχι δικη μου επιθυμια.Αποφάσισα λοιπον να μείνω σπιτι και να ακουσω μουσικη να σας γραψω και να διαβασω.
χμμμμμ
κατ αρχας, καλα εκανες!
εφοσον το περιγραφεις ως κατι που δεν ηθελες αλλα θα το κανες για χατηρι καποιων, καλα εκανες!
ΑΛΛΑ
απο προσωπικη εμπειρια, εχω να σου πω οτι εχει τυχει και οχι μια φορα,σε καποιες τετοιες προσκλησεις, να περασω καλα τελικα αφενος, και αφετερου, να καταλαβω οτι δεν ηταν οτι πραγματικα δεν μου εκανε για εκεινο το βραδυ εκεινη η εξοδος,αλλα ηταν μεγαλη η δυναμη αδρανειας που επρεπε να υπερνικησω για να ξεκουνηθω κι οτι αν αφηνομουν σε αυτην (οπως εχω κανει παμπολλες αλλες φορες) θα βυθιζομουν απλα ακομα περισσοτερο στην πολυ προσφιλη μου μοναχικη διαθεση που οστοσο νομιζω οτι με οδηγει σε πολλα αδιεξοδα....
αυτο ισχυει για μενα ομως... εσυ πολυ πιθανα οντως δεν ηθελες και οντως δεν θα περνουσες καλα εκει που θα πηγαινες..
14-10-2006, 00:55 #38
Θυμάμαι, κάποιες φορές ,που είχα τις κλειστές μου και με τράβαγαν με το ζόρι συγγενικά μου πρόσωπα, να πάω κάπου...Τις πιο πολλές φορές ,μετά ,καταλάβαινα πόσο λάθος έκανα που καθόμουν μέσα...Γύρναγα σπίτι τόσο δημιουργικά κουρασμένος και με χαλαρή και αποφορτισμένη διάθεση...
Δεν πρέπει ν' αφήνουμε την οποιαδήποτε, αρνητική η μη ενέργεια, να μένει μέσα μας...Πρέπει να βρει διέξοδο...
17-10-2006, 13:34 #39
Συμφωνω παιδιά. Πριν 6 χρόνια μία μέρα σαν αυτή που περιγράφει η Κλεονίκη με τραβούσαν με το ζόρι να πάω σε ένα άθλιο μέρος και εγώ δεν ηθελα με τίποτα. Τελικά πήγα για το χατήρι των άλλων και εκεί γνώρισα τον έρωτα της ζωης μου και τωρινό σύζυγο μου...Μοιρα; σύμπτωση; ότι και να ταν για μένα ηταν ότι καλύτερο μου έχει συμβεί μέχρι σήμερα...
17-10-2006, 13:35 #40
Ακόμα δεν έκανα τιποτα καλό για μένα σήμερα...Ευελπιστω σε ένα καλό υπνο το μεσημερι ομως...
18-10-2006, 00:08 #41
ωραιο το μοιραιο σου Βασιλικη .... μαρεσε
παντα τετοια!!!
πραγματικα, κανεις μας δεν ξερει που τον περιμενουν τα καλυτερα της ζωης τους και περιεργως πως, ερχονται οταν δεν τα περιμενεις καθολου...
εκανα καλο σημερα
σηκωθηκα μολις ειχε αρχισει να με παιρνει ο υπνος το βραδακι και πηγα για πιλατες και γυρισα κουρασμενη και αποφορτισμενη με ηρεμες και θετικες σκεψεις...
19-10-2006, 19:50 #42
ωραιο το μοιραιο σου Βασιλικη .... μαρεσε
παντα τετοια!!!
πραγματικα, κανεις μας δεν ξερει που τον περιμενουν τα καλυτερα της ζωης τους και περιεργως πως, ερχονται οταν δεν τα περιμενεις καθολου...
Μάλλον καλά έκανα λοιπόν που σταμάτησα να τα περιμένω, μήπως και έρθουν από μόνα τους...
Το μόνο καλό που έκανα σήμερα για τον εαυτό μου είναι που τον αγάπησα λίγο περισσότερο και υποσχέθηκα πως πολύ σύντομα θα κάνω περισσότερα για αυτόν...
Greekgirl80
19-10-2006, 23:43 #43
το καλό: πήγα με μια φίλη σενα ατμοσφαιρικο μαγαζι στα Λαδάδικα και προσφερα στον εαυτο μου ενα εξαιρετικο πιατο (ισορροπημένο) ενα ποτήρι κρασί και χαλαρη κουβεντούλα.
20-10-2006, 09:00 #44
Το καλό που έκανα σημερα για τον εαυτο μου ειναι οτι ξυπνησα με αισιοδοξια και καλη διαθεση. Σκοπευω να κανω μια ανακαινιση στο σπιτι το Σαββατοκυριακο και ειμαι πολυ χαρουμενη...ειμαι κλασσικη σπιτογατα και λατρευω να αραζω στο σπιτακι μου...
Επισης το απογευμα θα συναντησω την αγαπημενη μου φιλη.
20-10-2006, 10:36 #45
Εκανα 2 καλά τελευταία στον εαυτό μου και αποτέλεσμα ήταν να συμβεί και άλλο ενα.....
Αρχισα δίαιτα με διαιτολογο (που 2 εβδομαδες τώρα με το ζόρι 1μισυ κιλό εχω χασει μόνο) και πήρα και ενα stepper και κοπανιεμαι 4-5 φορες την εβδομαδα......
Μοιραία λοιπόν, εφτιαξε και η διάθεσή μου, εφόσον μπήκα σε μια σειρά....
Απόγνωση…
20-08-2025, 08:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή